Vi sammenlignet kryptohandellikviditet på Bittrex og Binance

>

Som en hjørnestein i kryptovalutaområdet fungerer børser som en primær likviditetskanal der digitale eiendeler kan kjøpes og selges. I denne studien vil vi se på effekten børslikviditet kan ha på en portefølje med en grunnleggende ombalanseringsstrategi på plass. Vi vil sammenligne likviditetsmarkedene for både Binance og Bittrex, to av de mer fremtredende børsene i det amerikanske kryptomarkedet..

Studiedesign / parametere

Data

Dataene for denne studien ble levert av CoinAPI. Bruke sine resten APIer, vi var i stand til å sammenstille de 20 beste prisene for tilbud og forespørsel som er tilgjengelige på Bittrex ved hvert rebalanseringsintervall. Datasettet vårt varierer fra 20. desember 2017 til 30. oktober 2018.

CoinAPI er en tjeneste som samler inn data fra utallige sentraler. Applikasjoner som Shrimpy kan deretter bruke disse dataene til å lage nøyaktige backtests, markedsanalyser og produsere omfattende forskning.

Handelsgebyrer

Handler inkluderte standardavgiften på 1% for Binance. En handel fra LTC til XRP vil derfor først handle fra LTC til BTC (som vil medføre en .1% handelsavgift) og deretter fra BTC til XRP (som vil medføre en annen. 1% handelsavgift). Resultatet er en gebyrmodell som er så nøyaktig som mulig.

I denne studien vil vi sammenligne Binance og Bittrex exchange liquidity. Selv om de begge bruker forskjellige handelsavgifter, vil vi bruke den samme handelsavgiften på .1% for backtesting av både Binance og Bittrex rebalanser. Siden formålet med studien er å evaluere likviditeten på børsene og ikke deres respektive gebyrstrukturer, bør gebyrene forbli konstante for å sikre at vi sammenligner så få variabler som mulig..

Lær mer om virkningen av handelsavgifter på ombalansering.

Variabler

  • Rebalanseperiode – Den første variabelen for denne studien er rebalanseperioden. En rebalanseperiode er den spesifikke tiden mellom hver rebalansering. Så, en periode på 1 dag vil resultere i en balansering hver eneste dag på nøyaktig samme tid. I denne studien er rebalanseperiodene som blir testet 1 time, 1 dag, 1 uke og 1 måned.

  • Utveksling – Den andre variabelen for denne studien er utvekslingen. Vi vil undersøke ytelsen til ombalansering på to forskjellige børser. Disse to børsene er Binance og Bittrex. De ble valgt på grunn av populariteten det siste året.

Lær mer om ombalansering for kryptovaluta.

Porteføljestørrelse

Hver portefølje ble opprettet med en innledende porteføljeverdi på $ 5.000. Porteføljestørrelsen for denne studien er satt til 10 eiendeler per portefølje. Gitt en portefølje på 10 eiendeler, fordeles derfor den opprinnelige saldoen for hver eiendel slik at hver eiendel har en verdi på 500 dollar.

Lær mer om hvordan antall eiendeler i en portefølje påvirker ytelsen.

Valg av aktiva

Å konstruere hver portefølje ble gjort tilfeldig. Alle eiendeler som var tilgjengelige mellom 20. desember 2017 og 30. oktober 2018 på både Bittrex og Binance ble inkludert under valgprosessen. Dette utgjør totalt 35 forskjellige eiendeler. Listen over eiendeler inkluderer: ADA, ADX, ARK, BAT, BNT, BTC, DASH, DNT, ENG, ETC, ETH, KMD, LSK, LTC, MANA, MCO, METAL, NEO, OMG, POWR, QTUM, RCN, SALT, SNT, STORJ, STRAT, USDT, VIB, WAVES, XLM, XMR, XRP, XVG, XZC, ZEC.

Lær mer om hvordan du bygger en sterk portefølje.

Backtest

En backtest er prosessen med å bruke handelsdataene fra børsen til å simulere hvordan en strategi ville ha utført over en gitt tidsperiode. Dette brukes ofte til å teste levedyktigheten til en strategi ved å kjøre den gjennom store datasett. I denne studien brukte vi backtester for å sammenligne resultatene av rebalansering med buy-and-hold. Antall backtester vi kjørte for hvert porteføljestørrelse og parbalanse om pareperioden ble satt til 1000.

Les mer om backtests eller kjør dine egne.

Resultater

Resultatene for hver backtest ble bestemt ved å ta porteføljeverdien av Binance og sammenligne den med porteføljeverdien til Bittrex. Dette ble gjort ved å bruke ligningen: (RfBinance – RfBittrex) / RfBittrex, der RfBinance er den endelige rebalanseringsverdien for Binance og RfBittrex er den endelige rebalanseringsverdien for Bittrex.

1 mnd gjenbalanseringsperiode

Tabellen over illustrerer medianytelsen til 1000 backtests som ble kjørt på både Bittrex og Binance. Median buy-and-hold-verdi er verdien av medianporteføljen som ikke utførte handler ved slutten av tilbaketestperioden. Median rebalanseverdien er verdien av porteføljen som er resultatet av rebalanseperioden som er avbildet øverst til venstre i tabellen. Hver backtest tildeles $ 5000 i starten.

Å utføre en månedlig rebalanse på Binance i stedet for Bittrex viste en median ytelsesforbedring på 1,58%.

1 ukes rebalanseperiode

Denne tabellen illustrerer medianytelsen til 1000 backtests som ble kjørt på både Bittrex og Binance. Median buy-and-hold-verdi er verdien av medianporteføljen som ikke utførte handler ved slutten av tilbaketestperioden. Median rebalanseverdien er verdien av porteføljen som er resultatet av rebalanseperioden som er avbildet øverst til venstre i tabellen. Hver backtest tildeles $ 5000 i starten.

Å utføre en ukentlig ombalanse på Binance i stedet for Bittrex viste en median ytelsesforbedring på 2,26%.

1 dags gjenbalanseringsperiode

Denne tabellen illustrerer medianytelsen til 1000 backtests som ble kjørt på både Bittrex og Binance. Median buy-and-hold-verdi er verdien av medianporteføljen som ikke utførte handler ved slutten av tilbaketestperioden. Median rebalanseverdien er verdien av porteføljen som er resultatet av rebalanseperioden som er avbildet øverst til venstre i tabellen. Hver backtest tildeles $ 5000 i starten.

Å utføre en daglig rebalanse på Binance i stedet for Bittrex viste en median ytelsesforbedring på 3,53%.

1 times gjenbalanseringsperiode

Denne tabellen illustrerer medianytelsen til 1000 backtests som ble kjørt på både Bittrex og Binance. Median buy-and-hold-verdi er verdien av medianporteføljen som ikke utførte handler ved slutten av tilbaketestperioden. Median rebalanseverdien er verdien av porteføljen som er resultatet av rebalanseperioden som er avbildet øverst til venstre i tabellen. Hver backtest tildeles $ 5000 i starten.

1 times rebalanser var den hyppigste perioden som ble undersøkt for denne studien. Med en median ytelsesøkning på 26,37% blir det klart at denne høyfrekvente rebalanseringen opplevde størst fordel av å være på Binance over Bittrex.

Konklusjoner

Likviditet er et viktig aspekt å vurdere når du implementerer en ombalanseringsstrategi. Børs med høyere likviditet resulterer i en mer robust markedsplass der eiendeler kan kjøpes og selges uten å ha drastiske påvirkninger på prisen. Når en børs har høyere likviditet, er den resulterende bud / spørspredningen generelt mindre og markedene opplever mindre innvirkning på større handler.

Virkningen av likviditet vises tydelig når du bruker et ombalanseringsscenario per time. Til tross for at den eneste variabelen var de forskjellige bud / spørsmønstrene på hver børs, hadde vår Binance rebalanseringsportefølje en 26,37% forbedring i forhold til vår portefølje for ombalansering av Bittrex. Med disse resultatene observerer vi viktigheten av å ta hensyn til ALLE faktorer som kan ha innvirkning på porteføljens ytelse, uavhengig av hvor liten eller ubetydelig den ser ut. Når det gjelder automatisering av en porteføljestrategi, kan hver enkelt variabel ha en merkbar innvirkning på ytelsen din.

Ytterligere lesing

Slik behandler mange handler Crypto Exchange hver måned

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Den ultimate guiden for å bygge et kryptoindeksfond

Kryptobrukere som diversifiserer, presterer bedre

Reker er en personlig kryptoporteføljestyringsapplikasjon. Koble hver av byttekontoer for å begynne å automatisere porteføljestrategien. Det tar bare 5 minutter å sette opp, så prøv det i dag!

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er de eneste enhetlige APIene for krypto-utvekslinger som er spesielt designet for applikasjonsutviklere. Samle data om handel eller ordrebok i sanntid, administrer brukerbyttekontoer, utfør handelsstrategier og forenkle måten du kobler deg til hver børs.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me