The Ultimate Guide To Crypto Trading Bots [Oppdatert 2020]

>

Crypto trading bots har blitt et populært tema for millioner av kryptovaluta brukere over hele verden. Leter etter måter å automatisere strategien og overgå markedet. Etter å ha dyppet tærne inn i dette fascinerende markedet for første gang, kom du sikkert over referanser til tradingbots. For å lette reisen din til kryptovaluta trading bots, vil følgende omfattende guide fungere som din definitive ressurs for å komme i gang.

Når du har avsluttet denne veiledningen, vil du ikke bare bedre forstå hvorfor tradingbots er nyttige, men hvordan du bygger dine egne tradingbots, hvilke tradingbots som for tiden leder markedet, og hvilke definerende funksjoner du må se etter når du velger en trading bot.

For ytterligere å støtte handelsbotemarkedet har vi bygget det største fellesskapet av handelsbot-entusiaster og brukere i vår Telegram-gruppe. Bli med på vårt telegram for å holde deg oppdatert med alt som er relatert til tradingbots.

Kopier verdens beste handelsmenn

Det er for tiden tusenvis av aktive handelsmenn som administrerer porteføljen sin på Binance. Disse handelsmennene er noen av de mest avanserte handelsmennene i bransjen.

Contents

En introduksjon til tradingbots

En kryptovaluta trading bot er et program som automatisk handler på børser. I stedet for å legge inn hver handel manuelt i børsen, kan handelsboten få tilgang til data fra brukernes utvekslingskonto og automatisk plassere handler. Prosessen styres via datamaskiner, som tilbyr et nivå av hastighet og presisjon som ikke er mulig for mennesker.

Strategiene som disse robotene implementerer er i stand til å gjøre alt fra handel til å konstruere tilpassede indekseringsstrategier til avansert sanntids arbitrage på tvers av børser. Mulighetene er nesten uendelige. Hver handelsbot implementerer vanligvis en handelsstrategi som er avhengig av algoritmer som ble opprettet av applikasjonsutvikleren.

Hvordan handelsboter fungerer

Cryptocurrency trading bots fungerer ved å få tilgang til data på børsen for en bruker. Hver bruker er i stand til å gi tilgang til kontoen sin til handelsboten ved å gi boten sin API-nøkkel og API-privatnøkkel (AKA-hemmelighet). Disse to opplysningene brukes som en måte å fortelle utvekslingen at en bot har autorisasjon fra deg til å få tilgang til utvekslingskontoinformasjonen din.

API-nøkler

API-er er en måte for applikasjoner eller tjenester utenfor sentralen å få tilgang til data eller funksjoner i sentralen. Gjennom disse API-ene kan handelsroboter be om de nyeste markedsdataene, foreta en handel for en bruker eller samle informasjon om hvor mye penger det er på brukerens konto. Tilgang til brukerens konto gis bare når en bruker eksplisitt gir API-nøkler til et program. Når som helst kan tilgang trekkes tilbake ved å slette API-nøklene på sentralen, noe som gir en sikker måte å alltid opprettholde kontrollen over hvem eller hva som har tilgang til sentralkontoen din. Det kan være vanskelig å finne disse API-nøklene på hver sentral, så bruk opplæringsprogrammer i vårt hjelpesenter for å navigere og koble vekslingskontoene dine til handelsroboter.

API-nøkkelinnstillinger

API-nøkler for handel med roboter har vanligvis en rekke forskjellige innstillinger. De to kjerneinnstillingene som kreves for handel med bots er muligheten til å samle inn “Balanse” -data fra byttekontoen din, samt muligheten til å “Handle”. Hver børs tilbyr forskjellige nivåer av kontroll over disse to parametrene, men generelt sett bør alle innstillingene under disse to kategoriene være aktivert for trading bot.

Vær oppmerksom på at ingen handelsboter generelt krever tilgang til “Trekk ut” midler. Hvis en handelsbot krever denne tilgangen, må du være veldig nøl med å sette din lit til denne handelsboten. Resultatet kan være at du mister alle pengene dine.

Formålet med tradingbots

Hovedformålet med handel med bots er å automatisere handlinger som enten er for komplekse, tidkrevende eller vanskelige for mennesker å utføre manuelt. Raffinementet i disse oppgavene spenner fra å automatisere en enkelt handelsstrategi på et enkelt handelspar til intelligent ruting av handler mellom alle eiendeler for en mangfoldig portefølje. Uten kontinuerlig innsats kan noen roboter la brukerne implementere en komplett porteføljestyringsstrategi, noe som sparer enorme mengder tid. I stedet for å kreve at du hele tiden er online for å plassere handler manuelt og justere porteføljen din, kan roboter ta kontrollen for å utføre strategien din dag eller natt.

Kvalitetshandelsroboter kan spare deg for penger ved å tilby forbedringer i forhold til en manuelt implementert strategi. Bots er raskere med å samle inn data, mer presis når du legger inn bestillinger, og kan knuse tall raskere enn noe menneske.

Når skal du bruke handelsroboter

Mulighetene er uendelige når det gjelder roboter. Det er roboter for rebalansering, porteføljestyring, datainnsamling, smart ordrerute eller noe i mellom. Uansett hva du vil gjøre, er det sannsynligvis en bot der ute et sted som gjør det.

Nå betyr det ikke at vi skal bruke en spesialisert bot for å utføre hver eneste lille oppgave vi vil gjøre. Faktisk vil det helt sikkert ende opp med å bli mer arbeid enn bare å gjøre det selv. Målet er å finne store oppgaver som bruker mest tid eller er de mest komplekse å implementere selv. Disse oppgavene er modne for valg når det gjelder automatisering med tradingbots. Du kan fortsatt utføre oppgavene som er sjeldne eller enkle manuelt.

Før vi begynner å lete etter en bot, bør du tenke på de mest tungvint aspektene ved kryptovalutahandel for deg. Vurder hver av oppgavene du gjør gjennom dagen. Kom opp med en liten liste over de største oppgavene du ønsker kan automatiseres, slik at du kan bruke mindre tid på kryptovalutaporteføljen din.

For å hjelpe deg med å tenke gjennom oppgaver som kan automatiseres med tradingbots, vil de neste avsnittene beskrive forskjellige måter som tradingbots forbedrer på oss, dårlige mennesker. Vurder hvert av disse aspektene for å finne de perfekte oppgavene for automatisering.

Gjentatte oppgaver

Gjentatte oppgaver suger. Å gjøre det samme om og om igjen betyr bare at du bruker mer av tiden din på den oppgaven enn nødvendig.

Tenk deg at det var en virkelig måte å kopiere lim inn på. I hovedsak kopier du arbeidet du nettopp har gjort, og gjenta det igjen neste gang.

Det er egentlig det vi gjør med en trading bot. Ved å gjøre arbeidet en gang ved å sette det opp med trading bot, kan du deretter kopiere det arbeidet om og om igjen til slutten av tiden. Du ville ha rett i å være begeistret av dette konseptet.

Tenk deg at du leser denne artikkelen som fant at 1 times rebalanser historisk overgikk alternative rebalanseringsfrekvenser. Nå vil du balansere porteføljen din hver time. Det vil bety hver 1 time. Du må beregne prosentandelen av hver av eiendelene i porteføljen din, bestemme de optimale handlerne, faktisk utføre handlerne og holde deg online hele tiden. La oss være ærlige, det er en umulig oppgave. Selv om det var mulig, ville enhver fornuftig person bli gal med repetisjonen.

Bots har ikke noe problem med den verdslige repetisjonen. Det er faktisk en av de første grunnene til at programvareingeniører automatiserer en oppgave, i dette tilfellet ombalansering. Opprett bot en gang og automatiser porteføljen din for alltid. Ingen flere repeterende oppgaver!

Presisjon

Handel er et spill av presisjon. Nye handelsmenn har kanskje ikke noe imot den upresisjonen å flytte inn og ut av posisjoner på et innfall, men når vi får erfaring, begynner mange handelsmenn å forstå nødvendigheten av å være presise. Hver handel kan ha innvirkning, så velg nøye handler. Bots har ikke konseptet med å være forsiktig, men de er presise.

La oss se på et eksempel på et scenario. Si at vi vil selge DOGE når prisen på Bitcoin når nøyaktig 100.000 dollar. Å gjøre dette manuelt vil kreve utrolig dyktighet og tålmodighet. Manuell implementering av denne strategien vil sannsynligvis ende opp med at vi ved et uhell savner merket og selger DOGE da Bitcoin slo $ 100.010. Det er ikke dårlig, men det var ikke strategien vi ønsket å implementere. Vår upresisjon betydde at vi ikke endte med å følge planen.

Å gjennomføre en presis strategi er enkelt for roboter. Boten kan enkelt overvåke markedet for denne tilstanden og utføre handelen når tiden er helt riktig. Bots er nøyaktig, rask, og pålitelig for denne typen utførelsesstrategi.

Tidkrevende

Alle har ting å gjøre – livet er kaotisk. Vi har ikke tid til å være ved datamaskinen hvert våkne øyeblikk for å sikre at porteføljen vår er på rett spor.

I et av de foregående eksemplene diskuterte vi porteføljeombalansering hver time. Dette er et eksempel på noe som lett kan ta 15 minutter eller lenger for hver ombalanse. Hvis du har en diversifisert portefølje, vil det ta enda lenger tid. Ikke bare ville dette være repeterende, men det ville også være tidkrevende. Utallige handelsstrategier er tungvint på denne måten.

Handelsroboter er ikke som deg. De har ikke noe bedre å gjøre. Alt de vil gjøre er å implementere disse tidkrevende strategiene for deg. Siden de kjører på datamaskiner, skjer beregninger på et øyeblikk, bytter prosess på et øyeblikk, og de blir aldri slitne. Tidkrevende oppgaver blir forenklet for å angi og glemme det. Automatisering av en tidkrevende oppgave kan gjøres ved å konfigurere noen få ting i en handelsbot og la handelsboten implementere strategien for deg.

24/7 markeder

Kryptomarkedet sover aldri. Ikke et sekund. Utveksling stenger ikke om natten. Selv når en sentral går ned for vedlikehold eller oppdateringer, er det fortsatt hundrevis på nettet som fortsatt surrer sammen. Dette 24/7 markedet gjør det umulig for deg å alltid være i stand til å overvåke porteføljen din. Til slutt må du sove, og vi vet alle at eiendeler har tilhørighet til dumping så snart vi ser bort. I det minste føles det slik.

Når du først er klar over at du ikke alltid kan være klar til å iverksette tiltak, er det to alternativer: håndter konsekvensene av å ikke være i nærheten for å håndtere alle situasjoner for porteføljen din, eller automatiser strategien din med en trading bot. De fleste vil ta alternativet som gjør at de kan sove lett om natten.

Det betyr ikke at strategien vår må være den samme døgnet rundt. Det kan være at du har en porteføljestrategi på dagtid og en annen strategi om natten som vil fungere som en sikkerhet for porteføljen din mens du sover. Uansett hvilken strategi du har, kan roboter hjelpe deg med å automatisere den strategien, slik at du kan bruke mindre tid på å bekymre deg for “hva hvis” mens du legger deg i sengen om natten.

Handel er kompleks

På slutten av dagen, selv om repetisjon, tidsforpliktelse og presisjon ikke var nok til å drive oss mot trading bots, er det fremdeles kompleksitetsfaktoren. Noen strategier ville være fysisk umulige å implementere for et menneske på grunn av den store kompleksiteten.

Tar smart ordreruting som et eksempel. Kravene for effektiv ruting av handler gjennom mange handelspar intelligent er utallige. Fra toppen har vi behovet for å overvåke hvert handelspar på tvers av børsen for å bestemme den optimale tiden, aktivumengden og prisen for en handel. Deretter må vi ta inn tidsbegrensningene for å fullføre rutingen før markedsforholdene endres. Da må vi faktisk utføre handler for å fylle denne første fasen av bestillingen vår. Til slutt, avrunding ved å starte fra toppen igjen fordi vi bare klarte å flytte $ 100 i siste ordre og trenger å flytte $ 100.000 totalt.

Kryptovalutahandel er et intrikat ferdighetssett som utvikles gjennom kontinuerlig selvforbedring, overvinne feil og smi fremover i møte med usikkerhet. Selv med erfaring i vårt belte, er noen strategier fremdeles utenfor rekkevidde for selv de mest avanserte handelsmennene hvis de blir forsøkt manuelt.

Komplekse strategier må automatiseres ved hjelp av trading bots. Uten disse roboter ville ikke strategien være mulig. Leksjonen er å bruke handelsroboter til å implementere handelsstrategier som er for kompliserte til å utføres manuelt.

De beste handelsrobotene

På dette tidspunktet har vi etablert en generell forståelse av tradingbots og passende scenarier for bruk av bots. Det er på tide å klø oss i å finne bots som har mestret et segment av markedet og er klare for utforskning.

Kryptovalutaplassen har blitt oversvømmet med utallige handelsroboter. Noen har tvilsom omdømme, mangler kvalitetsinfrastruktur eller fungerer rett og slett ikke. Følgende liste over handelsroboter er de fremste handelsrobotene i kryptovalutaområdet. Hver tjeneste som er oppført, støtter en unik nisje og har etablert seg som en pålitelig ressurs for kryptovalutahandlere. Eksperimenter med hver av disse robotene for å finne den som fungerer best for deg.

Reker – automatisert handel & Porteføljeforvaltning

Reker utmerker seg i stor grad som den fremste kryptovalutaporteføljeadministrasjonstjenesten i kryptomarkedet. I motsetning til de fleste porteføljeadministrasjonsapper, utfører Shrimpy aktivt handler for deg for å implementere porteføljestyringsstrategier. Den mest enkle av disse strategiene er porteføljeombalansering og oppretting av kryptoindeksfond.

Rekekunder kan også delta i en sosial handelsopplevelse som er designet for nybegynnere. Med et klikk på en knapp kan investorer begynne å kopiere handelsstrategiene til de beste kryptohandlerne.

I tillegg til å administrere porteføljen din gjennom brukergrensesnittet, tilbyr Shrimpy også praktiske alternativer for utviklere å automatisere strategiene sine enten via Shrimpy Application API-er eller Universal Crypto Exchange API-er. De APIer for Universal Crypto Exchange gi utviklere verktøy for å bygge sine egne handelsroboter fra grunnen av.

I løpet av fem minutter er det mulig å registrere deg, legge inn API-nøkler, velge en portefølje og automatisere strategien din. Målet med Shrimpy er å forenkle livet ditt ved å automatisere handler på en måte som er fornuftig for alle.

Kjennetegn

Det er utallige funksjoner som skiller Shrimpy fra andre handelsroboter. Disse inkluderer:

 • Fokus på porteføljestyring

 • Indeksfondkonstruksjon & Automasjon

 • Portefølje rebalansering

 • Sosial porteføljedeling

 • Strategi Backtesting

 • Enkel å bruke aktivaallokering

 • Avanserte API-er for utviklere

 • Støtte for kald lagring

 • Cross Exchange Performance Monitoring

Koste

Shrimpy er en førsteklasses porteføljestyringstjeneste som varierer i pris fra $ 13 – $ 19 / mo. Dette inkluderer alle funksjoner, for eksempel handel, indeksering, porteføljetekst, det sosiale programmet (for å følge og kopiere andre brukeres porteføljer), API-tilgang, IP-godkjenningsliste og mer.

Støttede børser

KuCoin, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, Binance, Kraken, Poloniex, Huobi, Gemini, Bibox, BitMart, Huobi Global, HitBTC, OKEX, Bitstamp.

Vurdering – 4.8

 • Funksjoner – 4

 • UX & Brukervennlighet – 5

 • Pris – 5

 • Infrastruktur – 5

 • Utvekslingsstøtte – 5

Gekko – markedsdata til brukbar innsikt

Gekko er et open source trading bot-alternativ for avanserte kryptovaluta-brukere. I stedet for å tilby nettbaserte løsninger, er Gekko en bot som er installert på din personlige datamaskin eller server for kontinuerlig kjøring. Dette betyr at programvaren alltid må kjøre for kontinuerlig å bruke handelsstrategien din.

Kjennetegn

 • Åpen kilde

 • Sanntids markedsdata

 • Indikatorer

 • Papirhandel for simulerte bestillinger

 • Profittberegning

 • Importerer historiske markedsdata

 • Beregning av risikomåler

Koste

Gekko er gratis å bruke.

Støttede børser

Binance, Poloniex, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, Coinfalcon, The Rock Trading, EXMO, Luno.

Vurdering – 3.0

 • Funksjoner – 3

 • UX & Brukervennlighet – 2

 • Pris – 5

 • Infrastruktur – 3

 • Utvekslingsstøtte – 2

ZenBot – Kommandolinjehandel Bot

Zenbot er en populær kommandolinjekryptovaluta-bot. På samme måte som Gekko, kan Zenbot kjøres fra en personlig datamaskin eller vert på en personlig server. Å perfeksjonere denne handelsboten er mulig for utviklere som er villige til å dykke ned i koden for å skrive sine egne strategier, konstruere indikatorer og analysere markedet ved hjelp av tilpassede analytiske verktøy..

Kjennetegn

 • Åpen kilde

 • Teknisk analyse handelsmetode

 • Plugin Arkitektur

 • Simulator for backtesting av historiske data

 • Simulering for papirhandel

 • Selg stopp, kjøp stopp og profitt stopp

 • Justerbare handels- og prøvetakingsfrekvenser

Koste

Zenbot er gratis å bruke.

Støttede børser

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Gemini, HitBTC, Kraken og Poloniex.

Vurdering – 3.1

 • Funksjoner – 3.5

 • UX & Brukervennlighet – 2

 • Pris – 5

 • Infrastruktur – 2

 • Utvekslingsstøtte – 3

Haasbot – Automatiserte Crypto Trading Bots

HaasBot er en av de mest funksjonelle handelsbotene i kryptovalutamarkedet. Alt fra forsikringer, sikkerhet og tekniske indikatorer er pakket inn i denne plattformen. Selv om den kan være designet for handelseksperter, gir den et omfattende sett med verktøy for å implementere en tilsynelatende endeløs liste over komplekse strategier.

Kjennetegn

 • Tilpassbare dashbord på Command Center

 • Fine Trading Bot Control

 • Gjennomføring av manuelle strategier

 • Markedsvisning for teknisk analyse

 • Egendefinerte skriptbots

 • Avansert rapportering

Koste

Prisplaner starter på $ 254/3 måneder for nybegynnerlisensen og går ut til $ 725/3 måneder for avansert lisens.

Støttede børser

Binance, Bitfinex, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, CCEX, CEX.IO, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi, ionomy, Kraken, KuCoin, nova, OKEX og Poloniex.

Vurdering – 3.4

 • Funksjoner – 5

 • UX & Brukervennlighet – 2

 • Pris – 1

 • Infrastruktur – 4

 • Utvekslingsstøtte – 5

3commas – Verktøy for kryptovalutahandel

3Kommas er en avansert handelsbot med en rekke sofistikerte handelsalternativer. Disse robotene kan brukes til å automatisere handelsstrategien din via nettgrensesnittet. Målrettet mot det samme nisjemarkedet som Haasbot, har 3Commas blitt populær blant de mer erfarne handelsmennene. De tilbyr også muligheten til å administrere robotene dine gjennom utviklerens API-er, og gir tilleggsutstyr for utviklere.

Kjennetegn

 • Handelsterminal

 • Etterfølgende alternativer for Take Profit / Take Loss

 • Signaltilpasning gjennom handelsvisning

 • QFL-roboter

 • Flere par sammensatte roboter

Koste

Prisplaner starter kl $ 22 / måned for Starter-lisensen og går ut kl $ 75 / måned for Pro-lisensen.

Støttede børser

Bitmex, Bittrex, BitFinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC, Cex, Coinbase Pro, OKEX, Huobi og YOBIT.

Vurdering – 4.0

 • Funksjoner – 5

 • UX & Brukervennlighet – 3

 • Pris – 3

 • Infrastruktur – 4

 • Utvekslingsstøtte – 5

Cryptohopper – automatisert handelsplattform

Kryptohopper er en handelsbotplattform som utfører strategier basert på tekniske indikatorer. Disse strategiene kan skreddersys for å implementere avanserte strategier du velger. I likhet med 3Commas og Haasbot på mange måter, er Cryptohopper et flott alternativ for avanserte kryptovalutahandlere som er villige til å grave i detaljene i hver handelsstrategi de ønsker å implementere..

Kjennetegn

 • Designstrategier

 • Eksperimenter med strategier via papirhandel

 • Etterfølgende stopp-tap

 • Kortsalgsmidler

 • Automatiser Crypto Trading Strategies

 • Datadrevet analyse – 130+ indikatorer og mønstre

 • Ytelsesrapporter

Koste

Prisplaner starter kl $ 19 / måned for Starter-lisensen og går ut kl $ 99 / måned for Pro-lisensen.

Støttede børser

Poloniex, Kraken, Bittrex, Coinbase Pro, Binance, KuCoin, Bitfinex og Huobi.

Vurdering – 3.6

 • Funksjoner – 4

 • UX & Brukervennlighet – 3.5

 • Pris – 3

 • Infrastruktur – 3.5

 • Utvekslingsstøtte – 4

Margin – Cryptocurrency Trading Terminal

Margin er en handelsterminal for svært konfigurerbare handelsstrategier. Margin er designet for krypto- og bitcoinhandlere, og gir et rent grensesnitt til de typisk kaotiske terminalene i kryptovalutamarkedet. Sett raskt opp handelsroboter, administrer strategier og implementer indikatorer for å utløse handler.

Kjennetegn

 • Visuell handel

 • Tekniske indikatorer

 • Automatiserte handelsboter

 • Konfigurerbar GUI

 • Bestill splitting over børser

 • Nyhetsfeeder

Koste

Prisplaner starter kl $ 129 for Starter-lisensen og går ut kl $ 2999 for Pro-lisensen.

Støttede børser

Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Huobi, OkCoin og Poloniex.

Vurdering – 2.2

 • Funksjoner – 2

 • UX & Brukervennlighet – 2

 • Pris – 1

 • Infrastruktur – 3

 • Utvekslingsstøtte – 3

Hvordan velge en handelsbot

Nå som vi har dekket alle større kryptovaluta trading bot tilgjengelig i markedet, må vi bestemme hvilken bot som er best for vår strategi for kryptovaluta portefølje.

I de følgende avsnittene vil vi diskutere aspektene du bør vurdere før du registrerer deg for en av disse tjenestene og overlater porteføljen din til å bli automatisert av en bot.

Team Anseelse

Fremfor alt er teamets omdømme viktig. Hacks har ødelagt intetanende brukere ved å utnytte smarte sårbarheter. Et eksempel er når hackere brukte handels-API-er for å pumpe prisen på Syscoin på Binance. Hackere er smarte, så den første forsvarslinjen har et pålitelig grunnleggerlag.

Når du vurderer teamet, må du se etter attributter som peker til et anerkjent team. Ting som:

 • Hvor teammedlemmene gikk på college.

 • Hvilke selskaper medlemmene jobbet for.

 • Hvor lenge teamet har jobbet med boten.

 • Omdømmet til medlemmene i deres rådgivende styre.

 • Finansieringskilden for oppstart.

 • Opprettelsesland.

 • Den tekniske evnen til stifterteamet.

Før du setter vår lit til et tredjepartsutviklingsteam for å automatisere strategiene våre, bruk denne listen til å samle informasjon om teamet bak tjenesten.

Utenfor de spesifikke medlemmene av teamet, må du sørge for at selskapet kan holdes ansvarlig for eventuelle ugjerninger. Teamet må være gjennomsiktig om opprinnelsen, medlemmene, hvor de er basert, og all annen relevant informasjon som vi kan forstå hvis vi kan stole på teamet..

Automatiserte strategier

Det neste spørsmålet vi må stille oss selv er om boten vi evaluerer faktisk implementerer strategien vi vil automatisere. Å velge en handelsbot som for eksempel bare støtter strategier som involverer glidende gjennomsnittskryss, er ikke nyttig hvis vi vil balansere porteføljen vår.

Se over nettstedet for trading bot for å sikre at de støtter strategiene vi vil implementere for porteføljen vår. Sjekk eventuelle konfigurasjoner de tilbyr eller hint på nivået av involvering det vil kreve fra en sluttbruker. Det er heller ikke noe poeng i å bruke en bot hvis den støtter strategien vår, men ender med å bli mer arbeid enn bare å la oss implementere strategien manuelt.

Brukerstøtte

Vår neste viktige vurdering er støttenivået fra teamet. Tilbyr teamet kanaler for å nå utviklingsteamet sitt for å stille spørsmål om support eller få hjelp med feil? Hvis ikke, kan du la være å tørke i flere uker uten å få svar på spørsmål som er kritiske for strategien din. Vi har sett dette skje utallige ganger, og det er aldri en hyggelig opplevelse.

Noen måter vi kan identifisere om teamet gir en god støtteopplevelse, er følgende:

 • Det er et aktivt Telegram- eller Discord-fellesskap der teamet er online og svarer på spørsmål.

 • Flere kanaler tilbyr forskjellige muligheter for å kontakte teamet.

 • Supportteamet svarer på spørsmål raskt og jobber faktisk med å løse problemene.

 • Hyppige oppdateringer blir publisert til diskusjonskanalene som Telegram og Discord.

Dette er bare noen få måter å bestemme kvaliteten på støtten du får når du tar steget og registrerer deg.

Koste

La oss være ærlige, pris er en av de største avgjørende faktorene for om vi vil bruke en handelsbot til porteføljen vår. Vi er her for å maksimere kryptoen vår, så når vi reduserer de månedlige kostnadene vi trenger for å betale for et bot-abonnement, kan vi trene mer penger til porteføljen vår.

Noen roboter er dyre. En $ 1000 bot er bedre et himmelsk stykke arbeid. Ellers koster det bare å grave i porteføljen din. Disse midlene kunne ha gått til å utvide kryptoporteføljen din. Finn trading bot som er i din prisklasse.

Brukervennlighet

Realiteten i kryptovalutamarkedet er at de fleste verktøy er altfor kompliserte i utformingen. Dette gjelder uten tvil også tradingbots. De fleste handelsroboter er utrolig kompliserte. De har utallige spaker, alternativer, konfigurasjoner og innstillinger. Dykking rett inn i den dype enden av dette kalde bassenget kan ta pusten fra deg og gi deg en følelse av frykt.

Se etter en bot som passer ditt komfortnivå. I stedet for å hoppe rett inn i tradingbots med åpen kildekode og prøve å implementere dine egne tilpassede strategier ved å bøye dine utviklingsevner, kan du ta det sakte i begynnelsen. Eksperimenter med en bot som bare gir noen få kjernefunksjoner du vil ha, men som er enkel å bruke. På den måten kan du dyppe tærne i bassenget og bli orientert før du senker deg.

Backtesting

Backtesting er måten vi simulerer utførelsen av en strategi fremfor historiske data. Det hjelper oss å forstå oppførselen til strategien under visse forhold og kan hjelpe oss å jobbe mot å forstå hvordan strategien kan utføre i fremtiden. Selvfølgelig er ingenting garantert, men dette er den mest robuste måten vi har for å evaluere strategier.

Boten vi velger burde absolutt ha backtesting. Vi anbefaler aldri å implementere en strategi hvis den ikke har blitt testet på nytt. Det å blinde seg inn i fremtiden kan føre til katastrofe. Bruk litt tid på å evaluere strategien, oppdage de beste konfigurasjonene og implementere strategien på en måte som samsvarer med målene dine, samt informasjonen du har kunnet samle gjennom backtesting-verktøyet.

Forsiktighet! Ikke stol på noe backtesting-verktøy som bruker CoinMarketCap-data. Denne datakilden er uakseptabel for evaluering av handelsstrategier. Ikke bare er disse dataene svært unøyaktige, men CoinMarketCap samler data på tvers av børser, så det er ikke faktiske bud-spør-data fra sentralene. Bare eksakte bud-spør-data samlet direkte fra hver enkelt børs bør brukes til backteststrategier.

Gjennomføring & Henrettelse

Evaluer implementeringen av strategien nøye for å bestemme hvordan strategien vil oppføre seg under varierende forhold. Siden hver bot har en unik implementering av en strategi, er det viktig å forstå forskjellene mellom hver implementering av trading bots. Ikke alle implementeringer behandles likt. Se på aspekter som kontrollene som boten har tilgjengelig, konfigurasjonene og robustheten til strategien under varierende forhold.

På samme tid, selv om handelsboten støtter de nødvendige kontrollene for å implementere strategien, betyr ikke det at vi er i det klare. Alt kan se lovende ut, men likevel falle fra hverandre på grunn av dårlig utførelse. Koden og infrastrukturen som er bygd opp rundt trading bot er viktig for å håndtere strategiene. Feil på grunn av serverproblemer kan føre til feil handel, mistiming og dårlig strategiutførelse.

Å tape penger på grunn av dårlig strategiutførelse blir raskt et mareritt. Det er ikke mulig å få tilbake pengene dine, så forhindre problemet ved å velge en handelsbot som utvikler seg ved hjelp av god programvarepraksis. Undersøk teamets åpenhet for å løse problemer, bli med i markedsføringskanalene for å se hyppigheten av feilrapporter, og følg hvor lang tid det tar teamet å løse problemene.

Hvordan bygge en handelsbot

Det er ingen måte å bygge en kryptovaluta trading bot. Derfor finner vi en så varierende grad av kvalitet. I de følgende avsnittene vil vi markere den enkleste måten å bygge en robust handelsbot av høy kvalitet.

Selv om det er mulig å bygge handelsroboter fra grunnen av, er det ikke tilrådelig. Å bygge tilpasset infrastruktur for å koble til hver kryptovaluta-utveksling kan ta måneder til år å utvikle seg. Egendefinerte oppdateringssykluser, forvirrende dokumentasjon og merkelig funksjonalitet kan gjøre det å bygge en handelsbot til et mareritt. For ikke å nevne at det ville kreve en gård med hundrevis av servere bare for å støtte noen få tusen aktive handelsmenn.

I denne artikkelen vil vi diskutere å bygge en kryptovaluta trading bot ved å dra nytte av APIer for Universal Crypto Exchange. Disse API-ene kobles til alle større kryptovalutautvekslinger uten å måtte skrive tilpasset programvare. Bare koble til den ene universelle API-en, og du vil umiddelbart bli koblet til alle større børser for handel, porteføljestyring, brukeradministrasjon, datainnsamling, automatisk skalering av infrastruktur og mer. Det er som en universal fjernkontroll for kryptovalutahandel.

La oss komme i gang!

Registrer en utviklerkonto

Før vi kan bruke Universal Crypto Exchange API, må vi registrere oss for en utviklerkonto. Følg lenken her for å registrere deg.

Generer Master API-nøkler

Når vi har opprettet en konto, er vårt neste trinn å opprette en ny API-hovednøkkel. Denne hovednøkkelen vil bli brukt til å administrere alle brukerne våre, forespørsler om å opprette nye brukere, og kan også utføre handler.

Naviger til “API-nøkler” -siden og velg “Opprett Api-hovednøkkel”. Dette vil lede deg gjennom prosessen med å generere nøklene. Det vil være en rekke trinn som krever bekreftelse, samt muliggjør ytterligere sikkerhetsregler som 2FA. Det er ikke noe fancy som KYC, bare grunnleggende e-post og kontobekreftelse.

Når du er ferdig, vil du bli presentert med en offentlig og privat (hemmelig) API-nøkkel. Disse nøklene må lagres sikkert og aldri sendes til noen. De vil bli brukt til å administrere brukere, gjøre handler på vegne av brukere og mye mer. Disse er bare for bruk. Hvis du ønsker å tillate brukere å få direkte tilgang til kontoer, lenkeutvekslinger og handel, kan dette gjøres ved å generere brukerspesifikke API-nøkler via hoved-API-nøklene. Vi vil diskutere hvordan du gjør dette litt senere.

Merk: Den hemmelige nøkkelen vises bare en gang. Når du har valgt å “vise” nøkkelen, vil du aldri mer kunne gjenopprette denne hemmelige nøkkelen hvis den ikke er lagret sikkert utenfor applikasjonen. Hvis du går tapt, må du opprette et nytt sett med API-nøkler.

Det er noen innstillinger vi må konfigurere før vi kan dykke inn i å bruke hovedutviklerens API-nøkler.

Bruker – Hvis du merker av i denne boksen, kan denne API-nøkkelen opprette og administrere brukere av applikasjonen din.

Regnskap – Hvis du merker av i denne boksen, kan denne hoved-API-nøkkelen koble til vekslingskontoer på vegne av brukerne dine og også samle inn data fra sentralen om brukerne dine..

Handel – Hvis du merker av i denne boksen, kan denne nøkkelen utføre handler på vegne av brukerne dine.

Disse innstillingene er skilt ut slik at du har frihet til å bestemme hvilken rolle disse API-nøklene skal spille i prosessen din. For eksempel, hvis du bare vil være i stand til å opprette brukere, men da vil brukerne administrere sin tilkobling av byttekontoer og handel hver for seg, alt du trenger er muligheten til å opprette og administrere brukere.

I tillegg til å velge tillatelsene for å aktivere denne hoved-API-nøkkelen, ikke glem å godkjenne IP-ene som vil sende forespørsler med disse API-nøklene. Dette skal være serverne som har disse API-nøklene, slik at bare serveren kan sende forespørsler for deg. Eventuelle forespørsler fra andre IP-er mislykkes. Denne sikkerhetsfunksjonen sørger for at hvis nøklene dine noen gang ble stjålet, ville ikke hackeren kunne bruke API-nøklene.

La oss se nærmere på innstillingene som er en del av hver av disse tillatelsene.

Bruker – Endepunktoversikt

Den følgende delen vil diskutere sluttpunktene som faller inn under “Bruker” tillatelsesinnstilling. Hvis du har aktivert “bruker” -tillatelser på API-nøklene, er dette bare noen få av sluttpunktene som du vil få tilgang til.

Opprett brukere

Det første vi må gjøre før vi kan begynne å handle på en børs, samle inn data for en byttekonto eller utføre vår strategi er å opprette en bruker. Hver bruker du oppretter, er ment å representere en person i den virkelige verden som bruker trading bot.

La oss se på hvordan vi oppretter en bruker.

Be om

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users

Forespørsel Body (valgfritt)

{

"Navn": "customnameforthisuser"}

Når du ber om å opprette en ny bruker, vil du motta en ny unik identifikator for denne brukeren. Dette bør lagres slik at det er enkelt å tilordne hver bruker i applikasjonen din til bruker-ID-en i utviklerens API-er.

Respons:

{

"id": "701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8"}

Generer brukerspesifikk API-nøkkel

Når vi har generert brukeren, kan vi også generere brukerspesifikke API-nøkler. Hensikten med disse bruker-API-nøklene er å tillate hver enkelt bruker å kommunisere med API-serverne, distribuere forespørselsbelastningen slik at serverne dine ikke trenger å håndtere alle forespørsler. Hvis du bygger en mobilapplikasjon, betyr dette at de fleste forespørsler kan sendes direkte til API-ene der en direkte kommunikasjonslinje blir opprettholdt for å samle inn data, utføre handler, koble utvekslingskontoer og mer.

Be om

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/keys

Respons:

{

"publicKey": "51ac18b7d208f59b3c88acbb1ecefe6ba6be6ea4edc07e7a2450307ddc27ab80",

"privateKey": "85c977ef4070f1deee70192ba7fd5a6caf534f891e4918cfffec11cd6b625e77db4f80347cb436bcaa8882231bacb02f0798a696f101fdd1ef268d66fc63c213"}

Disse API-nøklene kan sendes til brukeren som de er tilknyttet. På den måten kan brukeren administrere sine egne vekslingskontoer.

Konto – Endepunktoversikt

Følgende sluttpunkter administreres av “Regnskap” tillatelsesinnstilling. Hvis du aktiverer “Kontotillatelser” på API-nøklene, kan du bruke følgende og flere sluttpunkter.

Koble Exchange-konto

Det neste trinnet for å implementere vår handelsløsning er å koble vekslingskontoer. Dette kan enten gjøres med hovednøklene eller kan administreres av hver enkelt bruker ved å bruke brukerens API-nøkler.

Be om

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts

Forespørsel

{

"Utveksling": "binance",

"publicKey": "GOelL5FT6TklPxAzICIQK25aqct52T2lHoKvtcwsFla5sbVXmeePqVJaoXmXI6Qd",

"privateKey": "SelUuFq1sF2zGd97Lmfbb4ghITeziKo9IvM5NltjEdffatRN1N5vfHXIU6dsqRQw",

}

“PublicKey” og “privateKey” som er inkludert her er utvekslings-API-nøklene som blir opprettet på sentralen av brukeren. Dette er ikke bruker-API-nøklene vi mottok fra Universal Crypto Exchange API-er i de forrige trinnene.

Respons

{

"id": 1234

}

Når kontoen er vellykket kontaktet av API-serverne, vil en “id” bli returnert. Dette kan lagres for senere tilgang til denne individuelle vekslingskontoen.

Få tilgang til kontos aktivasaldoer

Siden byttekontoen er vellykket koblet, kan vi nå samle inn data fra byttekontoen. Følgende sluttpunkt vil hente aktivasaldoer for den tilknyttede byttekontoen.

Be om

FÅ https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/balance

Respons

{

"hentet kl": "2019-01-09T19: 17: 33.000Z",

"balanserer": [

{

"symbol": "KCS",

"nativeValue": 2306,

"btcValue": 0,33486579,

"usdValue": 1327.8775274784

},

{

"symbol": "ETH",

"nativeValue": 4.0e-8,

"btcValue": 1.4960564e-9,

"usdValue": 5,9324652822859e-6

}

]

}

Trade – Endpoint Oversikt

Følgende innstillinger administreres av “Handel” tillatelsesinnstillinger. Hvis du aktiverer “Trade” -tillatelsene på API-nøklene, kan du bruke følgende og flere sluttpunkter.

Smart bestillingsruting

Smart ordrerute er en praktisk funksjon som automatisk optimaliserer handel på tvers av aktivapar for å motta best ordreutførelse. Dette forenkler integrasjonsprosessen for smarte ordrerutineringsstrategier drastisk og kan spare utførelseskostnader.

Be om

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/trades

Forespørsel

{

"fra symbol": "BTC",

"tilSymbol": "ETH",

"beløp": "0,01",

"smartRouting": sant,

}

Når bestillingen er plassert, vil den automatisk bli dirigert på tvers av alle tilgjengelige handelspar for å optimalisere for utfallet.

Respons:

{

"id": "72dff099-54c0-4a32-b046-5c19d4f55758"}

Legg inn en begrensningsordre

Noen applikasjoner krever fin kontroll over ordreboken. Disse applikasjonene kan implementere disse avanserte strategiene ved å utføre begrensningsordrer via de enhetlige endepunktene for handelsordre.

Be om

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/orders

Forespørsel

{

"baseSymbol": "ETH",

"sitatSymbol": "BTC",

"beløp": "0,5",

"pris": "0,0344",

"side": "KJØPE",

"timeInForce": "IOC"}

Respons:

{

"id": "72dff099-54c0-4a32-b046-5c19d4f55758"}

API-ene for Universal Crypto Exchange støtter bestillinger “Immediate or Cancel” (IOC) og “Good ‘Til Canceled” (GTC). Begge disse ordretypene er implementert med samme forespørselsstruktur, slik at handelsboten din enkelt kan bytte mellom å plassere de forskjellige ordretypene uten problemer.

Tildel en portefølje

Foruten bekvemmeligheten med smart ordrerute, er det flere endepunkter designet for porteføljestrategier. Disse endepunktene kan brukes til å tildele porteføljer, ombalansere eller implementere en komplett porteføljestrategi. Et av disse endepunktene er muligheten til raskt å tildele en mangfoldig portefølje.

Be om

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/allocate

Forespørsel

{

"er dynamisk": falsk,

"tildelinger": [

{

"symbol": "USDT",

"prosent": "100" }

]

}

Respons:

{

"suksess": sant

}

Med en enkelt samtale kan handelsboten din sende prosentandelen av hver eiendel du vil ha i porteføljen, og Universal Crypto Exchange API-er vil intelligent konstruere den porteføljen. Det er ikke behov for ekstra arbeid.

Offentlige data (ingen tillatelser påkrevd)

Offentlige data er tilgjengelig for alle brukere. Dette betyr at den ikke faller inn under noen av tillatelsesinnstillingene som er aktivert eller deaktivert på hoved-API-nøkkelen.

Bytte eiendeler

Hver børs har forskjellige eiendeler tilgjengelig, så det er viktig å vite hvilken børs som støtter hvilke eiendeler. Dette endepunktet vil returnere de forskjellige eiendelene som er tilgjengelige på hver børs sammen med deres symbol og navn.

Be om

FÅ https://dev-api.shrimpy.io/v1/exchanges/bittrex/assets

Respons

[

{

"id": 38,

"Navn": "Bitcoin",

"symbol": "BTC",

"tradingSymbol": "BTC" },

{

"id": 229,

"Navn": "Litecoin",

"symbol": "LTC",

"tradingSymbol": "LTC" },

]

Samle ordrebok med full dybde

For å plassere spesifikke bestillinger på ordreboken, trenger utviklere tilgang til full dybde for bestillingsdata i sanntid. Du kan få tilgang til disse dataene gjennom enkle sluttpunkter som returnerer markedsdata i sanntid. Eksperimenter med å samle inn disse dataene ved å sende forespørsler til API-samtalene beskrevet nedenfor.

Be om

FÅ https://dev-api.shrimpy.io/v1/orderbooks?exchange=bittrex&baseSymbol = XLM&quoteSymbol = BTC&grense = 10

Respons

[{

"baseSymbol": "XLM",

"sitatSymbol": "BTC",

"utveksling": [{

"Utveksling": "Bittrex",

"bestillingsbok": {

"spør": [

{

"pris": "0,00002585",

"mengde": "1891.1316431" },

{

"pris": "0,00002594",

"mengde": "35200" },

],

"bud": [

{

"pris": "0,00002577",

"mengde": "774.92250177" },

{

"pris": "0,00002576",

"mengde": "3509.07031022" },

]

}

}]

}]

Candle Stick Trading Data

En annen praktisk funksjon er muligheten til å samle lysestake OHLCV-kartdata gjennom disse enhetlige API-ene. Denne lysestaken kan brukes til å vise diagrammer for brukere som er aktive handelsmenn.

Be om

FÅ https://dev-api.shrimpy.io/v1/exchanges/coinbasepro/candles?quoteTradingSymbol=BTC&baseTradingSymbol = XLM&intervall = 1H

Respons

[

{

"åpen": "0,0000157300000000",

"høy": "0,0000157800000000",

"lav": "0,0000155800000000",

"Lukk": "0,0000157100000000",

"volum": "219444,0000000000000000",

"quoteVolume": 3.44176145,

"btcVolume": 3.44176145,

"usdVolume": 27437.297915762,

"tid": "2019-05-24T23: 00: 00.000Z" },

{

"åpen": "0,0000157100000000",

"høy": "0,0000157500000000",

"lav": "0,0000156900000000",

"Lukk": "0,0000157300000000",

"volum": "1603,0000000000000000",

"quoteVolume": 0,02520959,

"btcVolume": 0,02520959,

"usdVolume": 201,98615317277,

"tid": "2019-05-25T00: 00: 00.000Z" },

]

Flow for brukerforespørsel

Nå som vi har forståelse for de forskjellige endepunktene som er tilgjengelige gjennom disse API-ene, la oss se gjennom brukerforespørselsflytene som ble diskutert tidligere i denne artikkelen. For å forhindre at hver forespørsel administreres av en sentralisert server, bør vi distribuere forespørslene som kommer fra brukerne. Dette letter forespørselsbyrden, slik at vi kan holde oss magre og smidige. En detaljert diskusjon om de optimale flytene for brukerforespørsler finner du i en av våre tidligere artikler her.

Denne illustrasjonen fremhever hvordan den opprinnelige brukeropprettingen kan administreres av en sentralisert server mens de individuelle brukerforespørslene kan komme fra hver enkelt bruker. Dette forhindrer unødvendig ruting av en sentralisert server mellom brukeren og Universal Crypto Exchange API-er.

Det er det!

Solen går ned på vår tid med å utforske kryptohandelsroboter. Gå ut og nyt din nyoppdagede frihet. Spar tid ved å automatisere strategien. Finn en tjeneste som passer inn i porteføljestrategien din, og formidle kunnskapen du har tilegnet deg her med venner. Samfunnet vi bygger vil drive fremtiden for handel, men det må begynne med oss.

Vår handelsbot

Reker er et program for å konstruere tilpassede kryptovalutaindeksfond, balansere og administrere en mangfoldig portefølje av digitale eiendeler. Automatiser porteføljen din ved å koble til noen av de 16 kryptobørsene vi støtter.

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er designet for utviklere. Integrering med våre enhetlige APIer gir deg øyeblikkelig tilgang til ensartede sluttpunkter for handel, datainnsamling, brukeradministrasjon og mer på tvers av alle større kryptovalutautvekslinger.

For å få tilgang til de komplette Python- og Node-bibliotekene, følg disse koblingene:

Node

Python

Hvis du bygger noe med Shrimpy API-ene, gi oss beskjed! Vi vil gjerne høre hvordan vi kan fortsette å støtte deg i alle ledd i utviklingen din.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me