Ted O’Neill on Narrative: Our Exclusive Interview with CEO and Founder

Fortelling, et selskap som ønsker å skape en blockchain-drevet innholdsøkonomi, er i ferd med å skaffe penger gjennom et første mynttilbud. Det som er interessant med er at de vil bygge sitt token på toppen av NEO-blockchain.

De har gjort dette fordi de tror at NEO, det kinesiske Ethereum, passer bedre på lang sikt for plattformen. For eksempel er det lavere transaksjonsgebyrer og et mer fleksibelt utviklingsmiljø med en kvantemotstandsdyktig protokoll.

Å fullføre salget av Narrative tokens (NRV) betyr at teamet vil følge to nylige vellykkede ICO-er som har gjort det samme. Dette var Red Pulse og Deepbrain China.

Vi interesserte oss veldig for kunngjøringen fra Narrative-teamet og bestemte oss for å intervjue grunnleggeren, Ted O’Neill. Før vi går inn på spørsmålene, la oss bare gi en rask oversikt over narrativ.

Hva er fortellende?

Narrative har merket seg selv som en “innholdsøkonomi” der belønninger genereres for innholdsskapere, moderatorer og anmeldere på nettverket. De bruker et system med ryktepoeng og rangeringer for å sikre at dårlig innhold blir effektivt rettet ut.

Annonsører betaler for å få tilgang til nettverket, 85% av all inntekt vil gå til de som har bidratt. Alle inntektene som genereres i nettverket, logges effektivt og lagres ved hjelp av blockchain-teknologi som gjør den uforanderlig.

Det opprinnelige tokenet som skal brukes i Narrative Network er NRV-tokenet. Dette vil bruke NEOs NEP-5 tokenstandard i motsetning til den nåværende ERC-20-standarden som brukes på de fleste Ethereum ICO-er.

Narrative-nettverket vil også benytte seg av interessante deltakere som Fortellere, Innholdsskapere og en tribunal. Fortellere er de menneskene som er bruker i nettverket. Du har da innholdsskaperne som vil generere innholdet til nettverket. Til slutt vil nemnda fungere som en slags “høyesterett” i tilfelle tvister.

De gir også de som bidrar med mer enn 60 NEO-tokens til plattformen en “grunnlegger” -status. Disse grunnleggerne vil motta en rekke fordeler fra token-salget, inkludert eksklusiv tilgang til materiale, samt en 10% “aktivitetspoeng” -bonus.

ICO-spesifikasjonene

Det vil være 100 millioner NRV-tokens som vil bli distribuert på genese-blokken som blir opprettet gjennom toksalget. Av disse tokens vil distribusjonen være 30% til selskapet i form av reserver, 20% til laget og 50% til deltakerne i publikumssalg.

Tokensalget begynner 13. februar og fortsetter til 22. mars. I ICO-tidsplanen nedenfor kan du se oversikten over token-salg. Det private forhåndssalget er fullført og utsolgt.

Fortellende ICO-tidslinje

ICO-tidslinje – bilde Kilde

Det vil være et minimumsbeløp som kreves for at mengdesalget skal ha gjennomgått. Det vil være 30 000 NEO-tokens. Hvis mindre enn disse selges, vil narrativteamet refundere tokens. Det er også en hard hette på 166.667 NEO-tokens.

For å sikre ansvarlighet har eierne satt en opptjeningsperiode på 3 år for medlemmene i teamet. Dette vil være to år for midlene som er i selskapets reserver.

Intervjuet vårt med Narrative CEO

Ted O'Neil Fortelling

Ted O’Neill. Bilde via Narrative.network

Fortellerteamet var veldig hjelpsomme i den forstand at grunnleggeren, Ted O’Neill, faktisk tok seg tid til å svare på spesifikke spørsmål vi hadde om kapitalinnhentingen og selve fortellingen..

Myntbyrå: Hva motiverte deg til å starte en ICO?

Ted O’Neill: Vi elsker token salgsmodell for crowdfunding. Vi visste at vi kunne lansere en MVP (minimum levedyktig produkt) uten finansiering, men å gjennomføre et prosjekt av dette omfanget krevde betydelige kapitalutgifter over tid.

Vi mener at et toksalg perfekt samsvarer med bidragsyterne / kundenes interesser. Vi trengte ikke midler for å lansere vår tidlige alfa, men midlene vi samler inn vil sikkert hjelpe til med å utvikle og markedsføre prosjektet utover det alfafasen..

CB: Hvorfor tror du innholdsøkonomien er moden for forstyrrelser??

TONN: Faktum er at det for øyeblikket ikke er noen innholdsøkonomi. Det er et slags føydalt system der gigantiske selskaper høster alle fordelene som genereres av innholdet som er opprettet av brukerne.

Enda verre, mens de tar nesten alle inntektene som genereres på innholdsnettverkene, gir Big Social brukerne absolutt ikke noe å si for forvaltningen av innholdet. De tar avgjørelser fra høyt, uten medlemsinnspill.

Det er helt klart på tide å ta brukerne ansvaret og gi dem autonomi, gjennomsiktighet og nesten alle inntektene som genereres av nettverket. Og vi er sikre på at modellen vår virkelig kan snu skriptet.

CB: Hvordan skiller du narrativ fra andre likesinnede ICO-er for deling av innhold (for eksempel Tron)?

TONN: Skjønnheten til narrativ er omfanget av økonomien. Hvert aspekt av innholdet blir vurdert i narrativmodellen. Det handler ikke bare om innholdsskapere, men også om menneskelig moderering og kurering, tilbakemelding fra bruker til bruker og tips, og viktigst av alt brukeres omdømme.

Selv om hver handling i nettverket kan ha en økonomisk verdi, påvirkes denne verdien av omdømmet opptjent i samfunnet. Fortellingen har også en virkelig demokratisk tilnærming, slik at brukerne kan velge sine egne moderatorer og deres ledere … samt stemme ut dem om nødvendig.

I tillegg er fortelling ikke bare for folk som er komfortable med krypto. Medlemmer kan motta belønning i fiat-valuta, hvis de foretrekker det. Det samme gjelder for annonsører … de fleste vil ønske å betale i fiat-valuta, så det støttes.

CB: Hvorfor bestemte du deg for å heve på NEO-nettverket og ikke ETH?

TONN: Vi så mange fordeler innen NEO – raskere transaksjonsbehandling, mye lavere transaksjonskostnader, en mer stabil konsensusmodell, mer fleksible programmeringsalternativer og et veldig imøtekommende samfunn.

CB: Når du planlegger å rulle ut disse med de tilpassede versjonene i Kina / India?

TONN: Det er ikke satt noen tidsplan for det. Vi er bare fokusert på vår første utgivelse for øyeblikket, og selv med vårt nåværende nettverk planlegger vi å støtte mange andre språk over tid – inkludert spansk, fransk og tysk. Og hvert språk vil ha sitt eget innhold og nisjer.

CB: Vi liker annonseringsvinkelen. Har du noen diskusjoner med annonsører, eller har du en strategi for å tiltrekke annonsører når de først er lansert?

TONN: Ikke ennå. Vi vil være mer fokusert på å tiltrekke innholdsskapere først. Annonsering støttes ikke en gang i den første utgivelsen. Dette vil imidlertid legges til i løpet av få måneder etter den første lanseringen.

Konklusjon

Fortelling er uten tvil et interessant konsept som vil endre måten vi tenker på å belønne innholdsgeneratorer fullstendig. Å skape et helt økonomisk system rundt innholdsgenerering som er uforanderlig og desentralisert, er en fin måte å oppnå disse målene på.

Bruk av NEO-plattformen er også en interessant vinkel som skiller den fra en rekke andre blockchain-selskaper. Selv om Ethereum-plattformen utvikler seg, er avhengigheten av sitt eget programmeringsspråk en hindring for utviklingsteam som behersker andre programmeringsspråk..

Det er også andre fordeler som man kan få bortsett fra bare å eie et NRV-token. Folk kan delta aktivt i det fortellende økosystemet hvis de har noe å tilby. Som et desentralisert samfunn vil det få sin makt fra de som inngår i det.

Så bør du investere?

Vi kan ikke gi investeringsråd hos Coin Bureau. Vi kan imidlertid si at Narrative faktisk har en interessant forretningsmodell som kan skape en mini-innholdsøkonomi. Videre, gitt de relativt lave nivåene av NEO for øyeblikket, er det ganske rimelig å delta i en NEO-basert ICO for øyeblikket.

Vi ser frem til å overvåke utviklingen av Narrative gjennom publikumssalg og på avdelinger.

Utvalgt bilde via Narrative.network

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me