Bot Perdagangan Crypto Paling Berguna pada tahun 2020

>

Menguruskan setiap aspek strategi perdagangan cryptocurrency anda boleh menjadi luar biasa. Sekiranya anda perlu berada dalam talian malam dan siang untuk berdagang, melaksanakan pesanan tepat, menganalisis pasaran, dan melaksanakan strategi yang anda kembangkan secara manual, anda akan mempunyai cryptocurrency perdagangan mimpi buruk.

Perdagangan crypto tidak sama dengan perdagangan di bursa tradisional. Pasaran cryptocurrency tidak pernah berehat. Bursa menjalankan perdagangan 24/7.

Untuk tidur nyenyak, kebanyakan pelabur cryptocurrency menggunakan perkhidmatan bot perdagangan. Bot perdagangan ini dapat mengautomasikan strategi tanpa emosi. Setiap perdagangan dikira dengan tepat dan ditentukan oleh syarat yang anda tentukan.

Walaupun konsepnya terdengar sederhana, terdapat pelbagai jenis perkhidmatan yang menyediakan bot perdagangan automatik. Sebahagian memberi tumpuan kepada petunjuk teknikal, perdagangan hari, dan skrip, sementara yang lain memberi tumpuan kepada teknik pengurusan portfolio yang mudah.

Kami akan menguraikan 5 bot perdagangan cryptocurrency terbaik yang dapat membantu anda mempermudah cara anda menguruskan portfolio anda. Setiap bot perdagangan ini mempunyai tujuan unik yang dapat membantu anda mengatur strategi anda dengan jelas dengan cara yang paling sesuai untuk anda.

Udang

Bot perdagangan cryptocurrency tidak perlu rumit. Pada Udang, kami telah mengambil idea ini. Hasilnya, kami telah mencipta perkhidmatan perdagangan paling canggih yang sangat mudah digunakan.

Shrimpy direka oleh pelabur crypto, untuk pelabur crypto. Orang yang merancang untuk terus berada di pasaran selama 10 atau 20 tahun akan datang. Daripada menyangkut diri anda dengan kutu kedua hingga kedua pasaran, Shrimpy memberi tumpuan kepada cakerawala 10 tahun. Ini bertujuan untuk menyediakan cara untuk mengotomatisasi portfolio anda dalam jangka masa panjang.

Tidak ada perkhidmatan lain seperti Shrimpy. Cukup sambungkan semua akaun pertukaran, pilih portfolio atau strategi pengindeksan, dan tonton Shrimpy secara automatik mengekalkan portfolio anda dari masa ke masa. Rasanya seperti HODLing 2.0.


Daripada membiarkan portfolio anda mengumpulkan habuk di dompet perkakasan, Shrimpy secara sistematik mengimbangi portfolio anda. Apabila anda memasukkan dana baru ke akaun pertukaran anda, dana ini dapat disuntikkan secara automatik ke dalam portfolio anda menggunakan ciri rata-rata kos dolar canggih kami.

Semua yang anda perlukan untuk menguruskan portfolio anda disediakan dalam satu aplikasi. Jejaki prestasi anda dari masa ke masa, sesuaikan portfolio anda dengan cepat berdasarkan penyelidikan baru atau pergerakan pasaran, atau biarkan Shrimpy mengautomasikan semuanya dengan strategi pengindeksan dinamik kelas dunia kami. Ini adalah penyelesaian pengurusan aset peribadi utama untuk pemilik cryptocurrency.

Shrimpy menyokong penyambungan ke mana-mana 16 pertukaran cryptocurrency teratas, jadi anda sentiasa dapat mencari pertukaran yang sesuai untuk anda. Sekiranya anda tidak dapat memutuskan pertukaran tunggal, itu bukan masalah. Pautkan banyak pertukaran ke Shrimpy untuk melihat portfolio anda di bursa dan uruskan semua akaun pertukaran anda melalui satu papan pemuka bersatu.

Daftar untuk Shrimpy hari ini!

Harga

Shrimpy menyokong tahap langganan percuma dan premium. Tahap percuma hanya menyediakan akses ke ciri pemantauan portfolio. Untuk mula mengotomatisasi portfolio anda, anda mesti melanggan tahap “Profesional”. Ini memberi anda akses ke semua pengurusan portfolio, perdagangan, dan ciri sosial yang benar-benar membuat Shrimpy bersinar.

Tahap profesional bermula dari $ 13 / bln apabila ditagih setiap tahun.

Syiling

Syiling adalah perkhidmatan perdagangan automatik yang meningkat yang memberi tumpuan kepada perdagangan berdasarkan petunjuk. Daripada mengautomasikan strategi untuk jangka masa panjang, Coinrule mementingkan interaksi rumit yang berlaku di pasaran setiap minit demi minit. Oleh kerana harga aset anda berubah sepanjang hari, bot perdagangan automatik akan menjalankan perdagangan untuk strategi perdagangan yang anda tentukan.

Kami mengesyorkan Coinrule untuk pedagang cryptocurrency yang ingin mudah menggunakan dana mereka. Memperbarui strategi anda secara berterusan dan bermain-main dengan bot untuk mendapatkan hasil yang optimum boleh memakan masa, jadi bot perdagangan ini sangat sesuai untuk orang yang mempunyai masa untuk melabur dalam mempelajari sepenuhnya strategi yang mereka laksanakan.

Harga

Harga Coinrule bermula pada harga 9,99 / bln yang munasabah, tetapi dengan cepat meningkat hingga $ 199,99 / bln untuk rancangan yang paling maju. Dengan $ 9.99 anda boleh menyambungkan 2 akaun pertukaran dan mengautomatikkan 5 peraturan dalam satu masa.

Zignaly

Zignaly boleh dianggap sebagai pesaing yang lebih kompleks untuk Coinrule. Dengan memberikan isyarat perdagangan, petunjuk, dan kesambungan TradingView, pedagang dapat melaksanakan strategi terperinci dengan menggabungkan pelbagai strategi berdasarkan isyarat.

Selain berdagang berdasarkan pelbagai petunjuk, Zignaly telah membuka terminal perdagangan berdasarkan kedudukan yang membolehkan pedagang menetapkan pesanan khusus di bursa tanpa mengotomatisasi strategi.

Dengan sebilangan besar ciri yang disokong oleh Zignaly, agak mengejutkan bahawa satu-satunya pertukaran yang mereka sokong ialah Binance. Tanpa akaun Binance, anda tidak bernasib baik dengan perkhidmatan ini.

Beberapa ciri teras yang mereka sokong termasuk:

 • Henti-henti berhenti

 • Isyarat

 • Bot PerdaganganView

 • Pelbagai Sasaran dari isyarat

Harga

Pada masa ini hanya ada satu tahap harga untuk aplikasi Zignaly. Semua yang mereka tawarkan boleh dibeli dengan harga $ 15.99 / bulan. Ini termasuk pasangan dan kedudukan duit syiling tanpa had.

Gunbot

Setelah beberapa tahun berada di pasaran, Gunbot masih kekal sebagai salah satu pesaing yang kurang terkenal di pasaran.

Gunbot adalah aplikasi desktop yang dimuat turun untuk dijalankan. Ini bermakna anda perlu menjalankan perkhidmatan sendiri 24/7 untuk memastikan pelaksanaan strategi perdagangan anda yang berterusan. Ini boleh membimbangkan banyak peniaga yang sentiasa dalam perjalanan. Menyiapkan mesin yang beroperasi 24/7 boleh menjadi mahal dan menjengkelkan.

Beberapa ciri yang paling menonjol dalam aplikasi ini termasuk:

 • Perdagangan Pembalikan

 • Mengekori

 • Mengesahkan Petunjuk

Harga

Gunbot bukan untuk semua orang. Ia mempunyai salah satu tanda harga terbesar di antara bot perdagangan di pasaran. Kos untuk memulakan dapat hampir $ 1,000 jika anda ingin memiliki akses untuk menghubungkan hingga 5 bursa dan semua strategi perdagangan. Ia bukan untuk semua orang.

Haasbot

Akhir sekali, HaasBot. HaasBot adalah salah satu platform bot perdagangan yang paling kompleks (jika bukan yang paling banyak) di pasaran. Anda boleh menganggapnya sebagai “Gunbot on steroid”.

Haasbot tidak direka untuk orang biasa. Ia direka khas untuk pedagang maju yang benar-benar memahami perincian teknikal strategi perdagangan.

Sekiranya anda mencari penyelesaian perusahaan, Haasbot mungkin merupakan penyelesaian untuk anda. Senarai ciri terasa seperti menyokong semua yang di bawah cahaya matahari. Dari pembuatan pasaran hingga pemulihan zon.

Beberapa ciri yang paling terkenal termasuk:

 • Bot Akumulasi

 • Bot Kerosakan Kilat

 • Bot Ping Pong

 • Bot Garisan Trend

Harga

Platform bot perdagangan bertaraf perusahaan ini tentunya membawa tanda harga perusahaan. Tahap harga terendah ialah $ 200/3 bulan dan meningkat dengan cepat sehingga $ 600/3 bulan.

Kesimpulannya

Terdapat pelbagai bot perdagangan yang masing-masing mempunyai tujuan tertentu. Berhati-hati ketika memilih bot perdagangan mana yang terbaik untuk anda.

Sebelum menyelami bot perdagangan tertentu, pertimbangkan pengalaman yang ingin anda miliki dengan bot perdagangan. Bot perdagangan seperti Shrimpy dirancang untuk menjadi strategi jangka panjang yang mudah dan automatik. Sebaliknya, bot perdagangan seperti Haasbot dirancang untuk menyokong penunjuk yang tak terhitung jumlahnya, strategi kompleks, dan penyediaan yang memakan masa.

Terokai setiap perkhidmatan perdagangan bertaraf dunia ini untuk mencari perkhidmatan yang sesuai dengan matlamat anda.

Mengenai Udang

Udang adalah aplikasi untuk membina dana indeks cryptocurrency tersuai, menyeimbangkan semula, dan mengurus pelbagai portfolio aset digital. Automasikan portfolio anda dengan menghubungkan ke salah satu daripada 17 pertukaran crypto yang kami sokong.

API Pertukaran Crypto Universal Shrimpy direka untuk pemaju. Mengintegrasikan dengan API gabungan kami memberi anda akses segera ke titik akhir yang seragam untuk perdagangan, pengumpulan data, pengurusan pengguna, dan banyak lagi di setiap pertukaran cryptocurrency utama.

Ikut kami Twitter dan Facebook untuk maklumat terkini, dan ajukan sebarang pertanyaan kepada komuniti aktif kami yang luar biasa di Telegram & Tidak setuju.

Terima kasih kerana berhenti!

Pasukan Udang

Bacaan Baik Tambahan

Crypto Trading Bots – Panduan Lengkap

Cara Membuat Bot Perdagangan Crypto Menggunakan Python – Panduan Pembangun

Automasi Dagangan Crypto untuk Pengurusan Portfolio

Perbandingan Strategi Peningkatan Semula untuk portfolio Cryptocurrency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me