Tjen på farten med Triffic

Triffic er en ny mobilapplikasjon som utnytter utvidet virkelighet, GPS og blockchain-teknologi. Med disse næringene økende, har det fått mye oppmerksomhet. Triffic spiller livet ditt ved å la deg tjene på farten.

Enkelt sagt kan brukere aktivt tjene poletter mens de deltar i spennende jaktjakt, eller passivt mens de løper ærend, på daglige arbeidsreiser, morsomme reiser og mer. Triffics motto er “Turning miles into money”, og vi ser frem til å se om de kan gjøre nettopp det.

Triffic-opplevelsen

For å visualisere Triffic-opplevelsen, tenk på Pokemon GO, men i stedet for å løpe rundt for å fange Pokemon, som ikke tjener noe reelt formål, vil brukerne se at fyr vises rundt dem. Hvis en bruker klarer å snappe et fyrtårn, blir de belønnet med GPS-tokens, appens opprinnelige valuta. Disse GPS-tokens kan byttes mot fiat.

Det lønner seg å spille (på flere måter enn en)

Det er verdt å nevne at disse fyrtårnene kan hjelpe brukere å få mer enn GPS-tokens. Hensikten er at bedrifter vil dra nytte av teknologien i markedsføringsøyemed. Så ikke bli overrasket hvis du ser et fyrtårn utenfor favorittbutikken din med butikkens merke på. Hvis du henter det, kan du få noen lojalitetspoeng til butikken.

Grunnlegger James Malach la nylig ut en video demo online som viser appen i sanntid. Fra det vi så på, er fyrene ekstremt godt designet og utvidet virkelighetsteknologi er jevn, noe som gir en brukeropplevelse av høy kvalitet. Det ser ut som et ekte fyrtårn flyter foran deg.

Forretningsmodellen

Triffic tilbyr flere insentiver for spillere, reisende og bedrifter til å bruke appen så snart som mulig. Jo tidligere du får GPS-tokens, jo bedre.

Triffic tjener sine inntekter fra videoannonser som er sett av brukere. For å være kvalifisert til å tjene GPS-tokens, må en bruker ha ‘drivstoff’ i tanken. Den eneste måten å få drivstoff på er å se en rask 20-30 sekunders videoannonse.

På slutten av hver måned tar Triffic 50% av omsetningen, kjøper GPS-tokens på det åpne markedet og belønner deretter tokenholdere med den proporsjonale mengden tokens de eier i markedet. Hvis du for eksempel eier 10% av alle GPS-tokens, vil du tjene 10% av alle de månedlige fordelingsbelønningene. Det kan legge seg raskt!

Måter å tjene GPS-tokens på


De primære måtene å tjene GPS-tokens på er:

 • Spill og Scavenger hunts
 • Utviklere, spillskapere og bedrifter kan lage sine egne historier, rensjakter og spennende spillmiljøer, og dra nytte av Triffic’s augmented reality-teknologi og brukerbase.
 • Uformelle spillere og brukere kan delta i forskjellige spill og aktiviteter for å tjene GPS-tokens og mer.
 • Lojalitetspoeng
  • Bedrifter kan enkelt lage kampanjer for lojalitetspoeng. De kan sette sine egne vilkår, si “kjøp 2 spill og få 1 gratis”, i tillegg til at brukeren får GPS-tokens.
  • Bedriftsmarkedsføring
   • Bedrifter kan bli kreative om hvordan de ønsker å dra nytte av Triffic sine tjenester. Samlet sett kan de distribuere sine egne fyrmerker utenfor deres lokasjoner for å trekke inn nye og eksisterende kunder. Å tjene GPS-tokens før du kjøper en kaffe kan en dag resultere i en gratis kaffe.
   • Personlige tjenester
    • Et eksempel, som nevnt i hvitt papir, er hundevandring. En Triffic-bruker kan trenge noen til å gå hunden sin mens de er borte. Triffic-brukeren kan legge ut informasjon om tidspunktene de trenger hunden sin, sted og betalingsinformasjon. Derfra kan de godta innkommende tilbud for oppgaven. Resten er automatisert, noe som gir en enkel brukeropplevelse i begge ender. Denne funksjonen er merket som lenger ned i veikartet, men fortsatt en flott funksjon å være oppmerksom på.
    • HODL! GPS-symbolene dine

     GPS-tokens kan byttes ut gjennom Ardors desentraliserte sentral eller gjennom offentlige børsoppføringer, noe som er en forventning blant brukerne.

     Hodl GPS-tokens

     Oftere enn ikke er utvekslingsoppføringer et av de viktigste smertepunktene for de fleste kryptoprosjekter, men Ardor DEX er fortsatt en pålitelig måte å konvertere fiat på. Som nevnt kan brukere også begynne å få GPS-tokens nå og få en tidlig start på markedsandelen.

     Klar til å teste appen?

     Triffic aksepterer for øyeblikket alfatestere som kan begynne å tjene GPS-tokens nå og eksperimentere med utvidede virkelighetsfunksjoner den tilbyr.

     Dette betyr at du kan begynne å utforske områder og fange fyrtårn, uansett hvor du bor. Det er tydelig at deres fokus er på produktutvikling og brukeropplevelse, på jakt etter konstruktive og ærlige tilbakemeldinger.

     De lastet nylig opp en registreringsdel på siden deres eksplisitt for app-testere.

     Registrering er enkelt; du kan sjekke det ut her.

     La oss få vite hvordan appen fungerer for deg, ettersom vi også er nysgjerrige på å høre fra aktive brukere.

     Utvalgt bilde via Triffic

     Publiseringen av en pressemelding på denne siden skal ikke sees på som en godkjennelse av Coin Bureau. Kunder bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer midler i et selskap.

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me