Wings Platform Review: Crowdsourcing ICO Evaluations

Alt ser ut til å være crowdsourced, og Wings-plattformen bringer den ideen til blockchain, spesielt når det gjelder Initial Coin Offerings (ICOs).

Med Wings kan et prosjekt få hele Wings-samfunnet til å evaluere muligheten for deres tilbud. Og Wings-brukerne kan til og med forutsi spesifikke aspekter, for eksempel hvor mye en ICO kan øke for prosjektet. Brukerne blir kompensert for å delta i prognoser fra Wings.

Gitt fallet i ICO-utstedelse nylig, er det imidlertid fortsatt behov for plattformen?

I denne Wings-gjennomgangen vil vi se nærmere på plattformen, inkludert teknologi, teammedlemmer, utvikling og veikart. Vi vil også analysere langvarige brukssaker for WINGS-mynten og om den noen gang kan møte langvarig adopsjon.

Wings Oversikt

Vinger ble utviklet med en visjon for å skape en plattform for ekspertvarslere som er i stand til å gi utenforstående prosjekter verdifull tilbakemelding om muligheten for ideer og sannsynligheten for suksess, blant annet. Wings Foundation som driver Wings-prosjektet er en desentralisert autonom organisasjon (DAO), og styres uten en sentral hierarkisk organisasjon. I stedet styres styring gjennom blockchain-teknologi og smarte kontrakter.

Wings Platform Oversikt

Wings Platform oversikt. Bilde via Wings Foundation

Som du kan lære i Vinger whitepaper, plattformen fungerer ved å lage et rammeverk som gjør det mulig for eksterne prosjekter å sende inn sine detaljer, som deretter blir evaluert av plattformvarslere. Dette gjør Wings faktisk til en DAO som er i stand til å skape andre DAOer.

I praksis fungerer plattformen som et prediksjonsmarked for å evaluere ulike aspekter av prosjektene som sendes til Wings. I mange tilfeller er prosjektene som blir evaluert ICOer, og teamene i disse prosjektene tilbyr en viss mengde token eller mynt for å belønne Wings-prognoserne. Dette ligner på å tilby en pris i bytte for innsikt i potensialet i prosjektet.

Wings ICO Prognoser

Det er noen bestemte temaer i spørsmålene som stilles av prosjektene, som dreier seg om hvor vellykket prosjektet kan være, hvor mye det kan øke i en ICO, og sannsynligheten for at teamet når sine milepæler..

Dette er alle veldig viktige spørsmål for nye prosjekter, og det å få en idé om mulige svar fra profesjonelle prognosemakere, gjør det verdt det for de fleste prosjekter å tildele en del av tokens i bytte for informasjonen..

Wings ICO Prognoser

Eksempel på myntprisvarsel. Bilde via Wings Blog

For å bli spådommer og delta i Wings-plattformen, må brukerne være innehavere av Wings-tokenet. Faktisk er det flere funksjoner som kan utføres av Wings-holdere.

Den mest synlige av disse er når en bruker mottar tokens fra et oppført prosjekt mot å gi en nøyaktig prognose. Dette inkluderer prognoser for potensielle ICO-summer eller suksessen til nye prosjekter og DAOer. Vingeinnehavere har også muligheten til å delta i styringen av Wings ved å stemme på DAO-forslag. Til slutt kan alle innehavere legges til Wings omdømmesystem der de er i stand til å rangere andre og motta rangeringer selv.

Wings er definitivt rettet mot ICO og de prosjektene som ønsker å lansere sin egen DAO. Du kan se dette i noen av funksjonene som tilbys på Wings-plattformen:

  • Lag og administrer en DAO enkelt uten forkunnskaper;
  • Kommunisere med supportere via Wings-plattformen;
  • Sikker lagring av DAO-eiendeler;
  • Motta tilbakemelding om prosjektet, og sjansene for å lykkes;
  • Få crowdsourced prognoser for alle aspekter av et prosjekt eller en forretningsplan;
  • Få tilgang til og bruk Ethereum Virtual Machine og RSK;
  • Få tilgang til Wings juridiske rammeverk og nettverk for juridisk rådgiver for en konkurransefortrinn.

The Wings Team

Det var ikke mye kjent om Wings-teamet i veldig lang tid, men etter hvert ble det lært at Wings ble utviklet og lansert av en liten gruppe vellykkede ingeniører, forskere og forretningsmenn. Lederen for teamet er Stas Oskin som har flere tiår med ingeniør- og ledelseserfaring, med spesialisering innen skyinfrastruktur og skalerbarhet.

Wings Foundation grunnleggere

Wings Foundation grunnleggere

Ved siden av Oskin er blockchain-utvikleren og Wings R&D Led Boris Popov. Popov konsulterer også for blockchain-prosjektet Lisk, i tillegg til å være rådgiver for både Economix og Cartesi.

Det er tre grunnleggere til Wings-prosjektet; Serguei Popov, Anton Bilyk og Artem Gorbachev. Sammen driver de fem Wings-prosjektet og Wings Foundation, som har hovedkontor i Zug, Sveits.

Utvikling & Veikart

For å få en følelse av hvor mye arbeid som for tiden gjøres på Wings-plattformen, er det nyttig å ta en titt på prosjektets GitHub-depot. Antall koden forplikter er nyttig for å vurdere aktivitet på utviklingssiden.

Jeg tok en titt på Vinger DAO GitHub og trakk forpliktelsene til det mest aktive depotet. Så langt er det meste av arbeidet som er utført nylig på Wings Light Bridge. Dette er funksjonen som lar utviklere integrere prosjektene sine på Wings-plattformen.

Wings Foundation GitHub

Antall koder forplikter seg til Wings Light Bridge Repo

Som du ser har det vært lett vedlikehold på dette depotet de siste månedene. Det har ikke vært så mye ny utvikling for resten av Wings Foundation repositories. Faktisk, hvis vi skulle ta en titt på Wings forplikter seg i forhold til andre prosjekter de rangering på 362.

Dette lave nivået av kodingsaktivitet kan trolig være fornuftig hvis man ser på Wings veikart. Wings-teamet har ikke gitt ut en veikart siden januar 2017, med den veikartet som bare dekker planlagte funksjoner gjennom våren 2018. Vi er langt utenfor det nå, og det er ingen klare retningslinjer for fremtidig retning av Wings-plattformen.

Kanskje utviklingen kan ta seg når teamet gir ut ytterligere veiledning om veikartet deres. Man bør holde et godt øye med deres offisiell blogg da de sannsynligvis vil gi ut oppdateringer her.

WINGS Token

WINGS-token er et ERC-20-kompatibelt verktøy-token som brukes til å lage nye lister som skal evalueres, samt av prognosemakerne for å plassere prognosen..

Wings holdt sin ICO lenge før ICO ble moteriktig. De startet ICO i november 2016, og den ble avsluttet i januar 2017, og samlet inn bare 1,7 millioner dollar. Mynter ble priset til 0,0288 dollar hver, og 60 millioner poletter ble solgt. Maksimal tilførsel av vinger er satt til 100.000.000 og det er en sirkulerende forsyning på 93.976.210 vinger, noe som betyr at nesten alle vinger er i omløp.

Etter ICO begynte token stadig å klatre, med noen store hopp i april & Mai 2017. Et nytt trykk høyere tok token til $ 1,04 7. juni, noe som ga ICO-investorene mer enn 35 ganger avkastning. Men rallyet var ikke over. Token falt tilbake og brukte mesteparten av resten av 2017 på å handle mellom $ 0,25 og $ 0,50. Så i desember begynte det å rally sammen med det bredere markedet, og nådde det høyeste nivået på $ 2,58 den 7. januar 2018.

Binance WINGS

Registrer deg på Binance og kjøp WINGS Tokens

Siden den gang har tokenet for det meste mistet verdi ettersom det er fanget opp i bjørnemarkedet som har påvirket alle kryptovalutaer. Fra slutten av januar 2019 er WINGS-tokens verdt litt over $ 0,10 hver. Det var en prisstigning 19. januar 2019 som så at VINGER steg nesten 80%, men det var ingen nyheter å følge med spissen som kunne fungert som en katalysator.

Hvis du er interessert i å kjøpe WINGS-tokens, kan du gjøre det enklest på Binance eller Bittrex. Det er også akseptabelt handelsvolum på UPbit og noen små volumer på mindre børser.

Siden WINGS er et ERC-20-token, kan du lagre det i en hvilken som helst ERC-20-kompatibel lommebok.

Wings Community

Wings-samfunnet virker litt lite med tanke på hvor lang tid prosjektet har eksistert. Twitter @vingsplatform kontoen har 37600 følgere og lite interaksjon. På Reddit / r / WingsDAO siden er det over 1200 lesere, men ikke mer enn noen få innlegg hver måned og ingen reell interaksjon med dem heller. Deres Medium-blogg ser heller ikke mer enn noen få innlegg i måneden, og på Telegram har gruppen deres i underkant av 4.300 følgere.

Samlet sett er det ikke mye kommunikasjon fra Wings-teamet, og det er enda mindre interaksjon fra det lille Wings-samfunnet. Dette er definitivt ikke en mynt å hente hvis du vil ha samtale og informasjon.

Konklusjon

Wings er en nyskapende ide som gir ICOer, DAOer og andre crowdfunded-prosjekter muligheten til å flyte ideene sine før et erfarent prognosemiljø og få tidlig tilbakemelding på den potensielle suksessen til prosjektet. Det er ikke noe annet prosjekt, blockchain-basert eller på annen måte, som muliggjør en så bred samhandling mellom en oppstartsbedrift og forbrukere eller investorer.

Prosjektet er også en utmerket måte for fagpersoner å investere tidlig i på en rekke nye prosjekter, og å investere i de tidlige stadiene av de de synes er lovende..

Brukere av plattformen, og spesielt prosjektene som leter etter tilbakemelding, synes kommunikasjonen er enkel takket være inkluderingen av chatbots som kan samhandle med en rekke meldingsapper, som WeChat, Slack, Facebook Chat og Telegram. Fremtidige versjoner av Wings vil omfatte kunstig intelligens for å forbedre interaksjoner, og for å inkludere mange forskjellige språk.

Bekymringen er at teamet ikke har noen offentlig veikart, og ikke klarer å kommunisere ofte og etterlater brukerfellesskapet i mørket. Fra deres side ser det ut til at brukerfellesskapet migrerer bort fra Wings, og føler mangelen på inkludering fra teamet. Som vi har sett flere ganger i dette rommet, er et aktivt samfunn ekstremt viktig for blockchain-prosjekter, selv om de har flere års historie bak seg..

Så det gjelder at en plattform som er bygget på ideen om crowdfunding og tilrettelegger for kommunikasjon har et team som er så dårlig til å kommunisere og bygge et aktivt fellesskap.

Utvalgt bilde via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me