Topp 7 dyreste varer du kan kjøpe med Bitcoin

Bitcoin ble opprettet for å være en transaksjonsvaluta som skal brukes til å kjøpe ting.

Etter hvert som det får mer mainstream-aksept, har det vært et stort antall ting som er lagt til i stallen med varer som er kjøpt med Bitcoin, fra enkle ting til matvarer, til mer uklare ting som tegneserier. Vi har også tidligere dekket noen av de rareste varene du kan kjøpe med Bitcoin.

Etter hvert som prisen på Bitcoin har steget, har antallet dyre varer som blir kjøpt med den også vokst. Det er ikke uvanlig lenger at Bitcoin-millionærer kjøper alt utstyret til en luksuriøs livsstil, inkludert biler, hus og yachter. Og noen Bitcoin-kjøp har blitt svimlende etter hvert som prisen stiger også.

Den mest kjente av disse er Bitcoin pizza kjøp laget av Laszlo Hanyecz i 2010. Han kjøpte to Papa Johns pizzaer for 10.000 Bitcoin. På den tiden var det omtrent $ 30 verdt Bitcoin. Imidlertid, selv om Bitcoin glir godt av sin heltid i 2018, fra slutten av oktober 2018 med Bitcoin verdt rundt $ 6500 hver, er de to pizzaene nå verdt hele 65 millioner dollar! Det er en seriøs deig.

La oss se bedre på noen av de dyreste tingene som blir kjøpt med Bitcoin.

Biler for Bitcoin

Dette kan være den største klassen av dyre varer som blir kjøpt med Bitcoins, ettersom mange tidlige adoptere av Bitcoin nå lever opp til slagordet “Når Lambo?” Det mest berømte kjøpet ble gjort av YouTuber, Bitcoin-forumeier og CTO for VinWiki Peter Saddington sent i 2017.

Han kjøpte en $ 200.000 Lamborghini Huracan 2015 med en hvit matt omslag og raseutslippsfunksjoner for 45 Bitcoin. De samme 45 Bitcoin nå ville være verdt $ 292500, men Saddington sier at han betalte bare $ 115 for de 45 Bitcoins tilbake i 2011 da han først ble klar over Bitcoin.

Lamborghini Bitcoin

Hilsen av Peter Saddington

Lambos betraktes av noen tidlige kryptokurrencyadaptere som den eneste akseptable måten å bruke Bitcoin på. Utbetaling er motløs, og sanne troende på kryptovaluta-revolusjonen oppfordres til å “Hodl” “til månen”. Det har også vært flere historier om Tesla-kjøp ved hjelp av Bitcoin, for eksempel 2013-kjøpet av en Tesla S av noen i Florida for 91 BTC til en verdi av $ 109 000 den gangen, men verdt $ mer enn $ 53,8 millioner til dagens priser.

Bilforhandlere som aksepterer Bitcoin sier at salg av biler for Bitcoin økte i desember 2017 da prisen på Bitcoin også økte, men at noe Bitcoin-salg fortsatt fortsetter.

Hus / leiligheter for Bitcoin

Eiendomstransaksjoner har skapt overskrifter det siste året eller to, og kjøp av eiendom med Bitcoin har blitt stadig mer populært. Det er til og med en Nettsted for Bitcoin eiendom som for øyeblikket viser en hytte i de franske Alpene for $ 4,950,000, en Panama-penthouse for $ 3,595,000, eller din egen private australske øy for $ 3,500,000. Det er flere eiendommer oppført i USA, Thailand, Bali, Karibia, Tyrkia og stort sett hvor som helst i verden.

Rapporter om kjøp av eiendom ved hjelp av Bitcoin begynte å dukke opp så tidlig som i 2014, med en anonym kjøper som kjøpte en villa på Bali for 800 BTC ($ 500 000 den gang, men $ 5,2 millioner nå) i mars og en annen anonym kjøper som kjøpte 1,4 hektar i Lake Tahoe. California for 2739 Bitcoin verdt $ 1,6 millioner da, men mer enn $ 17,8 millioner nå. Mens vi kalte Bitcoin-kjøp, var det faktisk kjøp gjort der Bitcoin ble konvertert til fiat-valuta for å fullføre transaksjonen.

Kjøpe hus med Bitcoin

Hilsen av Zillow.com

Det største faktiske Bitcoin eiendomskjøpet jeg avdekket var fra februar 2018, hvor bitcoin-investor Michael Komaransky solgte sitt Miami herskapshus for 455 BTC eller omtrent 6 millioner dollar den gangen. De samme 455 BTC er verdt i underkant av $ 3 millioner i skrivende stund.

Bitcoin for fly

Når de rike og berømte reiser, går de i stil på sine egne private jetfly, og den nye rasen Bitcoin-millionær har ønsket seg det samme. Den første forekomsten av å bruke Bitcoin til en privat jetfly var i 2014, da Bitcoin Foundation-medlem Olivier Janssens angivelig chartret en privat jet fra PrivateFly.com.

Selv om detaljene i transaksjonen ikke ble offentliggjort, kunne flyet, basert på priser fra nettstedet, ha kostet så mye som 54,95 BTC eller $ 35 000 da og utrolige $ 357,175 nå!

Kjøpe fly med Bitcoin

Hilsen av SkyCraft Airplanes

Og selv om jeg ikke kunne finne noen faktiske kjøp (sannsynligvis fordi Bitcoin-brukere foretrekker å være anonyme), har det siden desember 2013 vært mulig å kjøpe ditt eget fly fra SkyCraft Airplane ved hjelp av Bitcoin. Da SkyCraft SD-1 Minisport først ble kunngjort, var det tilgjengelig for 80 BTC. Den nåværende prisen på en SD-1 Minisport er $ 54 850, eller omtrent 8,5 BTC.

Bitcoin for Yachts

Å ha en yacht er et av kjennetegnene til de superrike, og Bitcoin-millionærer blir også med i yacht-rekkene. Det er ikke lett å finne spesifikke eksempler, men markedet er definitivt der, med Dennison Yachting av Florida å legge til Bitcoin som betalingsmåte etter forespørsel fra flere kunder, og 26 Nordbåter, også fra Florida, og hevdet å være den største yachtmegleren som godtar Bitcoin.

Kjøp Yacht med Bitcoin

Hilsen av 26 North Yachts

En utdannelse med Bitcoin

Universiteter er i ferd med å akseptere Bitcoin for betaling også, slik at du kan lære om blockchain og kryptokurver, mens du betaler for utdannelsen med en kryptovaluta. University of Nicosia på Kypros var det aller første universitetet som aksepterte Bitcoin for betaling helt tilbake i 2013, mens King’s College var det første amerikanske universitetet som hoppet på Bitcoin-vognen i 2014. Med dagens undervisning ved King’s College som kjører omtrent $ 35 000 pr. semester, vil et helt fireårig program løpe rundt $ 140 000 eller 21,53 BTC til nåværende priser.

Andre universiteter som godtar Bitcoin inkluderer European School of Management and Technology i Berlin Tyskland og The Lucerne University of Applied Sciences and Arts i Sveits, som kunngjorde aksepten av Bitcoin for undervisning i oktober 2017. Å ha et sveitsisk universitet som godtar Bitcoin, kommer ikke like mye siden Zug, Sveits, heter “Crypto Valley” og har over 50 blockchain-selskaper og startups hovedkontor der.

Bitcoin statsborgerskap

Det lille sørlige Stillehavslandet Vanuatu ble den første nasjonen i verden som tilbød statsborgerskap for en betaling i Bitcoin. Kostnaden er omtrent $ 180 000 dollar, så hvis du trenger et ekstra pass og har rundt 27 BTC sittende i en lommebok et eller annet sted, kan du bli statsborger i en liten, men vakker øy i Sør-Stillehavet. I virkeligheten godtar de ikke Bitcoin, men har opprettet en overføringsagent i Australia som skal ta seg av byttingen fra BTC til USD for å kjøpe statsborgerskap..

Det lille karibiske landet Antigua og Barbuda godtar Bitcoin for sitt statsborgerskapsprogram, som er noe billigere enn Vanuatu til bare $ 135 000 eller litt over 20 BTC. De ble det første landet som aksepterte Bitcoin for statsborgerskap fra 23. juli 2018.

Konklusjon

Antall varer som kan kjøpes ved hjelp av Bitcoin fortsetter å øke, og ettersom verdien av Bitcoin forblir høy, ser luksusartiklene ut til å være noen av de mest populære. Det er fornuftig å bruke Bitcoin til disse store kjøpene, fordi det enkelt kan spare 5-10% i avgifter, noe som er enormt når du kjøper hundretusener eller til og med millioner av dollar.

Så lenge verdien av Bitcoin forblir høy, er trenden mot å kjøpe store billettvarer med kryptovalutaen nesten sikker på å forbli, og ettersom flere tar i bruk Bitcoin, bør vi se et økende antall slike kjøp. Når barna våre blir voksne, kan det være normalt å betale for bilen og huset ditt med Bitcoin eller andre kryptovalutaer.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me