Topp 5 kryptovennlige land å vurdere

Akkurat som det gjør i andre finansmarkeder, er den regulatoriske tilnærmingen til kryptokurver veldig forskjellig i forskjellige land rundt om i verden.

Mens noen nasjoner har bestemt seg for å prøve å blokkere eller fullstendig kontrollere kryptovalutaer, tar andre en langt mer laissez-faire tilnærming til den nyeste økonomiske eiendelen og teknologien bak den. Denne artikkelen tar en titt på fem av de mest kryptovennlige landene du kan vurdere.

Det er ikke overraskende å høre at regjeringer, som er notorisk sakte å endre, har hatt vanskelig for å følge med i utviklingen av blockchain, distribuert hovedbok og kryptokurver. Noen land har prøvd å unngå problemet ved å forby visse aspekter av blockchain-teknologi, eller ved å prøve å kontrollere utviklingen av kryptovalutamarkedene, mens andre har vært mer åpne for endring på mange måter.

De fem kryptovennlige nasjonene som er inkludert nedenfor er bare noen av nasjonene som omfavner blockchain-teknologi. De blir valgt ikke bare fordi de er gunstige for investorer i kryptovalutaer, men fordi de er med på å skape tilfluktssteder for innovasjon og utvikling av blockchain-teknologier.

Sveits

Crypto Valley Sveits

“Crypto Valley”

Sveits har lenge vært kjent som både en nøytral observatør og et knutepunkt for private finansielle tjenester og bank. Kan du tenke deg et bedre sted å oppmuntre til vekst av personvern-sentriske kryptokurver enn navet til private finansielle tjenester?

Faktisk har Sveits et uttalt mål om å bli “kryptonasjonen” ifølge økonomiministeren i det lille alpelandet. Dette målet ble laget i forbindelse med “Crypto Valley” -prosjektet. Zug, som ligger sentralt i Sveits, er hjemmet til “Crypto Valley” -prosjektet, en uavhengig, myndighetsstøttet forening som tar sikte på å skape et “verdensledende økosystem for blockchain og kryptografiske teknologier.”

I tillegg til fokus på innovasjon og utvikling av blockchain-industrien, har Sveits også blitt kjent som et av de beste landene for vellykkede ICO-er.

Japan

Japan er kjent som et av de mest aksepterende landene når det gjelder blockchain og kryptovaluta. Dette er veldig sannsynlig på grunn av de teknologiske fremskrittene i Japan og befolkningens vilje til å akseptere ny teknologi.

JPY BTC-transaksjonsvolum

Registrer BTC / JPY-volum

Ifølge japansk medierapportering utgjør kjøp og salg av japanske yen mer enn 50% av verdensomspennende Bitcoin-volumer. En del av årsaken til dette er at Japan offisielt har anerkjent kryptokurver som lovlig betalingsmiddel i 2017. Det er også nyttig at kryptokursutvekslinger i Japan opererer under et veldig liberalt reguleringsmiljø..

Japan er kjent for sin adopsjon av teknologi, og for sine noen ganger rare (for vestlige) moter. Japanerne har lett tatt i bruk kryptovalutaer, og har til og med tatt dem med i en annen kjepphest – J-pop. Det er nå en J-pop-gruppe med kryptovaluta, kjent som “Virtual Currency Girls”, og hvis du synes det er rart, er du ikke alene, det er ganske rart hvis du ikke er japansk.

Japan har også opprettet et selvregulerende organ kjent som Japan Virtual Currency Exchange Association (JVCEA). Enheten ble dannet ved sammenslåingen av Japan Blockchain Association og Japan Cryptocurrency Business Association i april 2018. Fusjonen var ment å utnytte kvoter i Payment Services Act som ble vedtatt i Japan i april 2017.

Denne loven tillater selvstyrende reguleringsenheter å sette sanksjoner for selvpålagte regler. JVCEA består av 16 japanske børser og ser ut til å vurdere børsverdipapirer og kryptovalutaer.

Den raske adopsjonen av teknologien og den proaktive holdningen til selvregulering av kryptokurver gjør Japan til et av de mest kryptovennlige landene i verden. Det faktum at teknologien blir omfavnet hjertelig i Japan, er nesten sikkert for å sikre at mange nye blockchain- og kryptovalutautviklinger vil skje først i Japan..

Storbritannia

Du har kanskje ikke forventet å se Storbritannia på en liste over de mest kryptovennlige landene, men sannheten er at regulatorer i Storbritannia så langt har forlatt kryptokurver ganske mye alene, noe som fører til et blomstrende samfunn av kryptokurrencybrukere, bedrifter og utviklere. I tillegg har Storbritannia fordelen med en høyt utviklet infrastruktur og dyktig arbeidsstyrke, sammen med et positivt rykte.

Storbritannia har sett en lignende utvikling som det som skjedde i Japan, med sju av de største blockchain-selskapene som nylig ble sammen for å opprette en handelsorgan for blockchainindustrien i Storbritannia, kjent som CryptoUK.

UK Crypto Adoption

UK Flying the Adoption Flag

CryptoUK er den første selvregulerende kryptovalutaorganisasjonen i Storbritannia og ble opprettet som en proaktiv måte å omgå eventuelle potensielle reguleringsmessige nedbrytinger på blockchain-prosjekter i Storbritannia. et trygt hjem for blockchain- og kryptokurrencyprosjekter.

Hensikten med CryptoUK er å samarbeide med britiske myndigheter for å skape et sikkert miljø for både blockchain-selskaper og menneskene som investerer i dem. Det er fokus nå på britiske baserte blockchain-oppstartsselskaper og å sikre at plattformene deres er i samsvar med Know Your Customer og anti-hvitvaskingsregler..

Iqbal Gandham, styreleder for CryptoUK, uttalte at alliansen har til hensikt å “fremme beste praksis og samarbeide med myndigheter og regulatorer,” og la til at organisasjonen kan bli “planen for hvordan et fremtidig regelverk vil se ut.”

Britiske finansinstitusjoner styres av Financial Conduct Authority (FCA), men gjeldende lover har ikke kryptokursutvekslinger, meglere eller virksomheter under tilsyn av FCA. Dette har etterlatt seg kryptovalutarelatert virksomhet i et noe grått område som har gitt dem stor frihet i måten de driver og driver virksomhet på. Dette utsiktene fra laissez-faire gjør Storbritannia til et veldig attraktivt sted for blockchain-oppstart og til og med eksisterende organisasjoner.

CryptoUK-alliansen ønsker å være en positiv kraft i kryptokurrencybevegelsen i Storbritannia, og hjelpe den britiske regjeringen med å skape et regelverk som ikke bare vil bidra til å integrere eksisterende kryptovalutaer i samfunnet og finansmarkedene, men også sikre at Storbritannia forblir et knutepunkt. av innovasjon og utvikling for blockchain-samfunnet.

Nederland

Nederland, og spesielt Amsterdam, har lenge vært kjent for fritt tenking og en liberal livsstil. Mer nylig ble Amsterdam også hjemmet til Bitcoin-ambassaden. Denne Bitcoin-ambassaden er hjemmet til et hardt arbeidende og aktivt fellesskap av kryptoentusiaster som har jobbet for å spre bevissthet om den eldste kryptovalutaen..

Nederlandsk Bitcoin Crazy

Nederlanderne er Bitcoin Crazy

Du har kanskje ikke hørt det før, men Amsterdam er også kjent som den beste teknologibestartsbyen i Europa, og takket være utbredt bruk av kryptokurver kan den skryte av den tetteste konsentrasjonen av Bitcoin-minibanker i enhver by i verden.

Selv med den utbredte adopsjonen og populariteten til kryptovalutaer i Nederland, har regjeringen ikke vært rask til å presse forskriftene til den nye aktivaklassen. Faktisk har den nederlandske regjeringen til og med eksperimentert med sin egen kryptovaluta kjent som De Nederlandsche Bank Coin, eller DNBCoin. Foreløpig er det ingen regjering eller selvregulering i dette progressive nordeuropeiske landet.

Dette kan imidlertid endres som Nederlandsk Blockchain-koalisjon (DBC) har jobbet med en reguleringsstruktur som ikke bare gir regulering, men også sørger for at utviklingen av blockchain- og kryptokurrencyprosjekter er ansvarlig. DBC er en allianse med mer enn 20 forskjellige organisasjoner, og et av de viktigste nåværende målene er å lage en metode for å håndheve digitale identiteter som vil holde tritt med de raskt skiftende reglene Know Your Customer og Anti-Whiteundering White..

Den nederlandske autoriteten for finansielle markeder har ansvaret for å regulere finansielle produkter i Nederland, men regulerer ikke Initial Coin Offerings (ICO) på dette tidspunktet. I stedet har den informert den europeiske verdipapir- og markedsmyndigheten om at den grenseoverskridende karakteren av token-massesalg krever ansvarlig handling på EU-nivå.

Danmark

Her er et annet utviklet europeisk land som du kanskje ikke umiddelbart tenker på som et topp kryptovennlig land, men faktisk har 0% skatt på kryptokurver gjort det ekstremt attraktivt for kryptovalutaentusiaster. National Bank of Denmark har til og med gått så langt som å frita kryptovalutaer fra regulering etter å ha bestemt at de ikke er lovlige betalingsvalutaer, siden de ikke har noen sentral utsteder.

Det har ikke hindret den danske regjeringen i å gi flere advarsler til innbyggerne om den spekulative naturen ved å investere i kryptovalutaer. Allikevel ser det ut til at de holder avstand fra å faktisk regulere kryptovalutaer, i stedet for å henvise til EU for regulering. Siden EU ikke har gitt noen regulering ennå, etterlater kryptovalutaer uregulerte og ubeskattede i Danmark, derav den kryptovennlige betegnelsen på landet.

Konklusjon

Alle landene som er nevnt ovenfor tilbyr fordeler for enkeltpersoner og selskaper som ønsker å investere i eller utvikle kryptokurrencybaserte prosjekter. En felleshet som disse landene har delt, har vært proaktiv dannelse av selvregulerende enheter som prøver å styre det utviklende reguleringsmiljøet i en positiv retning.

Koalisjonene og alliansene som dannes, jobber tett med regjeringer for å skape et regelverk som opprettholder innovasjonen som blockchain-teknologien gir oss. I det lange løp ser vi dette som en veldig positiv utvikling som forhåpentligvis kan forhindre blockchain-prosjekter.

Selv om dette er mine beste valg for kryptovennlige nasjoner, er det andre som har vært veldig imøtekommende for blockchain-oppstart.

Blant dem er Puerto Rico, Malta, Estland, Singapore og noen karibiske øyer.

Alle bilder via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me