Swapzone: Kajian Pengumpulan Data Crypto Exchange

>

Swapzone adalah salah satu platform pertukaran kripto yang paling popular di luar sana dan kunci kejayaannya adalah sesuatu yang jika difahami dan dibawa ke sektor industri yang lain akan sangat memanfaatkan ruang kripto.

Cara Swapzone beroperasi adalah bahawa ia memerlukan proses yang sukar untuk meneliti setiap pertukaran individu dan kemudian menjadikan pertukaran cryptocurrency itu telus dan bebas. Perkhidmatan ini membantu pengguna rata-rata membuat pilihan yang tepat, memberikan mereka semua data yang diperlukan mengenai tawaran pertukaran cryptocurrency. Dengan Swapzone, pengguna dapat melihat dinding yang telah ditukar oleh bursa, yang menentukan mata wang apa yang dapat anda jual, berapa lama transaksi anda perlu dilakukan, berapa yuran yang perlu anda bayar, dan sebagainya.

Ciri-ciri utama

  1. Julat pasangan pertukaran yang lebih baik. Jumlah aset yang disokong oleh perkhidmatan tersebut sudah melebihi 300 dan terus bertambah untuk memberi kepelbagaian kepada orang sebanyak mungkin. Swapzone kini bekerjasama dengan lebih dari 10 platform pertukaran segera, termasuk pilihan yang mempunyai reputasi baik, seperti ChangeNOW, CoinSwitch, Changelly, SimpleSwap, FixedFloat dan ChangeAngel.

  2. Tidak memerlukan akaun peribadi. Anda juga tidak perlu mendaftar dengan Swapzone untuk membuat transaksi. Berapa banyak orang, melihat proses pendaftaran yang panjang setelah aset yang mereka mahukan mungkin tidak akan tersedia dengan harga yang sama, memutuskan untuk menentangnya, memikirkan bahawa masa mereka akan lebih baik dilayan dengan melakukan sesuatu yang lain?

  3. Reka bentuk yang lengkap yang memberikan anda semua kandungan berguna yang anda perlukan untuk membuat penilaian yang terbaik: ulasan dan penilaian pertukaran pelanggan, anggaran masa untuk menyelesaikan transaksi, kadar keseluruhan untuk pemindahan dan sama ada ia tetap atau melambung, yuran dan KYC perincian untuk pemindahan.

  4. Pertukaran dalaman. Tidak perlu meninggalkan Swapzone untuk menyelesaikan pertukaran mereka sendiri. Perkhidmatan ini berfungsi dengan rakan pertukaran melalui API tanpa perlu mengarahkan pengguna ke perkhidmatan yang melakukan pertukaran.

  5. Perantaraan antara pengguna dan pertukaran. Satu perkara yang lebih menyenangkan ialah pasukan sokongan berusaha untuk mengambil tugas menyelesaikan masalah yang berlaku semasa proses pemindahan melalui kerjasama dengan rakan kongsi.

  6. Penyepaduan yang dipermudahkan. Pembangun Swapzone telah menulis penyesuai bersatu untuk membantu pemilik pertukaran segera menghubungkan perkhidmatan mereka ke platform. Struktur kelas Adaptor dan petunjuk berikut boleh didapati di khas panduan integrasi.

  7. Pendidikan kripto. Agregator Swapzone juga mempunyai pembelajarannya sendiri bahagian dengan artikel berbeza yang merangkumi perincian tambahan mengenai cara membuat transaksi cryptocurrency menggunakan platform. Selain itu, perkhidmatan ini bertujuan untuk mendidik pendatang baru dengan memperkasakan asas pengetahuan mereka mengenai cryptocurrency dan bagaimana menghadapinya.

Cara menggunakan Swapzone

Berikut adalah beberapa langkah mudah yang perlu anda buat untuk mula mendapatkan pengalaman bebas dengan Swapzone:

● Pergi ke muka surat utama.

● Pilih aset yang anda mahu tukar dan aset yang anda mahu dapatkan sebagai balasan.

● Masukkan jumlah yang ingin anda tukar dan tetapkan penapis agar senarai pilihan lebih sesuai dengan keperluan anda.

● Bandingkan pertukaran yang akan anda tawarkan agar sesuai. Jangan lupa bahawa anda diaktifkan untuk menyusun hasil berdasarkan kadar teratas, perkhidmatan terpantas, dan penilaian terbaik dari penyedia perkhidmatan.

● Setelah keputusan anda dibuat, sahkan dengan mengklik butang “Tukar”.

● Masukkan alamat dompet tempat anda ingin menghantar duit syiling.

● Akhirnya, hantarkan jumlah duit syiling yang anda depositkan dan yang perlu anda lakukan hanyalah menunggu transaksi diproses dan aset yang ditukar muncul di dompet penerima.

Apa yang menjadikan Swapzone unik

Di ruang pertukaran crypto hari ini, operasi crypto harus dijalankan melalui kubu kuat berpusat. Sekali lagi pengguna individu diletakkan di posisi di mana dia mesti bertindak sesuai dengan kehendak pihak berkuasa kewangan jika dia ingin bermain bola. Keindahan Swapzone adalah bahawa ia sekali lagi meningkatkan individu dalam nisbah kekuatan. Pengguna harus menjadi orang yang menentukan bagaimana mereka ingin membuat transaksi, dan apa yang ingin mereka tukar. Anda benar-benar melihat bagaimana proses pertukaran itu bermasalah ketika anda melihat koin privasi. Koin privasi adalah beberapa aset yang paling popular di pasaran digital, namun anda cenderung harus melalui gelung untuk melakukan transaksi dengan mereka. Setiap pertukaran mempunyai polisi sendiri mengenai duit syiling apa yang akan mereka tukar dan untuk apa. Dengan pertukaran agregat seperti Swapzone, anda tidak perlu menghadapi semua itu. Sebagai gantinya anda mendapat gambaran yang jelas tentang apa yang anda dapat, dan apa yang anda boleh dapatkan, yang mengambil kira setiap tempat yang tersedia di pasaran.

Kesimpulannya

Agregator pertukaran Swapzone pasti meletakkan rangka tindakan bagi industri untuk membuka pintunya lebih luas untuk pengguna. Kita semua harus memilih pengguna mempunyai pilihan sebanyak mungkin dan pertukaran meningkatkan jenis urus niaga yang dapat dilakukan pengguna sambil membuat kemajuan luar biasa dengan keselamatan dan masalah lain. Tetapi individu harus selalu menjadi yang pertama, jadi kami memerlukan lebih banyak platform yang memberikan kejelasan dan memasangkannya dengan proses transaksi yang mudah dan menguntungkan. Dan Swapzone telah menyedari bahawa kesederhanaan bernilai beratnya dalam emas.

Ikut kami Twitter dan Facebook untuk maklumat terkini, dan ajukan sebarang pertanyaan kepada komuniti aktif kami yang luar biasa di Telegram & Tidak setuju.

Terima kasih kerana berhenti!

Pasukan Udang

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me