Worldwide Asset Exchange: Comprehensive Review of WAX

I tillegg til logistikk, veldedighet og medisin, er spillindustrien også godt klar til å utnytte fordelene med blockchain-teknologi.

Verden av online spill vil bli forstyrret når bransjens pionerer bruker blockchain for å løse aktuelle problemer.

WAX tilbyr en desentralisert peer to peer trading-protokoll for online videospillaktiver, og WAX-teamet håper å tjene over 400 millioner online spillere som kjøper, selger og samler unike varer i spillet.

Hva er WAX?

VOKS (Worldwide Asset Exchange) er en desentralisert plattform som gjør det mulig for alle å opprette og drive sin egen virtuelle markedsplass. Uten å måtte investere i sikkerhets- eller betalingsbehandlingsprotokoller, kan brukere kjøre en fullt fungerende virtuell markedsplass for digitale eiendeler.

WAX er utviklet av grunnleggerne av OPSkins, den ledende markedsplassen for online videospillaktiver, og plattformen lar også både nåværende og fremtidige markedsplasser samhandle via bruk av det opprinnelige WAX-tokenet.

Prosjektet har for tiden kontorer i både Canada og USA, og WAX-teamet er frontet av topp messing på OPSkins.

WAX Digital Exchange Team

WAX-teammedlemmer

Konsernsjef William Quigley er også administrerende direktør i OPSkins, mens hoveddesigner John Brechisci Jr er både OPSkins-grunnlegger og CTO. Jonathan Yantis har COO-stilling i begge selskapene, mens OPSkins CIO Malcom CasSelle også fungerer som president for WAX.

Hvilket problem løser WAX?

Praksisen med å handle virtuelle varer eller “skins” som kan tilpasses i spillopptredener, er godt etablert i online spillmiljø.

Inntil nylig var det imidlertid ingen enkelt markedsplass som ga enkel tilgang til selgere av forskjellige skinn, og utveksling av virtuelle varer involverte ofte besøk på nettfora med dårlig omdømme, eller håpet på tilfeldige møter.

Handler krevde også høy grad av tillit ettersom utveksling ofte foregikk på forskjellige plattformer og avgifter kunne variere vilt avhengig av selger.

WAX-president Malcom CasSelle utarbeidet nylig:

De aller fleste spillere som kjøper og selger virtuelle eiendeler i dag, vil sannsynligvis få stjålet varene sine eller betale ublu gebyrer gjennom grenseoverskridende transaksjoner, med mindre de går til en sentral handelsplattform. Den ideelle løsningen på dette problemet er et globalt lager for virtuelle eiendeler, tilgjengelig for alle, som gir en komplett katalog med alle varer som er tilgjengelige for salg i sanntid

Tradisjonelt sett, for å handle med spillmidler, var det nødvendig å gjennomføre en bytte der en part sendte en betaling i håp om å motta varen sin..

Det er fortsatt et kort tidsgap der begge parter kan bli lurt for pengene eller varene. WAX strømlinjeformer prosedyren ved å tilby en sikker plattform som garanterer levering via et desentralisert, pålitelig system.

Voksoversikt

Oversikt over WAX

Steam gir et alternativ til dette systemet i 2012, og Steam-markedsplassen har vist seg å være populær blant spillere, men Steam driver en sentralisert plattform som ikke er integrert med alternative systemer, og eventuelle midler tjent på plattformen er bare gyldige på Steam-markedet.

Hvor levedyktig er prosjektet?

WAX drives av grunnleggerne av OPSkins, som er den ledende markedsplassen i verden av online videospillmidler, og til tross for at de startet for mindre enn tre år siden, har selskapet allerede transaksjoner på rundt to millioner per uke og 100 millioner per år.

OPSkins har også millioner av nåværende brukere, mens den høyeste transaksjonsvaren på plattformen var verdt $ 35.000. Som et resultat retter WAX seg legitimt mot et marked på over 400 millioner spillere som er verdt omtrent 50 milliarder dollar i virtuelle gjenstander over hele verden..

Potensialet for WAX er stort, og markedet kan også håndtere mer enn bare virtuelle gjenstander. Brukere kan tokenisere fysiske gjenstander og kan danne et laug som aksepterer sjeldne samleobjekter som klær og klokker, og deretter utsteder tokens som kan innløses av eieren. Eieren kan da bytte tokens mot andre gjenstander på WAX-plattformen.

Plattformen bruker også overføringsagenter som er betrodd for å lette overføringen av virtuelle varer mellom kjøper og selger og for å administrere hele prosessen. Disse agentene tar seg av å verifisere og gjøre opp transaksjoner i tillegg til å samle inn og holde eiendelen, før de leverer den til selgeren.

Hele prosessen tillater markedsplass som fjerner behovet for varer som skal transporteres eller selges fysisk på stevner og utstillinger. Plattformen er tilgjengelig over hele kloden, og klaner kan opprettes av alle, noe som tillater alle slags eiendeler som handles på WAX.

Som et resultat er WAX-tokens verktøy-tokens som brukes til alle typer virtuelle varer, og hjelper også til med å legge til rette for lave kostnader, sikre og pålitelige handler på WAX-plattformen.

WAX-økosystemet

President Malcom CasSelle ser på prosjektet som det ligner på de nåværende gigantene innen e-handel

WAX vil gjøre det mulig for en ny generasjon virtuelle eiendomshandlere, på samme måte som moderne markedsplasser gjorde det mulig for gründere å bli kraftselgere online, kjøre drivere eller verter for reisende (Alibaba, Amazon, Uber og Airbnb)

Er WAX verdt å investere i?

Til tross for de mange positive sidene rundt WAX, er det fortsatt noen iboende risikoer forbundet med prosjektet. For eksempel er prosjektets nytteverdi begrenset til den nåværende brukerbasen, og alle utenfor spillmiljøet vil ikke bli trukket til å bruke tokenet.

WAX møter også konkurranse fra slike som Dmarket og Enjin, og mens Dmarket også har som mål å legge til rette for handel med virtuelle varer, fungerer Enjin som en plattform som hjelper brukere å lage og administrere virtuelle varer og fokuserer på spillutgivere.

WAX hjelper imidlertid ikke utgivere med å lage varer og fokuserer på den sekundære markedsplassen som gjør det mulig å handle varer online.

Det er også konkurranse i form av sentraliserte prosjekter som Steam eller IGXE i Kina. Steam-markedsplassen har vist seg å være populær blant spillere, og midler opptjent i Steam-markedet er begrenset til den plattformen.

IGXE har millioner av spillere som er involvert i handel med virtuelle spill, og kinesiske spillere vil ofte bruke Alipay til sine transaksjoner. I tillegg driver Kina en streng utenlandsk valutakontrollpolitikk, og OPSkins har for øyeblikket ikke de nødvendige lisenser for å godta betalinger i Kina som stenger for det kinesiske markedet.

Imidlertid er det muligheten for at lokale kinesiske markedsplasser som IGXE kan sette opp egne markeder ved hjelp av WAXs system med overføringsagenter og betalingsbehandlere.

Før ICO tiltok WAX-token stor etterspørsel, med Pantera Capital, HyperChain Capital og Fenbushi Capital som alle uttrykte interesse for prosjektet. WAX støttes også av Ethereum-medstifter Anthony Di Iorio og respekterte spillutviklere Dave Anthony og Brian Fargo, i tillegg til bransjens bigwig Mike Novogratz.

På toppen av denne støtten har WAX-teamet også kunngjort et partnerskap med betalingsselskapet Xsolla. Betalingsgiganten er en global distributør og utgiver av videospill, og beholder selskaper som Steam, Twitch og Ubisoft som kunder. Xsolla har bekreftet at de aksepterer WAX-tokenet som en betalingsmåte.

WAX Project Roadmap

WAX Project Roadmap

Som et resultat av optimismen rundt prosjektet, klarte WAX-token ekstremt bra når ICO ble fullført på slutten av fjoråret..

Hvert WAX-token ble priset til $ 0,32 under ICO, og dette steg til en høyde på over $ 4,80 i slutten av desember. Etter å ha falt raskt tilbake, har token gått ned og har handlet til rundt sin ICO-pris den siste måneden eller så.

WAX har ikke vært i stand til å unnslippe nedgangen som har rammet hele markedet, og veikartet skissert i whitepaper viser at den funksjonelle bruken av WAX-tokens ikke vil forekomme før 4. kvartal 2018.

Teamet vil faktisk ikke lansere sitt produkt før 4. kvartal 2018, og denne lange ventetiden har bidratt til å drepe mye av hypen og fremdriften som prosjektet tidligere fikk.

WAX-token handles for tiden under ICO-prisen på rundt $ 0,21 og beholder en markedsverdi på rundt $ 104m; dette representerer en god mulighet for alle som ønsker lengre hold.

Til tross for dårlig ytelse, er det verdt å huske at WAX vil utnytte den eksisterende OPSkins-brukerbasen, og når lanseringen har funnet sted, bør vi se rask ombordstart av brukere.

Den samlede fremtiden for WAX ser lovende ut, selv om det kan ta til slutten av året før symbolet verdsetter betydelig i verdi.

Bilder via wax.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me