Storm Token Review: The Crypto For The Gig Economy

Storm is een blockchain-project dat tot doel heeft de toekomst van werk te revolutioneren door de gig-economie te decentraliseren waar zoveel freelancers voor een deel van hun inkomsten van afhankelijk zijn.

Ze ontwikkelen een platform waarmee deze freelancers bepaalde “microtaken” kunnen voltooien en tokens kunnen verdienen via hardcoded en gedecentraliseerde slimme contracten. Ze hopen dat dit deze freelancers een open en eerlijke methode biedt om crypto te verdienen.

Met zoveel crypto-beloningscosystemen die momenteel beschikbaar zijn, kan het echter echt concurreren?

In deze recensie van Storm geven we u een diepgaand overzicht van het project, de technologie en teamleden. We zullen ook de bredere gebruiksscenario’s van het STORM-token en het potentieel voor acceptatie op de lange termijn analyseren.

Wat is Storm?

De StormX-project is al een tijdje op de markt en heette voorheen “BitMaker”, wat een populaire Adtech-applicatie was. Ze besloten om het product een nieuwe naam te geven en blockchain-technologie in hun app te integreren, waardoor ze vervolgens de STORM-tokens introduceerden.

Storm richt zich op microtaken en zoekt naar manieren om de branche te spelen. Een aspect hiervan is de Stormmobile-applicatie die iedereen met een smartphone de mogelijkheid biedt om microtaken uit te voeren en een vergoeding te ontvangen.

Wat is Storm

Storm door de cijfers

De technologie is nuttig voor freelancers, die op het platform Storm Players worden genoemd, door hen stabiel en stabiel werk te bieden. Het helpt ook de Storm Makers, degenen die taken moeten voltooien, door een wereldwijd personeelsbestand te creëren dat binnen enkele minuten toegankelijk is vanaf elk met internet verbonden apparaat overal ter wereld..

Het microtakenplatform is transparant en gedecentraliseerd, en het gebruik van slimme contracten om contractvoorwaarden af ​​te dwingen, maakt het ook betrouwbaar. Dit alles helpt om een ​​systeem te creëren dat efficiënter en kosteneffectiever is.

De Stormmarkt

De Stormmarkt heeft verschillende gebieden en bestaat uit twee soorten deelnemers: de Stormmakers en de Stormspelers. Storm Makers geven een lijst en betalen voor de microtaken of services, terwijl Storm Players de gebruikers zijn die de taken en services voltooien in ruil voor betaling.

Die betaling neemt de vorm aan van Storm Bolts, die de gebruiker kan inwisselen voor Storm Tokens (STORM). Die Storm Tokens kunnen worden gebruikt in de Storm Shop (in ontwikkeling), of ze kunnen worden ingewisseld voor andere cryptocurrencies. Betalen op de Storm Market kan ook in Ethereum of Bitcoin.

Er zijn drie afzonderlijke gebieden in de Storm Market waar gebruikers kunnen verdienen:

  • De Storm Shop: De Storm Shop is in ontwikkeling, maar wanneer het wordt uitgebracht, wordt het een platform dat gebruikers beloont voor het kopen van producten en diensten.
  • Storm spelen: Het Storm Play-platform is de mobiele applicatie voor Android (iOS komt binnenkort) waarmee gebruikers de geplaatste microtaken en beschikbare beloningen kunnen zien. Beloningen zijn meestal Storm Bolts, maar kunnen ook Bitcoin of Ethereum zijn.
  • Storm optredens: Storm-optredens geven gebruikers de mogelijkheid om deel te nemen aan doorlopende, reguliere programma’s die compensatie bieden. Momenteel is dit voornamelijk gerelateerd aan enquêtes en gaming, maar het kan ook andere freelancetaken, machine learning-taken, kwaliteitsborgingstaken en andere verzoeken omvatten. Deze taken zijn de levensader van het platform, waarbij slimme contracten worden gebruikt om overeenkomsten tussen de maker en de speler te maken. Met Storm Gigs hoopt het Storm-team de kosten van microtaken te verlagen en de vergoeding te verhogen die freelancers ontvangen voor het voltooien van taken.

Een echte oplossing voor een reëel probleem

Het Storm-team richt zich op de freelancersector, die snel groeit. Door zich te concentreren op microtaken concurreren ze tot op zekere hoogte met mensen als Mechanical Turk, Fiverr en zelfs Upwork. Storm hoopt enkele problemen met de bestaande platforms op te lossen, zoals procesinefficiënties en buitensporige vergoedingen.

In sommige gevallen zien de gebruikers van de platforms tot wel 40% van hun inkomsten opgeslokt worden door vergoedingen. Dit is een enorme hoeveelheid geld voor iedereen, maar vooral voor freelancers. Storm denkt dat ze een aanzienlijke positieve impact kunnen hebben door de gig-economie te verminderen of zelfs te verlossen van deze enorme vergoedingen.

Freelancer economie

Vergelijking van gecentraliseerde freelancernetwerken: afbeelding Bron

Omdat het gebruik van slimme contracten de noodzaak van tussenpersonen zal elimineren, zal het Storm-platform aanzienlijk goedkoper zijn voor spelers en voor makers. En slimme contracten nemen ook de kosten weg die gepaard gaan met geschillenbeslechting en tegenpartijrisico, waardoor een breed scala aan taken op het platform mogelijk is..

Cruciaal is dat het Storm-platform een ​​wereldwijd publiek bereikt met zijn mobiele applicatie, wat de makers en freelancers ten goede komt die mogelijk geen toegang hebben tot desktop- en laptopcomputers..

Bestaande platforms bieden geen ondersteuning voor smartphonegebruikers, die een groot deel uitmaken van de wereldbevolking met internetverbindingen. Ze beperken ook degenen die ze kunnen gebruiken door betalingsopties aan te bieden die vaak niet werken buiten ontwikkelde landen. Met Storm hebben gebruikers uit elk land toegang tot het platform en kunnen ze rechtstreeks betalingen ontvangen in de cryptocurrency-portemonnee van hun keuze.

Overal, altijd en op elk apparaat

Storm heeft ambitieuze plannen om van hun platform meer te maken dan alleen een cryptocurrency. Ze streven ernaar een heel ecosysteem op te bouwen dat zowel adverteerders als gebruikers dient. De Storm Market zal naar verwachting op een vergelijkbare manier werken als bestaande app stores, en het zal Makers mogelijk maken om gemakkelijk taken te creëren, en Spelers om deze taken te accepteren en hiervoor gecompenseerd te worden. Dit alles wordt aangestuurd door slimme contracten die ervoor zorgen dat alle voorwaarden duidelijk worden uiteengezet en nageleefd.

Verwacht wordt dat de methode van geven en nemen van het platform zal helpen om het een succes te maken. Gebruikers die geïnteresseerd zijn in het verdienen van cryptocurrencies zullen massaal naar het platform komen en adverteerders zullen een toenemend aantal taken creëren om het grote gebruikersbestand aan te boren. Het is een win-win-scenario en Storm hoopt cryptocurrencies en blockchain-technologie aan de wereld te introduceren via een eerlijk microtakenplatform.

Het STORM-teken

Storm hield in 2017 een ICO die een maand duurde. Het eindigde op 8 december 2017 en haalde ongeveer $ 32 miljoen op door de verkoop van iets meer dan 2,8 miljard STORM-tokens tegen een prijs van $ 0,0113 elk. Er is een vast aanbod van 10 miljard STORM-tokens en degenen die niet werden verkocht tijdens de ICO waren op de markt om in airdrops te worden afgeleverd aan in aanmerking komende Storm-portemonnee-adressen.

Twee van dergelijke airdrops hebben al plaatsgevonden en er staan ​​er nog twee gepland voor 7 juni 2019 en 7 december 2019. Van elk van deze resterende airdrops wordt verwacht dat ze 2,5 miljard Storm-tokens zullen verdelen..

Binance STORM

Registreer bij Binance en koop STORM-tokens

De prijs van Storm was niet gunstig voor de vroege investeerders. Vanaf januari 2019 is één Storm-token slechts $ 0,002878 waard. Dat is lager dan het hoogste punt ooit van $ 0,206771 dat ongeveer een jaar eerder werd bereikt op 9 januari 2018.

Als u denkt dat de prijs van Storm zich zal herstellen, kunt u het nu tegen spotprijzen ophalen. De grootste beurs voor STORM is UpBit, maar het heeft ook een goed handelsvolume op Binance en Bittrex. Het is ook beschikbaar op ongeveer een dozijn andere kleine beurzen, maar het handelsvolume is erg laag.

Wat betreft het opslaan van uw STORM-tokens, u kunt dit doen in elke ERC-20-compatibele portemonnee.

Het Storm-team

Storm heeft een vrij klein, maar zeer bekwaam team. De CEO en oprichter van Storm is Simon Yu, die in 2014 afstudeerde aan de Foster School of Business en zijn zakelijke ervaring opdeed door als financieel analist te werken bij bedrijven als Amazon..

De Chief Technology Officer (CTO) bij Storm is Sean Zhong, en hij brengt meer dan twee decennia aan technologische ervaring mee in het project. Hij deed ervaring op met datawarehousing, business analytics en software engineering tijdens zijn werk voor Amazon en Big Fish Games.

Storm Teamleden Adviseurs

Enkele teamleden en adviseurs van Storm

Chief Operating Officer (COO) Tara Nygaard brengt haar ervaring in cybersecurity en Internet of Things (IoT) met zich mee, evenals een diep begrip van consumentenproducten en blockchain-technologie om excellente activiteiten te bieden.

Naast het Storm-team is er ook een sterk netwerk van adviseurs uit de cryptocurrency-industrie. Dit omvat Bancor CEO Guy Benhartzi, Bittrex oprichter en CEO Bill Shihara en Ethereum mede-oprichter Anthony Di Iorio.

Storm-verwijzingsprogramma

In een recent blogpost, Storm heeft zojuist aangekondigd dat ze hun verwijzingsprogramma opnieuw hebben gelanceerd. Hierdoor kunnen gebruikers van het Storm-platform anderen doorverwijzen en Bolts verdienen. Wanneer u een vriend doorverwijst, krijgt u 6000 bouten en wanneer uw verwijzing 24.000 bouten heeft verdiend, verdient u het equivalente bedrag.

Als je vrienden naar het platform wilt verwijzen, moet je ervoor zorgen dat ze de bouten verdienen met taken, video’s en enquêtes. Dit komt omdat dit de enige bouten zijn die meetellen voor de toekenning van uw aangesloten beloning.

U kunt ook het project blijven controleren op verdere updates van hun verwijzingsprogramma. Dit komt omdat ze bezig zijn met het herontwikkelen van de structuur van het verwijzingssysteem dat bepaalde functies zal lenen die waren opgenomen in de oudere versie van de vorige versie van hun partnerplatform..

Conclusie

Storm heeft de afgelopen vier jaar besteed aan het ontwerpen en bouwen van een op blockchain gebaseerde marktplaats voor freelancers of iemand anders die hun vrije tijd wil inruilen voor het voltooien van microtaken voor cryptocurrency. Hoewel betalen voor het voltooien van microtaken geen nieuw concept is, is het toevoegen van blockchain-technologie en slimme contracten dat zeker wel.

Plus Storm maakt het voor iedereen waar ook ter wereld mogelijk om deel te nemen aan de microtakenmarkt. Dat was in het verleden niet mogelijk, aangezien smartphonegebruikers grotendeels werden genegeerd door de meer traditionele microtakenplatforms. Met een solide team en een deskundige groep adviseurs op het project wordt de kans op succes vermenigvuldigd.

Dat betekent natuurlijk niet dat succes gegarandeerd is. De ontwikkeling van sommige aspecten van het Storm-platform heeft veel langer geduurd dan verwacht, en deze vertragingen kunnen de deur open laten voor een grotere en beter gefinancierde concurrent om het voortouw te nemen.

Tot nu toe is dat niet gebeurd en Storm blijft een topkeuze voor een gedecentraliseerd, op blockchain gebaseerd microtakenplatform. De prestaties van het STORM-token waren in 2018 teleurstellend, maar er was een bearmarkt in cryptocurrencies. Dat gezegd hebbende, lijkt het platform een ​​manier nodig te hebben om het aantrekkelijker te maken om STORM-tokens vast te houden, anders zullen gebruikers doorgaan met verkopen zodra ze de tokens krijgen, waardoor de prijs nog lager wordt..

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Disclaimer: dit zijn de meningen van de schrijver en mogen niet als beleggingsadvies worden beschouwd. Lezers zouden hun eigen onderzoek moeten doen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me