Vedtakelse av kryptovaluta i det moderne byttehandelssystemet

I århundrer var det eneste handelsmidlet det eldgamle byttesystemet, der folk kunne bytte varer eller tjenester uten å bruke penger. Bytting i disse tider krevde mye tid for å matche behovet og ønsket fra de to involverte partene.

Med den nye tidsalderen kom en ny og forenklet metode for handel, ‘penger’, akseptert av mennesker som et byttemiddel. Selv om penger ikke helt utelukket byttehandel, fødte de et mer sentralisert system. Historien viser at når penger mistet verdien, brukte folk byttehandel for å overleve uroen. Derfor fortsatte byttehandel å eksistere samtidig med penger.

Gradvis, med begynnelsen av en sofistikert handelsteknologi hjulpet gjennom internett, har byttehandel fått sin posisjon tilbake. ShareMeAll, som vet viktigheten av byttehandel, har forsøkt å samle kryptovaluta og blockchain-teknologi i kjernen av byttehandel.

New Age Barter System

ShareMeAll er et fellesskapsprosjekt som gir en plattform for utveksling eller deling av alt mulig. Denne delingen reiser utenfor grenser og gir enkeltpersoner fra alle verdenshjørner muligheten til å dele gjenstander, tjenester, ferdigheter, opplevelser og overnatting. Det er et prosjekt som har tatt et initiativ for å slå sammen den tradisjonelle byttehandelen med den moderne Blockchain-teknologien for å etablere et nytt tidsalderbytte-system. ShareMeAll fungerer som et alternativ for å benytte eller bytte varer og tjenester.

Den anbefaler en optimal utnyttelse av varer som ellers kan ligge inaktiv og ubrukelig hjemme hos noen. Den subtile utformingen av grensesnittet gjør det enkelt for brukere å forstå, betjene og navigere gjennom plattformen.

Plattformen inkorporerer og integrerer blockchain-teknologien med aspektene av smarte kontrakter, noe som gjør plattformen gjennomsiktig, sikker og direkte. Smarte kontrakter er regulert av datamaskinkoder for å stemple avtaler og kontrakter med detaljer som er tilgjengelige for allmennheten. Prosjektet prøver å designe en idé som muliggjør bruk av blockchain og kryptovaluta av alle klasser av mennesker globalt.

ESwitch

Nøkkelfunksjonen til plattformen, eSwitch®, er ShareMeAlls egen valuta. ESwitch® er Ethereum blockchain-teknologibaserte tokens, som skal brukes i handel med varer og tjenester på sharemeall.com-plattformen. Hver sentral på sharemeall.com-plattformen er sikret av crypto eSwitch® blockchain, og gir utveksling av tillit. Tokene kan brukes på en internett- og mobilplattform, og eksporteres til en lommebok for kryptovaluta. Funksjonene og fordelene med sharemeall.com-plattformen er som følger:

 • ESwitch® tokens, kan tjene ved å tilby et objekt, en tjeneste eller netter til en annen bruker.
 • Tokene kan også overføres til en kryptovaluta-lommebok og konverteres til krypto- eller fiat-valuta.
 • Risikoen for investering er begrenset til eSwitch® oppnådd eller investert ved deling og utveksling med andre medlemmer.
 • Brukerne har muligheten til å koble ansikt til ansikt og dele opplevelser fra den virkelige verden og tilby overnatting.
 • Det vil bli opprettet en internett- og mobilplattform for enkel bruk av token.
 • Verdien på token vil avhenge av bruken av dem.
 • I den innledende fasen av ICO vil tokens bli kreditert brukerens konto, avhengig av antall tjenester eller varer som tilbys. Disse tokens kan overføres til kryptolommeboken etter en måned med å tjene eSwitch® for å dempe falske aktiviteter.
 • Tjenestene vil være gratis gjennom hele utvidelsesperioden, og deretter vil en 1% avgift i ESW bli belastet for hver aksje.

Enhver organisasjon eller selskap kan enkelt få tilgang til plattformen og bruke tokenet i forretningsmodellen med en tidligere avtale med ShareMeAll. Plattformen har til hensikt å samarbeide med anerkjente kryptobørser og finansinstitusjoner for å lette en jevn utveksling av tokens med fiat- eller kryptovalutaer.

ICO detaljer:

 • ICO-forhåndssalg startet 15. januar 2019 og avsluttes 14. mars etterfulgt av fase 2 av salget som avsluttes 15. mai 2019.
 • 15 millioner tokens vil være tilgjengelig for salg i ICOs kommersielle fase.
 • Aksepterte valutaer er ETH, BTC, USD og EUR, mens Canada, Singapore og USA er begrensede land.
 • Softcap er 2 millioner euro og hardcap av prosjektet er 7,5 millioner euro.

ICO har også utviklet en rabattmodul basert på mengden kjøpt eSwitch®. Ingen rabatt vil bli gitt til en verdi av 199 euro, men 10% rabatt vil være tilgjengelig for kjøp av ESW til en verdi av 200 € til 499 € 20% rabatt for 500 € til 4 999 € og 30% rabatt for kjøp over 5000 €. ShareMeAll planlegger å bruke de innsamlede midlene til markedsføring og teknisk utvikling, til en mobil plattform, API og en ny versjon av sharemeall.com.

ShareMeAll er et unikt konsept for å bygge bro over gapet mellom likesinnede som er spredt globalt gjennom en virtuell plattform, og koble dem i sanntid. Foruten å etablere et globalt nettverk for folk å handle, søker plattformen også å integrere en sømløs blockchain-teknologi i det daglige livet til millioner av individer. Dette prosjektet vil føre til en revolusjon i det tradisjonelle byttehandelssystemet og legge en ny fasett til den eldgamle praksisen.

Utvalgt bilde via sharemeall.io

Publiseringen av en betalt pressemelding på denne siden skal ikke sees på som en godkjennelse av Coin Bureau. Lesere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer penger i et selskap eller en tjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me