Carta Harga Crypto Langsung

>

Sebagai pasaran yang meriah, ruang cryptocurrency mempunyai pilihan perkhidmatan yang sangat mengejutkan yang menawarkan carta harga langsung untuk aset. Sebenarnya, kaedah termudah untuk mendapatkan harga aset adalah pergi ke setiap pertukaran individu untuk menilai harga semasa.

Sedih – Orang berhak mendapat lebih baik.

Orang layak mendapat satu tempat untuk mengakses setiap carta harga di pasaran. Sama ada mereka ingin memetakan harga BTC dalam USD atau ETH, semua orang perlu mengetahui apa yang berlaku di pasaran.

Carta Harga Cryptocurrency Langsung

Daripada menavigasi setiap pertukaran crypto untuk mengesan harga aset dalam masa nyata, kini anda dapat mengakses carta di setiap bursa tanpa menavigasi ke laman web masing-masing.

Ini memberikan pengalaman yang paling mendalam untuk melihat maklumat aset, carta, dan data mendalam di setiap pertukaran utama.

Carta aset dengan cepat, kumpulkan statistik, dan kaji cryptocurrency.

Cubalah Sekarang!

Lompat Ke Carta

Untuk memulakan anda dengan cepat, klik salah satu pautan di bawah untuk melihat aset yang berkaitan. Selebihnya artikel ini akan menguraikan setiap komponen halaman aset sehingga anda dapat lebih memahami maklumat yang diberikan.

Carta Harga Langsung Bitcoin (BTC)

Carta Harga Langsung Ethereum (ETH)

Carta Harga Langsung XRP (XRP)

Carta Harga Litecoin Langsung (LTC)

Carta Harga Langsung Monero (XMR)

Pecahan Ciri

Membuat peta boleh menjadi rumit, jadi mari kita teliti dan pecahkan pelbagai komponen yang ditawarkan oleh pengalaman membuat peta baru ini.

Maklumat Tahap Tinggi

Teks tajuk di kiri atas memberitahu anda dengan tepat aset yang anda lihat. Semua yang ada di halaman bertujuan untuk menggambarkan aset ini.

Bersama dengan tajuk aset, kita dapat melihat harga, spread, kedalaman bida terkini, dan meminta kedalaman di semua pertukaran untuk aset ini. Nilai-nilai ini adalah dari segi mata wang sebut harga yang ditentukan dalam drop-down di sebelah kotak carian di sebelah kanan.

Harga

Harga semasa aset ini pada masa ini. Harga dikira berdasarkan mata wang sebut harga berpasangan dan diambil sebagai purata wajaran di setiap pemfaktoran pertukaran dalam kedalaman buku pesanan pertukaran. Oleh kerana carta ini adalah pasangan perdagangan, semua aset akan mempunyai aset yang berkaitan dengannya. Dalam hal ini, kita dapat melihat “USDT” dipilih di sudut kanan atas. Kami akan membahasnya dengan lebih terperinci di bahagian berikut.

Sebar

Sebar dikira pada Shrimpy sebagai purata wajaran kedalaman perbezaan antara tawaran tertinggi dan permintaan terendah di semua pertukaran untuk pasangan aset khusus ini (BTC / USDT). Itu bermaksud pertukaran dengan kedalaman yang lebih besar (kecairan yang lebih tinggi) akan ditimbang lebih penting dalam pengiraan daripada pertukaran dengan kedalaman buku pesanan yang lebih kecil (kurang kecairan).

Kedalaman Tawaran

Kedalaman bidaan adalah kedalaman tawaran semasa pasangan buku pesanan ini di semua bursa. Dalam kes ini, ini hanya akan menilai kedalaman tawaran pasangan BTC / USDT.

Tanya Kedalaman

Tanya mendalam adakah kedalaman tanya pasangan buku pesanan ini di semua bursa. Dalam kes ini, ini hanya akan menilai kedalaman tanya pasangan BTC / USDT.

Kutipan Mata Wang

Seperti yang disebutkan sebelumnya, setiap carta harga mata wang asas dari segi a mata wang sebut harga. Aset yang merupakan mata wang asas dinyatakan dalam huruf tebal di kiri atas halaman. Mata wang sebut harga yang akan kita bandingkan ditentukan dalam menu lungsur di sebelah kanan skrin.

Ini membolehkan anda memetakan harga aset dari segi mana-mana mata wang sebut harga. Contohnya, USDT atau ETH. Setelah dipilih, seluruh halaman akan memuatkan maklumat yang berkaitan dengan mata wang sebut harga itu.

Cari

Perkhidmatan membuat peta tidak akan lengkap tanpa kaedah mudah untuk mencari pertukaran dan aset. Cari dengan pantas apa yang anda cari dengan menaip di kotak carian. Ini akan memaparkan pertukaran dan aset, jadi anda tidak perlu memisahkan carian anda.

Anda dapat melihat pada gambar yang disediakan bahawa kami dapat dengan cepat mencari aset atau pertukaran dengan mula menaip nama aset atau pertukaran tersebut. Semudah itu, jadi anda tidak perlu susah payah mencari apa-apa semasa melayari laman web.

Carta

Ciri yang paling jelas dari halaman ini pasti akan menjadi carta. Carta harga ini dikemas kini dalam masa nyata untuk memberikan harga terkini bagi setiap pasangan aset di setiap pertukaran utama. Anda boleh menonton secara real-time apabila aset kegemaran anda naik dan turun carta candlestick.

Anda tidak perlu lagi menunggu beberapa minit atau berjam-jam untuk mendapatkan maklumat harga terkini dari laman web seperti CMC. Dapatkan seketika harga langsung untuk setiap aset.

Perhatikan bagaimana anda boleh memilih selang untuk kandil. Shrimpy pada masa ini menyokong tempoh candlestick 1m, 5m, 15m, 1h, 6h, dan 1d.

Pertukaran

Carta perdagangan tidak sama tanpa dapat memilih pertukaran anda. Pilihan pertukaran bergantung pada halaman aset tempat anda berada serta mata wang sebut harga yang dipilih di drop-down di kanan atas.

Hanya pertukaran yang menyokong pasangan aset tertentu yang akan disenaraikan di sini. Semasa anda menukar pasangan aset, anda akan melihat pertukaran yang berbeza diisi di sini yang merupakan pasangan yang menyokong pasangan aset.

Senarai lengkap pertukaran yang disokong oleh carta ini boleh didapati di sini.

Buku Pesanan Langsung

Kandungan terakhir yang akan anda lihat di halaman ini adalah senarai pesanan dan jumlah yang panjang. Ini mewakili siaran langsung buku pesanan di bursa pada masa ini. Pada dasarnya, pesanan terbuka mana yang tersedia di bursa.

Anda dapat melihat pesanan disusun sedemikian rupa sehingga tawaran tertinggi dan harga permintaan terendah berada di bahagian atas. Ini membolehkan anda menilai pesanan terbaik yang terdapat pada buku dengan cepat pada bila-bila masa. Pada dasarnya, jika anda ingin melaksanakan a pesanan beli atau jual pasaran pada masa ini, ini adalah harga pertama yang anda ambil untuk pesanan anda.

Sekiranya anda masih mempunyai pertanyaan tentang cara membaca carta ini dan data yang mereka berikan, Kraken menyediakan glosari perdagangan yang hebat yang menguraikan definisi bagi banyak syarat perdagangan ini.

Glosari Dagangan Kraken

Kesimpulannya

Halaman harga cryptocurrency langsung ini akan memberikan pengalaman baru bagi orang untuk meneroka pasaran crypto. Daripada statistik agregat yang tidak khusus untuk pertukaran, baca butiran yang anda perlukan untuk membuat keputusan yang lebih baik.

Semua data, carta, kemas kini langsung, pasangan perdagangan pertukaran, dan banyak lagi dibuat menggunakan API Pembangun Shrimpy. Mereka adalah API paling kuat untuk data cryptocurrency langsung, pengurusan pertukaran, dan pelaksanaan pesanan.

Mengenai Udang

Udang menerajui pasaran sebagai aplikasi pengurusan portfolio utama. Pengguna dapat mengkonfigurasi portfolio kripto tersuai dan menerapkan strategi pengimbangan semula pasif, menghilangkan kerumitan untuk secara aktif memperdagangkan kripto.

Aplikasi Web Shrimpy: Shrimpy – Pengurusan Portfolio Cryptocurrency

API Dagangan Pembangun Shrimpy adalah kaedah bersatu untuk mengintegrasikan fungsi perdagangan di setiap bursa utama. Kumpulkan data pasaran sejarah, akses soket web masa nyata, jalankan strategi perdagangan lanjutan, dan uruskan jumlah pengguna yang tidak terhad.

API Dagangan Crypto Shrimpy: Udang | API Dagangan Kripto untuk Pembangun

Jangan lupa untuk mengikuti kami Twitter dan Facebook untuk maklumat terkini, dan ajukan sebarang pertanyaan kepada komuniti aktif kami yang luar biasa di Telegram.

Pasukan Udang

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me