Penyelesaian kepada Volatiliti Crypto – Platinum DAO Engineering

Slava Zhelt berkongsi mengenai USDQ dan KRWQ, koin stabil terdesentralisasi yang unik yang memudahkan jaminan Bitcoin. Slava bertindak sebagai Pakar Keselamatan Kanan dalam Platinum Q DAO Engineering. Di dalam pasukannya, Slava terkenal dengan rekod prestasi yang sempurna mengenai keselamatan dan kebolehpercayaan dalam projek, yang dia sumbangkan. Baca artikel ini dan mulailah belajar mengenai gelombang desentralisasi, yang sedang mengganggu stablecoin.

Selama 3 tahun terakhir, Syarikat Platinum menjadi Broker Penyenaraian terbesar di dunia: kami telah menyenaraikan 300+ projek di Bursa Teratas dan menyokong Pembuatan Pasaran untuk 70+ projek.

Papan pemuka penggalangan dana Platinum STO / ICO dan platform tokenisasi kini dipasang pada 30+ projek, dan ini telah membantu mereka mengumpulkan lebih dari $ 350,000,000

Dalam Platinum Q DAO Engineering, kami mencipta banyak perkara menarik:

  • BTCNEXT – pertukaran yang paling selamat, dipatuhi dan dikawal selia, dibina oleh peniaga untuk peniaga;
  • Stabilcoin terpusat KRWQ, USDQ, JPYQ, CNYW (kami adalah Stablecoins DAO kedua selepas Maker DAO)

Bacalah wawancara pendek ini dan mulailah belajar mengenai gelombang desentralisasi, yang sedang mengganggu stablecoin.

Blockchain mempunyai banyak potensi dalam hal keuangan. Pada tahap pengembangan teknologi ini, ia dapat menawarkan banyak solusi yang dapat digunakan dalam skala besar, seperti stablecoin. Stablecoins direka untuk menjadi jambatan antara kewangan tradisional dan cryptocurrency – ia berfungsi sebagai token blockchain, tetapi nilainya biasanya disatukan ke mata wang dunia nyata, dan sangat berguna di pasaran crypto yang tidak stabil.

Di sini di Platinum Q DAO Engineering, kami telah mengembangkan koin stabil keluarga Q DAO, termasuk USDQ dan KRWQ, disatukan ke Dolar AS dan Won Korea. mereka berfungsi sepenuhnya dan dapat digunakan untuk segala tugas, dari perdagangan hingga menabung, sebagai alternatif untuk akaun bank. Tetapi bagaimana ia harus digunakan? Bagaimana ia berbeza dengan stablecoin lain? Kami meminta pakar keselamatan kanan kami Slava Zhelt untuk menjawab soalan ini dan beberapa soalan lain.

– Mengapa kita mempunyai turun naik seperti itu di pasaran crypto dan bagaimana stablecoin membantu mengelakkannya?

Slava: Setiap hari semua pasaran diniagakan naik. Pasaran kripto tidak begitu unik dalam maksud ini. Volatiliti gila ini disebabkan oleh kekurangan kecairan di pasaran crypto – hanya ada pembeli dan penjual yang cukup untuk membuat pesanan, jadi harganya berjalan dengan baik sehingga menghapuskan buku pesanan tipis tanpa sebarang tentangan. Apabila anda tidak memahami apa yang berlaku, keputusan yang paling masuk akal adalah keluar dari semua posisi dan tunggu. Itulah yang digunakan oleh stablecoin USDQ dan KRWQ – menjadi aset yang boleh dipercayai di mana anda dapat mengekalkan nilai portfolio anda. Kembali pada masa-masa ketika konsep stablecoin tidak ada, anda tidak dapat lari dari turun naik, anda hanya boleh melompat antara Bitcoin dan pelbagai altcoin, yang biasanya bergerak ke arah yang sama. Kini anda boleh menjual kripto anda dan menahan koin stabil, seperti USDQ dan KRWQ sehingga anda memutuskan sudah tiba masanya untuk pembelian itu lagi.

– Dan apa perbezaan antara USDQ, Tether dan, katakanlah, TrueUSD?

Seseorang mungkin menyukai dan menggunakan TrueUSD dan Tether, walaupun terdapat berita skandal terkini. Tetapi secara peribadi saya tidak menyukai model mereka – mereka disokong oleh dana di bank, dana ini dapat dibekukan pada bila-bila masa sekiranya seseorang di kerajaan memutuskan bahawa mengeluarkan stablecoin adalah haram. Atau mengeluarkannya dari akaun bank dan menyembunyikannya, dan wang yang stabil itu tidak akan bernilai. Di Platinum Q DAO Engineering, kami menyokong model desentralisasi – kami tidak mempunyai kawalan ke atas cagaran, dan semua token dibuat dengan menghantar Bitcoin ke dalam ekosistem Q DAO. Rangkaian neural mengekalkan harga yang stabil dan akan menjual cagaran, jika berlaku beberapa kejadian black swan, untuk mengembalikan dana awal kepada pemegang Q DAO stablecoin. Penggunaan rangkaian neural menjadikan USDQ sebagai salah satu koin paling pintar di pasaran sekarang. Ini benar-benar “stablecoin algoritma” dan jauh lebih selamat digunakan daripada duit syiling yang dikeluarkan secara manual. Adakah anda tahu berapa banyak Tether disokong? Saya tidak. Pada masa ini, stablecoin kami dijamin sebanyak 166% oleh BTC, itu lebih daripada cukup.

– Mengapa anda menyertai pasukan dan memutuskan untuk bekerja di Q DAO?

Saya mahu mencabar kemahiran saya. Sebagai pakar keselamatan, anda dapat menggunakan kemahiran anda dengan baik, mengkaji kod kontrak pintar, dan memastikannya cukup selamat. Pasukan Platinum Q DAO Engineering kami juga telah mengembangkan pertukaran mesra dan selamat BTCNEXT, Jepun dan Korea. Dan tentu saja, kami menambah USDQ dan KRWQ di sana juga. Pelanggan BTCNEXT boleh membeli dan menggunakannya dalam perdagangan. Pada pekerjaan ini, anda selalu mempunyai beberapa tugas baru, yang tidak pernah ada yang pernah dihadapi, dan itulah yang paling saya sukai.

BTCNEXT adalah platform perdagangan spot dan margin generasi seterusnya. Pertukaran ini dirancang untuk pemula dan disampaikan oleh pakar. Untuk melindungi dana pelabur, pemaju BTCNEXT telah melaksanakan lebih dari 300 langkah keselamatan. Dalam masa terdekat, pengguna akan dapat memperdagangkan lebih dari seratus jenis token termasuk Bitcoin, Ethereum, Litecoin, dan USDQ stablecoin. Lebih-lebih lagi, di samping itu, peniaga boleh menyambung ke perkhidmatan API, mengotomatisasi banyak operasi rutin mereka. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai BTCNEXT, lawati laman web mereka dan ikuti Twitter, Instagram, Telegram, Facebook, Sedang, dan LinkedIn.

USDQ adalah stablecoin yang terdesentralisasi, yang menggunakan algoritma untuk menawarkan kestabilan dan kebolehpercayaan yang lebih tinggi. Sepenuhnya rantai dan dipantau oleh robot AI berkelajuan tinggi, ekosistem menawarkan pertahanan yang boleh dipercayai terhadap tindakan dan serangan jahat. Mula-mula, dalam barisan pasak fiat, USDQ dibawa oleh Pasukan KEJURUTERAAN PLATINUM Q DAO, yang ingin bersama-sama menyelesaikan penyelesaian inovatif dalam jaminan, menggunakan mekanisme penstabilan dan oracle untuk kestabilan daya tahan tinggi.

Tidak lama lagi akan ada syiling stabil yang lebih disokong sepenuhnya: JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ di bawah jenama Q DAO. Tanpa nama penuh, USDQ memecahkan had dari dunia warisan ini.

Lawati https://usdq.platinum.fund untuk maklumat terkini mengenai USDQ (dan KRWQ – tidak lama lagi)

Lawati sekarang Rasmi Sembang telegram untuk mengetahui peretasan pembangunan terkini.

Penerbitan siaran akhbar berbayar di halaman ini tidak boleh dianggap sebagai sokongan oleh Biro Koin. Pembaca harus membuat kajian sendiri sebelum melaburkan dana di mana-mana syarikat atau perkhidmatan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me