Raikan Krismas ini dengan Edisi Terhad CoinGecko NFT

Salam Musim!

Yuletide ada di atas kita! Pasaran kripto mungkin kuat tahun ini tetapi jangan lupa perkara-perkara dalam kehidupan yang penting. Mari kita nikmati musim percutian ini untuk bersantai dan menikmati semangat Krismas.

CoinGecko ingin memasuki semangat Krismas dengan memberikan sesuatu yang istimewa tahun ini. Kami memberikan CoinGecko Christmas edisi terhad bertema ERC-721 Non-Fungible Tokens!

Sebagai sebahagian daripada eksperimen kami dalam Token Non-Fungible (NFT), kami ingin melihat apa yang kami dapat #BUIDL di ruang ini dan kami keluar dengan tokek Non-Fungible edisi terhad yang comel ini dalam pakaian Krismas!

Mengapa kita melepaskan NFT?

Salah satu pengembangan blockchain yang telah kami perhatikan pada tahun 2018 adalah peningkatan Token Non-Fungible. Bersama dengan Tidak Boleh Dilayari.com, kami membuat segmen khas NFT di kami Laporan Crypto Q3 2018.

Sekiranya anda tertanya-tanya apa itu NFT atau bahkan konsep fungibility, berikut adalah penjelasan ringkas. Kebolehfungsian dalam token merujuk kepada harta benda di mana satu token boleh diganti dengan yang lain. Token Non-Fungible, sebaliknya, mewakili kelas token yang unik dan boleh dibezakan antara satu sama lain.

Token Coingecko NFT

Di atas adalah tangkapan skrin pada Slaid 40 dari kami Laporan Crypto Q3 menerangkan NFT.

CoinGecko Krismas NFT

Oleh kerana kami mendapati NFT sangat menarik di sini, kami ingin mencetak beberapa NFT dan berkongsi dengan rakan kami yang memahami Token Non-Fungible. Kami telah merancang tokek kami dalam 5 pose Krismas yang berbeza tahun ini. Mempersembahkan kepada anda tokek yang tidak berjangkit!

Santa Gecko

Ho! Ho! Ho! Adakah anda nakal atau baik tahun ini? Saya tahu anda mahukan Harga Ethereum mencecah $ 1,000 lagi dan berharap saya dapat memberikannya kepada anda. Malangnya, saya tidak dapat berbuat demikian dan telah menyediakan dua hadiah kecil untuk anda. Selamat Hari Natal!

Little Timmy Gecko

Musim sejuk sudah tiba dan saya suka pelompat pokok Krismas saya! Beanie dan sarung tangan saya ditenun oleh ibu. Dia memberitahu saya bahawa kita perlu bersyukur dalam hidup dan sentiasa bahagia. Saya tidak banyak berkongsi tetapi saya mempunyai gula-gula tebu di sini. Adakah anda mahukannya?

Snowman Gecko

Saya suka membuat orang salji semasa musim sejuk. Manusia salji terbesar yang saya buat adalah 2 meter! Ini hanya mini dan saya dengan bangga meletakkan fedora ayah saya di atasnya. Harap anda suka orang salji!

Tokek Dapper

Salah satu tradisi keluarga kami adalah berpakaian dan menghias pokok Krismas keluarga kami bersama-sama. Setiap tahun kami menarik banyak tempat untuk meletakkan bintang di pokok Krismas. Tahun ini pada tahun 2018, saya adalah yang terpilih dan saya dapat mengambil gambar dengan pokok Krismas di tuksedo dan bowtie merah saya.

Tokek Luncur Ais

Siapa yang tidak suka bermain skate ais! Setiap tahun saya menunggu kolam membeku sehingga saya dapat bermain es dengan rakan-rakan saya. Itu membuat hati saya menjadi liar dan saya berasa sangat bebas. Saya suka bagaimana dunia adalah tiram saya dan ia menyediakan banyak peluang untuk saya!

Lawati Mikro NFT Krismas 2018 kami di sini dan lihat NFT kami! https://xmas2018.coingecko.com/

Kiraan Balik Coingecko

Cara mendapatkan CoinGecko Christmas NFT?

Kami telah mencetak 20 set tokek Non-Fungible dengan masing-masing nombor siri tersendiri dari 1 hingga 20. Setiap set tokek Non-Fungible mengandungi 5 rekaan tokek unik di atas. Terdapat sejumlah 20 x 5 = 100 Tokek Tidak Berjangkit.

Oleh kerana ini adalah pertama kalinya kami menggunakan kontrak pintar NFT, kami memberikan 16 set tokek Non-Fungible berjumlah 80 Christmas Gecko NFT. Kami khuatir kami mungkin membuat beberapa kesilapan, oleh itu kami menyimpan 20 NFT sebagai simpanan sekiranya ada yang tidak kena semasa kami menghantar NFT.

Untuk berpeluang memenangi salah satu daripada 80 CoinGecko Christmas NFT ini, jawab soalan dan selesaikan tugas di sini:

https://gleam.io/P4mWZ/coingecko-christmas-nft-giveaway

Penyertaan ditutup 23 Disember 2018 pada 23:59 GMT +8. Pemenang akan ditentukan berdasarkan jawapan paling kreatif yang diberikan. Pemenang hanya akan mendapat 1 dari 5 reka bentuk Gecko Non-Fungible dan kami akan berusaha memberikan reka bentuk pilihan.

Kami merancang untuk memindahkan 80 Tokek yang Tidak Berjangkit pada Malam Krismas, 24 Disember 2018.

Terma dan syarat

Seseorang tidak boleh ditarik lebih dari sekali. Dengan memberikan alamat e-mel anda, anda bersetuju untuk melanggan buletin harian CoinGecko. Kami akan menghantar Tokek Tidak Berjangkit ke alamat ETH yang disediakan. Pastikan dompet Ethereum anda menyokong ERC-721. CoinGecko tidak bertanggungjawab sekiranya anda memberikan dompet yang tidak menyokong ERC-721.

Penerbitan siaran akhbar berbayar di halaman ini tidak boleh dianggap sebagai sokongan oleh Coin Bureau. Pembaca harus membuat kajian sendiri sebelum melaburkan dana di mana-mana syarikat atau perkhidmatan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me