Kajian Pengimbangan Semula Cryptocurrency Frekuensi Tinggi

>

Sepanjang setengah tahun terakhir, pasukan kami telah dikenali sebagai peneraju global untuk penyeimbangan portfolio dalam pasaran crypto. Melaksanakan pengimbangan semula lebih dari $ 350 juta, Udang telah menawan fikiran puluhan ribu peniaga cryptocurrency. Kami tidak hanya memperkenalkan pengimbangan semula sebagai pilihan yang layak untuk pengguna kripto rata-rata, penyelidikan kami membawa kepada penerokaan strategi baru – pengimbangan semula frekuensi tinggi.

Sekiranya anda baru untuk mengimbangkan semula, daftar untuk akaun Shrimpy dan sertai kumpulan Telegram kami untuk terus mengikuti penyelidikan terkini. Kami juga mengesyorkan membaca salah satu artikel pertama yang pernah kami terbitkan di sini:

Pengimbangan Semula Portfolio untuk Cryptocurrency

Pasukan kami telah menganalisis prestasi beratus ribu portfolio yang berbeza sepanjang tahun lalu. Kami mendapati tempoh keseimbangan yang paling baik secara historis adalah antara 1 jam dan 1 hari. Kajian ini akan menyiasat jangka masa keseimbangan antara hari ini untuk menentukan bagaimana keseimbangan antara 1 jam dan 1 hari secara historis dilakukan. Tujuannya adalah untuk mencirikan keseimbangan frekuensi tinggi dengan lebih baik.

Rebalance vs HODL: Analisis Teknikal

Sebelum kita mengetahui hasilnya, penting untuk memahami bagaimana kajian disiapkan. Sumber data kami, sekatan ujian belakang, dan konfigurasi semuanya mempengaruhi hasil yang kami perolehi. Tanpa maklumat ini, sukar untuk mengetahui bagaimana kita membuat kesimpulan. Sekiranya anda tidak sabar untuk mendapatkan hasilnya, jangan ragu untuk melangkah ke bahagian “Hasil”.

Perdagangan & Data

Satu tahun lengkap data pasaran bid-ask tepat dikumpulkan dari pertukaran Binance untuk setiap pasangan aset yang mereka sokong. Bermula pada 3 Mei 2018 dan berakhir pada 3 Mei 2019, data yang tepat ini digunakan untuk menilai perdagangan tertentu pada saat ini keseimbangan akan dilakukan.

Semasa perdagangan disimulasikan untuk kajian ini, a yuran standard .075% diperhitungkan dalam pengiraan. Ini merupakan yuran perdagangan tertinggi untuk pengguna Binance yang telah mengaktifkan kemampuan untuk gunakan BNB untuk bayaran. Oleh kerana ini adalah senario yang paling biasa bagi pengguna pada aplikasi Shrimpy, kami akan menggunakannya sebagai kadar bayaran asas kami. Semasa setiap ujian terakhir, bayaran ini akan diambil untuk setiap perdagangan. Jadi, perdagangan dari LTC ke XMR akan bertukar dari LTC ke BTC dan kemudian BTC ke XMR. Dalam hal ini, kedua-dua perdagangan dikenakan bayaran .075%. Hasilnya adalah model tepat bagaimana bayaran akan diambil dalam senario perdagangan langsung.

Seperti yang dinyatakan, ujian belakang kami menggunakan data bida tanya sebenar dikumpulkan dari pertukaran. Data ini memberikan ketepatan yang tidak tersedia dengan sumber data lain seperti CoinMarketCap. Hasilnya adalah simulasi yang dekat dengan apa yang sebenarnya berlaku semasa pengimbangan semula portfolio.

Akhirnya, kajian kami tidak berusaha menerapkan analisis pasaran tradisional terhadap cryptocurrency. Kedua-dua pasaran ini berbeza dalam banyak hal, yang bermaksud kita tidak selalu dapat menerapkan penyelidikan pasaran tradisional ke ruang crypto. Mencuba melakukannya boleh menghasilkan kesimpulan yang tidak tepat.

Awas: Orang baru-baru ini menerbitkan kajian yang menilai prestasi strategi perdagangan dengan menggunakan data CoinMarketCap. CoinMarketCap tidak memberikan data bid-ask, tetapi data agregat yang tidak patut digunakan untuk menganalisis strategi perdagangan. Menjalankan ujian belakang pada data CoinMarketCap akan membawa kepada hasil yang sangat tidak betul, kesimpulan yang buruk, dan kemungkinan kehilangan dana.

Tempoh Rebalance

Kajian ini akan menilai tempoh pengimbangan semula intraday mulai dari 1 jam hingga 1 hari. Bermula pada 1 jam, setiap jangka masa satu jam akan dinilai sehingga kita mencapai tempoh keseimbangan 24 jam. Ini bermakna kita akan memeriksa keseimbangan setiap 1 jam, 2 jam, 3 jam,…, 23 jam, dan 24 jam.

Tempoh keseimbangan semula adalah jumlah masa tertentu antara setiap keseimbangan semula. Oleh itu, jangka masa keseimbangan semula 24 jam akan menghasilkan keseimbangan semula setiap hari pada waktu yang sama. Perubahan jangka masa ini akan membantu kita menentukan sama ada kekerapan keseimbangan semula mempengaruhi prestasi portfolio. Ketahui lebih lanjut mengenai pengimbangan semula untuk cryptocurrency.

Pemilihan Aset & Peruntukan

Semua aset yang terdapat di Binance dari 3 Mei 2018 hingga 3 Mei 2019 dimasukkan dalam kajian ini kecuali untuk koin stabil berikut: USD, USDT, TUSD, PAX, USDC, USDS.

Semasa proses pembinaan portfolio, aset dipilih secara rawak dari kumpulan aset yang ada di Binance untuk membuat portfolio 10 aset. Setiap portfolio dikekalkan peruntukan berwajaran sama rata sepanjang keseluruhan ujian belakang. Ini bermaksud, pada akhir setiap peristiwa pengimbangan semula, setiap aset memegang 10% dari jumlah nilai portfolio.

Sebagai tambahan kepada jumlah aset untuk setiap portfolio yang diperbaiki, kajian kami juga menetapkan nilai awal setiap portfolio menjadi $ 5,000.

Walaupun kajian kami memilih aset secara rawak, kami sangat tidak menyarankannya sebagai strategi untuk membuat portfolio. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana berjaya membina portfolio yang kukuh.

Ujian belakang

Backtesting adalah proses menjalankan simulasi bagaimana strategi akan dilakukan terhadap sekumpulan data tertentu. Ini membantu menunjukkan daya maju strategi tanpa menggunakan dana sebenar untuk menguji. Dalam kajian ini, kami menggunakan ujian belakang untuk membandingkan hasil pengimbangan semula portfolio frekuensi tinggi dengan strategi beli dan tahan yang mudah. Untuk setiap frekuensi keseimbangan semula, kami menjalankan satu set 1000 ujian belakang. Ini membolehkan kita mencari trend dan corak prestasi portfolio dengan membuat grafik hasil dari semua ujian ini. Baca lebih lanjut mengenai ujian belakang atau jalankan sendiri.

Keputusan

Setelah menjalankan ujian belakang untuk setiap jangka masa keseimbangan setiap jam dari 1 jam hingga 24 jam, kami mencatat prestasi rata-rata 1,000 ujian belakang. Apa yang kami dapati adalah grafik berikut.

Setiap titik data menunjukkan prestasi rata-rata 1,000 ujian belakang. Paksi-x mewakili tempoh keseimbangan yang digunakan untuk setiap set ujian belakang, antara 1 jam hingga 24 jam. Paksi-y adalah peningkatan prestasi berbanding beli dan tahan. Oleh itu, peningkatan prestasi sebanyak 10% bermaksud pengimbangan semula yang dilakukan 10% lebih baik daripada beli dan tahan pada masa pengimbangan semula itu.

Hasil ini menunjukkan tren yang jelas untuk peningkatan prestasi pada masa rebalance yang lebih pendek. Apabila tempoh pengimbangan semula meningkat, kita menyaksikan peningkatan sekitar 10% peningkatan prestasi berbanding beli dan tahan. Dengan memendekkan tempoh keseimbangan semula, kita dapati prestasi median meningkat menjadi 22.55% pada jangka masa keseimbangan 1 jam.

Kecenderungan peningkatan prestasi pada masa rebalance yang lebih pendek telah muncul kembali sepanjang kajian yang menilai prestasi keseimbangan semula. Sebagai contoh, kajian kami sebelum ini yang menilai kesan yuran perdagangan terhadap prestasi keseimbangan semula mendapati bahawa yuran perdagangan yang lebih rendah cenderung mengalihkan tempoh keseimbangan optimum ke tempoh pengimbangan semula yang lebih pendek.

Penyusunan Semula Portfolio Crypto: Analisis Bayaran Dagangan

Sebagai tambahan kepada pengaruh yuran perdagangan terhadap prestasi, kami juga mendapati bahawa pertukaran dengan kecairan yang lebih tinggi juga mempunyai hubungan dengan jangka masa reimbangan yang lebih pendek menjadi optimum. Kajian berikut membandingkan pengimbangan semula Bittrex ke Binance.

Kecairan Pertukaran – Kajian Perbandingan

Ciri utama terakhir yang harus kita ingat untuk kajian ini adalah pengaruh saiz portfolio terhadap prestasi. Ujian belakang kami mendapati arah ke arah jangka masa pengimbangan semula yang lebih pendek menunjukkan prestasi yang lebih baik apabila menggunakan portfolio yang lebih pelbagai.

Kepelbagaian Portofolio: Analisis Teknikal

Hasil Terperinci

Hasil berikut menilai setiap tempoh keseimbangan semula dari 1 jam masa keseimbangan hingga 24 jam masa keseimbangan semula.

Tempoh Rebalance 1 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

sesuai dengan kandungan

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

sesuai dengan kandungan

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_233503 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_233503 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

85.90% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 22.55%

Tempoh Rebalance 2 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_258342 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_258342 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

83.90% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 20.29%

Tempoh Rebalance 3 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_265853 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_265853 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

82.50% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 17.18%

Tempoh Rebalance 4 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_273375 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_273375 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

81.20% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 16.65%

Tempoh Rebalance 5 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_280769 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_280769 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

78.40% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 16.01%

Tempoh Rebalance 6 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_293353 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_293353 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

78.60% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 14.11%

Tempoh Rebalance 7 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_300834 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_300834 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

75.40% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 12.15%

Tempoh Rebalance 8 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_308281 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_308281 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

76.10% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 13.19%

Tempoh Rebalance 9 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_315763 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_315763 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

74.40% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 11.43%

Tempoh Rebalance 10 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_323182 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_323182 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

77.00% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 12.75%

Tempoh Rebalance 11 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_330695 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_330695 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

75.10% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 11.37%

Tempoh Rebalance 12 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_338173 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_338173 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

72.30% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 11.34%

Tempoh Rebalance 13 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_345424 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_345424 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

72.20% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 11.69%

Tempoh Rebalance 14 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_352836 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_352836 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

73.00% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 10.74%

Tempoh Rebalance 15 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_360323 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_360323 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

68.90% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 8.99%

Tempoh Rebalance 16 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_367814 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_367814 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

69.90% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 9.77%

Tempoh Rebalance 17 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_375263 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_375263 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

65.10% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 7.39%

Tempoh Rebalance 18 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_382786 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_382786 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

71.50% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 8.90%

Tempoh Rebalance 19 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_390281 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_390281 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

68.10% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 10.02%

Tempoh Rebalance 20 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_397591 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_397591 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

72.10% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 9.88%

Tempoh Rebalance 21 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_404866 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_404866 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16 piksel; }

72.70% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 10.41%

Tempoh Rebalance 22 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_412216 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_412216 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

72.00% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 9.41%

Tempoh Rebalance 23 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_419828 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_419828 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

70.30% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 9.34%

Tempoh Rebalance 24 Jam

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

peranan = “persembahan”

class = “gambar-slaid-sauh

isi-isi

“>

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_427421 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid {margin-kanan: -16px; }

# block-yui_3_17_2_1_1557003035160_427421 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper {margin-right: 16px; margin-bottom: 16px; }

71.00% portfolio mengatasi pembelian & tahan.

Prestasi median meningkat berbanding beli & tahan: 10.6%

Kesimpulannya

Pengimbangan semula frekuensi tinggi adalah strategi portfolio cryptocurrency baru yang dibawa ke pasaran oleh Aplikasi udang. Penemuan bahawa jangka masa penyeimbangan semula secara historis optimum ketika menerapkan strategi pengimbangan semula pada pertukaran yuran yang sangat cair dan rendah, membuka jalan baru bagi pedagang kripto untuk terlibat dalam pasaran. Daripada menyesuaikan kedudukan secara manual ketika pasaran berubah, Shrimpy secara automatik dapat memanfaatkan turun naik cryptocurrency.

Dalam kajian ini, hasil kami sejajar dengan semua penerbitan kami sebelumnya mengenai prestasi keseimbangan semula. Kami mendapati jangka masa rebalance yang lebih pendek melebihi jangka masa rebalance yang lebih lama sehingga frekuensi 1 jam. Hasilnya menunjukkan bahawa tempoh keseimbangan 1 jam adalah optimum dalam jangka waktu satu tahun yang diperiksa dalam kajian ini.

Tempoh pengimbangan semula satu jam mengatasi pembelian & tahan sebanyak 22.55%.

Penafian: Ujian belakang mengkaji prestasi masa lalu dan tidak menjamin prestasi masa depan.

Mengenai Udang

Udang adalah perdagangan kripto automatik & alat pengurusan portfolio yang membolehkan pengguna mengautomasikan portfolio crypto mereka dengan hanya beberapa klik. Shrimpy juga menyokong API perdagangan paling maju untuk pembangun aplikasi.

Permohonan Udang

Shrimpy – Pengurusan Portfolio Cryptocurrency

Aplikasi Shrimpy adalah penyelesaian pengurusan portfolio untuk pemilik cryptocurrency dan aset digital. Melalui mesin pengindeksan dan pengimbangan semula yang unik, Shrimpy membolehkan peniaga menguruskan aset crypto mereka yang serupa dengan dana indeks tradisional. Dengan menyediakan penyelesaian pengurusan pasif yang mudah, Shrimpy menyediakan pengguna dengan penyelesaian jangka panjang yang berkesan untuk menguruskan aset crypto mereka tanpa perlu berdagang.

API udang

Udang | API Dagangan Kripto untuk Pembangun

API Dagangan Crypto Shrimpy dibuat sebagai penyelesaian berasaskan awan untuk mengatasi beberapa sekatan jalan raya pembangun crypto termasuk Perdagangan Pertukaran, Skalabiliti Produk, dan Pengurusan pengguna. Dengan adanya Shrimpy’s API, pemaju dapat memanfaatkan infrastruktur perdagangan kami yang ada dan data masa nyata untuk pengembangan aplikasi dan bukannya menguruskan sambungan ke setiap pertukaran mereka sendiri.

~ Pasukan Udang

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me