Topp 6 markedsfaktorer du bør bruke for å finne de beste myntene

Vi vet alle at investering i kryptovaluta kan være skummelt for de som er nye på markedet.

Dette gjelder spesielt for en slik begynnende aktivaklasse som er mer volatil enn noe annet de tidligere har vurdert. Når det er sagt, er bevegelsen av kryptopriser vanligvis avhengig av visse hendelser eller spekulasjoner om at en bestemt hendelse oppstår.

Derfor er det en rekke beregninger og indikatorer som vi kan bruke for å informere vår mening om potensiell prisbevegelse. Når de kombineres, er disse faktorene i stand til å gi investoren en ide om attraktive mynter.

I denne artikkelen vil vi gå gjennom hva disse markedsfaktorene er og hva de kan bety for investeringen din.

1. Børsnoteringer

Bithump Crash Angry Customers

Kilde: Bitstamp, Kraken, Binance og Bittrex

Børs er de sentraliserte markedsplassene der en mynt omsettes aktivt.

Dette er åpenbart viktig, for hvis det ikke er noe sted å handle en mynt, er det ikke noe kjøps- eller salgspress. Generelt sett er det mye bedre når en mynt er aktiv i en rekke markeder. Ytterligere markeder tilfører likviditet, noe som er et viktig krav for masseadopsjon.

Videre er det også ganske åpenbart at en mynt som bare handles på en børs er en svært risikofylt investering. Dette betyr at hvis mynten av en eller annen grunn skulle fjernes fra børsen, ville markedet fryse og mynten stagnere.

Bitcoin har for eksempel en utmerket vurdering her, fordi den handles på nesten alle børser.

2. Volumforhold

Denne faktoren er med hensyn til mengden mynter som handles aktivt på de ovennevnte markedene. En mynt med høyt handel betyr at mange investorer er aktivt interessert i denne eiendelen. Dette kan være et tegn på at en potensiell prissvingning kan være nært forestående i begge retninger.

Selv om dette kan bety en betydelig avkastning, kan det også bety store tap hvis du kjøper på slutten av et oppsving. Nye investorer bør trå varsomt her.

På baksiden vil det imidlertid være vanskelig å handle en eiendel uten volum. Dette er fordi enhver ordre på en betydelig mengde mynter sannsynligvis vil påvirke prisen. “Markedsdybde” med sunne kjøps- og salgsordrer på begge sider er viktig.

Ved å utføre en analyse av markedsinformasjon kan vi se at OmiseGo for eksempel har et anstendig handelsvolum. Du kan se dette nedenfor:

OmiseGo Markets

Bildekilde: coinmarketcap.com

Dette er de ti beste markedene for OmiseGo, samt handelsvolumet på hvert marked. OmiseGo har tiltrukket seg mye interesse den siste tiden, spesielt i de asiatiske markedene.

3. Markedsverdi

Market Capitalization eller “Market Cap” er representativ for verdien av alle myntene for et bestemt prosjekt som for øyeblikket handles på markedet..

Når det er mer etterspørsel etter en bestemt mynt, vil dette sannsynligvis øke prisen og dermed myntenes markedsverdi. For det største potensialet, ser investorer etter mynter som har en relativt liten markedsverdi, men som har spennende prosjekter de jobber med.

Imidlertid kan en stor markedsverdi for en mynt som fortsatt er til en attraktiv pris bety at den er undervurdert. Hvis vi ser på EOS, kan vi se at poengsummen deres i dette området er ganske god, mens den opprinnelige investeringen som kreves fortsatt er relativt lav sammenlignet med andre..

4. 24 timers prisendring

Å analysere tidligere kartmateriale er en fin måte å estimere i hvilken retning en eiendel beveger seg. Dette er nøyaktig hva “tekniske analytikere” gjør og hva som informerer om ordrenivået. De er av den oppfatning at prisen i seg selv er en indikator på fremtidig pris.

Teknisk analyse er også agnostisk tidshorisont. Dette betyr i hovedsak at diagrammer kan fortelle en historie over forskjellige tidsrammer. De kan analyseres fra det daglige nivået helt opp til det ukentlige og månedlige nivået. Trender og indikatorer skal fortelle en lignende historie.

Når en mynt har beveget seg med en stor prosentandel det siste døgnet, kan det være en indikasjon på ytterligere prishandling. Dette fordi tekniske analytikere tror mye på fart. En ressurs som har et positivt momentum, vil sannsynligvis fortsette i noen tid.

Når du kobler fremdriften på mynten med en økning i volum, blir de bullish utsiktene ytterligere sementert. Nedenfor er en liste over de største mobilene det siste døgnet.

24 timers markedsendring

Bildekilde: eveningstar.io

Som du kan se, er EOS også en av myntene som har vunnet mest gjennom dette vinduet. Dette betyr at ikke bare markedsverdien er relativt attraktiv, men at den har volum bak seg.

5. Sosial følge

Sosial følging er mengden mennesker som har fulgt prosjektet på en sosial medieplattform som Twitter og Facebook.

Hvorfor er dette viktig?

Vel, ganske enkelt, jo flere følgere det er for en mynt, jo mer interesse er det for. Kunngjøringene av prosjektet blir sett på av flere mennesker. Disse menneskene vil sannsynligvis også spre kunnskapen om mynten gjennom sine sosiale kanaler.

Videre, bortsett fra fordelene ved å ha et stort publikum, viser det også at prosjektet generelt er interessant. Det viser at utviklerne er mer engasjerende med publikum, og det viser at publikum ser på prosjektet har et sterkt potensiale.

Hvis vi tar en titt på Steemit, kan vi se at de har et flott sosialt mediefølge som hjelper dem med å enkelt rekruttere nye brukere til plattformen og øke verdien av deres opprinnelige valuta. Et prosjekt med stor sosial følelse har en bedre sjanse for masseadopsjon.

6. Google Søketrender

Google Search Trender Crypto

Kilde: Fotolia

Vi vet alle at det første stedet folk henvender seg til når de leter etter informasjon, er Google.

Googles søketrender er en kraftig indikator på hvor mye interesse det er i et bestemt begrep. For eksempel kan man undersøke Googles trender og observere sammenhengen med Bitcoin-prisbevegelser og begrepet “kjøp Bitcoin”.

Ved å bruke Googles søketrender kan vi bestemme hvor mange som aktivt søker etter et bestemt aktivum. Derfor, hvis du oppdager en økning i søkerelaterte spørsmål for en bestemt mynt, er det rimelig å anta at det er mer interesse for den.

Mer interesse for mynten betyr at flere mennesker er potensielle kjøpere som kan påvirke etterspørsel og dermed pris. På samme måte, hvis søkene begynner å trekke etter, viser det at det er færre mennesker som er interessert i å kjøpe mynten, noe som kan redusere etterspørselen.

Hvis vi ser på Monero (XMR), kan vi se at denne eiendelen har en imponerende trendrekord, og dette betyr en tilstrømning av potensielle nye investorer eller brukere for deres valuta.

Praktiske verktøy for screening

Det meste av informasjonen ovenfor er offentlig tilgjengelig på en rekke nettsteder. Den enkleste måten å skjerme for disse faktorene er imidlertid ved å bruke a kryptovaluta analyse verktøy.

Ved å bruke et elektronisk verktøy kan du se alle de relevante faktorene på ett sted. Det gjør det også enkelt for deg å sammenligne investeringer som har lignende teknologi, men hvor andre faktorer kan føre til svært forskjellige resultater for investorer.

For eksempel, Cointobuy er en effektiv ressurs som også er gratis. Dette lar deg skjerme potensielle investeringer for faktorer som de som er presentert ovenfor.

Du kan også enkelt sortere mynter etter markedsverdi, pris, profittpotensial og sikkerhetsrangering for å hjelpe deg med å raskt identifisere skjulte perler med potensial til å oppnå betydelige gevinster.

Konklusjon

Kryptovaluta trenger ikke være en komplett svart boks når det gjelder investering. Som vi har vist med de ovennevnte seks faktorene, er mange ting som driver etterspørsel og pris på en mynt ganske selvforklarende.

Dessuten, med tusenvis av mynter som for tiden oversvømmer markedet, kan “anaysis paralisis” noen ganger følge. Ved å ha et enkelt sett med beregninger som viser for de myntene som har størst potensiale, er du mest hensiktsmessig i stand til å begrense søket ditt.

Det er viktig å merke seg at dette bare er tommelfingerregler som kan hjelpe deg med å finne potensielle investeringer. Du har fortsatt gjøre mer forskning på mynten og sørg for at du er helt komfortabel med investeringen din.

I kryptotale, gjør din egen forskning (DYOR) er en av de viktigste forkortelsene rundt.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me