Utvikler handelsapplikasjoner med Shrimpy’s Crypto Exchange API

>

Etter hvert som kryptovaluta- og digitale aktivamarkeder fortsetter å utvides og modnes, er det en økende etterspørsel etter en robust infrastrukturløsning for å koble de fragmenterte likviditetsmarkedene spredt over forskjellige børser. Kryptoområdet har sett en tilstrømning av innovative sporing og styringsprodukter for kryptovalutaer som dukker opp over hele bransjen.

Imidlertid eksisterer det fremdeles utfordringen med å integrere fullverdige handelsmuligheter i disse applikasjonene. Selv om det for tiden finnes løsninger i markedet, er en slik CCXT, disse eksisterer først og fremst som en eneste programvareløsning. Open source-prosjekter som CCXT kan være en flott løsning for utviklere som ønsker å bygge applikasjoner for personlig bruk, men kommer til kort når de skaleres for forretnings- og bedriftsbruk..

Når det gjelder å lage faktiske handelsapplikasjoner, er utviklere fortsatt ansvarlige for å administrere backend-infrastrukturen som kreves for å kjøre applikasjonene. Oppdateringer av kodebaser krever omplassering, noe som innebærer uunngåelig nedetid. Å integrere hver utveksling på individuell basis er upraktisk. Hver sentral har sine egne kvarker, unike sluttpunkter og vilkårlige oppdateringssykluser. Dette blir en mareritsituasjon for de fleste applikasjonsutviklere som allerede har en stram utviklingsplan.

Shrimpy Universal Crypto Exchange API

Tenk deg en verden der du hadde hver utveksling på fingertuppene. En enkel verden der integrering av ett API betydde at du integrerte hver sentral. Shrimpys utvikler-API-er er ment å løse disse problemene ved å ta seg av sentralintegrering slik at et enkelt sett med API-er kan brukes på et hvilket som helst antall sentraler. Ingen flere kodeendringer, ikke mer omplassering, ikke flere ekstra utvekslingsintegrasjoner, og absolutt ikke flere serverskaleringer!

Shrimpys Universal Crypto Exchange API fjerner den møysommelige prosessen med å integrere med hver børs, slik at utviklere kan fokusere på å bygge ut deres faktiske handelsprodukt. Ved å tilby en underliggende handels- og utvekslingsinfrastruktur for å akselerere utviklingen i rommet, håper Shrimpy å løse det vanligste problemet med å vedlikeholde infrastruktur for å støtte hver eneste børs..

Shrimpys Universal Crypto Exchange API ble opprettet for å takle kritiske utviklerutfordringer i kryptorommet:

  1. Utførelse av lavforsinkelsesordre & Automatisert handel

  2. Brukertillatelse og -administrasjon

  3. Virksomhet & Produkt skalering

  4. Sanntidsdata & Analytics

Bestilling i sanntid & Automatisert handel

Intelligent handelsrute & Ordreutførelse

Mens mange handelsbiblioteker gir en viss bekvemmelighet, er utviklere fortsatt pålagt å implementere en handelsstrategi. Dette inkluderer den komplekse handelslogikken, datainnsamling og feilhåndtering. Shrimpy forstår hvor mye arbeid det er å gjennomføre effektive strategier. Vi demper belastningen på utviklere ved å tilby alternativer for smart ordrerute, automatisert handelsutførelse og porteføljetildeling. Disse alternativene kommer med Shrimpy API-er rett ut av esken.

Selv om intelligent ordrerute kan være praktisk for noen, forstår vi at andre utviklere vil ha full kontroll over ordreutførelsen. Shrimpy støtter øyeblikkelig eller avbryt (IOC) og plassering av åpen ordre med lav latens. Disse endepunktene er ideelle for sanntid, algoritmisk handel og høyfrekvent handel.

Portefølje ombalansering & Ledelse

Shrimpys Universal Crypto Trading API lar utviklere direkte implementere Shrimpys brukervennlige indekserings- og rebalanseringsfunksjoner i sin egen applikasjon. I løpet av få sekunder kan utviklere tildele en portefølje og automatisere en ombalanseringsstrategi for hver bruker. Månedene med arbeidet vi brukte på å perfeksjonere strategier er tilgjengelig for alle utviklere som administrerer brukerne sine via Shrimpys APIer.

Brukertillatelse og -administrasjon

Shrimpys Universal Crypto Trading APIer gir ikke bare handelsfunksjoner, men bringer også automatisk brukeradministrasjon til alle applikasjoner. I stedet for å være ansvarlig for utveksling av kontoer, API-nøkler og brukerdata for deg selv, lagres alle data sikkert hos Shrimpy for enkel tilgang.

Serverløs brukerautorisasjon

Shrimpys Universal Crypto Trading API gir en løsning for utviklere å administrere alle sine brukere, og fungerer i hovedsak som en komplett brukeradministrasjonsløsning. I stedet for å knuse serverne dine med brukerforespørsler, kan hver bruker kommunisere direkte med Shrimpy for å få tilgang til kontoene sine, utføre handler og samle inn data. Dette frigjør utviklingsressurser og lar teamet ditt fokusere på kjerneproduktet ditt.

Brukerkonto & API-nøkkel Sikkerhet

Hver API-nøkkel er sikkert kryptert og lagret ved hjelp av FIPS 140-2 validerte maskinvaresikkerhetsmoduler (HSM) for å beskytte konfidensialiteten og integriteten til brukernes utvekslings-API-nøkler. Utviklere trenger ikke lenger å opprettholde sin egen komplekse sikkerhetsarkitektur for å administrere bruker-API-nøkler. Shrimpy letter API-nøkkeladministrasjon ved å utnytte vår robuste sikkerhetsinfrastruktur.

Virksomhet & Produkt skalering

Shrimpy forstår at det nevnte problemet er en stor utfordring for uavhengige utviklere å bygge skalerbare kryptohandel- og administrasjonsprodukter. Shrimpys Universal Crypto Exchange API er ment å løse dette nøyaktige utviklerdilemmaet ved å tilby en enkel og enhetlig API-løsning.

Skibasert infrastruktur

Selv om det finnes en mengde kryptohåndteringsbiblioteker i rommet, gir disse open source-handelsbibliotekene ikke infrastrukturen som kreves for å distribuere et funksjonelt program som skalerer.

For at bedrifter skal støtte et fullt utstyrt sporings- og handelsapplikasjon, kreves et uforholdsmessig antall servere for å støtte et relativt lite antall brukere. De høye barrierer for inngang gjør det ekstremt vanskelig å imøtekomme et stort aktivt samfunn.

Bytt vedlikehold

Utover back-end systemarkitekturen som kreves for å lage en handelsapplikasjon med lav latens, står utviklere som prøver å integrere børser manuelt også overfor å opprettholde hver børs gjennom sporadiske oppdateringer. Når antall sentraler øker, øker også vanskeligheten med å opprettholde disse sentrene. Bruk av Shrimpy API-ene krever ikke dette vedlikeholdsnivået. Shrimpy-teamet vil håndtere enhver utvekslingsintegrasjon og oppdateringer som krever øyeblikkelig oppmerksomhet.

Endpoint Management

Hver sentral støtter et unikt sett med endepunkter. Det er ingen standarder som endepunkter utvekslinger implementerer, og det er ingen standarder som endepunkter de vil fortsette å støtte i fremtiden. Shrimpy API-ene forenkler dette problemet ved å tilby et felles sett med endepunkter på tvers av hver sentral. Selv når en utveksling ikke støtter et endepunkt vi tilbyr, vil teamet vårt konstruere et endepunkt som funksjonelt vil oppføre seg likt. På denne måten trenger utviklere aldri å bekymre seg for å utvikle ny handelslogikk hver gang de integrerer en ny børs. Det vil alltid være ensartet.

Sanntidsdata & Analytics

Bestillingsbok i sanntid & Markedsdata

Mange tradingtjenester for kryptovaluta utnytter generiske markedsdata samlet fra kilder som CoinMarketCap. Selv om dette gir et grunnleggende nivå av funksjonalitet til de fleste handelsmenn, er det nødvendig med fullstendig ordrebokinformasjon for en grundig oversikt over avansert markedsinnsikt som arbitrage-muligheter. Shrimpys Universal Crypto Trading API henter fullstendig ordrebok og live markedsdata for rettidig beslutningstaking.

Backtesting

Shrimpys Universal Crypto Trading API inneholder også en unik backtesting-funksjon som lar brukerne analysere ulike tidsbaserte rebalanseringsstrategier. De fleste krypto backtesting verktøy har en tendens til å hente data fra aggregerte kilder som CoinMarketCap på grunn av sin bekvemmelighet med integrering. Aggregert utvekslingsdata anbefales imidlertid ikke for detaljerte og presise backtestingformål, ettersom fullstendige ordreopplysninger utelates for aggregeringsformål..

Shrimpys API inkluderer et innebygd backtesting-verktøy som analyserer presise utvekslingsdata. I motsetning til de fleste kryptokurrency-backtester som analyserer unøyaktige OHLCV-data, inkluderer Shrimpys backtests full pris og ordreboksdata samlet fra børser på individuell basis, og sikrer at bare de mest nøyaktige og presise resultatene oppnås.

Priser

Shrimpy forstår at en av de største problemene som utviklere står overfor er kostnadene ved å kjøre deres cloud computing-løsning som deres applikasjoner kjører på. Eksisterende skyløsninger koster basert på datakraft, som kan tjene som et stort smertepunkt for småskala og uavhengige utviklere som ønsker å utvikle et billig kryptohandelsprogram som er avhengig av sanntidsdata og muligheter for arbitrering..

Shrimpy’s API løser de vanligste utviklerhindringene ved å tilby en rimelig hostet løsning til kun prisen $ 0,99 / måned / bruker! Utviklere vil bli belastet basert på antall brukere som handler ved hjelp av Shrimpys API.

Reker for utviklere

Shrimpys oppdrag er å legge til rette for utvikleraktivitet og bygge en plattform som forbinder globale børs- og likviditetsmarkeder. Shrimpy’s Universal Exchange API ble opprettet som en hostet løsning for å adressere store utviklerveisperringer i Funksjonsutvikling, Produktets skalerbarhet, og brukeradministrasjon. Med Shrimpys API i hånden får utviklere muligheten til å skape nye og innovative tjenester som vil forme fremtiden for kryptorommet.

Om reker

Shrimpy er en automatisk kryptohandel & verktøy for porteføljeforvaltning som lar brukerne automatisere sin kryptoasset-porteføljestrategi som et tradisjonelt indeksfond.

Reker for forbrukere

Brukere er i stand til å konfigurere en tilpasset kryptovalutaportefølje og implementere en passiv administrasjonsstrategi, og fjerner bryet med å måtte handle krypto aktivt.

Kjerneversjonen av Shrimpy inkluderer komplette automatiserte trading-, indekserings- og rebalanseringsfunksjoner for ALLE brukere. Shrimpy tilbyr også et månedlig premium-abonnement for $ 8,99 / måned. Premium-abonnementet inkluderer:

Reker sosial: Følg, kommuniser og del strategier med andre Shrimpy-handelsmenn.

Reker innsikt: Lær hvordan andre Shrimpy-brukere konstruerer og administrerer kryptoporteføljen sin.

Avansert backtesting: Et robust backtestingverktøy for evaluering av tilpasset kryptovalutaportefølje & strategier.

Reker webapplikasjon: Reker – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s Crypto Trading API for utviklere

Utover forbrukerappen tilbyr Shrimpy også et handels-API for utviklere som ønsker å integrere skalerbar børshandelsfunksjonalitet i appen sin.

Shrimpys Universal Exchange API ble opprettet som en skybasert løsning for å adressere flere kryptoutviklerblokker, inkludert Børshandel, Produktets skalerbarhet, og brukeradministrasjon. Med Shrimpys API i hånden er utviklere ikke begrenset i omfang når det gjelder å skape den neste epoken med banebrytende produkter som vil forme fremtiden for krypto.

Shrimpy’s API er et trading trading API som er lett kompatibelt med alle følgende børser og deres API-endepunkter: Binance API, CoinbasePro API, Bittrex API, Kraken API, Gemini API, Poloniex API, Huobi API, KuCoin API, Bibox API, BitMart API og HitBTC API. I stedet for å måtte administrere alle forbindelser til hver sentral, kan brukerne bare utnytte Shrimpys eksisterende kryptobørshandelinfrastruktur og fokusere på faktisk produktutvikling.

Shrimpy Crypto Trading API: Reker | API-er for Crypto Trading for utviklere

Flere lenker:

Telegram

Twitter

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me