Topp 11 beste Crypto-henvisnings- og tilknyttede programmer

Ønsker du å tjene penger hjemmefra eller starte din egen mas? Det er kanskje ikke en dårlig idé gitt tilstanden i verden akkurat nå.

Den gode nyheten er at henvisningsprogrammer gir deg den muligheten, uten forhåndskostnader i det hele tatt. Så lenge du har en telefon eller datamaskin og en internettforbindelse, kan du tjene penger online akkurat nå!

Så hvordan er det mulig?

Alle er koblet, nå mer enn noen gang, til et publikum av bekjente. Med andre ord, du har tilgang til ganske mange potensielle kunder, og enda bedre, du har muligheten til å hjelpe dem med å sortere hveten fra agnet og anbefale best mulig produkt eller tjeneste.

Henvisnings- og tilknyttede programmer kan være så innbringende at noen virksomheter bygger hele strategien for inntektsgenerering rundt seg. La oss komme litt mer inn i det …

Online virksomheter

Å drive et nettsted er hardt arbeid. Nettstedsvedlikehold, regelmessige oppdateringer, samhandling med besøkende, kjøring av sosiale mediekanaler og generelt å holde showet på den virtuelle veien tar tid og krefter. Alle som står bak et vellykket nettsted, vil fortelle deg at det å holde trafikken høy er en slags ting 24/7/52.

Tjene penger på nettet

Making Mone Online: Alles mål. Bilde via Shutterstock

Det kan være vanskelig å tjene til livets opphold, eller til og med bare dekke driftskostnadene, med mindre du selger et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste. En sunn trefffrekvens er vel og bra, men det betyr ikke nødvendigvis en feit lommebok.

Heldigvis er det måter nettsteder kan tjene penger på innholdet og generere en inntekt. Det mest åpenbare av disse er fra reklame – de bannere, esker og blodige popup-vinduene vi alle er kjent med. Økonomien er enkel nok: jo mer trafikk nettstedet ditt tiltrekker seg, jo mer kan du belaste annonsører. Tiden du bruker til å trekke nettstedet ditt opp på Google-rangeringene, kan lønne seg.

Det er en bedre måte å tjene penger på

Å selge reklameplass er en ting, og konseptet er ikke noe nytt. Men alle selskaper trenger betalende kunder, og hvis nettstedet ditt er i stand til å tilby dem, kan dette vise seg å være en lukrativ inntektsstrøm. Dette er hvor tilknyttet eller henvisningsmarkedsføring kommer inn. Dette er en flott måte å tjene en relativt passiv inntekt fra nettstedet ditt ved å peke besøkende i retning av andre nettsteder. Når de bruker penger på disse andre nettstedene, tar du et gebyr eller provisjon.

Kryptoområdet er ideell for denne typen struktur, og det er mange henvisnings- eller tilknyttede programmer (AFF) der ute. Når du registrerer deg på en av disse, kan du lene deg tilbake og betale disse avgiftene når betalende kunder besøker tilknyttet nettsted fra ditt.

Henvisningsmarkedsføring

Henvisningsmarkedsføring. Bilde via Shutterstock

Når du registrerer deg for AFF-programmet til et nettsted, vil du få tilsendt en henvisnings-URL som leder besøkende til tilknyttet nettsted. Du distribuerer den nettadressen slik du vil (mer om dette nedenfor). Når en besøkende på nettstedet ditt klikker på URL-en og deretter bruker penger på det andre nettstedet, tjener du den provisjonen.

Selve provisjonen betales vanligvis i Bitcoin eller fiat, og betalingene krediteres deg enten umiddelbart, eller på daglig eller ukentlig basis, avhengig av nettstedet du er tilknyttet.

CPA & NRS

Det er på tide å bli teknisk og nyte noen akronymer.

Det er to måter som AFF-programmer belønner de som henviser kunder. Den første er gjennom en CPA-ordning. Dette tar form av en engangsavgift for hver henvisning. CPA-er blir ofte funnet der en kunde sannsynligvis bare vil gjøre ett kjøp (f.eks. For et enkelt sett). I noen tilfeller kan dette være en stor del av provisjonen ved salget, men dette står for at det er den eneste betalingen du får for henvisningen..

Hvordan CPA fungerer

Enkel prosess for bank-CPA. Bilde Kilde

Den andre betalingsmåten er gjennom nettoinntektsandel (NRS). Dette vil utbetale en prosentandel av pengene som kunden bruker på tilknyttet nettsted over en periode. Dette er mer sannsynlig å bli funnet på nettsteder der det foretas tilbakevendende kjøp eller handler, og kan ha form av en del av hvert transaksjonsgebyr en bruker pådrar seg, eller en provisjon på hver handel de foretar.

NRS er der et AFF-program virkelig kan begynne å betale ut for de som henviser. Tidsperioden du kan tjene på varierer: På noen nettsteder kan det være bare noen få måneder, mens det på andre kan være for alltid. Ja, det stemmer: en henvisning kan fortsette å tjene deg en provisjon på ubestemt tid.

Dette er kjent som long-tail inntekt, og det er forståelig nok sett på som en hellig gral for mange eiere av nettsteder. Den første investeringen av tid og krefter som er involvert i å etablere og markedsføre tilknytningskoblingen, belønnes med en vanlig utbetaling som ikke innebærer ytterligere innspill. Det er en kumulativ ting, selvfølgelig. Jo flere tilknyttede registreringer du tiltrekker deg, jo høyere blir passiv inntekt.

Få ordet ut

Når du har registrert deg for en tilknyttet lenke og har henvisnings-URL-en klar, er det på tide å begynne å tenke på hvordan du kan markedsføre den.

Dette kan ta mange former, og det mest åpenbare er å legge AFF-programlenken til nettstedet ditt. Kontekst er nøkkelen her skjønt. Å legge ut lenken og peke besøkende mot den kan skape interesse, men hvis du virkelig vil øke tallene, må du fortelle de lojale følgere litt mer.

Dette kan ha form av en gjennomgang eller oversikt over nettstedet du er tilknyttet: mange anmeldelsessider vil inkludere AFF-lenker til produktene de ser på. Videoer og blogginnlegg er også gode måter å distribuere AFF-lenker mens du gir dem sammenheng.

Du kan velge hvor åpenbar du vil være når du markedsfører disse koblingene. Kryptosamfunnet er en kløktig gjeng, så det er sannsynlig at de kjenner avtalen når det gjelder tilknyttede nettsteder. Å klikke gjennom lenkene vil ikke koste dem, og i mange tilfeller vil det låse opp tilbud og kampanjer de ellers ikke hadde hatt tilgang til.

Gjennomgå nettsteder Sammenlign

Gjennomgå nettsteder som sammenligner produkter. Bilde via Shutterstock

Det er imidlertid verdt å huske på at noen brukere kan motsette seg at de tjener penger uten deres kunnskap. Av den grunn vil mange nettsteder legge til en fullstendig advarsel der tilknyttede lenker er involvert, og sier at de vil tjene provisjon på salg som genereres via lenken. Ærlighet er ofte den beste policyen her: Å innrømme at du vil tjene på en AFF-lenke, vil sannsynligvis ikke avskrekke brukerne fra å klikke seg gjennom og kan gjøre deg mer gjennomsiktig. Hvis du er i tvil, kan du rope det ut.

Du kan kutte helt til jakten når du får de AFF-linkene der ute. Hvis du er engasjert med følgere på meldingsapper som WhatsApp eller Telegram, kan du skyte dem ut direkte til telefonene deres.

Så lenge du sørger for å gi litt sammenheng og fortelle dem fordelene for dem ved å følge lenken, bør du kunne unngå å komme over som spammy. Meldingsapper er også en flott måte å markedsføre lenker mer uformelt til venner eller familie. Det er tross alt et tallspill – spesielt der NRS er involvert.

Uansett hvordan du når dine følgere kan du bruke til å spre ordet og begynne å jobbe mot den passive inntekten. Twitter, Facebook og andre sosiale medieplattformer er en annen ideell måte å få AFF-linkene der ute, og det er mange steder som vil hjelpe deg med å gjøre det. Noen AFF-lenker kan også plasseres som annonser på nettstedet ditt.

Topp Crypto tilknyttede programmer

Nå som du har fordøyd en oversikt over hva AFF-programmer er og hvordan de fungerer, er det på tide å se på noe av det beste der ute i kryptorommet.

For hver av dem som er oppført nedenfor, gir vi deg en oversikt over hva nettstedet er og hva det gjør, samt detaljene i AFF-tilbudene som tilbys. Dette vil omfatte om belønningsprogrammet er en CPA eller NRS, slik at du kan få en ide om hvordan inntektene fra AFF-lenken vil bli strukturert. Til slutt vil vi også peke deg på hvor du kan komme i gang og tjene penger.

1. Ustoppelige domener

Oversikt: Unstoppable Domains er et av de store navnene i blockchain-domenemarkedet og den første anløpshavnen for mange som ønsker å registrere sin unike domeneadresse. Hvis du vil lære mer om denne voksende sektoren, kan du sjekke artikkelen vår om den.

Ustoppelige domener tilknyttet

Bli med i programmet Unstoppable Domains Affiliate

Kommisjon på tilbud: 20% på hvert kjøpte blockchain-domene

Kommisjonens struktur: CPA

2. Bane

Oversikt: Bybit er en av de store handelsplattformene for kryptoderivater. Den har eksistert siden 2018 og er basert i Singapore, med over en million brukere. Den er tilgjengelig i over 80 land, inkludert USA.

Inntjeningsstatistikk for bybit

Hva Bybit-tilknyttede selskaper har tjent

Kommisjon på tilbud: 30% på handelsavgifter.

Kommisjonens struktur: NRS

3. Crypto.com

Oversikt: Crypto.com tilbyr en utvekslingsplattform, en mobilapp og en rekke kryptokredittkort for å hjelpe deg med å bruke disse myntene over hele verden. Det har gått siden 2016 og har hovedkontor i Hong Kong. Det opprinnelige MCO-token handles til rundt $ 4 i skrivende stund.

Crypto.com ambassadører

Bli med på Crypto.com som ambassadør

Kommisjon på tilbud: MCO til en verdi av $ 50 når en henvisning reserverer et MCO-visakort av metall. $ 50 MCO i verdi for alle som registrerer seg (avhengig av at de setter 50 MCO for et MCO Visa-kort).

Kommisjonens struktur: CPA

4. Bitbuy Exchange

Oversikt: Et av de nyere tilknyttede programmene som har rammet rommet, er også et av de mest saftige. Bitbuy er Canadas beste kryptobørs og gir brukerne muligheten til å handle Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, XRP, Stellar og EOS. Den er designet for å appellere til både nybegynnere og mer avanserte handelsmenn, og tilbyr funksjoner som diagrammer, API-tilkobling, en ordrebok og lavere handelsavgifter. Bitbuy er et av Canadas raskest voksende selskaper i år, og det tilknyttede programmet som tilbys her er et mål på ambisjonen.

BitBuy tilknyttet henvisning

Fremgangsmåte for BitBuy-henvisningsskjema.

Kommisjon på tilbud: Her blir ting velsmakende. Bitbuy tilbyr mellom 20% og 40% av alle tilknyttede inntekter så lenge den refererte brukeren handler på børsen. Det er et seriøst passivt inntektspotensiale akkurat der.

Kommisjonens struktur: CPS (kostnad per salg)

Ikke interessert i å lage innhold? Bli med på deres henvisningprogram i stedet og tjen $ 20 for hver henviste bruker som registrerer seg ved hjelp av henvisningskoden din og gjør sitt første innskudd.

5. Ledger Devices

Oversikt: Ledger er en av de to hovedprodusentene av hardware-lommebøker for sikker lagring av kryptoen din. De to flaggskipsproduktene er Ledger Nano S og den nyere Nano X. Vår artikkel om de beste maskinvarepungene har mer informasjon om begge, så vel som deres konkurrenter. Ledgers tilknyttede program lønner seg i BTC hver måned.

Ledger Affiliate

Hvordan tjene med Ledger

Kommisjon på tilbud: 10% på hvert salg

Kommisjonens struktur: CPA

6. 3Kommas

Oversikt: 3Commas er en kryptohandelsplattform hvis USP er levering av kryptohandelsroboter til brukerne. Det fungerer med noen av de største børsene, inkludert Binance, Bittrex, Coinbase Pro og Huobi. Handlere kan bruke verktøy som stop loss og ta profittstrategier, samt sosial handel og porteføljesporing. Det ser omtrent $ 10 millioner i daglig handelsvolum. Provisjoner sendes ut hver uke.

3komaer tilknyttet

Tjener med 3Commas

Kommisjon på tilbud: 25% (stiger til 40% hvis henvisningene dine henviser andre som da også henviser.)

Kommisjonens struktur: NRS (avhengig av ytterligere henvisninger)

7. Koinly

Oversikt: For de som tjener gode penger på deres kryptobeholdninger, er Koinly en gave. Programvaren hjelper deg med å beregne avgiften på kryptoen din, avhengig av hvilket land du befinner deg i. Det kan også hjelpe deg med å redusere avgiftene over tid. Kryptoavgiftslandskapet er et minefelt for mange, og Koinly er en av de beste plattformene der ute for å hjelpe deg med å navigere deg gjennom det. Det er en video på den og andre leverandører av kryptoskattprogramvare her. Betalinger kan gjøres via PayPal eller til BTC- eller ETH-adresser.

Koinly tilknyttet

Skatteløsninger & Tilknyttet inntekt

Kommisjon på tilbud: Basissatsen er 20% for 0-100 henvisninger. For 100-500 som går opp til 30%, og for 500+ er det hele 40%. Hvis henvisningene dine gjenkjenner programvaren, er disse prisene henholdsvis 10, 15 og 20%.

Kommisjonens struktur: CPA (men det er også en kommisjon for ombygging, så dette kan også være en inntektsstrøm med lang hale).

8. Binance

Oversikt: Den store pappaen med kryptobørs og et av de mest gjenkjennelige merkene i hele økosystemet. Binance er den største kryptobørs der ute og støtter alle mynter som er verdt å handle. 2 milliarder dollar går daglig gjennom børsen, og den opprinnelige Binance Coin (BNB) har en markedsverdi på over 2,5 milliarder dollar. Den handler for tiden på rundt $ 18,50 per token, noe som gjør den til en av de mest verdifulle i rommet.

Tjener Binance

Fremgangsmåte til bankkommisjonen på Binance

Kommisjon på tilbud: Opptil 50% hvis du henviser til mer enn 1000 brukere. Under det er det 40%.

Kommisjonens struktur: NRS

9. Trezor

Oversikt: Trezor er et tsjekkisk selskap og er Ledgers største rival innen hardware-lommebokfeltet. Trezor One er inngangsmodellen, mens Model T nylig ble lansert med flere funksjoner og mynter støttet. Betalinger gjøres månedlig via BTC, eller i EUR, USD eller CZK.

Tilknyttet Trezor

Hoved salgssteder i Trezor tilknyttet program

Kommisjon på tilbud: 12-15% på hvert salg.

Kommisjonens struktur: CPA

10. Bitstarz

Oversikt: Akkurat som det er et stadig økende antall måter å tilbringe den hardt opptjente kryptoen din på, er det også flere måter du kan fritte alt på. Det er mange kryptokasinoer der ute, og flere vises hvert år. På samme måte vil mange av de mer etablerte spillsidene nå også la deg heve innsatsen med Bitcoin. BitStarz er en av de største med over to millioner registrerte spillere, og den tilbyr alle de vanlige fargerike fargene. AFF-ordningen er generøs og betaler ut i EUR eller BTC den første i hver måned.

Bitstarz Tiered Affiliate

Tiered Affiliate Program hos Bitstarz

Kommisjon på tilbud: Provisjonen er basert på hvor mye henviste spillere taper per måned. Under € 5000 er 25%; € 5000 til € 10.000 er 30%; € 10.000 til € 20.000 er 35% og € 20.000 + er 40%. Henvis til mange high-rollers (som pleier å blø penger), og du kan gjøre et absolutt drap.

Kommisjonens struktur: NRS

11. Coinbase

Oversikt: Coinbase er det mest populære inngangspunktet i kryptorommet for millioner av mennesker. Det hevdes å ha 35 millioner brukere i over 100 land med 220 milliarder dollar handlet på plattformen til dags dato. Det kaster uten tvil Binance til innlegget som det mest gjenkjennelige navnet i krypto. Det betaler henvisningsgebyrer til PayPal eller bankkontoen din og i din opprinnelige valuta for å starte.

Coinbase tilknyttet program

Oversikt over Coinbase Affiliate Program

Kommisjon på tilbud: 50% av dommerens handelsavgift de første 3 månedene

Kommisjonens struktur: NRS (dog bare for den første 3-månedersperioden).

Konklusjon

Avhengig av hvilken type nettside du driver og hva slags innhold du oppretter, vil noen AFF-lenker være ideelle for dine formål og noen mindre. Tallene dine vil også være viktige i mange tilfeller, spesielt med større fisk der ute.

Noen nettsteder vil insistere på et minimum antall følgere eller abonnenter mot disse AFF-nettadressene, så sørg for å gjøre din egen undersøkelse før du skyter av en applikasjon.

Mens noen AFF-programmer kan være greit med deg, bare å legge til et nettsted på nettstedet ditt eller slippe en omtale på bloggen din, vil andre kanskje ha et visst nivå av eksponering eller innhold fra deg. Sørg for at du er i stand til å oppfylle forpliktelsene dine i denne forbindelse.

Det er mange flere AFF-muligheter der ute, og denne listen er bare noe av det beste og mest interessante vi kunne finne. Hvis du ikke ser på denne inntektsstrømmen, så ta dette som en vekker: det er penger å tjene der ute.

Utvalgt bilde via Shutterstock

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me