STeX – Pembunuh Pertukaran Tradisional

Pertukaran cryptocurrency STeX telah memperkenalkan platform koin crypto canggih terdesentralisasi yang membawa kecairan dan harga dari semua bursa utama di satu tempat. Pemegang duit syiling kini boleh melakukan pertukaran nilai silang antara duit syiling secara langsung. Berkesan, jika ada dua duit syiling disenaraikan di STeX, pelabur boleh berdagang satu sama lain secara langsung, yang membolehkan beribu-ribu pasangan perdagangan yang tidak ada di pasaran sebelumnya.

Pasukan STeX mengembangkan teknologi virtualisasi proprietari dan menamakannya A2A (Any2Any). A2A menyelesaikan masalah pertukaran silang yang biasa berlaku bagi pelanggan pertukaran cryptocurrency lain. Biasanya, pertukaran cryptocurrency menawarkan kadar silang silang dalam jumlah yang terhad atau membenarkan pertukaran satu duit syiling dengan yang lain melalui BTC atau USD. STeX membenarkan perdagangan mana-mana duit syiling yang disokong kepada duit syiling yang disokong lain secara langsung.

Fungsi penetapan harga ini disokong sepenuhnya oleh ciri lain, termasuk semua kebolehan perdagangan seperti pesanan stop-loss, pesanan ambilan keuntungan, carta, dan banyak lagi. Semua ciri yang terdapat pada STeX juga tersedia untuk kadar silang. Sekiranya ia merupakan pertukaran komoditi tradisional, seseorang dapat langsung menukar gula untuk kopi atau minyak untuk saham di Google tanpa menggunakan USD atau mata wang lain.

STeX juga menyelesaikan masalah kecairan, yang berlaku untuk banyak syiling dan token. Akibatnya, platform ini menggabungkan semua penawaran dan permintaan untuk syiling dan token di bursa lain yang memungkinkan untuk mendapat tawaran kumpulan. Ini membawa implikasi besar kepada peniaga / pelabur yang aktif.

Sebilangan besar bursa membenarkan maklumat harga dan tawaran yang sederhana tanpa statistik kedalaman pasaran, yang tidak memberikan pemahaman mengenai jumlah yang tersedia pada harga tertentu, sementara ini adalah maklumat berharga bagi pelabur bersih yang tinggi. Tanpa maklumat ini, pelabur yang cukup besar tidak dapat membuat keputusan yang tepat dan menghadapi risiko menjual jauh di bawah harga yang dijangkakan, atau membeli lebih tinggi.

Di sinilah STeX menggunakan algoritma proprietari dan penyelesaian teknikal. Dengan algoritma HFT unik STeX, yang pada asalnya dikembangkan untuk berfungsi di bursa saham tradisional, platform dapat menyelesaikan masalah ini, menyediakan akses ke semua kemungkinan perdagangan pada satu platform perdagangan dan melalui satu akaun perdagangan dalam sekelip mata..

Sistem penawaran STeX mengandungi beberapa penyelesaian agregasi automatik dan algoritma proprietari yang menangani masalah kecairan, termasuk kemampuan untuk membuat kumpulan kecairan sendiri untuk kesepakatan yang lebih besar.

Selain itu, STeX menawarkan pelaksanaan pantas dan akses langsung melalui protokol API pantas kepada mereka yang ingin menjadi pembuat pasaran di bursa STeX, yang membolehkan mereka berdagang tanpa komisen dan dengan beberapa faedah lain. Untuk semua perdagangan tersebut, komisen diambil dari rakan niaga yang bersedia membeli atau menjual pada harga yang ditawarkan.

Teknologi di sebalik STeX mempunyai kelebihan utama TOP-10 berbanding pertukaran cryptocurrency biasa:

  1. Peluang pelaburan yang pelbagai dengan semua pasangan perdagangan berada dalam satu platform. STeX adalah agregator yang mengumpulkan dan mengumpulkan tawaran dari banyak pertukaran lain di satu tempat. Lebih daripada 10,000 pasangan perdagangan dan lebih daripada 100 syiling disajikan di platform. STeX menyediakan pintu masuk untuk pertukaran token pelbagai tanpa perlu menggunakan dua atau lebih platform pertukaran;
  2. Keselamatan lanjutan, kerana semua sistem STeX dienkripsi dan tidak dapat diakses tanpa kebenaran yang tepat dari pentadbiran STeX. Aset utama projek, termasuk dana pengguna disimpan dalam dompet sejuk dan tidak dapat diakses dari internet;
  3. Harga paling menarik, apabila tawaran dan tawaran terbaik digabungkan dari semua bursa dan pesanan besar dilaksanakan dengan harga yang lebih menarik;
  4. Keindahan akaun tunggal. Adalah mungkin untuk memanfaatkan semua pertukaran menggunakan satu akaun dalam sistem. Tidak perlu menukar akaun;
  5. Penjimatan kerana tiada komisen dalaman. STeX menawarkan akses langsung melalui protokol API pantas kepada mereka yang ingin menjadi pembuat pasaran di STeX yang membolehkan mereka berdagang tanpa komisen. Untuk semua perdagangan tersebut, komisen diambil dari pihak yang bersedia membeli atau menjual pada harga yang ditawarkan;
  6. Keupayaan mengurangkan komisen hingga 50 peratus dengan membayar dengan token dalaman bursa;
  7. Antara muka yang mudah, jelas dan ringkas walaupun untuk pemula;
  8. Kelajuan tinggi yang disediakan melalui teras pemprosesan awan supercepat – perdagangan dalaman selesai dalam milisaat;
  9. Tidak ada pemusatan, apabila kluster awan STeX sendiri dihoskan secara fizikal di banyak negara untuk mengelakkan kemungkinan waktu henti kerana serangan atau kegagalan dunia nyata / teknologi;
  10. Potensi untuk skala mendatar. Teknologi terdesentralisasi STeX A2A menyediakan untuk menyokong ratusan ribu kadar silang secara serentak.

Dengan desentralisasi keseluruhan seni bina sistem, skalabiliti tanpa had, ratusan ribu instrumen perdagangan, pelaksanaan pesanan dan sistem pesanan berkelajuan tinggi yang menjalankan algoritma perdagangan terbina dalam, robot dan akaun terurus, niaga hadapan dan derivatif, serta perdagangan margin, Projek STeX bukan sahaja memimpin perdagangan kripto ke tahap dunia yang serius, ia juga menetapkan standard baru dalam industri.

Imej Pilihan melalui Stex

Penerbitan siaran akhbar di halaman ini tidak boleh dianggap sebagai sokongan oleh Biro Koin. Pembaca harus membuat kajian sendiri sebelum melaburkan dana di mana-mana syarikat. Coin Bureau tidak bertanggung jawab atas kerosakan atau kerugian yang disebabkan atau diduga disebabkan oleh penggunaan atau bergantung pada kandungan, barang atau perkhidmatan yang disebutkan dalam siaran pers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me