Teknologi Kecerdasan Buatan DAFEX dalam Pengurusan Kekayaan Digital

Banyak industri mengalami transformasi kerana penerapan teknologi kecerdasan buatan. Seperti penemuan robot, kenderaan pintar, kemudahan perubatan AI, aplikasi pengecaman lisan dan alat pengecam wajah … dll.

Mari kita ambil industri kewangan sebagai contoh pertama, menurut agensi penasihat kewangan Opimas, 10% daripada kedudukan perbankan pelaburan Wall Street akan digantikan oleh kecerdasan buatan pada tahun 2025. Iaitu sekitar 230,000 orang digantikan oleh robot. Pengurusan aset, perkhidmatan sekuriti, penjualan dan perdagangan, pengurusan kekayaan dan jabatan lain yang berkaitan adalah yang akan mengurangkan anggaran sumber manusia.

Selain itu, statistik menunjukkan jumlah nilai kecerdasan buatan akan mencapai 127 bilion dolar AS, menjelang tahun 2025, di mana industri perubatan memerlukan sekitar 1/5. Tidak syak lagi bahawa bahkan bidang perubatan menghadapi perubahan besar yang disebabkan oleh kecerdasan buatan. Penjagaan perubatan AI adalah penting dan tidak dapat dielakkan.

Teknologi kecerdasan buatan turut mempengaruhi industri automotif. Banyak syarikat kereta telah memulakan pengembangan teknik AI pada kenderaan moden pada tahun 2018. Para profesional percaya bahawa trend kereta yang kita pandu setiap hari akan menjadi lebih “pintar” dengan berintegrasi dengan komunikasi 5G dan teknologi kecerdasan buatan, seperti sensor maya , Sistem kawalan AI dan banyak aplikasi AI dalam kenderaan lain.

Seperti yang kita lihat, kecerdasan buatan membuat pengaruh besar di seluruh dunia. Namun, apa maksudnya ini bagi pelabur global kita?

“Ini adalah pengumuman awal revolusi Kekayaan Digital!”

Kecerdasan Artifikal DAFEX

Kecerdasan Buatan

Digital Asset Future Exchange (DAFEX) adalah penyedia perkhidmatan teknologi kewangan profesional global. Kita melihat diri kita sebagai salah satu pemimpin revolusi ini membuka masa depan untuk kekayaan digital. Pusat penyelidikan dan pembangunan kami di Moscow bertekad untuk membawa inovasi teknologi kewangan teratas dan mengumpulkan para pakar dan sokongan teknikal dalam industri ini untuk mengembangkan sistem perdagangan AI yang maju.

DAFEX adalah institusi berlesen yang diawasi oleh “Money Service Business”, MSB. MSB berada di bawah Jabatan Perbendaharaan AS. Ia mempunyai syarat dan peraturan pendaftaran yang ketat dan memantau semua tingkah laku pasaran kewangan seperti perniagaan dan syarikat yang berkaitan dengan perkhidmatan kewangan untuk perdagangan mata wang digital, transaksi dan pertukaran asing, pengiriman wang dan pembayaran antarabangsa, dan sebagainya.

Bukan hanya kelulusan rasmi MSB membuktikan bahawa kami menghargai peraturan dan ketelusan kewangan tetapi juga menunjukkan bahawa prestasi kami telah berada di kedudukan terdepan dalam industri kewangan.

Platform Dagangan AI untuk Aset Digital

Platform Dagangan AI terkemuka untuk Aset Digital

DAFEX’s R&Jabatan D telah menumpukan usaha bertahun-tahun untuk mengembangkan teknologi inovatif yang menggabungkan kecerdasan buatan dan blockchain. Hari ini, kami telah berjaya membangunkan sistem Perdagangan Kepintaran Buatan yang paling lengkap di dunia – AIT.

AIT menyediakan pelabur strategi pelaburan mata wang digital profesional melalui mesin analisis strategi data besar kecerdasan buatan. Berdasarkan transaksi masa nyata global, kecairan dan data besar untuk mengendalikan perlombongan data, penyaringan, analisis dan pengumpulan untuk memenuhi tujuan pelaburan automatik dan perdagangan kuantitatif mata wang digital. Ini adalah sistem perdagangan mesra pengguna yang sangat pintar dan automatik yang juga memenuhi objektif pelaburan pelabur yang berbeza mengikut keperluan dan ciri aset mereka.

Bot Perdagangan AI

DAFEX (AIT) – Pengurus pelaburan dan aset kecerdasan buatan anda. Ini adalah alat yang kuat yang memberi anda peluang yang jujur ​​dan telus untuk anda memperoleh keuntungan yang stabil dan berterusan. Sama ada anda seorang pelabur yang berpengalaman atau tidak, analisis dan strategi pelaburan yang komprehensif akan membawa anda masa depan kekayaan yang tidak terukur dalam era kekayaan digital.

Gambar Pilihan melalui DAFEX

Penerbitan siaran akhbar berbayar di halaman ini tidak boleh dianggap sebagai sokongan oleh Coin Bureau. Pembaca harus membuat kajian sendiri sebelum melaburkan dana di mana-mana syarikat atau perkhidmatan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me