SmartHODL Capital – Seorang Jurutera AI Menjadi Pemimpin Shrimpy

>

Grant Bartel berasal dari Amerika Syarikat dan sebelumnya bekerja di Wall Street. Sepanjang waktunya bekerja dengan profesional pelaburan, dia menyadari bahawa kebanyakan institusi “penuh dengannya”. Dia melihat bagaimana pelanggan akan ditawarkan produk dan strategi asas yang dibungkus dalam pakej yang terlalu kompleks. Barang yang baik selalu disediakan untuk diri mereka sendiri atau pelanggan yang bergaji tinggi.

Pada tahun 2016, Grant menyelami cryptocurrency di mana dia kini memanfaatkan kemahirannya sebagai jurutera AI dan pembangun perisian untuk menjadi kuantiti yang berkesan. Menggabungkan semua kemahiran dan pengalaman ini bersama-sama, dia bertujuan untuk menolong dirinya dan orang lain melaksanakan strategi lanjutan untuk pasaran kripto yang secara tradisinya tidak akan tersedia untuk pelabur runcit.

Itulah sebabnya dia menubuhkan Modal SmartHODL dan membina strategi crypto yang memanfaatkan kekuatan AI, model quant, dan cloud untuk berdagang dengan lebih bijak dan selama 24 jam, 7 hari seminggu. Orang membayar banyak untuk memanfaatkan pasaran seperti ini, tetapi terima kasih kepada pasaran crypto, kita semua dapat mengaksesnya.

Ikuti Grant on Shrimpy

Ikuti Grant di Twitter

Jurutera AI yang bekerja di Wall Street. Ketahui perjalanannya ke cryptocurrency dan bagaimana dia akan membawa strategi novelnya ke Shrimpy.

Strategi

Grant mempunyai satu strategi utama yang telah menarik minat para pelabur. Strategi ini disebut AI Limit Loss, yang digunakan untuk memperdagangkan aset pendasar yang berbeza, termasuk Ethereum dan Bitcoin. Kedua-dua ETH AI Limit Loss dan BTC AI Limit Loss adalah strategi kuantitatif automatik sepenuhnya yang menggunakan kecerdasan buatan untuk menentukan tempoh perdagangan yang optimum dan menghentikan kerugian ketika memperdagangkan asas masing-masing (ETH atau BTC). Ini adalah strategi yang cukup agresif yang memfokuskan untuk terus berada di pasar sesering mungkin sambil mengelakkan kemerosotan yang teruk. Strategi ini dirancang untuk pedagang yang ingin berada di puncak strategi pelaburan.

Semua strategi yang dikembangkan oleh Grant sepenuhnya automatik dan berjalan di cloud, jadi bermitra dengan Shrimpy masuk akal kerana teknologi bekerja sama dengan baik. Terdapat juga komuniti hebat dalam Shrimpy yang berminat dengan strategi perdagangan cryptocurrency pintar, terutamanya untuk strategi perdagangan kuantitatif automatik sepenuhnya yang tidak pernah tidur.

Grant telah membangun infrastruktur untuk algoritma untuk menjalankan perdagangannya secara automatik, jadi penyelidikannya terutama bertujuan untuk meningkatkan pengambilan keputusan algoritma strateginya. Inti minatnya terletak pada aset besar seperti Bitcoin dan Ethereum yang merupakan aset cair yang diperdagangkan di bursa terbesar di dunia.

Ikuti Grant on Shrimpy.

Falsafah

Pemberian sangat menaik pada crypto. Terdapat keperluan serius di seluruh dunia untuk mendapatkan wang yang lebih baik, dan dia sukar mempercayai bahawa apa-apa dapat menyaingi cryptocurrency pada masa ini. Wang telah dikembalikan kepada orang-orang dan dia berpendapat lebih banyak orang akan mula menyedari bahawa crypto adalah masa depan.

Mengenai peristiwa global baru-baru ini, Grant percaya sepenuhnya bahawa institusi yang mapan dan besar bukan peminat cryptocurrency. Walaupun mereka suka blockchain, mereka tidak suka kehilangan kuasa yang mereka miliki atas sistem kewangan yang ada. Institusi memerlukan kaedah untuk menaikkan sistem seperti gelembung dan dapat melakukannya dengan mudah dengan fiat. Namun, lebih banyak orang menyedari bahawa mereka dapat menghindari perangkap inflasi ini dan risiko sistemik lain yang berkaitan dengan fiat. Cara mereka melakukannya adalah melalui cryptocurrency.

Grant berminat dengan crypto kerana dua sebab: untuk menjana wang dan mengekalkan nilai wangnya. Dia juga bukan peminat sistem perbankan institusi. Dia bekerja di industri pengurusan aset selama bertahun-tahun sebagai penganalisis kuantitatif, jadi dia melihat sendiri bagaimana daging itu dibuat. Ia tidak bagus, dia akan memberitahu anda perkara itu.

Pendapat

Cryptocurrency kegemaran

Cryptocurrency kegemarannya masih Bitcoin dan Ethereum. Anda boleh memanggilnya tradisionalis, tetapi dia masih menganggap aset ini meliputi sebahagian besar kes penggunaan ketika menggunakan ayat crypto.

Itu tidak menghalangnya untuk menghargai kripto lain. Dia sebenarnya peminat Chainlink.

Pengaruh Kegemaran

Menariknya, Grant belum berminat untuk mengikuti pengaruh di ruang crypto. Dia mendapati ruang itu menjadi bising dan kerana dia sering terobsesi dengan pasar, kebanyakan orang yang berpengaruh tidak sesuai dengannya. Akibatnya, dia membakar jalan sendiri dengan melakukan penyelidikan sendiri dan mengkaji pasar.

Walaupun dia tidak mengikuti pengaruh tertentu, dia sering dijumpai mengikuti berita kripto. Dia pembaca setia CoinDesk, CoinTelegraph, dan organisasi berita crypto utama yang lain.

Pertukaran Kegemaran

Walaupun dia mempunyai banyak akaun pertukaran, dia adalah peminat terbesar Binance. Ini hanya platform yang sangat mudah digunakan, mereka selalu menambahkan ciri baru, dan API mereka terintegrasi dengan baik ke dalam perisian backendnya.

Alat Kegemaran

Oleh kerana dia paling berminat dengan pasaran, dia menghabiskan banyak waktunya di CoinGecko dan CoinMarketCap.

Jangan lupa lihat Grant on Shrimpy! Dia kini menyokong dua pemimpin yang berbeza yang kedua-duanya menerapkan strategi yang berbeza. Anda boleh mendapatkan strategi ini di sini:

  • Ikuti Kehilangan Had ETH AI

  • Ikuti Kehilangan Had BTC AI

Platform Dagangan Sosial Kami

Udang adalah platform perdagangan sosial untuk cryptocurrency. Ia dirancang untuk kedua-dua peniaga profesional dan pemula untuk datang dan belajar mengenai industri kripto yang sedang berkembang. Pada Shrimpy, pengguna dapat menyalin portfolio dan strategi perdagangan pedagang lain.

Tidak sampai beberapa minit, anda boleh berhubung dengan peniaga terkemuka di dunia. Mengikuti beberapa pemimpin sekaligus memberi jalan bagi setiap pengguna untuk menguruskan pelbagai strategi dan cryptocurrency.

Shrimpy menyokong 16 pertukaran kripto terkemuka, strategi portfolio automatik, dan alat penjejakan pasaran. Ketahui lebih lanjut mengenai semua yang ditawarkan oleh Shrimpy dengan mengikuti pautan ini:

ciri-ciri

Pengajian

Tutorial

Kandungan artikel ini tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan. Mengikuti pemimpin sosial boleh menanggung risiko yang berpotensi untuk modal anda.

Ikut kami Twitter dan Facebook untuk maklumat terkini, dan ajukan sebarang pertanyaan kepada komuniti aktif kami yang luar biasa di Telegram & Tidak setuju.

Terima kasih kerana berhenti!

Pasukan Udang

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me