Topp 15 Crypto YouTubers: Hvem skal følge i dag

En utmerket måte å begynne å lære alt om kryptovalutaer er gjennom noe av det fantastiske videoinnholdet som produseres av de i kryptovaluta-samfunnet. Videoer kan være ekstremt morsomme, engasjerende og rett og slett underholdende når de blir gjort riktig.

YouTube er det opplagte stedet å gå når du leter etter videoinnhold, enten du vil lære eller bare bli underholdt. Det eneste problemet med YouTube er dets sentraliserte natur, noe som førte til at nettstedet tidligere slettet kryptorelaterte videoer, og direkte forbød et antall krypto-YouTubers i 2019.

Så, la oss se nærmere på det …

YouTube XMas Purge

Forbudene inkluderte YouTuber på lang tid Chris Dunn, som skriver om investering i tradisjonelle markeder i tillegg til sitt kryptovalutainnhold. Han sa at han våknet dagen før jul 2019 for å finne alle hans videoer, 10 års arbeid, hadde blitt tatt ned for “skadelig eller farlig innhold” og “salg av regulert gods.”

Chris Dunn Twitter

kvitring hvor Chris Dunn kunngjør YouTube-rapport

YouTube restaurerte senere videoene og twitret til Chris Dunn at fjerningen var en feil under YouTube-gjennomgangsprosessen. Likevel har Dunn sluttet å legge ut kryptovaluta-videoer på YouTube og har flyttet til den desentraliserte plattformen LBRY.

Mer nylig har det vært rapporter om at YouTube fortsetter å fjerne videoer fra YouTubers-krypto. 9. mars tvitret Ivan on Tech at YouTube hadde slettet en av videoene hans. En dag senere 10. mars sa The Moon, en teknisk analytiker, at YouTube også hadde slettet en av videoene hans.

Det er en åpenbart plagsom trend på YouTube, men det produseres og lastes opp masse flott kryptoinnhold der, så det er fortsatt verdt å følge og abonnere på favorittkrypto-YouTubers.

Så med det ute av veien, la oss ta en titt på en liste over de 15 beste Crypto YouTubers der ute.

Topp 15 Crypto YouTube-kanaler

Da jeg samlet denne listen, så jeg etter en rekke faktorer. Den viktigste er kvaliteten på innholdet. Det er mange kanaler der ute som har høyt antall abonnenter, men som regelmessig skyver innhold på gjennomsnitt eller under standard.

Jeg så også på deres bredere fellesskapsappell, mangel på overdreven shilling og bredere kryptomarkedsforståelse. Det er ingen spesiell ordre her, så sjekk dem alle sammen og nyt!

Myntbyrå

Coin Bureau’s YouTube er vår helt egen kanal og er faktisk en av de nyere, med vår første video lastet opp i januar 2019. I løpet av de neste 14 månedene har kanalen vokst raskt, og fra midten av mars 2020 er det 17 tusen abonnenter på kanalen.

Den enorme trekningen av Coin Bureau-kanalen er det utmerkede innholdet som produseres, og den engasjerende leveransen av Guy, vår krypto fyr. Disse videoene er åpenbart godt undersøkt, og Guy engasjerer seg i sin levering av innholdet. I tillegg er selve produksjonen av veldig høy kvalitet, og slår ut den dårlige produksjonen som finnes på nesten alle de andre i kryptorommet.

Guy Coin Bureau

Guy, vår Resident Crypto-fyr!

Coin Bureau-kanalen takler alle typer emner fra kryptoutveksling og prosjektanmeldelser, til varme aktuelle hendelser. Den beste delen er den høye kvaliteten på informasjonen til videoene. Alle som ønsker å systematisk legge til sin kryptokunnskap, vil gjøre det bra å abonnere på denne kanalen og se regelmessig. Vi legger ut tre ganger i uken, og hver video kjører omtrent 20 minutter. Det er en solid time med kryptoutdanning hver uke.

Hvis du føler at du ønsker mer av den kryptolæringen, kjører fyren også et ukentlig nyhetsbrev på e-post samt et Telegram Channel. Sistnevnte er en innsidekanal som gir medlemmene et bredere perspektiv på Guys tenkning om markedene og hvordan han velger myntene sine til å gjennomgå..

Benjamin Cowen

Benjamin Cowen er også en av de nyere krypto-YouTubers på scenen som presset sin første video tilbake i juni 2019. Benjamin har en akademisk bakgrunn og bruker den til å bryte ned noen viktige markedstrender i en en gang daglig video.

Benjamin dykker ned i dataene og ser på logaritmiske trender, relasjoner og regresjonsbånd. Han gjør det meste for Bitcoin, selv om han også ser på andre kryptovalutapriser. Jeg har sett videoer på Ethereum, Cardano, Nano osv.

Det er viktig å forstå at Benjamin ikke analyserer den grunnleggende teknologien bak en kryptovaluta, men mer dens prisdata. Imidlertid, i motsetning til mange av de andre tekniske analysene “eksperter”, bruker Benjamin ingen hype og rene tall.

Benjamin Cownen YouTube

Benjamin Cowen YouTube

Han prøver å belyse interessante trender og forhold som kan ha blitt ignorert fra noen av de andre kryptoknollene i rommet. Til tross for hvor kompliserte disse fagene kan være, prøver han å forklare det på en forenklet måte som de fleste av abonnentene hans kan forstå – og hvis du sjekker kommentarene, kan du se hvorfor.

Benjamin ser ut til å skyte videoene hjemmefra, så den har ikke høyt budsjett som noen av de andre kanalene på listen. Likevel kan ikke kvaliteten på analysen bli feil. Han har drøyt 14 000 abonnenter, samt en Telegram-gruppe. Så sjekk

Ivan on Tech

Vi nevnte Ivan on Tech ovenfor som en av krypto-YouTubers som ble angrepet av YouTube i mars 2020. Kanalen drives av den svenske programvareutvikleren Ivan Liljeqvist, og har vært aktiv på YouTube siden juli 2013. På den tiden har kanalen samlet over 18 millioner visninger, og 217 000 abonnenter. Dette gjør dette til en av de største kryptokanalene på YouTube.

I tillegg til innholdet som blir lagt ut på YouTube, er Ivan også en internasjonal blockchain-høyttaler og lærer.

Kanalen har et sterkt fokus på Bitcoin, men altcoins er også dekket, det samme er sporadiske makrohendelser som kan påvirke hele markedet. Kanalen legger ut en daglig oppdatering hver ukedag klokken 07:00 GMT, men Ivan kan legge ut en gang om dagen eller tre ganger om dagen. Og videoer kan gå fra 10 minutter til 90 minutter eller lenger, og gjennomsnittet ser ut til å være rundt 45-55 minutter.

Ivan er ekstremt kunnskapsrik om markedene og om teknologien bak cryptocurrency-revolusjonen. Han er også artikulert, energisk og morsom å se på. Det er en god kanal, og de daglige oppdateringene er en veldig fin touch.

Tone Vays

De Tone Vays kanalen ble startet i august 2016, og har fått nesten 12,8 millioner videovisninger. Kanalen har også 90,2 000 abonnenter.

Tone er en annen kryptovalutaentusiast som fikk sin start på Wall Street. I hans tilfelle var det som en risikoanalytiker i Bear Stearns i nesten et tiår, etterfulgt av en periode som VP i JPMorgan Chase etter finanskrisen i 2008.

ToneVays YouTube

Tone Vays YouTuber

Som du kan forestille deg fra hans bakgrunn, er Tone en ekspert på risikoanalyse. Han er også veldig kunnskapsrik om økonomiske trender og handel generelt. Mens kanalen ble startet i 2016, har Tone vært involvert i kryptovaluta siden 2013, og spredt kunnskap om blockchain-teknologi og dens relevans og betydning for den moderne verden. Tone har blitt omtalt i flere dokumentarer som Magiske penger & Bitcoin – Utover boblen.

Selve kanalen er veldig lærerik, interessant og underholdende samtidig. Videoer legges ut i det daglige i de fleste tilfeller, og de kan gå ganske lenge, i noen tilfeller nesten to timer. Det er vel verdt det, du kan lære mye av Tone

Månen

De Månekanal ble startet i desember 2017 og har siden den gang samlet nesten 13 millioner visninger, samt 89,6 000 abonnenter. Han er også en annen krypto YouTuber nevnt ovenfor som har sett videoene hans slettet av YouTube i mars 2020.

Kanalen er primært fokusert på Bitcoin, men det er videoer produsert om andre kryptovalutaer, og til og med om de tradisjonelle markedene fra tid til annen. Han dekker generelle kryptonyheter, Bitcoin-nyheter og noen grunnleggende tekniske analyser som passer for begynnende handelsmenn.

Det er ingen produksjonsplan her, men The Moon ser ut til å laste opp en ny video minst en gang om dagen i løpet av ukedagene. Dette er ganske korte videoer på 10-15 minutter, og ser ikke etter fantastisk videoproduksjonskvalitet heller, med noen videoer spilt inn av The Moon mens han sitter i sengen sin.

Bortsett fra, informasjonen som presenteres er på topp, og det gjør kanalen verdt å se.

Crypto Love

Du kommer til å elske Crypto Love. Vert av Randall, en tidligere satellittprogrammerer hos NASA og en akutt veterinær, har han kjærlighet til Bitcoin og kryptokurrency som er smittsom, og han sprer den smittsomheten på sin YouTune-kanal.

Crypto Love YouTube

Crypto Love på YouTube

Selve kanalen begynte i august 2017, men videoene som vises i spillelisten, går bare tilbake til september 2019, og det er mindre enn 400.000 kanalvisninger. Hvis du ser den videoen fra september 2019, refererer Randall til en tidligere video, så jeg kan bare tro at YouTube har akseptert sine tidligere videoer. Vær også oppmerksom på at kanalen har 95,2 000 abonnenter, noe som ikke stemmer overens med den totale visningen.

Dette burde være en enkel kanal for de fleste å komme inn på. Randall er intelligent og underholdende og gir solid informasjon i korte videoer på mindre enn 10 minutter. Han legger også bare ut 3-4 ganger i uken, så du blir ikke overveldet, men du får god kryptoutdannelse sammen med en latter eller to.

Kryptoanalytikeren

Kryptoanalytikeren begynte sin krypto-YouTube-kanal i januar 2018, akkurat som kryptovinteren begynte. Siden den gang har han utvidet kanalen til 6,88 000 abonnenter, med 365 000 videovisninger. Selv om det ikke er den største kanalen, tilbyr Crypto Analyst en sterk pedagogisk opplevelse da han forklarer det grunnleggende innen blockchain-teknologi og kryptokurver gjennom sin analyse av prisaksjon og tilfeldig nyhetsdekning..

Hovedsakelig handler kanalen om å lære folk å handle og investere i kryptovalutaer og tjene mer penger. Han gjør dette ved å legge ut sin tekniske analyse av Bitcoin. Ikke forvent ofte innlegg. Omtrent en gang i uken laster han opp en ny video, med mindre det er noe stort trekk eller teknisk triggerpunkt.

Disse videoene kjører vanligvis 10-15 minutter, så det er en rask titt, selv om det har vært noen videoer med en lengde på 60-90 minutter over hele spillelisten. Hvis du er ny i teknisk analyse av kryptovalutaer, kan det være nyttig å legge Crypto Analyst til spillelisten din.

Cryptobud

De Cryptobud kanalen er en av de mer langvarige YouTube-kanalene, som startet i april 2015. Kanalen har sett over 1,5 millioner visninger gjennom årene og har vokst til å ha 74,6 000 abonnenter, noe som er ganske bra for en kryptokanal.

Du finner alt fra dekning over Bitcoin og andre kryptovaluta-nyheter, til teknisk og grunnleggende analyse av forskjellige altcoins, til mer generelle brikker som ser på kryptovalutas rolle i de bredere finansmarkedene..

CryptoBud YouTube

CryptoBud på YouTube

Det ser ut til at det ikke er noen produksjonsplan her. Noen uker har tre eller fire videoer lastet opp, og andre har bare en. Videolengden er også overalt, selv om de pleier å være i 10-20 minutters rekkevidde.

Hvis du sjekker ut kanalen og finner ut at du liker materialet og levering av Cryptobud, kan du også bli med ham over på Patreon, der han legger ut langt mer innhold i sin læringsgruppe for kryptovaluta.

Krowns Crypto Cave

Krowns Crypto Cave er vert for en tidligere Wall Street-profesjonell med over et tiår med market making i opsjoner direkte på gulvet i NYSE og CBOE. Hans voksenliv ble brukt på å lære om finansmarkeder, teknisk analyse og kunsten å handle. Og nå har han brukt det hele på kryptokurver og deler kunnskapen med seerne på YouTube.

The Krowns Crypto Cave ble opprettet i august 2016, noe som gjør dette til en av de eldre kanalene. I løpet av de nesten fire årene det har eksistert, har det vokst til 41,5 000 abonnenter og over 3,6 millioner videovisninger. Dette er virkelig imponerende statistikk for en krypto YouTube-kanal.

En ting å vite er at kanalen er utelukkende fokusert på Bitcoin. Det er ingen altcoin-dekning, ingen ICO-shilling, ikke engang dekning av noen tradisjonelle markeder. Denne kanalen er ingenting annet enn Bitcoin.

Kanalen laster opp en ny video hver dag, og noen ganger to ganger om dagen, og videoene har en tendens til å løpe fra 30-60 minutter. Noen er tydelig rettet mot nybegynnere, mens andre fordyper seg i mer avanserte tekniske oppsett. Det hele er veldig lærerikt skjønt, og det er verdt å se på det.

Crypto Crow

De Crypto Crow kanalen ble startet i november 2017 av Jason Appleton, en tidligere MMA-kamppromotor og visepresident for salg for et nasjonalt kredittforetak. Jason utnyttet sin kunnskap og kontakter for raskt å utvide sin YouTube-følge, og i mars 2020 har kanalen hans 80,5 tusen abonnenter og over 5,6 millioner videovisninger.

Han er både en gründer og en kryptoinvestor, og kanalen er ment å utdanne seg om kryptovalutaområdet på en veldig stump og fremadrettet måte. Noen vil like denne direkte tilnærmingen, ettersom den vanligvis får deg til å tenke.

Crypto Crow YouTube

Crypto Crow

Jason er ikke en kortsiktig handelsmann, men tar til orde for å kjøpe og holde fordi plassen er så ny. Han ser blockchain og kryptovaluta som verdensendrende teknologi, og oppfordrer alle til å komme inn nå, når plassen fortsatt er i sin spede begynnelse.

Mens kanalen er fokusert på kryptovalutaer, hindrer det ikke Jason i å av og til kommentere andre markeder eller økonomisk utvikling. Med en ny video lastet opp hver ukedag og videoer som går fra 15 minutter opp til en time, er det mye innhold her å fordøye.

Crypto Cred

De Crypto Cred kanalen ble startet i oktober 2017 med fokus på teknisk analyse av Bitcoin primært og en pedagogisk tone. Med tanke på at kanalen bare laster opp en video i måneden, er det ganske imponerende å se 41,2 000 abonnenter. Jeg tror det også taler om kvaliteten på videoene og den tekniske analysekunnskapen som sendes videre.

Tidlige videoer er ganske korte, men senere videoer begynte å løpe fra 30-45 minutter, og i løpet av det siste året har noen videoer gått over en time. Det er virkelig flott innhold, og siden det lærer teknisk analyse, kan du muligens gå tilbake gjennom hele spillelisten og få et veldig godt grunnlag i teknisk analyse…

Crypto Chemist

De Crypto Chemist åpnet sitt YouTube-laboratorium (kanal) i februar 2018, noe som gjorde ham til en relativ nykommer i krypto Youtuber-økosystemet. Selv med sen start har han klart å samle 54,6 000 abonnenter og nesten en halv million visninger på videoene sine. Så han har fått en god start.

Crypto Chemist Channel

Crypto Chemist

Han var i stand til å gjøre det ved å fokusere på noen mer uklare prosjekter og utvekslinger, og ved å gi utmerket kommentar og analyse.

Han gjorde det også uten å legge ut massevis av innhold. Nye videoer lastes opp en eller to ganger i uken, og de fleste er 15 minutter eller kortere. Så du kan følge denne kanalen uten en enorm tidsforpliktelse. Enda viktigere, fordi han dekker ofte uklare prosjekter, vil du sannsynligvis få noen nye investeringsideer.

Crypto Traders Pro

Crypto Traders Pro er litt annerledes, fordi det faktisk er et fellesskap med mer enn 75.000 handelsmenn spredt over sosiale medier og fysisk rundt om i verden. YouTube-kanalen er vert for Matthew og Kurt, som begge er erfarne investorer og langsiktige kryptovalutaentusiaster.

Kanalen startet i september 2017, og har ikke vist veksten til noen andre kanaler, med bare 4,63 000 abonnenter og litt over 200 000 videovisninger. Besøkende på kanalen vil ikke bare finne pedagogiske videoer ment for nybegynnere, men også mer avanserte kommentarer om et bredt utvalg av mynter og grunnleggende emner innen blockchain-industrien..

Kanalen har aldri vært spesielt produktiv, og har i gjennomsnitt bare en opplasting i uken for mye av historien. Nylig har noen måneder sett bare én videoopplasting i måneden. Det er sannsynligvis fordi Matthew og Kurt er opptatt med å reise verden rundt for å øke kunnskap og adopsjon av kryptovaluta, være vert for møter og konferanser, og være ambassadører for blockchain-samfunnet.

Du får også en blanding av videolengde, med noen like korte i 5 minutter, og andre går over 2 timer. Alt avhenger av hva som trengs for å fullstendig dekke emnet.

KIFS Crypto (Keep It F *** in Simple)

Tidligere kjent som The Crypto Vaper, har blockchain-entusiasten Lee kjørt dette YouTube-kanal siden juli 2015. På den tiden har kanalen vokst til 16,8 tusen abonnenter og med ordene fra Lee fra “en deltidshobby til en fullverdig jobb.”

KIFS Crypto Channel

KIFS Crypto

Jeg er ikke sikker på hvor heltid YouTube-kanalen er for ham, siden han bare laster opp to videoer i uken, og de sjelden kjører mer enn 15 minutter.

For alt dette er videoene gode for å introdusere nye mennesker til kryptovaluta, og for å introdusere noen altcoins som mange kanskje ikke ellers har sett på.

Patrick Corsino

Patrick Corsino er en 21 år gammel serieentreprenør og kryptovalutainvestor som deler sine synspunkter på blockchain-teknologi og kryptovalutamarkedene på sin YouTube-kanal. I tillegg gjør han også live-engasjementer, og hans YouTube-kanal, som startet i april 2017, har 26,9 000 abonnenter. Dessverre er dette en annen kanal som ble truffet av YouTube-forbudene, og videoarkivene hans går bare to måneder tilbake.

Hei videoer fokuserer på den siste utviklingen innen kryptovaluta og blockchain-rom, og ønsker å utdanne og underholde samtidig.

Fordi Patrick bruker mesteparten av tiden på å bygge sine andre virksomheter og motivere andre, legger han bare inn en eller to ganger i uken på YouTube-kanalen. Hver video er 10-15 minutter lang. Han er en god lærer, veldig motiverende og positiv, men han bruker også kanalen til å presse sine utenforstående virksomheter, noe som kan være en avstengning for noen.

Konklusjon

Der har du det, 15 av de beste krypto-YouTubers som jeg vet om. Selvfølgelig er denne listen ikke helt eksklusiv. Det kan være noen andre kanaler som ikke er her, som er like imponerende.

Husk at antall abonnenter ikke egentlig er en indikasjon på kvaliteten på innholdet. Det er også mange kryptokanaler der ute som har en stor abonnentbase som de fanget opp under oksekjøringen i 2017. Imidlertid har de nesten fullstendig bremset produksjonen – ikke ideell

Det er også viktig å være litt trøtt av de YouTubers som er sterkt shilling en bestemt kryptovaluta, bytte eller utlånstjeneste. De vil uten tvil ha et skjult motiv som ikke har deg som det viktigste.

Så nyt kryptoinnholdet ditt, men med en liten forsiktighet &# 128521;

Utvalgt bilde via Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me