Topp 10 beste kryptogaver i 2021

Crypto kommer ut av skyggen. For ikke så lenge siden var det bevaringen av noen av de mørkere hjørnene på internett, handlet og snakket om av en hard kjerne av geeks, hackere, rogues og ja, visjonære.

De dagene er for lengst borte. Crypto er overalt, og nye følgere strømmer til banneret hver dag. Ettersom den nåværende okseløpet fortsetter å samle damp, eksploderer interessen for og adopsjonen av krypto fra mennesker fra hele verden, og til tross for deres beste innsats, er det ingenting kreftene som kan gjøre for å stoppe det.

Binance Bus London

Binance annonsert i London: gå ombord. Bilde via OFEED

Du kan være en krypto-OG, som fortsatt kjører bitcoins du kjøpte i 2014, eller en nybegynner som prøver å finne ut hvorfor noen vil bruke Coinbase. Sjansen er at du er et sted i mellom. Uansett hva du er, er du en del av kryptosamfunnet, og det er noe du skal feire.

Når alt kommer til alt er du på vei til økonomisk frihet, og går bort fra den skitne fiatverdenen og tar saken i egne hender. Hvis det ikke er noe å rope om, så vet vi her på Coin Bureau ikke hva som er.

Men hvordan feirer du medlemskapet ditt i kryptoklubben? Hvordan viser du din troskap til favorittmynten eller prosjektet ditt utover å bare være en investor? Og viktigst av alt, hvordan sprer du ordet blant de uinnvidde?

Ja, du kan gå på et hvilket som helst antall Reddit-fora og bytte innlegg med dine medreisende. Du kan se videoene til Guy på YouTube og bli opptatt i kommentarene. Men dette forkynner de omvendte. Den beste måten å vise litt kjærlighet og spre ordet er å få krypto der ute i den store, vide verden. Ja, det er på tide å ta vare på.

Bitcoin-familie

Bitcoin-familien: Merching det maksimalt. Bilde via Coin.fyi

En gang i tiden var det ikke så mange alternativer hvis du ville ha en BTC-t-skjorte eller noe annet stykke kryptotema for den saks skyld. Ikke nå lenger. Etter hvert som kryptos popularitet går mot månen, treffer mer og mer varer på nettet, og det er nå et helt stort valg der ute. Så mye faktisk, at det hele kan virke litt overveldende.

Derfor har teamet her på Coin Bureau sittet og valgt våre favorittbiter av kryptovarer å dele med deg. Med så mye der ute kan det være vanskelig å vite hvor du skal lete, og la oss innse det, det er godt og dårlig å få. Så uansett om du ønsker å unne deg selv, eller prøver å finne den perfekte gaven for å gi noen spesielle litt jubel etter jul, har vi dekket deg med de 10 beste bitene av kryptovarer for året fremover.

1: Coin Bureau Hoodies

Ok, ok, så vi sparker skamløst ting i gang med noen av våre egne swag, som modellen av mannen selv på kanalen vår. Du må innrømme at de ser ganske jævla ut. Dette spekteret av hettegensere er hentet ut spesielt for å hjelpe til med å fjerne vinterbluesen som vi folk her på den nordlige halvkule opplever akkurat nå. Takket være disse koselige små tallene er det nå mulig å gå i de frosne gatene og spre evangeliet om krypto samtidig.

Coin Bureau Hoody

En Coin Bureau-hettegenser. Få fyren til å se. Bilde via Coin Bureau

Hettegenserne er laget av en blanding av organisk bomull og resirkulert polyester, som gir dem en vakkert myk følelse, samt holder kulden ute. Det er en rekke utskrifter tilgjengelig, og nye design blir lagt til hele tiden. Alt Coin Burges salg av varer går mot å støtte kanalen, og bidrar til å holde innholdet vårt av topp kvalitet og uten reklame. Det er kanskje ingen bedre måte å holde den fast på mannen og se på flue samtidig.

Disse hettegenserne har nylig debutert på varesiden vår og kanalen, og de tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Få dem mens de er varme og været er kaldt.

2: Coin Bureau T-skjorter

La oss innse det, det er et hvilket som helst antall kryptorelaterte t-skjorter der ute, alt fra det gode til det dårlige, via det likegyldige. Da vi designet vårt utvalg av Coin Bureau-t-skjorter, ønsket vi at de skulle skille seg ut fra mengden. Det er også et lite kjent faktum at Guy selv er utrolig masete når det gjelder hva han har på seg i videoene sine.

(Dette høres kanskje vanskelig ut å tro, men stol på meg, det er sant). Han var fast festet til den klassiske Coin Bureau-t-skjorten og avviste flere andre design som ble foreslått. Så tok han på seg å designe noen selv – og det er disse du vil se i videoene hans og på produktstedet vårt. En mann med mange talenter.

Coin Bureau T-skjorte

En Coin Bureau-t-skjorte. Du vet hva du skal gjøre. Bilde via Coin Bureau

Disse t-skjortene er 100% økologisk bomull og har en rekke kunstverk på forsiden, med Coin Bureau-logoen på nakken. Mer nylig har Guy blitt mindre av en kontrollfreak og åpnet seg for ideen om å samarbeide med digital artist Magusz på Buy the Dip-designet som er omtalt ovenfor. Det ryktes at flere samarbeid kan være i røret, så hold øynene dine rene.

Det ville bare ikke være riktig hvis den eneste måten å kjøpe noe av Coin Bureau-varene våre var med skittent fiat. Derfor gir vi deg muligheten til å betale med BTC og ETH også hvis du vil ha en eksklusiv kryptoopplevelse.

3: BTC-plakat

Husk klassikeren Obama kunstverk av artisten Shepard Fairey som var overalt tilbake i 2008? Plakatene inneholdt et bilde av mannen selv, over ord som inkluderer ‘håp’, ‘endring’ og ‘fremgang’. Obama kan ha vært og borte fra Det hvite hus, men disse ordene virker nå enda mer anvendelige for bitcoin. Derfor elsker vi denne plakaten fra kunstneren Sitat håndverker som speiler Fairey’s berømte fargevalg og er et must for enhver kresne hodler.

Bitcoin Art arbeid

Bitcoin: ja det kan vi. Bilde via Etsy

Plakatene kommer i en rekke størrelser og utførelser, for å passe uansett hvilken plass du har som bare gråter etter litt stilig kryptokunstverk.

Det er umulig å vite når vi alle kan ha venner rundt igjen (husker du det?), Men når vi gjør det, vil du ha dette lille nummeret på fremtredende skjerm.

4: Decred Jacket

Ikke juster settet ditt. Prøv å beholde deg selv. Denne babyen er virkelig og er en offisiell del av Decred-varer, kun tilgjengelig gjennom Crypto Emporium. Nå er kanskje ikke Decred det mest kjente kryptoprosjektet som pågår (nr. 51 på CoinMarketCap i skrivende stund), men hvis det fortsetter å produsere varer som dette, vil det gå stratosfærisk. Det er 95% polyester, 5% elastan og, vel … bare se på det. Det er nok å si at dette ikke er for krympende fioler der ute.

Decred Jacket

Decred-jakken: danner en ordnet kø. Bilde via Crypto Emporium

Crypto Emporium lever opp til navnet sitt, og hvis du vil eie dette lille nummeret, må du betale i krypto. De aksepterer BTC, ETH, LTC, XVG (Verge), XRP, DASH og, selvfølgelig, DCR.

Nettstedet lar deg kjøpe en hel masse ting med krypto, inkludert iPhones og til og med eiendom, men i virkeligheten kan ingen her på Coin Bureau se forbi denne blenderen.

5: 21 Hodl-kunstverk

Coin Bureau-teamet har en tendens til å ha forskjellige synspunkter på nesten alt, men vi er enstemmige i vår takknemlighet for arbeidet til 21 Hodl, en kunstner som har som oppdrag å ‘bruke kunsten for å fortelle folk hvor forurenset vårt økonomiske system er.’ Amen til det.

Hodl Artwork

Ta en av disse daglig … Bilde via 21 Hodl

Det er en hel mengde design på 21 Hodls nettsted å sjekke ut, for det meste tema rundt BTC, som artisten erklærer for å være den eneste kryptoen det er verdt å eie. Hvert stykke leveres også med et sertifikat innen Verisart, en sertifiseringstjeneste som bruker blockchain for å lage sikre og uforanderlige ekthetssertifikater for kunstnere og deres arbeid.

Verisart tar sikte på å ‘øke tilliten og likviditeten i det globale kunstmarkedet ved å bringe gjennomsiktighet og ensartethet i identifiseringen av kunstverk og samleobjekter.’ Så hvis du bestiller kunstverk fra 21 Hodl, eller en hvilken som helst annen kunstner som jobber med Verisart, kan du være sikker på at stykket er ekte og sikkert registrert i ditt navn. Kunst, bitcoin og blockchain kommer alle sammen som en. Vakker.

Forresten, hvis du selv er kunstner og har lyst til å jobbe med oss ​​her på Bureauet, hvorfor ikke kontakte oss for å snakke om et samarbeid? Vi er alltid på utkikk etter nye talenter å jobbe med og markedsføre, og vi vil gjerne høre fra likesinnede reklamer.

Kontaktinformasjon finner du i Om delen av YouTube-kanalen vår. Hvem vet, kanskje Guy selv snart kan klemme seg inn i et av designene dine …

6: Logoer og ikoner tapet

Det er ikke lett å være student i disse dager. Mange må lære hjemmefra, mens andre har funnet seg i karantene og tvunget til sosial avstand mens de prøver å ta fatt på det som burde være et av livets store eventyr på universitetet. Å tømme tyve fremmede og drikke alkohol ved bøttebelastningen er bare ikke på menyen lenger.

Web Icon Crypto

Web-ikoner tapet: hva hver geek trenger på veggen. Bilde via Redbubble

Du kan være sikker på at den nåværende generasjonen studenter lett er den mest teknologikyndige som noen gang har vært, og som sådan vil de sette pris på dette øyeblikkelige veggopphenget som har massevis av utvikler, open source-prosjekt og web gigantiske ikoner. Det er den slags stykke du kan finne på å se på i timevis, uansett om du er under påvirkning eller ikke.

Noen av ikonene (Facebook, Google Chrome) vil være kjent for alle som er født etter 1960, mens andre er litt mer uklare. Det er nesten helt sikkert et slags drikkespill å oppfinne som innebærer å navngi så mange du kan, eller kanskje det bare er meg som viser hvor dypt jeg ikke er i berøring. Hva kan jeg si, det er en stund siden jeg var student, og jeg husker ikke mye av det.

Dette veggteppet (eller vegghengende hvis det er din foretrukne betegnelse) er trykt på lett polyester og er et ideelt tillegg til enhver Gen-Z’ers-vegg, enten de har gått ned til enhet eller ikke. Den kommer i en rekke størrelser og kan vaskes i maskin i tilfelle noen av de ulovlige samlingene går ut av hånden.

7: Crypto Mug

For enhver selvrespektende crypto afficionado, starter dagen med en titt på hvordan porteføljen har det, sammen med et blikk på nyhetene for å se om noe uheldig har skjedd i markedene mens du har sovet. Alt vel og bra, og uten tvil ledsaget av en gjenopplivende kopp kaffe (eller te hvis du er britisk).

Bitcoin krus

Brygge opp en storm. Bilde via Etsy

Spør deg nå, ville ikke hele opplevelsen føles litt mer autentisk hvis den dampende drikken ble brygget opp i et krus med favorittkrypto-logoen din prydet på siden? Det er en luft om det å starte dagen på høyre fot, etter denne ydmyke hodlerens mening.

Det er massevis av kryptotema krus der ute, og hei, et krus er et krus. Når det er sagt, er preferansen blant Coin Bureau-teamet for enklere og mer elegante design. Vi er ikke store fans av de ostete..

Den som er avbildet ovenfor er en stor favoritt av oss, sammen med dette Ethereum-nummeret fra Redbubble og denne funky Monero-designen, tilgjengelig fra Etsy. Min personlige favoritt, som inneholder 15 oz av den fineste Earl Grey mens jeg skriver, er denne bitcoin bomber design tilgjengelig fra Crypto Shopper. Melk og to sukker, takk.

8: Ethereum to the Moon Pillow

Hvis du er som meg, er sjansen stor for at du har brukt mye tid hjemme for sent. Ganske mange mennesker jeg kjenner, har ikke tatt denne håndhevede isolasjonen godt og har reagert med å gjøre alle slags sprø ting. Ett par bestemte seg for å pusse opp hvert rom i huset deres. Flere venner er nå hundeeiere og vil ikke holde kjeft om det. En gammel venn og hans kone ble til og med alvorlige galne og fikk en baby. Det har ikke vært pent.

Ethereum til månen

ETH til månen: len deg tilbake, slapp av og fest deg. Bilde via Crypto Merch

Det er sannsynligvis rettferdig å si at de fleste som har sittet hjemme i flere uker, har tatt noen skritt for å forskjønne omgivelsene, men kanskje ikke i den grad det blir en total makeover (i det minste håper jeg ikke).

Men det er ingenting galt med å gjøre hjemmet ditt litt koseligere, spesielt når været utenfor ikke fyller en med glede. Derfor er denne myke innredningen et helt proporsjonalt skritt å ta. Dobbel det med et stilig kryptokrus te og plutselig virker ikke låsing nesten så ille.

Den er tilgjengelig fra Crypto Merch, som også gjør en hel masse andre produkter, inkludert noen som ikke lett finnes andre steder. Så hvis en Zilliqa poloskjorte er det som mangler i livet ditt, vel, da er du velkommen.

9: Crypto Socks and Swimwear

T-skjorter og gensere er vel og bra, men hva skjer når solen endelig kommer ut igjen og du vil få gjort litt soling? Hvis dette er den slags spørsmål som har deg til å ligge våken om natten, så er det fantastisk eksentrisk Olympian Bitcoin Store er her for å hjelpe. Sammen med de mer vanlige produktene, gjør dette partiet også en rekke BTC-tema bikinier, sokker og til og med sandaler for de som allerede planlegger sommerferien..

Bitcoin Bikini

BTC-bikinien: Jepp, dette skjer. Bilde via Olympianbitcoin.store

Denne perlen på et nettsted er et flott sted å gå for å finne noen mer uvanlige varer med varer du ikke finner andre steder. De godtar betaling i BTC, ETH og LTC, samt XMR og ZEC, blant andre. Du kan også betale med PayPal og andre fiat-alternativer.

I tillegg til bikinier og sandaler, kan du også unne deg en BTC tilbehørspose og en pass på hvalens badematte som helt ærlig ikke noe bad skal være uten. Olympian Bitcoin Store fortjener en hederlig omtale for catering til kvinnelige kryptofans – en gruppe som ofte blir neglisjert.

Dette skal applauderes og jeg for en kan ikke bestemme om jeg er mer spent på tanken på en ferie i solen eller utsiktene til å møte kvinnen med drømmene mine kledd i en BTC-bikini. Se på dette rommet.

10: Bitcoin Ice and Baking Mold

Forestill deg scenen: det er sommeren 2025, og du har bestemt deg for å tjene ut gevinstene dine, etter å ha sett BTC når $ 500 000. For å feire, arrangerer du en fest ved bassenget i det nye, herskapshuset du har kjøpt i Karibia, og alle vennene dine kommer. Du er ikke typen som skryter av hvordan du kom dit du er, men du vil hylle det digitale gullet som førte deg dit. Hva i all verden kan du gjøre?

Bitcoin isbiter

Gjør min til en dobbel. Bilde via Crypto Cove

Vel, hvis det var meg (og jeg håper sikkert det blir en dag), ville jeg ikke være i stand til å motstå å gi vennene mine en skarp gin og tonic med noen få BTC-merkede isbiter som flyter i den. En liten, subtil måte å vise dem hvordan all luksus og prakt har blitt betalt for, og en så myk graving på de som sa at bitcoin var en svindel, og jeg ville ende opp med å tape alle pengene mine. Hvem ler nå, eh?

The Crypto Cove har en hel mengde rare og (noen ganger) fantastiske kryptorelaterte varer, men dette isterningen og settet med informasjonskapsler kan godt være den mest tilfredsstillende $ 10 du noen gang har brukt. Bare prøv å ikke gni no-coiners nese i den for hardt.

Talk the Talk & Walk the Walk

Det er så mye kryptovarer der ute som vi ikke kunne ha med her, så dykk dypere hvis du vil finne det stykket du er ute etter. Nesten alle de store kryptoene (og mange av de mer uklare) har varer av noe slag der ute, så hvis det er en Tron krus du er ute etter eller Mansjettknapper for Digibyte fortvil ikke.

Bitcoin Life

Vi er alle for å vise kjærligheten, men dette er litt mye. Bilde via Twitter

Coin Bureau-handelsbutikken utvides etter populær etterspørsel, og vi har mange spennende produkter og design på verkene. Og husk, enten du drikker morgenkaffen din fra et BTC-krus eller vipper en Decred spangly jakke på vei til jobb, du gjør litt for å fremme årsaken til krypto og gjøre verden litt bedre. Bra for deg.

Utvalgt bilde via Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me