Panduan untuk PonziScheme.io – Cara Tercepat untuk Kehilangan Wang Anda

Skim Ponzi yang paling revolusioner di pasaran baru sahaja mencecah Blockchain. Tidak kerana Bitconnect mempunyai struktur piramid inovatif yang menghiasi web.

Nama projek blockchain inovatif adalah “Ponzischeme.io” tetapi jangan biarkan nama menipu anda, ia tidak seperti Ponzicoin biasa. Ini adalah Skim Ponzi yang “unik seperti FU * K”.

Mereka sekarang telah memutuskan bahawa mereka ingin mengumpulkan dana melalui ICO pada hari pertama bulan April ini. Alasannya adalah bahawa banyak pelabur pasti akan terbakar semasa penjualan bulan Mac dan sedang mencari rahmat simpanan.

Skim Ponzi sangat baik untuk para pelabur awal, jadi kami memutuskan kami ingin masuk secepat mungkin dan mula merujuk rakan, guru, ibu bapa dan datuk nenek kami.

Sebelum melabur, kami perlu melakukan sedikit kajian untuk memastikan bahawa itu adalah skim piramid yang sah. Terdapat begitu banyak penipuan keluar ICO hari ini sehingga sukar untuk mencari Ponzi pilihan anda.

Ponzi Yang Paling Jujur

Logo PonziScheme.io

Imej melalui ponzischeme.io

Satu perkara yang sangat menarik bagi kami adalah betapa jujurnya projek ini. Kejujuran adalah sesuatu yang sangat sukar dicapai dengan ICO cryptocurrency hari ini. Terdapat beberapa yang menyatakan bahawa mereka akan mengubah rantaian bekalan, mencipta semula dunia dan menyelesaikan keamanan dunia di blockchain.

Ponzischeme.io hanya mahu merompak Peter untuk membayar Paul. Mereka ingin memberi anda pulangan yang tetap dari pelaburan anda dari pendapatan yang mereka hasilkan dari peserta baru. Lebih-lebih lagi, mereka benar-benar menjadikan anda sebahagian daripada projek ini. Anda akan mendapat komisen rujukan berdasarkan orang yang anda perkenalkan.

Mereka juga telah mengembangkan Skim Ponzi ini dengan bantuan kontrak pintar Ethereum yang telus. Anda tidak perlu risau tentang beberapa kod sisi pelayan yang tidak jelas yang dijalankan oleh pengendali skema Ponzi. Di sini anda dapat melihat sendiri bagaimana dana tersebut dibahagi.

Sudah tentu, selalu ada kemungkinan bahawa kod kontrak pintar mempunyai beberapa kelemahan yang serius. Ini adalah sesuatu yang telah berlaku dalam kejadian DAO dan baru-baru ini dengan dompet Parity multisig.

Namun, tidak perlu genius untuk menjalankan skema Ponzi sehingga tidak diragukan lagi seseorang merasa lebih selamat mengenai kod tersebut.

Pasukan Impian Skim Ponzi

Fikiran di sebalik projek Skim Ponzi adalah beberapa yang paling berpengaruh di seluruh ruang cryptocurrency. Sebagai contoh, terdapat khabar angin bahawa Kemyd Genesis Seed mendapat latihan pelaburan penipuan peribadi semasa waktunya di dana pelaburan Madoff.

Pasukan Impian Skim Ponzi

Imej melalui ponzischeme.io

Satoshi Potato juga merupakan aset yang luar biasa bagi pasukan. Dia berkongsi nama yang sama dengan Satoshi Nakamoto (pencipta Bitcoin) jadi dia pasti mempunyai pengalaman luas dalam blockchain. Ini mungkin kebetulan tetapi kebetulan seperti itu jarang berlaku di ruang cryptocurrency.

Kami juga mempunyai kelebihan dari individu lain seperti Dr Craig Sweet Potato dan Elizabeth Onioness. Senang melihat pasukan profesional yang pelbagai dengan kumpulan kemahiran yang berbeza disatukan untuk tujuan bersama membina skema ponzi terhebat. Sudah tentu mereka akan mendapat semua dana Ponzi yang masih ada tetapi ini adalah tambahan kepada tujuan mereka yang lebih besar.

Kad Kredit Perdagangan Opsyen IQ

Sekiranya anda ingin menghubungi pasukan dan bertanya kepada mereka sebarang pertanyaan mengenai skema Ponzi maka anda boleh menghantar e-mel kepada mereka [email protected]. Mereka mungkin memerlukan sedikit masa untuk menghubungi anda kerana mereka agak sibuk …

Tahap Pelaburan yang berbeza

Terdapat sebilangan peringkat pelaburan yang boleh anda laburkan. Semua ini memberikan pulangan 90% tetapi mereka mempunyai tahap harga yang berbeza untuk token. Tahap ini juga dilengkapi dengan nama yang benar-benar inovatif yang mempunyai banyak faedah.

Tahap Pelaburan yang berbeza

Imej melalui ponzischeme.io

Kami secara peribadi lebih suka tahap 4 kerana ini adalah Bitconneeect tahap. Sebilangan besar penganjur Bitconnect awal menghasilkan banyak wang sebelum Skim ini runtuh. Sudah tentu, anda selalu boleh melabur di tahap 6 tetapi anda bukan anak kecil dan cryptokitties adalah ponzi untuk anak-anak.

Dari Perdagangan hingga Penjenamaan Semula

Peta Jalan juga semudah dan jelas seperti tesis pelaburan Skim Ponzi yang lain. Platform ini mula diperdagangkan hari ini, 1 April dan akan mengadakan pengumuman perkongsian baru pada bulan Jun.

Peta Jalan PonziScheme

Imej melalui ponzischeme.io

Sudah tentu, kami sangat berminat dengan video muzik yang akan dikeluarkan pada bulan Julai. Kononnya terdapat beberapa aksi barisan kepala yang sangat menarik termasuk kemungkinan ciri Carlos dari Bitconnnnect. Bolehkah kita mendengar pembuatan ulang dari “WhatAmIGonnaDo”?

1 April untuk Ponzi Fools

Bagi mereka yang telah memutuskan untuk membaca keseluruhan ulasan dan belum melabur dalam ponzischeme.io, anda mungkin akan memilih satira karya ini. Ponzischeme.io adalah jenaka orang bodoh pada bulan April yang ingin bersenang-senang di semua penipuan cryptocurrency yang berlaku.

Hanya dalam 6 bulan yang lalu, kita telah menyaksikan kejatuhan Bitconnect dan BTC Global. Ini adalah skema Ponzi cryptocurrency yang besar. Kami juga telah melihat sejumlah penipuan keluar ICO lain seperti Confido dan Benebit di antara yang lain.

Pembangun di sebalik ini ingin memberi penjelasan melalui projek Skim Ponzi yang sangat pintar dan unik. Ini sepenuhnya jujur ​​dan bahkan mempunyai kod kontrak pintar intuitif untuk menyandarkannya. Ini bukan kebetulan kerana pemaju mempunyai laman web yang menarik yang cuba menjelaskan pengaturcaraan kepada orang bukan teknikal menggunakan jenaka.

Sekiranya anda masih berharap dapat memperoleh keuntungan dari peringkat awal Skim Ponzi, maka anda tidak bernasib baik. Tidak ada penjualan token dan pembangun memberitahu anda apabila anda mencuba langkah pelaburan.

Ini sememangnya bagus untuk ekosistem cryptocurrency kerana semakin menyedari orang tentang apa itu skema Ponzi, bagaimana melihatnya dan tentu saja, mengelakkan kehilangan wang dalam satu.

Gambar Pilihan melalui Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me