Turtlecoin (TRTL) anmeldelse: Rask, privat og lett å bryte

I denne gjennomgangen av Turtlecoin vil vi ta en titt på et av de mest interessante fellesskapsdrevne kryptokurrencyprosjektene for tiden.

Turtlecoin er en microcap-kryptokurrency som er helt privat, rask og enkel å bruke. Det er også en av de få myntene du enkelt kan bryte med PC-en din.

Så, hva er Turtlecoin nøyaktig, og bør du vurdere det? I denne komplette gjennomgangen vil vi se nærmere på prosjektet og gi deg det du trenger å vite.

La oss dykke ned i Turtlecoin.

Hva er Turtlecoin?

Turtlecoin er en kryptovaluta som ble startet for mindre enn et år siden av to utviklere. I følge historien om stiftelsen var de to i en bar og diskuterte overflod av falske ICOer og shitcoins i markedet.

Turtlecoin Power

Turtle Power! Bilde via Fotolia

Utviklerne, kalt Bebop og Rocksteady, ønsket å starte et prosjekt som var fokusert på teknologi og samfunnsutvikling. Et prosjekt som ikke krevde et stort forhåndsgruve-, ICO- eller markedsføringsbudsjett.

Prosjektet ble offisielt startet 7. desember 2017. Utviklerne som involverte seg i prosjektet fra begynnelsen, gjorde det bare som en hobby og fikk ikke betalt. Videre ble mynten lansert uten papir og har den fremdeles ikke den dag i dag.

Det som er viktigst med dette prosjektet er arbeidet som har gått inn i teknologien. La oss ta en titt på noe av dette.

Turtlecoin-teknologi

Til tross for at Turtlecoin ble startet som et “morsomt” prosjekt, er det en rekke funksjoner som gjør den til en ganske avansert mynt som fremdeles er lett nok for nybegynnere å bruke og mine. Dette er på grunn av en rekke spesifikke teknikker med Turtlecoin.

Short Block Times

Turtlecoin har en blokkeringstid på bare 30 sekunder. Dette er mye lavere enn Bitcoin-blokkeringstiden på 10 minutter. Dette betyr at transaksjoner vil bekrefte mye raskere enn på de etablerte kjedene.

Dette betyr effektivt at transaksjoner du sender på Turtlecoin vil bekrefte omtrent ti ganger raskere enn transaksjoner på Bitcoin blockchain. Dette er spesielt relevant i dag med tanke på at det er mange som har erfaringer med ubekreftede transaksjoner.

Personvernfunksjoner

Gitt at Turtlecoin bruker CryptoNight-hashingalgoritmen, har den mange samme personvernfunksjoner som Monero (XMR), en av de fremste personvernmyntene. Hver transaksjon du sender er privat.

Dette er fordi Turtlecoin bruker Mixins som vil blande din private nøkkel med andre brukeres. Denne blandingen er basert på et konsept som heter Borromean Ring Signatures som ble utviklet av Blockstream..

Tidligere kunne du velge 0 mixins hvis du ikke hadde noe imot at transaksjonen din skulle være offentlig. Dette ble imidlertid sett på som suboptimal for nettverksvern for de som ønsket å forbli private. Derfor Turtlecoin nylig oppgradert protokollen krever minst 7 Mixins per transaksjon.

Enkel gruvedrift

Turtlecoin er en relativt enkel mynt å gruve. Dette blir en ganske sjeldenhet i disse dager gitt den intense gruvekonkurransen i noen av de mer etablerte PoW-blokkjedene.

Når det gjelder gruvedrift av myntene, kommer Turtlecoin med sin egen veldig enkle grunnleggende CPU-gruver. Selvfølgelig er det også muligheter for deg å bruke den mer vanlige Monero-gruveprogramvaren med XMR-Stak. Dette kan være et attraktivt alternativ for gruvearbeidere som heller vil bruke GPU og gruvebassenger.

Bruker Friedly Wallets

For å gjøre Turtlecoin enkel å bruke, ønsket utviklerne å sørge for at lommeboken var intuitiv og hadde en enkel GUI. Med Turtlecoin er det 5 GUI lommebøker som du kan bruke med Turtlecoin.

Golang, Winforms, Python og Electron lommebøker er tilgjengelige på Windows, Mac og Linux operativsystemer. Det er også en bare Windows-lommebok som ble kodet i C #. For eksempel er nedenfor et skjermbilde av den åpne Golan GUI.

Golang GUI Lommebok Turtlecoin

Golang GUI lommebok. Kilde: Github

For de brukerne som er mer komfortable med kommandolinjen, tilbyr Turtlecoin dette også som et alternativ med standard CLI-lommebøker.

Turtlecoin Community

En av de mektigste tingene som driver Turtlecoin er samfunnet. Gitt at prosjektet ikke har et markedsføringsteam eller et ICO-budsjett, har disse samfunnsutviklerne og brukerne tatt på seg å bidra til å spre adopsjonen av mynten. Hovedutviklerne ønsker faktisk fagfellevurdering av sitt arbeid og oppfordrer nye brukere til å bli involvert. På nettstedet sier de:

TurtleCoin-fellesskapet er veldig imøtekommende for alle brukere og utviklere. Du blir ikke ropt på når ting går i stykker, og vi ønsker kritikk av vårt arbeid velkommen.

Denne inkluderende atmosfæren har tjent til å overbelaste veksten av turtlecoin-samfunnet. For eksempel har de for tiden over 11 700 brukere i seg uenighet chat. De har jevnlige oppdateringer i denne uoverensstemmelsespraten, og de har som mål å hjelpe nykommere. Nedenfor er et skjermbilde da vi ble med på chatten.

Turtlecoin Discord Chat

Turtlecoin Discord Chat.

Utviklerne er også veldig aktive på Medium da de oppdaterer samfunnet på en ukentlig basis. Bortsett fra disse ukentlige oppdateringene, har de også en hel rekke ressurser og innlegg som hjelper brukere bedre å forstå de mer tekniske aspektene ved Turtlecoin. Det er også ganske aktiv tilstedeværelse i Turtlecoin subreddit.

Til slutt har du mye handling i prosjektet deres GitHub. Det er over 35 utviklere som aktivt presser gjennom regelmessige forpliktelser på prosjektet. For å få en ide om hvor mye arbeid det blir gjort med prosjektet, kan du se deres bidrag over tid nedenfor.

Github-aktivitet på Turtlecoin

Turtlecoin GitHub-aktivitet. Bildekilde: Github

Vi har dekket mange prosjekter, inkludert de som har samlet inn millioner i sine ICOer, og de kan ikke sammenligne med utviklingsarbeidet som er gjort på Turtlecoin. Dette er ytterligere et bevis på at en massiv ICO ikke er nødvendig for å skape et flott produkt.

Turtlecoin Mining

En av de største insentivene for nye brukere å komme ombord med Turtlecoin er gruvedriften. De korte sperretidene og de rimelige blokkbelønningene betyr at mynten er ganske lett å bryte.

Hvis du ønsket å få en ide om gruvedriftsstatistikken som belønning og vanskeligheter, kan du benytte deg av den offisielle turtlecoin blokk utforsker. Nedenfor er et skjermbilde av blokkutforskeren på tidspunktet for dette innlegget.

Mining Statistics Turtlecoin Github

Gruvedriftstatistikk på Turtlecoin-nettverket

En annen veldig viktig grunn til at dette er en attraktiv mynt for meg er anti-ASIC holdning av utviklerne. Dette betyr at samfunnet vil iverksette passende tiltak for å bekjempe sidepåvirkningene til ASIC-gruver.

Selv om ASIC kan legge til hashkraften i Turtlecoin-nettverket, vil de skade desentraliseringen av nettverket og gjøre det mye vanskeligere for gjennomsnittlige CPU- og GPU-gruvearbeidere å oppdage blokker..

For å motvirke dette, utviklerne nylig Turtlecoin-nettverket for å begrense ASIC-gruvedrift. Dette er faktisk noe Monero også gjorde som svar på den samme ASIC-trusselen.

Turtlecoin Mining Pools

Hvis du ønsker å delta i innsatsen med andre gruvearbeidere ved å bli med i et Turtlecoin-gruvebasseng, er det en rekke alternativer for deg. Disse er også oppført i Turtlecoin blockchain explorer. For eksempel nedenfor er de 7 beste TRTL-bassengene ved hashing-kraft.

Turtlecoin Mining Pools

Topp Turtlecoin gruvebassenger

Sammendraget vil gi deg all informasjon fra gebyrstruktur til minimum utbetaling. Hvis du skal velge et av disse bassengene basert på denne informasjonen, vil du sannsynligvis dobbeltsjekke hvor serverne deres er og velge de nærmeste.

Når det gjelder å bli med i et gruvebasseng, er det viktig å påpeke behovet for desentralisering. Hvis ett gruvebasseng får for mye hashrat, blir nettverket for sentralisert.

For å unngå dette, bør du prøve å bli med i noen av de mindre populære bassengene hvis du oppdager ubalanse. Det kan også være gunstig økonomisk ettersom det er mindre gruvearbeidere å dele blokkbelønningene med.

TRTL-pris og handel

Forrige måned var en ganske begivenhetsrik uke for Turtlecoin ved at de ble offisielt notert CoinMarketCap. Dette ble til og med gjort i forkant av planen, men skjedde utelukkende på grunn av turtlecoin-samfunnet.

Å være oppført på CMC vil tillate brukere å få en bedre forståelse av hvordan prisen presterer over hele markedet, samt hvor de kan kjøpe / selge sin TRTL. Nedenfor kan vi se en liste over markedene og volumet som har funnet sted for TRTL det siste døgnet.

TRTL Markets

TRTL-markeder på CoinMarketCap

Gitt at Turtlecoin fremdeles er et relativt lite nytt prosjekt som er i utviklingsfasen, har det ikke vært så mye aktivitet i markedene. Det ser ut til at det eneste stedet du virkelig kan handle TRTL for tiden er på TradOgre-markedet.

Det er også et alternativ å handle TRTL på Trade Satoshi, men det har vært de i samfunnet som har advart mot dette. Et annet alternativ som er foreslått som ikke er oppført på CMC er Altex-utveksling. Imidlertid var det ingen aktivitet på denne utvekslingen det siste døgnet da vi sjekket.

Disse volumene er egentlig ikke så overraskende gitt den totale markedsverdien til Turtlecoin. Sitter for tiden på rundt $ 600.000, det er ikke så mye verdi som kan byttes for øyeblikket på de forskjellige børsene.

Når det gjelder TRTL-prisutviklingen, har den gått lavere den siste måneden til slutten av august. Dette er imidlertid sannsynligvis som et resultat av den generelle bearishnessen som griper kryptovalutamarkedene.

Turtlecoin veikart

En annen veldig god grunn til å støtte Turtlecoin-prosjektet er på grunn av det de har planlagt i veikartet deres. Dette forsterkes ytterligere med det faktum at Turtlecoin-utviklerne har møtt sine tidligere trinn i deres veikart. La oss ta en titt på hva som kan være på vei:

Turtlecoin veikart

Hva du kan se frem til

Karai smarte kontrakter

De er for tiden i ferd med å utvikle sine Karai-smarte kontrakter. Dette vil tillate at Turtlecoin-nettverket brukes som en plattform for utvikling av distribuerte applikasjoner.

Dette vil tillate Turtlecoin å begynne å konkurrere med mange av de smarte kontraktblokkeringene som Ethereum, NEO og lignende. Men gitt den private naturen til Turtlecoin blockchain, vil disse smarte kontraktene også være private.

De har uttalt på veikartet at dette gjøres i 2. kvartal 2018. Vi håper å få en oppdatering fra utviklerne om dette i løpet av de neste ukene..

Mobius raske blokker uten synkronisering

For de brukerne som har kjørt hele noder på andre PoW-kjeder, vil du vite hvor lang tid synkronisering og hele kjeden kan ta. Dette gjelder spesielt for mynter som har raskere blokkeringstider som Turtlecoin.

Noe som Turtlecoin-utviklerne vil introdusere, er raske blokker som ikke krever synkronisering. Disse vil bli kalt “Mobius” og vil produsere raskere blokker på en kortere kjede. Dette kan i stor grad redusere bivirkningene til en uhåndterlig blockchain.

Dette er en mye større oppdatering enn mange av de andre som har funnet sted så langt, så de har ikke gitt en tidslinje for dette for øyeblikket.

TurtlePay Network

Dette er også et annet veldig ambisiøst trinn i Turtlecoin-veikartet. Teamet vil til slutt se et helt Turtlecoin-betalingsnettverk som gjør det mulig for innehavere å betale med myntene i lommeboken..

Det er sannsynligvis også fornuftig at en mynt som Turtlecoin fokuserer på dette som et langsiktig mål. Nettverket har allerede veldig raske transaksjonstider, og hvis de er i stand til å implementere Mobius, kan det hjelpe dette målet.

Sammendrag

Turtlecoin kan være det ideelle prosjektet for deg å bli involvert i mens den fremdeles er i begynnelsen. Det er mer potensial for avkastning på en myntmynt enn det er med etablerte altcoins.

Videre trenger du ikke å overlevere tokens i et overhyped publikumsalg for å være en del av dette. Alt du virkelig trenger å gjøre er å laste ned gruvedriftprogramvaren og bli hashing. Mynten er en av de enkleste å utvinne, slik utviklerens intensjon var.

Dessuten, gitt den spennende veikartet som teamet har fremover for prosjektet, ser fremtidsutsiktene også ganske lovende ut. Private smarte kontrakter og ingen synkroniseringsblokker kan presse mynten mot masseadopsjon.

Avslutningsvis, hvis du er villig til å bruke litt tid og prosessorkraft for å skaffe Turtlecoin, kan det være verdt det. 

En skilpadde beveger seg bare fremover ved å stikke nakken ut.

Utvalgt bilde via Turtlecoin.lol

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me