Voyager (VGX) anmeldelse: Crypto Lending App

Voyager crypto trading-appen ble utgitt i midten av januar 2019 og har vokst stadig i popularitet siden den gang. Den er tilgjengelig i USA (unntatt New York) og forventer å legge til tilgang for kanadiske brukere og europeiske brukere de neste månedene.

Appens økende popularitet skyldes brukervennligheten og Smart Order Routing-motoren som finner de beste prisene og sender dem videre til forhandleren. I motsetning til mange andre børser har Voyager ingen ekstra gebyrer og provisjoner, men tar ganske enkelt en liten del av spredningen.

Voyager startet faktisk i 2018 da firmaet startet en institusjonell handelstjeneste. Det gjorde det mulig å lage de nødvendige forbindelsene med en rekke kryptovaluta-børser, meglerforhandlere og handelsplattformer og å skape detaljhandelsplattformen som utnytter alle de tidlige forbindelsene.

“Det er ekstremt vanskelig å sette sammen et nettverk for kryptohandel, men vi har gjort det.” – Voyager-sjef Steve Ehrlich

Voyager Mobile App

Voyager-mobilappen er stjernen på plattformen, og fra og med februar 2021 er det den eneste måten for folk flest å handle med Voyager.

Mobilappen gir handelsmenn alle funksjonene og funksjonene som trengs for å lykkes med å handle i kryptovaluta-markedene. Noen av funksjonene som handelsmenn virkelig setter pris på, er:

Voyager mobilapp

Voyager-appen er full av funksjoner. Bilde via Apple App Store.

 • Intuitive bestillingsplasseringer. Å legge inn bestillinger i mobilappen er enkelt og greit. Bare skriv inn bestillingsinformasjonen din, sveip opp og vent til bestillingen din blir fullført. Voyager har gjort alt for å sikre at bestillingen er enkel og rask, og krever bare noen få trykk på mobilen.
 • Egendefinerte kartvisninger. Voyager-mobilappen fungerer i både horisontale og vertikale kartvisninger. Den vertikale posisjoneringen er best for å få et inntrykk av bud- og spørespreadene, mens det å vri telefonen til en horisontal posisjon vil gjøre det lettere å bruke de avanserte kart- og analyseverktøyene som er inkludert i Voyager.
 • 2-faktor autentisering. Tillegg av 2-faktor autentisering (2-FA) var en stor avtale, da det gir et ekstra sikkerhetslag for å sikre at ingen får tilgang til kontoen din, bortsett fra deg. Selv om det er SMS / Email 2-FA, som ikke er det beste, er det fortsatt en forbedring i forhold til den enkle passordbeskyttelsen som Voyager startet med.

Kraftig kartlegging

Voyager leverer kraftig kartlegging i en mobilapp. Bilde via InvestVoyager.com

Voyager-appen er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter og kan lastes ned fra Google Play Butikk eller eple App Store.

Det er planlagt en desktop-app som for tiden er i beta-testing, men det har ikke blitt utgitt noen utgivelsesdato.

Voyager brukervennlighet

Som en mobilbasert krypto-investeringsapp er Voyager designet for å gi handelsmenn et bredt spekter av kryptoaktiver i et brukervennlig grensesnitt. Enten du er en erfaren kryptotrader eller helt ny på aktiviteten, vil du finne Voyager-appen er veldig enkel å samhandle med og bruke. Noen ekstra Voyager-funksjoner som bidrar til verdien av plattformen er:

Brukervennlighet

Brukervennlighet er en av de beste anbefalingene for Voyager. Bilde via Apple App Store.

 • Smart bestillingsruting. Smart Order Routing-motoren er hjertet i Voyagers billige handel. Den kobles til 12 av de største kryptobørser i verden for å levere den beste valutakursen hver gang. I mange tilfeller vil du til og med se positiv glidning og få en bedre rente enn det som er vist i budet / spørringen. Dette øker også likviditeten og gir strammere spread, samtidig som det blir lettere å komme inn og ut av posisjonene.
 • Enkle påmeldinger og en intuitiv plattform. Du vet sannsynligvis allerede hvor kompliserte registreringer og påmeldinger kan være når du trenger å gå gjennom hele KYC / AML-prosessen. Som en del av presset for å være en av de enkleste børsene, har Voyager strømlinjeformet registreringsprosessen for å gjøre den så rask og brukervennlig som mulig. Dette betyr at du kan begynne å handle raskere.
 • Enkle bestillingsinnleveringer. Et annet område som er gjort så enkelt som mulig, er bestillingssystemet som brukes av Voyager. Det er like enkelt som å velge mynten du vil kjøpe, velge en ordretype, angi beløpet du vil kjøpe, og sveipe opp. Smart Order Routing-systemet tar over og fyller raskt bestillingen din til best mulig pris. Rett etter at myntene vises i lommeboken din.

Komme i gang med Voyager

Det første trinnet i å komme i gang med Voyager er å laste ned appen fra Google Play Store eller fra Apple App Store. Du får deretter skjermen for å logge på eller registrere deg. Som ny bruker velger du Registrer deg, som viser det enkle registreringsskjemaet.

Registrer Voyager

Et grunnleggende registreringsskjema for å komme i gang med Voyager. Bilde via InvestVoyager.com

Skriv inn e-postadressen din og det valgte passordet, merk av i boksen for å godta vilkårene og klikk “Fortsett”. På neste skjermbilde skriver du inn navnet ditt og klikker på “Fortsett” en gang til. Deretter blir du bedt om å oppgi mobilnummeret ditt slik at Voyager kan sende deg en SMS-kode for å bekrefte at det virkelig er deg. Skriv inn den 6-sifrede PIN-koden som er sendt til mobilenheten din, og klikk på “Fortsett” en gang til, som tar deg til et skjermbilde der du blir bedt om din adresse. Skriv inn det og klikk “Bekreft” for å fullføre prosessen.

Det kan virke som mye informasjon, men det er egentlig ikke så annerledes enn å åpne noen annen finansiell konto. Voyager-teamet forstår regelverket rundt handel med aksjer og føler at kryptoindustrien også snart vil bevege seg i den retningen..

 “Vi setter stor troverdighet i kundeprosessen, og vi sørger for at vi overholder eksisterende meglerforhandlerregler,” bemerker Ehrlich.

Når du er ferdig med å registrere kontoen din, kan du koble bankkontoen din til Voyager gjennom partneren Plaid. Dette muliggjør sikre fiat-overføringer mellom banken din og Voyager. For å få tilgang til bankinnstillingene, klikker du bare på det lille ikonet til en person øverst til høyre på skjermbildet Marked eller Portefølje.

Kontoinnstillinger

Du har full kontroll over kontoinnstillingene dine. Bilde via InvestVoyager.com

Så lenge banken din støttes av Plaid, bør det ikke ta mer enn et minutt å legge til og bekrefte brukskontoen din. Du kan gjøre en overføring umiddelbart etter at du har koblet bankkontoen, men du må være oppmerksom på at du ikke kan ta ut midlene før de tømmes, noe som tar 5 virkedager.

Det er også mulig å finansiere kontoen din ved hjelp av kryptovaluta, og Voyager støtter BTC, ETH og over et dusin andre altcoins for innskudd og uttak, inkludert ADA, DAI, USDT og YFI. Se hele listen her. Flere mynter legges til basert på brukernes etterspørsel.

Når du logger på Voyager, vil du bli presentert for Market-skjermen som viser alle kryptovalutaene som er tilgjengelige for handel. Per februar 2021 er det 57 mynter og poletter tilgjengelig, med nye mynter som blir lagt til hele tiden. Voyager gir tilgang til noen mynter som amerikanske handelsmenn har problemer med å få tilgang til på andre plattformer.

Hver av de listede myntene viser markedsdataene inkludert pris og 24-timers handelsvolum og markedsverdi. Du kan også se prisendringen over 1 time, 1 dag, 1 uke, 1 måned eller 1 år. Pris- og prosentendringskolonner kan også sorteres fra høyt til lavt, noe som gjør det enkelt å se hvilke mynter som trender over en gitt tidsperiode.

Prisene oppdateres kontinuerlig, og det er piler ved siden av prisendringen som indikerer sterk bevegelse oppover, beskjeden oppadgående bevegelse, flat pris, beskjeden nedadgående bevegelse og sterk nedadgående bevegelse.

Voyager Market

Voyager Market-skjermen er lastet med informasjon. Bilde via InvestVoyager.com

Du kan trykke på hvilken som helst av myntene som er oppført for å få opp mer detaljert informasjon, inkludert et prisdiagram, bud / forespørselspriser, høye / lave verdier over forskjellige tidsperioder, en beskrivelse av mynten og nylige nyheter om mynten. Det viser også den viktige “Kjøp” -knappen for kjøp av mynten. Voyager støtter for øyeblikket både markedsordre og begrensningsordrer, slik at du bare kan kjøpe til gjeldende markedspris, eller du kan legge inn en ordre for å utføre til en bestemt pris senere.

Doge

Å kjøpe mynter på Voyager er et blunk. Bilde via InvestVoyager.com

Når du trykker på “Kjøp” vil du få presentert handelsbilletten. Det er her du spesifiserer markeds- eller begrensningsordre og hvor mye du vil kjøpe. Det er en kalkulator som viser deg hvor mye mynt du får for handelen din også. Merk at det er minimum $ 10 for alle kjøp.

Når du har satt alt du vil, sveiper du bare opp og handelen blir sendt for utførelse. Det er her Smart Order Router tar over og søker i alle sentralene som er koblet til Voyager for å gi deg den beste prisen for din handel.

Ehrlich sier: “Å slå markedsprisen er vår kjernekompetanse, og det vi ønsker å bringe til dette markedet.”

Når du har en mynt, får du også tilgang til en “Selg” -knapp når du henter opp detaljdetaljskjermen. Ved å velge “Selg” kan du lukke hele stillingen, eller velge en prosentandel av stillingen din.

Voyager har ingen provisjoner eller gebyrer for handler, men de tar en liten del av spredningen. Dette ligner på hvordan tradisjonelle forexmeglere fungerer, så det bør være kjent for alle som har handlet fiat-valutaer. Det er en veldig rettferdig og billig metode for handel.

Voyager Crypto Education

Voyager er mer enn bare en enkel megler. De inkluderer også informasjons- og pedagogiske verktøy for å hjelpe kundene sine til å forstå kryptovalutamarkedene bedre før og mens de investerer. Disse verktøyene kommer sannsynligvis til som et resultat av den omfattende erfaring grunnleggerne har med tradisjonelle meglerhus.

Noen av de tilgjengelige pedagogiske verktøyene inkluderer:

 • Node av Voyager.  Dette er selskapets blogg, men det er en god kilde til utdanning, spesielt for nybegynnere. Den inneholder et stort antall artikler som er fokusert på myntene som er tilgjengelige for handel på Voyager, og går inn i detaljer om hva som gjør hvert prosjekt unikt. Det forklarer også hvordan du enkelt kan handle tokens. Og det er også viktig å følge med på endringene hos Voyager når den fortsetter å utvikle seg.
 • Oppdatert nyhetsfeed. Voyager-appen har en kontinuerlig oppdatert nyhetsfeed som gir handelsmenn den nyeste og mest relevante informasjonen om kryptovalutamarkedene som helhet, og om hver enkelt mynt. Ved å klikke på et av myntsymbolene med Markets-skjermen, vil du få opp detaljene om den mynten, inkludert alle de siste nyhetsoverskriftene.

Et annet interessant pedagogisk verktøy er The Golden Record-sendingen som ble startet i oktober 2020. Denne direktesendingen utgis månedlig og inneholder Voyager-sjef Steve Ehrlich og programleder Charlie Shrem.

Sendingen diskuterer trendene i kryptovalutamarkedene, og svarer på spørsmål seere måtte ha. De dekker et bredt spekter av emner, inkludert hva som er hott i kryptomarkedet og den mest oppdaterte informasjonen og klarheten om hva som kommer for Voyager.

Voyager Golden Record

Golden Record-sendingen gir nyheter om Voyager, crypto og økonomien. Bilde via YouTube.com

Direktesendingen finner du på Twitter ved å bruke #TheGoldenRecordPå Twitter (@investvoyager) for å fortelle oss alle dine presserende spørsmål for vår neste episode. Du kan også finne ut om nye sendinger på Steve’s Twitter og du kan se tidligere episoder på Voyager Youtube-kanal.

Voyager kundeservice

Voyager har en rekke alternativer for kundestøtte, men ingen av dem inkluderer å snakke direkte med et annet menneske. Det er ikke noe nettpratalternativ og ingen telefonalternativer. Dette har vært ganske omstridt blant samfunnet, som føler at det burde være bedre alternativer for kundestøtte.

Det som er tilgjengelig er en omfattende FAQ-seksjon som for det meste har korte svar på vanlige spørsmål. Det er ok hvis du har et grunnleggende spørsmål. Kontakt er også tilgjengelig via en supportbillett, som er den vanligste metoden for å nå support. Supportbilletter kan åpnes fra støttenettsted eller fra appen ved å navigere til kontoinnstillingen, deretter til Hjelp og til slutt til Support.

Vær oppmerksom på at du ikke kan få støtte hvis du ikke har en Voyager-konto.

Voyager Crypto-tilbud

Med et oppdrag å “gi alle investorer et pålitelig og sikkert tilgangspunkt til kryptohandel” har Voyager-appen lagt til nye kryptovalutaaktiver til en god pris. Da appen ble lansert i oktober 2019, var det drøyt 20 kryptokurver tilgjengelig, men per februar 2021 er det nå 57 kryptokurver tilgjengelig på plattformen, og Voyager legger til mer hele tiden basert på tilbakemelding fra kundene sine.

Støttede mynter på Voyager

Over 50 altcoins er tilgjengelig på Voyager-plattformen. Bilde via InvestVoyager.com

For å se en full liste over tilbudte kryptovalutaer kan du besøke Støttede mynter listen på Voyager-nettstedet. Vær oppmerksom på at Voyager alltid legger til mynter og planlegger å utvide seg gjennom 2021, så denne listen bør vokse regelmessig.

Voyager-avgifter & Kontominimum

Voyager ble opprettet som en kommisjonsfri kryptomegler, så det er ingen gebyrer når du handler gjennom dem. Du betaler bare den oppgitte prisen når du utfører en ordre med dem. Voyager kan gjøre dette fordi de i likhet med tradisjonelle forexmeglere tar fortjenesten fra spredningen som belastes ved utveksling av myntene. Dette er et lite beløp, og tas ikke fra den næringsdrivendes fortjeneste.

Fordeler med Voyager

Voyager-appen har mange fordeler. Bilde via InvestVoyager.com

Det er et lite $ 10 minimum for å åpne en konto hos Voyager, og et $ 10 minimum for alle handler.

Fiat-innskudd kan være umiddelbart tilgjengelige for handel, men er ikke tilgjengelige for uttak på 5 virkedager.

Når det gjelder fiat-innskudd, er nye kunder begrenset til $ 10.000 daglig. I tillegg er det en grense på $ 20 000 på de øyeblikkelig tilgjengelige innskuddene. Dette betyr effektivt at bare innskudd i verdi av $ 20 000 vil være umiddelbart tilgjengelige for handel. Ethvert beløp over dette må vente på clearingperioden for fem virkedager.

Når det gjelder innskudd i kryptovaluta, er det ingen grenser for beløpet som kan deponeres, og eventuelle kryptoinnskudd fjernes så snart bekreftelsen på nettverket er fullført.

For fiat-uttak er det en grense på $ 25.000 maks total markedsverdi innen en 24-timers periode og / eller maksimalt 20 uttak i løpet av en 24-timers periode. I tillegg er det også $ 25 000 per ACH-transaksjonsgrense. Uttak av Fiat vil vanligvis ta 3-5 virkedager før de blir kreditert fullt ut til en kundes bankkonto, avhengig av banken.

Og for uttak av kryptovalutaer er klienter begrenset til $ 25.000 total total markedsverdi innen en 24-timers periode og / eller maksimalt 20 uttak i løpet av en 24-timers periode. Vær også oppmerksom på at alle kryptouttak er underlagt gjennomgang basert på KYC / AML-krav, og det kan ta opptil 24 timer å behandle.

Voyager renter

En av de ekstra fordelene ved å bruke Voyager er interessen som er tilgjengelig på kryptovalutaer hos megleren. Disse rentene varierer fra 1% til 8,5% april, avhengig av hvilken eiendel du har i meglerlommeboken. Per februar 2021 er det 21 forskjellige mynter som tilbyr interesse.

Voyager renter

Den interessen er veldig interessant. Bilde via InvestVoyager.com

Voyager interesseprogramdetaljer

 • For å delta, må brukerne opprettholde et minimum månedlig gjennomsnittlig saldo på hver mynt.
 • I henhold til kvalifiserende kriterier betaler Voyager renter på visse eiendeler og kontoer.
 • Renten beregnes ut fra gjennomsnittlig daglig beholdning.
 • Renter utbetales i den rentebærende eiendelen innen den femte virkedagen i måneden.
 • Priser kan endres og vil bli kunngjort hver måned i appen og på denne siden.
 • Alle Voyager-brukere blir automatisk registrert i Voyager Interest Program, men du kan velge å melde deg ut ved å navigere til “Konto” – “Kryptointeresse” og velge “Jeg vil melde meg ut.”

For spørsmål om Voyager interesseprogram eller for å rapportere eventuelle problemer, vennligst kontakt oss på [email protected]

The Voyager Team

Crypto Trading Technologies, morselskapet til Voyager Token, ledes av en gruppe med erfaring innen online meglingstjenester. Prosjektet ble grunnlagt av Stephen Ehrlich, Philip Eytan, Gaspard de Dreuzy og Oscar Salazar.

Grunnleggerne av Voyager-teamet kommer fra Lightspeed Trading, E * Trade og Uber, blant andre tidligere arbeidsgivere. Som du kanskje forestiller deg, har teamet lang erfaring med å lage handelsplattformer og administrere utvekslingsaktiviteter.

Voyager Team

Grunnleggerne av Voyager. Bilde via InvestVoyager.com

Stephen Ehrlich, administrerende direktør i stiftelsen, er veteran i megler- og finansmarkedet som spesialiserer seg på utvikling av handelsplattformer for aksje- og opsjonshandlere. Han er grunnlegger av Lightspeed Financial og tidligere administrerende direktør i E * TRADE Professional Trading LLC.

Styreleder i Voyager Foundation, Philip Eytan, startet som et telekom M&En analytiker i Morgan Stanley og porteføljeforvalter i Cerberus Capital. Han er medstifter av den digitale helsevesenet, Pager. Han er en av grunnleggerne av Uber, Source og Livestream.

Gaspard de Dreuzy fungerer som styremedlem for Voyager Foundation. En veteran i megler- og finansmarkedet, startet sin karriere som rådgiver for Warner Music. Han er også medstifter av Kapitall, Trade.it og Pager.

Oscar Salazar er en investor og erfaren utvikler av kundedrevne mobilapplikasjoner. Han er mest kjent for å være grunnleggerarkitekt og teknisk sjef for Uber. Han er også medstifter av den digitale oppstarten av helsevesenet.

Voyager er en børsnotert og lisensiert krypto-eiendomsmegler, etter å ha mottatt godkjenning fra Financial Industry Regulatory Authority, Inc. (FINRA). Av sikkerhetsmessige og regulatoriske årsaker blir Voyager også offentlig revidert for å ta hensyn til alle eiendeler.

VGX-token

VGX-token er det opprinnelige token til Voyager-økosystemet, og brukes til å belønne brukere i det økosystemet gjennom cashback-belønninger, interesse når de holdes i Voyager-lommeboken og gjennom andre mekanismer i Voyager Loyalty Program. Bruken av et meglerutstedt token er ikke uvanlig og har blitt sett i bruk av andre børser som Binance (BNB).

Ethos Voyager

Kjøpet av Ethos ga Voyager sin egen lommebok og VGX-token. Bilde via PRNewswire.com.

VGX-token oppsto da Voyager kjøpte Ethos lommebok, som den allerede hadde brukt, for 4 millioner dollar i februar 2019. De tidligere ETHOS-tokens ble konvertert til VGX-tokens med en total forsyning på 222 295 208 tokens. Merk at denne totale tilgangen vil øke til 255 491 293 etter fusjonen med LGO-token en gang tidlig i 2021.

VGX-token er et ERC-20-token som kjører på Ethereum-nettverket. Dette gjør at VGX kan utnytte de velprøvde kryptografiske standardene og metodene til Ethereum for å sikre en ekstremt høy grad av sikkerhet. I tillegg inneholder den kryptografi med offentlig nøkkel samt kryptografi med elliptisk nøkkel for avansert sikkerhet.

Voyager Performance Ethos

VGX-priser går tilbake til da det var ETHOS. Bilde via Coinmarketcap.com

Da de ble utstedt som ETHOS i juli 2017, hadde tokens en ICO-pris på 0,03 dollar per ETHOS. Tidlige investorer har blitt godt belønnet da VGX-token i februar 2021 handles til $ 2,54.

Voyager X LGO Token Fusjon

I oktober 2020 fusjonerte Voyager med den regulerte franske enheten LGO SAS. Dette gir Voyager en regulert adgang til de europeiske markedene. De to har kunngjort at tokens (VGX og LGO) også vil slå seg sammen til et nytt ERC-20-token som vil holde VGX-tickeren. Tokenbyttet forventes å skje tidlig i 2021 og vil være en 1: 1-bytte for VGX-innehavere og en 6,7: 1-bytte for LGO-innehavere.

Når fusjonen er fullført, kan det nye VGX-token satses for 7% i april. Samfunnet vil stemme etter ett år om de vil heve, senke eller forkaste den innsatte renten.

Fusjonen og det nye tegnet er planlagt å være kjernen i Voyagers globale ekspansjonsplaner, som også inkluderer å bygge et større og mer levende samfunn, og øke belønningen for å holde VGX-token på Voyager-plattformen. Det vil også markere lanseringen av et nytt nivåbasert lojalitetssystem bygget rundt VGX-token.

Voyagers VGX Lojalitetsprogram

Voyager Lojalitet

Voyager lojalitetsprogram vil gjøre det å holde VGX mer verdifullt. Bilde via Voyager-blogg.

Token Utility-belønninger forklart:

 • Nivå opp belønninger: Kontoer som oppgraderer lojalitetsprogramstatusen og gjør det til neste høyere nivå, vil motta en bonusbelønning i VGX-tokens.
 • Cashback-belønninger: Kvalifisert på basispoeng (BPS) basert på handelsvolum, debetkorttransaksjoner & tilbakevendende kjøp – utbetalt i VGX. Merk at kjøp og handel med stablecoins ikke er inkludert i kampanjen.
 • Debetkortavgift: Liten avgift for ‘oppdagelsesreisende’ som bruker Voyager debetkort & gratis for lojalitetsmedlemmer på høyere nivå.
 • Henvisningsbonus: Belønning gis til brukere som henviser vennene sine til Voyager &/ eller sende krypto til vennene deres som er første gangs Voyager-kunder.
 • Uttaksgebyrer: Betal med Voyager Token & spar på uttaksgebyrene dine.
 • Interest Booster (APR): Motta en ekstra rente april-boost til standardrenten på utvalgte eiendeler avhengig av nivånivå.

Kvalifisering forklart:

Man må ha en av nedenstående for å kvalifisere seg for Voyagers lojalitetsprogram.

 • Krypto: Total mengde Crypto-portefølje i USD-verdi
 • Voyager Token-portefølje: Total mengde VGX i USD-verdi

Belønningsutbetalinger, annet enn henvisningsbonuser, vil bli satt inn på kontoer ved utgangen av hver måned i VGX. Ekvivalent vil bli frigitt i lokal valuta når Voyager utvides globalt.

Konklusjon

Å dømme etter vår begrensede erfaring med Voyager ser det ut til at både nybegynnere og erfarne kryptohandlere kan ha nytte av å bruke megleren. Ingen provisjonsstruktur og utmerket jobb med å finne de laveste prisene er et pust av frisk luft i kryptoindustrien.

Appen er spesielt utmerket for de som foretrekker mobilhandel, men den forestående utgivelsen av en desktop-app vil være veldig velkommen til de som liker kraften som finnes i desktop trading.

Vi var også imponert over de mange altcoins som er tilgjengelige på Voyager, med flere mindre altcoins som kanskje ikke er lett tilgjengelige for amerikanske handelsmenn via andre plattformer. Og å ha muligheten til å tjene renter på mange av de tilbudte myntene er også veldig velkommen.

Forhåpentligvis kan Voyager fortsette å utvide tilbudene. Det ville også være veldig velkommen å se kundesupport utvidet til å omfatte online chat og telefonsupport.

Slik det ser ut ser Voyager ut til å være et godt valg for kryptohandlere som setter pris på enkelhet og brukervennlighet.

Utvalgt bilde via Shutterstock

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me