Tips om skatterapportering for store volum og algoritmiske kryptohandlere

>

Den amerikanske skatteregistreringen frist, 15. april er det rett rundt hjørnet. For de fleste er det en smertefull prosess å skaffe inn skatt for året. Dette gjelder spesielt for de som investerer i kryptovalutaer, da det kreves rapportering av gevinster og tap i amerikanske dollar for hver handel. I denne guiden vil vi diskutere forskjellige skatterapporteringstips som de som utnytter kryptohandelsroboter og automatiserte strategier, kan bruke for å gjøre kryptoskattrapporteringen enklere..

1. Ta hensyn til alle kryptobørsene dine

Skatterapportering blir eksponentielt lettere når du har poster som beskriver hele kryptohandelshistorikken din. I USA. og de fleste andre land utløser en kryptovaluta for en annen en skattepliktig hendelse som må rapporteres om Skjema 8949. Hvis du ikke har fulgt med på alle dine kryptovaluta-handler, ikke bekymre deg. Nesten alle kryptovaluta-børser har et alternativ for brukere å laste ned en CSV-fil som inneholder sin komplette transaksjonshistorikk som skjedde på den børsen.

Før du setter deg ned for å gjøre din kryptoskatt, lage en liste over alle børsene du brukte for året. Enten du bruker spesifikk programvare, excel eller håndberegninger, vil nedlasting av transaksjonshistorikken fra hver av cryptocurrency-børsene hjelpe deg med skatterapporteringsprosessen.

2. Se på å bruke en spesifikk beregningsmetode for identifikasjon

Etter det nye IRS kryptokurrency skatteveiledning kom ut i oktober 2019, presiserte det at spesifikke metoder for identifikasjonskalkulering kunne brukes når du beregnet gevinster og tap for kryptokurrency-transaksjonene dine, forutsatt at du hadde poster som spesifikt identifiserte kryptoen din..

Dette høres mye mer komplekst ut enn det er. I hovedsak brukte de fleste bitcoin- og kryptoinvestorene før 2019 den vanlige First-in First-Out-beregningsmetoden for å beregne gevinster og tap fra deres handler (kryptovalutaene du kjøpte først selges først) fordi IRS ennå ikke hadde spesifisert. om spesifikk ID var tillatt. Nå som den nye veiledningen gjør dette tydelig, er spesifikk identifikasjon en fin måte å redusere gevinsten din på.

Når du bruker denne strategien, vil du spesifikt identifisere og “selge” kryptovalutaene du kjøpte til den høyeste prisen først. For aktive handelsmenn kan denne lille endringen føre til enorme skattebesparelser.

Kalkulatorer for kryptoskatt som CryptoTrader.Tax har innebygd avgiftsminimeringsalgoritmer som HIFO (høyest først ut) og LIFO (siste inn først ut).

Før du kan bruke en bestemt identifikasjonsmetode, må du være i stand til å spesifikt identifisere en kryptoenhet slik IRS skisserer:

For å spesifikt identifisere en enhet med kryptovaluta, må du ha oversikt over følgende informasjon:

  • Dato og klokkeslett hver enhet ble anskaffet,

  • Ditt grunnlag og den virkelige markedsverdien for hver enhet på det tidspunktet den ble anskaffet,

  • Dato og klokkeslett hver enhet ble solgt, byttet eller på annen måte kastet, og

  • Virkelig markedsverdi på hver enhet når den selges, byttes eller avhendes, og hvor mye penger eller verdien av eiendommen som er mottatt for hver enhet

Hvis du har disse dataene for transaksjonene dine, kan du bruke spesifikke identifikasjonsmetoder som LIFO eller HIFO som drastisk kan redusere avkastningen på kapitalen din i kryptovaluta..

3. Bruk tapene dine for å redusere skattepliktig inntekt

2019 hadde sin andel av både oppturer og nedturer i kryptomarkedene. Mot slutten av året så alt ut til å trene nedover; tidligere på sommeren gikk bitcoin imidlertid på en fenomenal løpetur som oversteg $ 12 000 per mynt. Mens målet alltid er å ha gevinster, kan du bruke tap som oppstår for å faktisk senke skatteplikten.

La oss si at du kjøpte bitcoin til $ 10.000 og fortsatte å handle inn og ut av eiendelen. La oss si at du pådrar deg om lag $ 2000 nettotap som et resultat av denne handelsaktiviteten. Disse tapene er arkivert på skjema 8949, akkurat som kapitalgevinstene dine ville vært. Imidlertid reduserer de den i stedet for å legge til skattepliktig inntekt. Dette betyr at innlevering av kryptotap på skattene dine faktisk sparer penger!

4. Prøv Crypto Tax Software for å automatisere rapporteringen

Programvareverktøy for kryptovaluta skatt som CryptoTrader.Tax har blitt utviklet for å automatisere hele kryptovalutaen og bitcoin skatterapportering prosess. For høyt volum og algoritmiske handelsmenn kan programvareverktøy være en enorm tidsbesparelse. Fordi Shrimpy-teamet har gått sammen med CryptoTrader.Tax for å gjøre det enklere for brukere å rapportere skatten, kan Shrimpy-brukere få 20% rabatt på alle skatterapporter med kode RYMPE2019.

CryptoTrader.Tax fungerer ved å integrere med alle større kryptovaluta-børser for å tillate brukere å automatisk importere sine historiske transaksjoner. Programvaren kan håndtere titusenvis av handler uten problemer. Når du har koblet kontoene dine med API-nøkler eller gjennom CSV-import, kan du generere skjema 8949 og dine andre kryptoskattrapporter med et enkelt klikk. Disse rapportene kan importeres til plattformer som TurboTax eller TaxAct, eller bare sendes til skattepersonalet for å arkivere på dine vegne.

Har du noen spesifikke spørsmål om kryptoskattesituasjonen din? Ta gjerne kontakt med teamet på CryptoTrader.Tax. De har et live chat-alternativ og kan hjelpe deg gratis 🙂

Ytterligere lesing

Vil du lære mer om kryptoskattprogramvare? Du kan lese mer om beste krypto skatt programvare som du kan bruke til å beregne Bitcoin-avgiftene dine.

Gjesteblogg av CryptoTrader.Tax team

Ansvarsfraskrivelse: Synspunktene, meningene og posisjonene som uttrykkes i dette gjesteposten er forfatterens alene og representerer ikke de fra Shrimpy. Nøyaktigheten, fullstendigheten og gyldigheten av eventuelle uttalelser i denne artikkelen er ikke garantert. Vi påtar oss ikke noe ansvar for feil, mangler eller fremstillinger. Opphavsretten til dette innholdet tilhører forfatteren, og ethvert ansvar med hensyn til brudd på immaterielle rettigheter forblir hos dem.

Informasjonen gitt på dette nettstedet utgjør ikke investeringsrådgivning, finansiell rådgivning eller handelsrådgivning. Gjør din egen due diligence og ta kontakt med din økonomiske rådgiver før du tar noen investeringsbeslutninger. Shrimpy vil ikke holdes ansvarlig for investeringsbeslutningene du tar basert på informasjonen på nettstedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me