The Year of Blockchain: 7 Bitcoin, Ethereum og Altcoin Predictions for 2021

>

La oss bare rense luften veldig raskt: 2020 var et vanvittig år for ikke bare Bitcoin, men livet generelt. Vi trenger ikke å komme i detalj på dette punktet, ettersom du, sammen med resten av jordens 7,8 milliarder mennesker, sikkert har følt noen av konsekvensene.

Men vi går bort. Bitcoin ble også påvirket, spesielt i veien for utrolige mengder markedsvolatilitet.

Hvor ustabilt snakker vi? Under mars-krasjen dyppet BTC inn i $ 4K-regionen. Nå, ved årets slutt, sitter Bitcoin godt over $ 30.000. Ditto, Ethereum, som opplevde et lavpunkt i mars på $ 112, men nå cruiser over $ 1000.

Imidlertid er prisaksjon bare den spekulative fasetten til kryptovalutaindustrien. Hopp gjerdet, og du går inn i det langt mer fortryllende rommet for blockchain-utvikling der virkelig verdi skapes.

I 2020, utviklere – ikke spekulanter – som skapte reell verdi ettersom verden rundt dem så ut til å smuldre.

Det tydeligste tegnet på dette var den bemerkelsesverdige økningen av DeFi (desentralisert finans). Som en feniks som stiger opp fra asken til et flerårig bjørnemarked, belyste DeFi kryptovalutaindustrien i motsetning til noen gang før.

Plutselig hadde kryptokurrency + blockchain en ekte raison d’etre som alle kunne samles rundt. Ironisk nok, som desentraliserte penger, har Bitcoin alltid handlet om DeFi – men nå har vi et veldig fengende navn for den applikasjonen.

Hvis 2020 var året for Bitcoin og DeFi, hva holder neste år? Her, kjære leser, er det 7 Bitcoin-, Ethereum- og altcoin-spådommer for 2021.

Advarsel: Disse spådommene er ikke investeringsråd og bør ikke tas som investeringsråd. De er utelukkende forfatterens mening. Kryptovaluta er ustabil og risikabel, det er ingen garanti for at markedet vil fortsette å yte godt i 2021. Ta disse meningene med et saltkorn.

KOPIERE VERDENS BESTE HANDLERE

Når lederen din handler, handler du. Shrimpy oppdaterer automatisk porteføljen din slik at den alltid samsvarer med lederens. Bla gjennom hundrevis av kryptovalutahandlere for å kopiere.

1. Bitcoin kunne se neste store bull run

I mars 2020 forberedte noen Bitcoin-nayayers lovprater under det de antok var Bitcoins stup til null. I stedet spratt BTC tilbake fra randen for å bli en elskling av finansinstitusjonsverdenen.

Kanskje det hele startet med en legendarisk investor Paul Tudor Jones erklærer det var massiv oppside for BTC, eller at han kalte det en bedre inflasjonssikring enn gull.

Nei, vent, kanskje det var de andre legendariske investorene som Stanley Druckenmiller og Larry Fink, som alle roste Bitcoin. Eller kanskje var det Microstrategy, Mass Mutual, Ruffer Investment og Square kombinert for å kjøpe flere milliarder dollar verdt av BTC.

Uansett – og hvem som helst – som er ansvarlig for det, har finansinstitusjoner endelig akseptert Bitcoin som en eiendel det er verdt å holde herfra og ut. Bitcoin er digital gulllinje har ikke bare sittet fast, men det kommer virkelig til å enkelt definere BTC for en ny generasjon troende.

Som sådan, med utallige rikdommer som venter i vingene, vil 2021 være året finansinstitusjoner endelig FOMO ut i markedet. Sørg for å ha litt popcorn for hånden, fordi landgripen sannsynligvis vil være episk.

Ettersom ikke-myntere innser feilene på deres måter, vil de prøve å endre dem så raskt som mulig, og ta BTC-prisen til svimlende høyder som fører til 2022.

2. Ethereum kan begynne å overgå Bitcoin

Det er allment kjent at Ethereum i 2017, etter at Bitcoin raste til $ 20 000, gikk av på et eget løp som kulminerte med $ 1400 ETH.

Etter Bitcoins fantastiske år og løpe til $ 30 000, er Ethereum klar til å gå ut av BTCs skygger når handelsmenn ser andre steder for å jage heltidshøyder..

Bitcoin kan være digitalt gull, men Ethereum er digital olje.

Store finansinstitusjoner forstår kanskje ikke betydningen av det ennå, men de vil – å, vil de noen gang. Leter du etter en grunn til å tro? 18. februar 2021 lanserer CME Group Ethereum-futures.

I 2017 utviklet CME også Bitcoin-futures som ble allment kreditert som rakettdrivstoff som driver BTCs lansering. Vil historien gjenta seg? Vi har hele januar 2021 å finne ut av.

3. DeFi total låst verdi kan overstige $ 30 milliarder dollar og forstyrre tradisjonell økonomi betydelig

I 2020 steg DeFi TLV (total låst verdi) fra $ 650 millioner i februar til $ 14,5 milliarder ved årets slutt. En slik gigantisk økning ble muliggjort av utrolige DeFi-plattformer og produkter som Uniswap, Compound, Yearn Finance, Aave, Maker, Synthetix, SushiSwap, Curve og Balancer.

En runde av DeFi-kjære ledet av C.R.E.A.M. & Harvest Finance ga verdi. Likevel ble lokket deres avstøtt av pågående sikkerhetsutnyttelser og tap som ble påført prosjekter som Cover Finance.

I 2021 vil DeFi ta lærdom av slike bedrifter for å bygge og styrke deres tilbud i fremtiden. Etter hvert som sikkerheten forbedres og DeFi-industrien blir vanlig (oppmuntret av kryptoadopsjon fra PayPal og Visa), forvent TLV å skyte i været. Samtidig fører sentralisert blockchain-finansiering (Celsius, Nexo, BlockFi) veien for detaljhandel.

Folk vil snart innse at ekte økonomisk frihet ikke krever en bankers samtykke – alt som trengs er en lommebok som er vertskap og en vilje til å akseptere pengens fremtid..

HVA ER DEFI?

Desentralisert økonomi er noe kryptoinnsidere har lidenskapelig harpet på i mange år uten egentlig forklarer konseptet.

4. En kryptobom i Latin-Amerika vil utvide blockchain-horisonter

Fiat-volatilitet er ekte. Mens amerikanere ofte klager over inflasjon som svekker dollarens styrke over flerårige strekninger, sammenlignes ingenting med valutakriser sett i Venezuela, Argentina og Colombia.

Latinamerikanske og afrikanske markeder har dyppet tærne i vannet ved hjelp av Bitcoin og Ethereum steder med deres ustabile fiat-valutaer. Men det er bedre desentraliserte finansieringsløsninger på vei for 2021.

reservere, en desentralisert stablecoin festet til en pool av andre stablecoin-eiendeler, klargjør lanseringen av Reserve App. Det er en Square Cash-lignende mobilapp for sending og mottak av digitale USD som er fokusert helt på det latinamerikanske markedet som helhet.

Bitso, en krypto som er utvekslet med base i Mexico City, men aktiv over hele Latin-Amerika, behandler allerede over $ 1B i pengeoverføringer over hele regionen. Med Ripples SEC-problemer som slår den ut av striden i mange markeder, har en betydelig mulighet åpnet seg for andre spillere å ringe.

5. Stiv konkurranse mellom lag 1-blokkjeder som ETH, DOT og ATOM

Ethereum laget ganske mye støy i 2020 da det reinkarnerte fra bevis på arbeidsbasert ETH 1.0 til bevis på stake ETH 2.0.

Oppgraderingen gikk ikke tapt på utviklere, spekulanter og observatører. Få, om noen, overganger har vært så viktige som Ethereums evolusjonære trekk mot en fullstendig skjær og fremtidsklar blockchain.

I skrivende stund har over $ 1B i ETH blitt satt i ETH 2.0 innsatsbassenger. Det store volumet av deponert verdi er kryptokvivalenten til stående applaus og et tydelig signal om at folk forventer at Ethereum fortsetter å dominere lag 1-protokolllandskapet.

Dagene med å anta at ETH ikke har noen konkurranse er imidlertid over. Polkadot, en interoperabel, fullskjæret blockchain opprettet av den samme personen som var med og opprettet Ethereum, samler raskt håp og verdi.

Over 63% av tilgjengelig DOT er for øyeblikket staked for rundt $ 5B – nesten 5 ganger verdien av staked ETH. I tillegg kommer over 100 prosjekter til å virke i Polkadot-universet, med større sikkerhet å følge når prosjektet begynner auksjoner av IPO-spor (Polkadot ICO-ekvivalenten).

Cosmos har hatt en tendens til sin IBC-protokoll (inter-blockchain communication) for blockchain-interoperabilitet i flere år. I 2021 håper Cosmos utviklere vil favorisere suverene blokkjeder bygget på protokollen i stedet for de relékjedekoblede fallskjermene som er tilgjengelige via Polkadot.

Merkbare prosjekter som Band Protocol og Terra har allerede overgått til Cosmos. Med forventet ankomst av Dfinity i 1. kvartal 2021, kan markedsandelen bli uthulet noe sammen med Ethereum. I alle fall blir lag 1-blokkjeden oppvarmet ettersom konkurrenter søker å overgå Ethereum 2.0s fase 1+ utvikling.

Bør du ta ETH 2.0?

La oss innse det – alle vil ha belønninger. Det kan også være den største takeawayen fra årets DeFi-mani.

6. Facebooks Diem-lansering vil utløse et rush på stablecoins & CBDC

Facebook har omdøpt sitt stabile krypto-aktivum til Diem etter mange regulatoriske tilbakeslag på sin forrige versjon som Vekten. Med flere milliarder Facebook-brukere over hele verden er plattformen klar til å fange et massivt publikum i det øyeblikket Diem lanserer.

Mens man ikke kan forvente at brukerne skal tilveiebringe Diem med mindre kjente stablecoins som DAI, USDC og RSR, vil det sannsynligvis gi dem et voluminøst løft. Stablecoin-eiendeler som Diem blir kanskje det nest mest kjente ansiktet til krypto etter Bitcoin.

Forvent at Stellar ($ XLM) vil gjøre store grep når XRP går til side på grunn av en SEC-søksmål. Den ukrainske regjeringen kunngjorde det hadde inngått en MOU-avtale med Stellar om å utvikle sentralbankens digitale valutaløsninger.

Ekstra fremdrift vil skumme til toppen når sentralbankens digitale valutaer som Kinas digitale yuan endelig dukker opp.

7. Regulatorer vil prøve å feste krypto, men desentralisering vil vinne dagen

Halen i 2020 så regulatorer på å markere kryptovalutaområdet – og ikke på en god måte. Nye regler om lommebøker med egen vert kom i forgrunnen, det samme gjorde SEC-søksmål mot Ripple og BitMex.

Heldigvis er ingen av disse desentraliserte, noe som signaliserer lav regulatortoleranse for sentraliserte organisasjoner som maskerer som ellers. Usikkerheten skapt av SECs nylige interesse for krypto, sammen med bærebjelker som Coinbase som går på børsnoteringen, betyr imidlertid at sentraliserte kryptoinstitusjoner vil møte en viss usikkerhet med hensyn til hvordan de skal operere.

Nye tokenoppføringer vil bli gransket i motsetning til noen gang før, og noen av dagens nåværende valg vil sannsynligvis bli slettet fra ordrebøkene på Coinbase, Kraken og Bitfinex. Som sådan vil desentraliserte børser, likviditetsprotokoller og AMM-er finne seg perfekt posisjonert for å handle i vakuumet.

Tilbake i september overgikk Uniswap for første gang Coinbases volum. 2021 vil se flere flippende hendelser der vi nok en gang finner at desentralisering er den riktige løsningen.

Vår sosiale handelsplattform

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta. Den er designet for både profesjonelle og nybegynnere forhandlere for å komme og lære om den voksende kryptobransjen. På Shrimpy kan brukere kopiere porteføljene og handelsstrategiene til andre handelsmenn.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me