Kajian Covesting: Gambaran Keseluruhan Platform Lengkap

Bagi anda yang telah menggunakan PrimeXBT dalam beberapa bulan kebelakangan ini, anda mungkin telah melihat tab baru bertajuk ‘Covesting’ di bahagian atas papan pemuka anda (sudah tentu setelah anda log masuk).

Bagi anda yang cukup ingin tahu untuk mengekliknya, tahniah! Anda adalah orang pertama yang melihat salah satu alat cryptocurrency paling kuat dalam tindakan, dan jika anda menggunakan alat ini, anda adalah pengguna awal.

Modul Covesting, yang tersedia untuk semua pengguna PrimeXBT pada 17 Ogos tahun ini, memberi anda kemampuan untuk berdagang AFK cryptocurrency (jauh dari papan kekunci). Bagaimana anda bertanya?

Pelancaran Bersama Secara Langsung

Pengumuman pop timbul mengenai Modul Covesting di laman web Covesting

Dengan membenarkan pedagang cryptocurrency profesional melakukannya untuk anda semasa anda duduk, berehat, dan membiarkan wang masuk. Sekiranya anda ingin melihat dengan tepat bagaimana melakukan ini di PrimeXBT, lihat artikel kami yang lain. Artikel ini akan memberi tumpuan kepada platform Covesting itu sendiri dan token cryptocurrency COV yang menjanjikan.

Apa itu Covesting?

Peranginan adalah syarikat yang membina alat perdagangan. Modul Covesting mereka yang disebutkan di atas membolehkan anda menyalin perdagangan beberapa pedagang cryptocurrency terbaik.

Laman Web Pelaburan

Laman web syarikat Covesting

Mereka juga baru-baru ini melancarkan versi beta dari platform Covesting berlesen sepenuhnya, yang mematuhi undang-undang, dan selamat yang mengandungi gudang ciri termasuk perdagangan salinan (lebih lanjut mengenai ini kemudian). Modul Covesting juga akhirnya akan tersedia di bursa lain (yang belum disebutkan namanya).

Adakah Covesting sah?

Selamat Melayan?

Perlesenan dan keselamatan Covesting

Covesting adalah sebuah syarikat yang berdaftar di Gibraltar dan merupakan Penyedia Perkhidmatan Teknologi Led diedarkan berlesen sepenuhnya. Sebenarnya, kepatuhan mereka untuk melakukan sesuatu oleh buku ini adalah sebahagian daripada mengapa mereka memerlukan begitu lama produk awam pertama mereka, Modul Covesting, tersedia untuk umum. Projek ini menghadapi sejumlah rintangan peraturan sejak pengumumannya pada tahun 2017 yang akhirnya dilalui.

Adakah Covesting selamat?

Obsesi Covesting untuk mematuhi peraturan setaraf dengan dedikasi mereka untuk keselamatan pengguna. Sebagai permulaan, semua trafik web di platform Covesting disulitkan SSL (https). Mereka juga telah bekerjasama dengan syarikat seperti Cloudfare untuk melindungi dari serangan DDoS. Kata laluan pengguna di-hash secara kriptografi, dan 2FA juga tersedia untuk log masuk dan pengeluaran dana.

Melindungi Keselamatan

Keselamatan aset digital covesting. Imej melalui Covesting

Selain itu, kira-kira 95% dana cryptocurrency di platform Covesting disimpan dalam dompet sejuk pelbagai tandatangan yang memerlukan penyelarasan pelbagai pekerja di seluruh dunia untuk mengakses. Semua dompet panas dihasilkan dan diamankan oleh Azure Key Vault Microsoft. Sebarang aset mata wang fiat tersebar di beberapa akaun bank, dengan akaun berasingan untuk dana pengguna dan operasi Covesting.

Sejarah ringkas Covesting

Covesting diasaskan oleh seorang pedagang Lithuania veteran bernama Dmitrij Pruglo, yang juga Ketua Pegawai Eksekutif Covesting yang aktif secara terbuka. Pruglo mempunyai lebih dari 12 tahun pengalaman berniaga “apa sahaja pergerakan” di beberapa institusi dan bank kewangan Lithuania dan Denmark terbesar.

Tidak lama selepas menjadi penasihat kewangan berlesen, dia memulakan syarikat pegangannya sendiri dan mula bereksperimen dengan pelaburan harta tanah dan menjadi terobsesi dengan perdagangan cryptocurrency pada tahun 2015.

Ketua Pegawai Eksekutif

Ketua Pegawai Eksekutif Pelaburan Dmitrij Pruglo di Macau Finwise Summit, 2018. Imej melalui Youtube

Pruglo menyedari bahawa platform peer-to-peer seperti Airbnb dan Uber adalah masa depan banyak perkhidmatan dalam ekonomi global. Menyedari bahawa perkhidmatan serupa wujud di pasaran kewangan lama untuk diperdagangkan di mana pelabur boleh membayar pedagang untuk memperdagangkan aset mereka bagi pihak mereka, Pruglo memutuskan untuk mewujudkan Covesting.

Ia adalah platform perdagangan salinan yang membolehkan pengguna menyalin perdagangan pedagang cryptocurrency profesional dengan cara yang tidak disimpan (tanpa benar-benar memberikan kripto mereka kepada peniaga). The Buku putih covesting dikeluarkan pada akhir 2017.

Pendedahan Covesting

Demo awam pertama platform Covesting. Imej melalui Medium

Pruglo terobsesi untuk memastikan bahawa Covesting sebagai syarikat dan Covesting sebagai produk mempunyai semua sijil yang diperlukan dan memenuhi semua peraturan yang diperlukan untuk beroperasi secara sah dan aman.

Dia malah dicatat dalam temu bual bahawa Covesting tidak akan pernah menggunakan perkhidmatan KYC pihak ketiga untuk penggunanya hanya kerana masalah keselamatan dan privasi. Inilah sebabnya mengapa platform Covesting memanfaatkan blockchain Ethereum; untuk membuat semua keuntungan dari perdagangan salinan telus dan dapat disahkan secara terbuka.

Apa itu Token COV?

COV adalah token ERC-20 pada blockchain Ethereum yang digunakan di platform Covesting. Sebagai token utiliti asli platform, ia berfungsi pelbagai fungsi. Yang pertama adalah membayar yuran perdagangan dan menerima potongan untuk melakukannya. Token COV yang digunakan untuk membayar yuran perdagangan habis.

Token Covesting

Utiliti token penjelasan dijelaskan. Imej melalui Blog Bersama

Yang kedua adalah sebagai ganjaran – semua keuntungan yang dihasilkan dari perdagangan salinan akan dibayar dalam token COV, menjadikan keuntungan dapat dilihat secara terbuka Ethercan. Yang ketiga adalah mengurangkan yuran platform untuk setiap perdagangan yang menguntungkan (lebih lanjut mengenai ini kemudian).

Walaupun tidak tersedia pada masa penulisan, Pruglo telah menyatakan bahawa token COV juga akan digunakan untuk mempertaruhkan platform untuk menerima pelbagai faedah. Salah satu faedah ini ialah kemampuan menggunakan alat perdagangan algoritma pihak ketiga di platform Covesting.

Walaupun token COV pada mulanya dimaksudkan untuk eksklusif untuk pertukaran Covesting, token tersebut disenaraikan di beberapa bursa sejurus selepas pelancarannya. COV juga akan tersedia di semua pertukaran cryptocurrency yang mengintegrasikan Covesting Module-nya.

Jadual Bayaran Kos

Jadual yuran dan bakar token COV. Imej melalui Covesting

Penting untuk diperhatikan bahawa kerana platform Covesting masih belum dilancarkan dalam versi alfa, tidak diketahui berapa banyak kes penggunaan ini untuk COV yang masih ada, dan yang lain boleh ditambahkan.

Halaman mengenai Token COV di laman web Covesting belum menentukan syarat untuk pembukaan token pada masa penulisan. Semua yang dinyatakan di sini disebut dalam wawancara, Q&Seperti, Soalan Lazim, dan / atau buku putih Covesting.

ICO Token COV

Walaupun jumlahnya agak sukar untuk dijelaskan, Covesting Whitepaper menyatakan bahawa 1.5 juta token diperuntukkan untuk pra-ICO yang berlangsung pada bulan Oktober 2017 dan mengumpulkan sekitar 600 000 $ USD pada sekitar 0,40 $ USD per token.

Peringkat COV ICO

Kos token COV pada pelbagai peringkat ICO. Imej melalui Peranginan

Tawaran syiling awal untuk token COV berlaku pada bulan November dan Disember 2017. Sebanyak 15 juta token tambahan dijual pada anggaran harga 0.60 $ USD per token, menghasilkan pembiayaan 8.5 juta USD yang dianggarkan.

Token COV mempunyai bekalan maksimum 20 juta dan merupakan aset deflasi (kerana dapat dibakar untuk membayar yuran perdagangan dan platform di Covesting). Dari baki 3.5 juta token yang tidak dijual semasa pra-ICO dan ICO, 2.5 juta telah diperuntukkan kepada pengasas projek, dan selebihnya 1 juta COV akan digunakan untuk membayar penasihat dan PR tambahan untuk projek tersebut..

Pengedaran Token COV

Pembahagian token COV. Imej melalui Covesting

9.1 juta USD yang diperoleh dari pembiayaan telah / akan diperuntukkan sebagai berikut: 40% untuk penyelidikan dan pengembangan platform Covesting, 25% untuk pemasaran dan pemerolehan pengguna, 30% untuk perkongsian B2B dan perbelanjaan operasi yang berkaitan, dan 5% untuk undang-undang dan yuran pematuhan. Pruglo mencatat dalam Q&A bahawa dana ini akan lebih dari cukup untuk menampung operasi selama beberapa tahun.

Analisis Harga Token COV

Ketika COV melanda pasaran cryptocurrency terbuka pada bulan Januari 2018, ia diniagakan dengan harga hampir 3 $ USD. Malangnya, ini adalah token COV sepanjang masa dan harganya menurun secara beransur-ansur sehingga mencecah paras terendah yang mengejutkan iaitu kurang dari setengah sen USD pada bulan Februari tahun ini.

Prestasi Harga COV

Prestasi Harga COV. Imej melalui CMC

Walau bagaimanapun, pengumuman pelancaran Modul Covesting pada PrimeXBT menarik token kembali dari ambang, dan sejak itu dalam aliran menaik, baru-baru ini pulih menjadi kira-kira 0,30 $ USD, masih hanya sekitar separuh dari harga ICOnya.

Penyenaraian Pertukaran COV

Sekiranya anda ingin mendapatkan beberapa token COV, anda akan mengalami masa yang teruk. Pilihan anda terhad kepada platform Covesting, KuCoin dan HitBTC, dengan pilihan terakhir dari ketiga mempunyai rekod prestasi yang boleh dipersoalkan.

Penyenaraian Pertukaran COV

Penyenaraian COV di Bursa. Imej melalui CMC

Untuk memburukkan lagi keadaan, jumlah dagangan di semua bursa sangat rendah (sekitar 30 000 $ USD dalam 24 jam) sehingga bahkan tidak mendaftar sebagai lilin di CoinMarketCap. Oleh itu, anda mungkin akan membayar sedikit tambahan untuk mengikis beberapa token COV dari buku pesanan cetek di bursa ini.

Dompet cryptocurrency COV

Sekiranya anda berjaya mendapatkan COV, anda pasti gembira kerana menyimpan cryptocurrency ini sangat mudah. Oleh kerana COV adalah token ERC-20, anda boleh menyimpannya di hampir semua dompet cryptocurrency yang menyokong aset berasaskan Ethereum.

Senarainya panjang dan merangkumi Trezor dan Ledger dompet perkakasan, Dompet Keluaran, dan Dompet Atom (yang terdapat di desktop dan mudah alih).

Peta Jalan Covesting

Walaupun Covesting agak lambat dalam kemajuannya, namun kurang lebih tepat mengikut jadual mengikut peta jalannya.

Peta Jalan Covesting

Gambaran ringkas dari peta jalan Covesting. Imej melalui Youtube

Beberapa bulan selepas ICO pada akhir 2017, token tersebut disenaraikan untuk perdagangan awam di KuCoin dan HitBTC. Sebilangan besar peta jalan Covesting memfokuskan diri pada pengujian tanpa henti platform perdagangan dan ciri-cirinya (terutama perdagangan salinan) dan memperoleh perlesenan yang diperlukan untuk menjadikannya sah.

Pada bulan Mei 2018, Covesting bergabung Perikatan Ethereum Enterprise. Sebagai salah satu inisiatif blockchain terbesar di dunia, EEA terdiri daripada lebih daripada 50 syarikat di dalam dan di luar cryptocurrency, beberapa di antaranya juga termasuk dalam senarai Fortune 500. Anggota termasuk Microsoft, Intel, J.P. Morgan, Accenture, Tendermint, dan Consensys.

Merangkumi EEA

Covesting bergabung dengan Enterprise Ethereum Alliance. Imej melalui Medium

Menonton kandungan Covesting sebelumnya pada mereka Saluran YouTube mengungkapkan seorang Dmitrij Pruglo yang bersemangat yang mempunyai ciri yang jelas, tidak mempunyai B.S. jawapan untuk setiap soalan yang ditanya mengenai projek dalam beberapa Q&Sebagai. Namun, seperti yang kita semua tahu, pasaran lembu 2017-2018 tidak bertahan lama. Sebilangan besar produk yang sedang dalam pembangunan seperti aplikasi mudah alih Covesting nampaknya masih belum selesai (buat masa ini).

Melayan Beta

Covesting memulakan ujian beta Modul Covesting pada PrimeXBT. Imej melalui Covesting

Dari sudut terang, penyatuan Covesting baru-baru ini dengan PrimeXBT menandakan perubahan paradigma untuk projek ini. Pruglo pada awalnya membayangkan bahawa pertukaran cryptocurrency akan menggunakan ciri perdagangan salinan Covesting yang tidak ternilai, dan nampaknya visi akhirnya menjadi kenyataan. Walaupun Pruglo bersikap bijaksana dalam hal kemitraan, nampaknya penggunaan Modul Covesting sedang dalam perjalanan.

Tutorial platform covesting

Walaupun versi alfa platform pertukaran Covesting belum dilancarkan, ia tersedia untuk ujian beta secara terbuka. Untuk mengaksesnya, anda perlu membuat akaun terlebih dahulu. Proses untuk ini agak standard: e-mel, kata laluan, mengesahkan e-mel, dan anda sudah bersedia untuk melancarkan (ish).

Papan Pemuka Bersama

Papan pemuka perdagangan di platform Covesting.

Seperti yang dinyatakan di awal artikel ini, jika anda ingin mengetahui cara menggunakan Modul Covesting di PrimeXBT, silakan rujuk ke bahagian Modul Covesting dalam artikel ini.

Platform Covesting mempunyai antara muka yang sangat mesra pengguna. Ciri-ciri termasuk Papan Pemuka di mana anda dapat mengesan portfolio anda, gerbang pembayaran fiat-crypto segera (dan sebaliknya), dan pertukaran spot TradingView klasik.

Platform Covesting

Papan pemuka perdagangan Covesting dengan tema gelap. Imej melalui Covesting

Terdapat juga tab Dana intuitif untuk melihat baki dompet crypto dan fiat anda, direktori pedagang cryptocurrency aktif yang tersedia untuk perdagangan salinan dan kemampuan untuk menghantar mesej kepada pengguna lain di platform. Anda juga akan menemui alat yang berguna untuk menghasilkan pelbagai laporan kewangan, insentif rujukan, tetapan pengguna (termasuk tema cahaya dan gelap yang lancar), dan pelbagai pilihan sokongan pelanggan.

Memenuhi syarat KYC

Melayan KYC

Muncul ketika cuba memindahkan dana pada atau mematikan Covesting tanpa KYC

Untuk mendeposit atau mengeluarkan dana di Covesting, anda perlu mengemukakan beberapa dokumentasi Kenali Pelanggan Anda (KYC). Ini boleh berupa pasport atau kad pengenalan negara. Anda juga perlu menyatakan alamat anda dan memberikan dokumen yang sah yang mengesahkan alamat tersebut. Menurut Pusat Bantuan Covesting, ia boleh dibawa ke mana sahaja dari 1-5 perniagaan untuk disahkan. Setelah anda mengesahkan identiti anda, anda kini sudah bersedia untuk melancarkan!

Cryptocurrencies di Covesting

Platform Covesting kini menawarkan 8 cryptocurrency untuk diperdagangkan: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Tether, Digibyte, dan token Covesting. Mata wang fiat yang disokong merangkumi Euro, Pound Britain, dan dolar AS. Semua cryptocurrency boleh diperdagangkan berbanding mata wang fiat dan Bitcoin, dengan beberapa boleh didagangkan berbanding Ethereum.

Cryptocurrencies di Covesting

Aset disokong pada platform Covesting

Perlu diingat bahawa pertukaran spot nampaknya menunjukkan bahawa terdapat lebih banyak cryptocurrency yang tersedia untuk diperdagangkan daripada yang boleh didepositkan atau ditarik balik, termasuk Tron, Monero, dan Tezos (XTZ). Tambahan pula, buat masa ini jumlahnya kelihatan agak rendah di platform Covesting.

Oleh itu, nampaknya terdapat perdagangan yang sangat kerap, walaupun dalam denominasi yang lebih kecil daripada yang anda lihat di beberapa pertukaran cryptocurrency lain. Kecairan akan bertambah baik apabila asas pengguna platform bertambah.

Peniaga di Covesting

Seperti Modul Covesting, platform Covesting membolehkan anda menyalin dan menjalankan perdagangan peniaga cryptocurrency profesional secara automatik. Begitu juga, anda dapat melihat berapa banyak keuntungan yang diperoleh setiap peniaga dalam jangka masa tertentu.

Tempoh masa ini adalah penting untuk diperhatikan, kerana seorang peniaga yang telah lama lebih lama dan mempunyai keuntungan 200% dalam jangka waktu tersebut mungkin akan lebih dapat dipercayai daripada pedagang yang mempunyai keuntungan 200% tetapi telah berada di platform selama beberapa hari-hari.

Modul Covesting PrimeXBT

Perdagangan dalam Modul Covesting.

Sekiranya anda seorang peniaga cryptocurrency, ciri perdagangan salinan pada platform Covesting dan Modul Covesting memberi anda peluang untuk menunjukkan bakat anda dan mendapat sedikit wang tambahan (bahagian yuran menerangkan bagaimana).

Walaupun anda juga perlu memberikan dokumentasi KYC, platform Covesting membolehkan anda menetapkan nama pengguna yang dapat dilihat secara terbuka sebagai ganti maklumat sebenar anda sebagai peniaga dan / atau pelabur di platform tersebut. Nota: pelabur yang menyalin peniaga hanya boleh memperuntukkan dana kepada mereka menggunakan token COV.

Bayaran pertukaran Covesting

Terdapat tiga jenis yuran di pertukaran Covesting: yuran perdagangan, yuran perdagangan salinan, dan yuran deposit dan pengeluaran. The jadual bayaran perdagangan didasarkan pada jumlah dagangan 30 hari anda dan sangat menyukai pembuat pasaran, seperti yang dilihat pada gambar di atas.

Bayaran Perdagangan Bersama

Bayaran perdagangan di Covesting. Imej melalui Peranginan.

Salin yuran perdagangan sangat mudah dan seperti berikut: yuran masuk 2% (apabila anda mula mengikuti peniaga), 10% yuran platform (10% dari keuntungan yang anda buat, diambil semasa anda berhenti mengikuti peniaga), dan yuran pedagang 18% (18 % keuntungan dari memperdagangkan aset anda). Sekiranya anda menggunakan matematik sederhana, anda menyimpan 72% keuntungan perdagangan salinan.

Deposit / Pengeluaran Perolehan

Bayaran deposit dan pengeluaran pada Covesting

Deposit dan pengeluaran bayaran untuk Covesting berbeza-beza bergantung pada aset. Mata wang Fiat, khususnya Pound Britain dan Euro, hanya dapat dipindahkan di dalam dan di luar platform Covesting melalui transfer wayar. Memindahkan dana ke bursa tidak memerlukan apa-apa, tetapi anda akan membayar yuran 50 GBP atau 50 EUR yang menarik ketika mengeluarkan dana GBP atau EUR, masing-masing.

Tidak ada bayaran deposit untuk mata wang kripto tetapi perhatikan jumlah deposit minimum. Jumlah pengeluaran minimum juga berbeza bergantung pada cryptocurrency yang dimaksud.

Program Rujukan Covesting

Sekiranya anda ingin memperoleh Bitcoin tambahan dengan Covesting, anda boleh melakukannya dengan merujuk rakan anda ke platform menggunakan pautan rujukan yang dihasilkan secara automatik untuk anda di tab Rujukan. Covesting malah memberi anda kit pemasaran percuma untuk membantu anda menyebarkan berita mengenai kelebihan platform mereka! Semakin banyak orang yang anda rujuk, semakin banyak yuran perdagangan mereka.

Merujuk Tahap Rujukan

Tahap ganjaran untuk rujukan di Covesting

Inilah cara kerjanya: semuanya bergantung pada seberapa banyak rujukan anda berdagang dalam jangka masa 30 hari. Sekiranya semua orang yang anda sebutkan berniaga kurang dari 100 000 $ USD dalam sebulan, anda akan mendapat 20% dari yuran perdagangan mereka. Ini meningkat sebanyak 10% untuk setiap 100 000 $ USD yang mereka jual, sehingga 40%. Oleh itu, Covesting mencatat dalam peraturan rujukan bahawa anda boleh mendapatkan akses ke beberapa “syarat khas” jika rujukan anda memperdagangkan lebih dari 400 000 $ USD dalam tempoh 30 hari.

Menyokong Sokongan Pelanggan

Untuk sokongan pelanggan, platform Covesting memberi anda tiga pilihan: Sembang Langsung, borang Pertanyaan Umum yang boleh diisi, dan halaman Soalan Lazim yang disebut Pusat Bantuan Covesting. Sembang Langsung bukan sembang langsung tetapi sebaliknya borang templat e-mel yang boleh diisi.

Sokongan Pelamin

Halaman sokongan di platform Covesting. Imej melalui Sokongan Covesting

Borang Pertanyaan Umum adalah tepat seperti yang anda harapkan. Halaman FAQ memberikan beberapa maklumat berguna secara sah untuk membantu pengguna yang keliru menavigasi platform Covesting. Malangnya, sebilangan maklumat di sana nampaknya sudah ketinggalan zaman.

Pendapat Kami untuk Meminati

Platform Covesting sangat luar biasa. Sangat mesra pengguna, cepat, ramping, dan tidak penuh dengan maklumat tambahan yang tidak berkaitan dengan perdagangan (yang nampaknya semakin biasa di antara bursa besar hari ini).

Memohon Segera

Pertukaran segera Covesting

Anda juga dapat mengesan portfolio anda secara intuitif, anda boleh mencetak laporan kewangan (yang akan sangat berguna ketika musim cukai berjalan). Yang paling penting, anda boleh menyalin perdagangan veteran perdagangan cryptocurrency yang terbukti secara automatik!

Perkara yang paling mengagumkan mengenai Covesting ialah anda dapat mengetahui bahawa banyak usaha telah dilakukan untuk membina produk mereka. Segala-galanya, kerana kekurangan ungkapan yang lebih baik, sebagaimana mestinya ketika datang ke platform perdagangan cryptocurrency.

Debut Modul Covesting di PrimeXBT adalah bukti lebih lanjut bahawa pasukan Covesting dapat menyampaikan alat yang sangat berharga ke pasaran yang kelaparan untuk mereka. Mudah-mudahan Ketua Pegawai Eksekutif mereka Dmitrij Pruglo akhirnya dapat menundukkan dirinya untuk pekerjaan yang dilakukan dengan serius.

Arbitraj Covesting

Salah satu daripada banyak ciri yang tidak terdapat pada platform Covesting pada masa ini

Sekarang untuk beberapa kelemahan. Pertama, tidak banyak jumlah dagangan di platform Covesting. Walaupun ini akan bertambah baik apabila platform dilancarkan secara rasmi, mungkin beberapa saat sebelum menjadi cukup berguna untuk perdagangan yang serius.

Kedua, banyak dokumentasi mengenai platform Covesting nampaknya sudah lapuk atau tidak betul. Ini menyukarkan pengguna baru (atau calon) untuk memahami bagaimana semuanya berfungsi. Ini juga tidak membantu bahawa terdapat banyak ciri yang telah disebutkan di sana tetapi tidak dilancarkan, seperti perdagangan algoritma.

Ketiga, token COV. Sukar untuk melihat bagaimana token dengan penawaran maksimum yang relatif rendah akan digunakan dengan cekap sebagai token utiliti dalam ekosistem Covesting. Jangan lupa jumlah dagangan yang rendah – boleh dikatakan lebih penting jika token itu diperdagangkan secara aktif.

Isipadu Perolehan

Jumlah dagangan rendah dari token COV menurut CoinMarketCap

Token COV juga terikat dengan sesuatu yang perlahan-lahan menjadi perkara masa lalu: pertukaran wang. Seperti yang dinyatakan oleh CEO Binance Changpeng Zhao dalam temu bual baru-baru ini, pasaran pertukaran cryptocurrency adalah perlumbaan untuk 0 yuran. Apa yang berlaku pada token COV ketika itu berlaku?

Selain itu, Covesting telah membawa tahap ketelusan dan keramahan pengguna yang masih jarang berlaku di ruang cryptocurrency. Mereka telah mencipta produk yang berfungsi dan bukti konsep yang menjanjikan yang dijamin akan menggegarkan ruang cryptocurrency, dan boleh membawa longsoran pengguna yang bergegas untuk memanfaatkan perdagangan salinan dan semua ciri berguna lain yang ditawarkan oleh Covesting.

Gambar Pilihan melalui Covesting

Penafian: Ini adalah pendapat penulis dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan. Pembaca harus membuat kajian sendiri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me