Shrimpy Social Leader Stop-Follow

>

In een recente release hebben we ondersteuning voor een stop-loss-functie voor portfolio’s uitgerold. Wanneer de prestaties van uw portefeuille overeenkwamen met de stop-loss-drempel van de portefeuille, zou Shrimpy automatisch de transacties uitvoeren om uw portefeuille aan USD of een andere stablecoin te verkopen..

Hoewel de lancering van deze functie enorm succesvol was, vonden we een gemeenschappelijk thema in de verzoeken die we ontvingen. Dat thema was dat mensen de stop-loss-functie van de portfolio wilden uitbreiden naar sociale leiders.

In plaats van alleen de prestaties van een automatiseringsstrategie te monitoren, zou een stop-follow-up de prestaties van een leider volgen en een ‘stop-follow’ uitvoeren als de leider slecht presteerde.

Net als bij een stop-loss, verhandelt een stop-follow de volledige portefeuille van activa die momenteel door de leider zijn toegewezen aan USD. Naast het uit de markt halen van uw portefeuille, stopt de stop-follow ook onmiddellijk met het kopiëren van transacties van de leider. Op dat moment volgt uw portefeuille niet langer de leider.

We begrijpen dat dit in een oogwenk kan gebeuren, dus hebben we een meldingssysteem geïmplementeerd dat u automatisch e-mails stuurt wanneer een stop-volg wordt geactiveerd.

Hoe stel je een stop-volg in?

Deze afbeelding laat zien wat u nu ziet als u kiest voor “Leider volgen”. Merk op dat je een portfolio moet selecteren, vink het vakje aan om te zeggen dat je begrijpt dat Shrimpy de toewijzingen van de leider zal kopiëren en een waarde moet invoeren voor de stop-follow. Shrimpy zal standaard automatisch het invoervak ​​vullen.

In tegenstelling tot een stop-loss die optioneel is, is een stop-follow vereist. Elke keer dat u ervoor kiest om een ​​leider te volgen, moet u uw stop-volgwaarde selecteren.

Merk op hoe de voorwaarden voor de stop-follow anders zijn dan de stop-loss. Een stop-loss gebruikt een percentage van de prestaties over een bepaalde periode. De stop-follow wordt geïmplementeerd met behulp van een vlakke Amerikaanse dollarwaarde voor de trigger.

Opmerking: als u uw stop-volgwaarde instelt in een andere valuta, zoals EUR, JPY of CAD, wordt het bedrag automatisch omgezet naar USD wanneer het wordt opgeslagen in onze database. Deze conversie wordt gedaan omdat we USD gebruiken om te bepalen wanneer de stop-follow moet worden geactiveerd.

Dat betekent dat als uw portefeuille momenteel een waarde van $ 2.000 heeft en u een stop-follow instelt voor $ 1.000. Shrimpy zal automatisch de stop-follow uitvoeren zodra we zien dat uw portefeuillewaarde onder de $ 1.000 daalt.

Nadat de stop-follow is uitgevoerd, moet u handmatig een nieuwe leider of strategie selecteren om uw portfolio weer te automatiseren. Er is momenteel geen functie in Shrimpy om automatisch opnieuw op de markt te komen nadat een stop-follow is uitgevoerd. Uw geld blijft in de fiatvaluta van uw keuze totdat u handmatig anders selecteert.

Hoe u uw Stop-Follow kunt updaten

Op het tabblad “Automatisering” kunt u uw leider stop-volg op elk moment updaten. Dit kan worden gedaan door de leider die u volgt te selecteren en vervolgens een nieuwe waarde in te voeren voor ‘Portfolio Waarde’.

Nadat je stop-volg voor de eerste keer is ingesteld, is het mogelijk om de stop-follow-waarde op elk moment te wijzigen. U hoeft niet te stoppen met het volgen van de leider en de leider opnieuw te volgen om een ​​nieuwe stop-volgwaarde in te stellen.

De stop-volgwaarde kan worden bijgewerkt op het tabblad “Automatisering” door de leider te selecteren die u volgt. Aan de linkerkant van het scherm ziet u een sectie voor “Stop-Follow”. In deze sectie zijn er gegevens voor de “Portfolio Waarde” en “Valuta”. Om deze waarden bij te werken, selecteert u eenvoudig de nieuwe waarden die u wilt gebruiken en klikt u op “OPSLAAN” rechtsonder in uw scherm.

E-mail notificatie

Wanneer een stop-follow wordt geactiveerd, ontvangt u een e-mail om u op de hoogte te stellen van de gebeurtenis die heeft plaatsgevonden. De e-mail ziet er ongeveer zo uit als hierboven.

De markt voor cryptocurrency is volatiel. Dat maakt tijdige meldingen een essentiële functie om gebruikers onmiddellijk op de hoogte te stellen van updates van hun portfolio’s. De stop-follow-e-mail van de leider wordt onmiddellijk verzonden zodra de portefeuilledrempel voor de stop-follow is overschreden.

Dingen om te weten

Hoewel we geloven dat de implementatie die we hebben geselecteerd voor de stop-follow de meest intuïtieve benadering is die mogelijk is, hebben we toch een paar zorgen die we duidelijk willen maken.

Overboeken van geld

Met de manier waarop we de stop-follow hebben geïmplementeerd, activeert Shrimpy de stop-follow zodra we zien dat uw portefeuille onder de geselecteerde drempel is gezakt. Dat betekent dat als u $ 2.000 in een portefeuille hebt met een stop-volg ingesteld op $ 1.000, het overboeken van $ 1.500 uit de portefeuille naar een andere portefeuille onmiddellijk de stop-follow zou activeren..

Vanwege dit gedrag raden we u aan eerst uw stop-volgwaarde bij te werken voordat u geld uit een portefeuille overboekt.

Handmatige updates

De stop-follow-functie vereist meer handmatige inspanning dan de stop-loss. Hoewel we van mening zijn dat het instellen van een specifieke portfoliowaarde als drempel voor de stop-follow intuïtief is, gaat dit niet zonder ongelukkige bijwerkingen.

Het meest voor de hand liggende probleem is de statische drempel. Dat betekent dat naarmate de waarde van uw portefeuille stijgt of daalt, uw stop-follow niet verandert. In het geval van de stop-loss evalueert Shrimpy de stop-loss in de loop van de tijd en wordt deze alleen geactiveerd als uw portfolioprestaties de drempel overschrijden in de geselecteerde hoeveelheid tijd. Omdat de stop-loss percentages gebruikt en geen statische portfoliowaarde, hoeft de stop-loss-waarde niet te worden bijgewerkt nadat deze is ingesteld.

Met de stop-follow moeten gebruikers hun drempel handmatig naar wens wijzigen. Als u bijvoorbeeld een portefeuille heeft met een waarde van $ 2.000 en een stop-follow op $ 1.000, wilt u misschien uw stop-follow wijzigen in $ 3.000 als de waarde van uw portefeuille stijgt tot $ 4.000. Dit moet echter handmatig worden gewijzigd.

Geef valuta weer in USD

De portfoliowaarde die u invoert in de stop-follow is in termen van de weergavevaluta (behalve voor BTC, die een invoer van USD gebruikt). Dat betekent dat als u Shrimpy gebruikt met een euro-weergavevaluta, de waarde die u invoert in de stop-follow ook in euro’s zal zijn.

De verwarring komt voort uit de manier waarop we deze waarden opslaan. In de Shrimpy-servers slaan we deze waarde op in termen van USD. De reden dat we de waarde opslaan in termen van USD, is omdat we zo evalueren wanneer de stop-follow moet worden geactiveerd.

Als gevolg hiervan kunt u op het tabblad “Automatisering” opmerken dat de waarde van uw stop-volg na verloop van tijd zal afwijken als u geen Amerikaanse dollar als uw weergavevaluta gebruikt. Dat komt doordat de waarde van de Amerikaanse dollar in vergelijking met uw weergavevaluta in de loop van de tijd is afgenomen. Over het algemeen zou het waardeverschil tussen verschillende fiat-valuta’s klein moeten zijn, maar het kan merkbaar zijn.

Dit gedrag is te verwachten, dus we raden u aan hiermee rekening te houden bij het instellen van uw stop-volgwaarde.

Onze handelsbot

Garnaal is een applicatie voor het samenstellen van aangepaste cryptocurrency-indexfondsen, het opnieuw in evenwicht brengen en beheren van een diverse portefeuille van digitale activa. Automatiseer uw portefeuille door te linken naar een van de 16 crypto-uitwisselingen die we ondersteunen.

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn ontworpen voor ontwikkelaars. Integratie met onze uniforme API’s geeft u direct toegang tot uniforme eindpunten voor handel, gegevensverzameling, gebruikersbeheer en meer op elke grote cryptocurrency-uitwisseling.

Volg deze links om toegang te krijgen tot de volledige Python- en Node-bibliotheken:

Knooppunt

Python

Laat het ons weten als u iets aan het bouwen bent met de Shrimpy API’s! We horen graag hoe we u in elke fase van uw ontwikkeling kunnen blijven ondersteunen.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Bedankt voor het langskomen!

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me