Ulasan Bityard: Gambaran Keseluruhan Pertukaran Lengkap

Bityard adalah bursa Singapura yang agak baru yang berusaha menawarkan pengalaman perdagangan leveraj yang unik dan tidak rumit. Pada asasnya: produk yang kompleks, perdagangan sederhana.

Mereka menawarkan perdagangan hingga 8 cryptocurrency berbeza dengan leverage hingga 100x. Mereka berusaha mencari keseimbangan yang unik antara menawarkan instrumen kewangan yang rumit melalui antara muka pengguna yang sederhana dan intuitif.

Namun, bolehkah mereka dipercayai?

Dalam tinjauan Bityard ini, ini adalah betul-betul apa yang akan kita cuba ketahui. Kami juga akan memberikan beberapa petunjuk dan petua penting ketika berdagang di sana.

Gambaran Keseluruhan Bityard

Bityard adalah bursa yang ditubuhkan pada tahun 2019 dan berpusat di Singapura. Mereka didaftarkan sebagai Bityard Blockchain Foundation terhad dan mempunyai alamat di Paya Lebar Square Singapura.

Produk utama yang ditawarkan oleh bursa adalah instrumen perdagangan menggunakan banyak cryptocurrency yang berbeza. Pembezaan utama ini adalah pertukaran adalah tahap kemasukan rendah dan juga tawaran kontrak unik mereka. Mereka cuba menjadi lebih sederhana daripada yang disukai oleh BitMEX atau Prime XBT.

Mereka juga merupakan salah satu daripada beberapa pertukaran cryptocurrency yang mempunyai lesen peraturan. Ini termasuk lesen di Amerika Syarikat, Australia, Estonia dan Singapura.

Sejak dilancarkan tahun lalu, mereka telah memperluaskan penawaran mereka ke lebih dari 150 negara di seluruh dunia. Mereka telah menerjemahkan laman web mereka ke dalam 8 bahasa yang berbeza untuk memenuhi pangkalan pelanggan yang diperluas ini.

Perkara lain yang langsung membezakannya dari beberapa pertukaran lain yang telah kami kaji adalah bahawa mereka tidak mempunyai wilayah larangan. Sesiapa sahaja di dunia boleh membuat akaun di sana dan mula berniaga.

Adakah Bityard Selamat?

Ini adalah salah satu soalan terpenting yang boleh ditanyakan oleh mana-mana peniaga. Keselamatan dana anda dan keselamatan yang disediakan oleh bursa adalah sangat penting.

Jadi, bagaimana Bityard menumpuk?

Ada beberapa perkara yang ingin kita kaji secara individu ketika menilai ini. Ini termasuk keselamatan pertukaran, lesen, pengurusan risiko dan keselamatan sisi pengguna.

Peraturan

Perkara pertama yang harus anda perhatikan ialah Bityard mempunyai lesen dari 4 pengawal selia negara yang berbeza. Ini termasuk Amerika Syarikat, Estonia, Singapura dan Australia.

Lesen Kewangan Bityard

Lesen Kewangan yang dipegang oleh Bityard

Anda dapat melihat lesen penuh di laman web mereka. Peraturan ini penting karena menunjukkan bahwa Bityard memiliki kewenangan untuk beroperasi di wilayah-wilayah ini sebagai perniagaan perkhidmatan wang. Jadi, anda boleh yakin bahawa mereka tidak akan lari dengan dana anda.

Keselamatan Pertukaran

Memandangkan anda menghantar cryptocurrency ke bursa, anda ingin memastikan bahawa mereka melindungi duit syiling anda. Inilah sebabnya mengapa Bityard menggunakan banyak dompet yang disimpan di luar talian di persekitaran yang sejuk.

“Penyimpanan sejuk” mungkin merupakan kaedah terbaik untuk melindungi dana dari penggodam kerana tidak dapat diakses dari internet. Bityard menyimpan sebahagian besar dana dalam simpanan sejuk dengan hanya sebahagian kecil dalam “dompet panas” yang digunakan untuk membayar pengeluaran / mengambil deposit.

Mengenai risiko pasaran, Bityard tidak seperti pertukaran leverage lain kerana mereka tidak mempunyai dana insurans. Sebaliknya, mereka mempunyai alat audit risiko dan pengurusan risiko masa nyata yang memantau kedudukan dan pendedahan pasaran.

Keselamatan Komunikasi

Seperti yang anda akan perhatikan, Bityard mempunyai enkripsi SSL penuh yang bermaksud bahawa setiap kali anda menghantar dokumen atau berkomunikasi dengannya – ia adalah komunikasi yang selamat.

Bityard SSL

Gembok selamat & Sijil Bityard SSL

Ini juga merupakan kaedah terbaik untuk anda dapat melihat percubaan pancingan data. Sekiranya anda melayari laman web dan mereka tidak mempunyai gembok yang selamat di penyemak imbas, ini bermaksud bahawa kemungkinan besar anda berada di laman web pancingan data. Ini bermaksud anda mesti tinggalkan segera untuk mengelakkan risiko mendedahkan maklumat anda.

Keselamatan Bahagian Pengguna

Selalunya, anda adalah barisan keselamatan pertama dengan akaun anda. Itulah sebabnya sangat senang melihat Bityard telah menyediakan alat untuk melindungi akaun anda daripada diganggu oleh penggodam.

Yang pertama adalah pengesahan dua faktor. Sekiranya anda mengikat telefon anda, semasa anda log masuk anda akan menerima pesanan teks untuk mengesahkan log masuk. Ini bermaksud bahawa walaupun penggodam mempunyai kata laluan anda, mereka tidak dapat log masuk.

Faktor Dua Bityard

SMS yang mengikat & E-mel ke Bityard

Tahap keselamatan yang lain adalah menyiapkan pin agar dapat menerima penarikan. Ini adalah satu lapisan perlindungan tambahan dan dapat mengelakkan pengeluaran wang tanpa izin dari akaun anda. Perhatikan bahawa pin anda mesti berbeza dari kata laluan anda.

Perlindungan Aset & Instrumen

Untuk instrumen yang diperdagangkan di Bityard, ini adalah bukan niaga hadapan. Mereka adalah kontrak leveraged yang sangat berfungsi seperti Kontrak untuk Perbezaan (CFD).

Oleh itu, tidak ada buku pesanan di Bityard. Semasa anda berdagang, anda membuat perdagangan yang sesuai dengan bursa itu sendiri. Keuntungannya ialah anda tidak akan mendapat potongan pesanan pada perdagangan anda.

Selipar ❓: Ini adalah ketika ukuran pesanan terlalu besar untuk ditangani oleh pasar dan harga yang mungkin akan anda dapatkan “tergelincir” dari harga saat ini.

Semasa anda berdagang dengan Bityard, anda melakukannya dengan margin. Ini bermaksud bahawa margin yang anda letakkan adalah sebahagian kecil daripada jumlah perdagangan penuh dan menunjukkan kedudukan leverage. Di Bityard, leverage meningkat sehingga 100x.

Aset Bityard

Sebilangan Aset untuk Berdagang di Bityard

Ini membawa kita ke titik penting: Anda tidak perlu menggunakan leverage 100x. Sebenarnya, ini mungkin terlalu berisiko. Anda sentiasa boleh bermula pada tahap yang lebih rendah seperti leverage 10-20x.

Untuk liputan aset, anda mempunyai pilihan yang cukup baik untuk berdagang di Bityard. Mereka menawarkan yang berikut: Bitcoin Cash, Bitcoin, DASH, EOS, Ethereum Classic, Ethereum, LINK, Litecoin, Tron & XRP. Ini cukup luas dan lebih banyak daripada pertukaran lain seperti Bybit et al.

Margin

Margin yang tepat dan leverage yang boleh anda ambil bergantung pada ukuran perdagangan. Margin dapat disesuaikan untuk beberapa perdagangan yang lebih besar hanya untuk menguruskan risiko di bursa.

Kami menganjurkan anda untuk melihat had margin individu di bursa tetapi untuk memberi anda idea tentang apa itu, di bawah ini adalah had margin untuk Bitcoin.

Tahap margin Bitcoin

Tahap Margin Bitcoin di Bityard

Penting juga untuk dinyatakan bahawa di Bityard, anda tidak akan dilikuidasi. Ini kerana mereka mempunyai sistem margin terpencil. Ini bermaksud bahawa margin yang telah anda ketepikan untuk perdagangan anda tetap terpisah dari posisi dagangan anda yang lain.

Ini bertentangan dengan pertukaran lain yang mempunyai “margin margin”. Dalam kes ini, margin dapat disesuaikan di pelbagai posisi lain.

Purata Wajaran K-Line

Memandangkan Bityard tidak mempunyai buku pesanan mereka sendiri, mereka harus memasukkan data harga Bitcoin luaran. Untuk memastikan bahawa ini telah dilakukan dengan cara yang telus, mereka akan menggunakan pendekatan rata-rata tertimbang “garis K”.

Ini bermaksud bahawa harga yang mereka rujuk untuk kontrak mereka di bursa adalah rata-rata harga di sejumlah bursa yang berbeza. Dalam kes ini, pertukaran yang dirujuk adalah Binance, OKEx dan Huobi. Berat masing-masing adalah 30%, 40% dan 30%.

Bayaran

Yuran pasti merupakan salah satu perkara yang boleh kembali menggigit dalam jangka masa panjang. Bagaimanapun, ia memberi kesan langsung kepada keuntungan jangka panjang anda.

Sesuatu yang dapat anda hargai di Bityard adalah betapa mudahnya bayaran perdagangan mereka. Anda akan dikenakan komisen 0,05% semasa masuk dan keluar dari kedudukan tersebut. Oleh itu, dengan kata lain, yuran yang akan dikenakan adalah:

Bayaran Pembukaan = Margin * leverage * 0.05%

Yuran Penutupan = Margin * leverage * 0.05%

Tidak seperti pertukaran yang mempunyai buku pesanan, sayangnya tidak ada contoh bayaran “pembuat” atau “pengambil”. Ini kerana tidak memerlukan kecairan kerana ia dipenuhi oleh Bityard sendiri.

Dari segi bayaran lain yang mungkin dikenakan, anda juga mempunyai apa yang disebut sebagai “bayaran semalam”. Ini pada asasnya adalah bayaran yang perlu anda bayar untuk membuat pesanan anda semalaman. Ini dikira sebagai:

Bayaran Semalaman = Margin * Leverage * 0.045% * Hari

Anda harus perhatikan bahawa kedudukan tidak secara automatik dibuka semalaman. Ini adalah sesuatu yang harus anda pilih semasa anda membuat perdagangan di platform (kami akan membahas sebentar lagi). Bayaran Semalaman akan dikenakan pada 05:55:00 (GMT + 8, waktu Singapura).

Akhirnya, apabila membabitkan bayaran deposit dan pengeluaran, anda tidak akan dikenakan sebarang bayaran deposit. Walau bagaimanapun, semasa membuat pengeluaran, anda perlu membayar 2 USDT.

Pendaftaran Bityard

Sekiranya anda telah memutuskan bahawa anda ingin mencuba Bityard maka anda perlu membuat akaun. Ini boleh dilakukan dengan alamat e-mel atau nombor telefon bimbit. Setelah anda mengemukakan bahawa anda perlu mengesahkan e-mel anda.

Borang Pendaftaran Bityard

Borang pendaftaran

Setelah anda log masuk, anda boleh mula berniaga dengan segera. Anda tidak perlu melengkapkan KYC apa pun di sini melainkan anda akan membiayai akaun anda dengan mata wang Fiat.

Akaun Demo

Salah satu kaedah terbaik untuk mengetahui bagaimana platform Bityard berfungsi adalah dengan menggunakan akaun demo. Ini membolehkan anda menggunakan platform untuk berfungsi sepenuhnya tanpa mempertaruhkan dana awal anda.

Ini juga percuma dan termasuk ketika anda mendaftar akaun. Anda tidak perlu mendaftarkan akaun demo yang berasingan untuk memulakan perdagangan. Anda akan dapat beralih antara demo dan akaun langsung di kiri bawah platform.

Deposit & Pengeluaran

Deposit di Bityard cukup mudah dan boleh dilakukan dengan cryptocurrency apa pun. Semasa anda log masuk anda akan menuju ke “Panel” kemudian tekan “Deposit”. Di sini anda mempunyai gambaran keseluruhan di mana anda boleh memilih duit syiling.

Perhatikan bahawa jika anda akan membiayai Tether (USDT) terdapat tiga pilihan berbeza di sini. Anda boleh membiayai dalam TRC20, ERC20 atau OMNI. Apabila anda mengklik pada duit syiling itu akan menarik kod QR atau alamatnya.

Deposit USDT Bityard

Borang Deposit Bityard

Berapa lama deposit akan diambil bergantung pada duit syiling yang anda kirimkan. Setiap syiling yang berbeza memerlukan sejumlah pengesahan untuk diselesaikan sebelum dikreditkan di akaun anda.

Blok Penjelajah ��: Sekiranya anda ingin melihat dengan tepat berapa lama deposit anda akan mengambil masa, anda boleh menggunakan blockchain block explorer.

Untuk pembiayaan fiat, ini hanya tersedia di Vietnam dan Tanah Besar China. Namun, ketika saya bercakap dengan pasukan secara langsung, mereka memberitahu saya bahawa mereka akan melancarkan “ciri OTC” ini ke seluruh dunia pada waktunya.

Tarik balik

Untuk pengeluaran, ini hanya dapat dilakukan di Tether (USDT). Perlu diketahui bahawa di atas bayaran $ 2, jumlah pengeluaran minimum adalah $ 50. Oleh itu, anda memerlukan $ 52 dalam akaun anda untuk mengeluarkan.

Pengeluaran Bityard

Memproses Pengeluaran di Bityard

Pengeluaran semudah pembiayaan. Anda hanya perlu pergi untuk “menarik diri” dan kemudian memilih jenis alamat Tether yang akan anda tarik.

Amaran ⚠️: Pastikan bahawa anda telah memilih alamat yang betul untuk dihantar. Sekiranya anda menghantar ke alamat USDT yang salah, anda akan kehilangan akses ke dana anda selama-lamanya.

Sebelum anda dapat membuat pengeluaran, anda perlu menyediakan alamat pin sekiranya anda belum melakukannya. Akhirnya, anda hanya perlu menekan “Withdraw” dan mereka akan memprosesnya dengan pusingan urus niaga mereka yang seterusnya. Anda boleh menggunakan alat penjelajah blockchain yang sama seperti yang saya nyatakan di atas.

Platform Dagangan Bityard

Inilah masanya untuk melihat perut binatang – platform perdagangan.

Perkara pertama yang anda akan perhatikan ketika anda mendarat di platform Bityard adalah betapa mudahnya. Pertama, anda harus perhatikan bahawa susun atur boleh disesuaikan. Anda juga boleh meningkatkan ukuran carta untuk melakukan analisis anda.

Walau bagaimanapun, dengan susun atur standard, anda mempunyai semua pasaran di sebelah kiri di mana anda boleh memilih mana yang ingin anda jual. Kemudian di pusat anda mempunyai carta anda, di sebelah kanan borang pesanan anda dan kemudian di bawahnya anda mempunyai semua pesanan terdahulu dan langsung anda.

Platform Bityard

UI Platform Dagangan Berasaskan Web Bityard

Ketika datang ke carta itu sendiri, itu bukan yang paling maju yang pernah kita lihat. Anda tidak boleh menggunakan petunjuk dan alat teknikal apa pun. Walau bagaimanapun, anda dapat memetakan beberapa garis arah dan corak dengan beberapa alat lukisan yang telah mereka sediakan.

Burung Hantu Malam ��️: Anda boleh menukar skema warna laman web dan memindahkannya ke UI gelap jika itu adalah sesuatu yang anda sukai

Walaupun anda tidak dapat melakukan analisis teknikal lanjutan pada carta ini, anda selalu dapat melakukannya di laman web charting yang terpisah seperti pandangan perdagangan. Anda kemudian boleh membuat pesanan anda di Bityard. Mereka telah memilih carta sederhana ini kerana mereka ingin menjadikannya tidak rapi untuk pemula.

Seperti yang disebutkan, di bawah carta, anda mempunyai semua pengurusan pesanan di mana anda boleh menyesuaikan pesanan langsung dan menunggu keputusan. Ciri cantik yang mereka ada ialah anda dapat menutup semua posisi yang anda miliki sekaligus.

Sekiranya anda menatal ke bawah sedikit di bawah borang pesanan, anda akan melihat keterangan aset tersebut. Ini memberi anda lebih banyak maklumat mengenai apa itu cryptocurrency dan bagaimana kontrak berfungsi.

Borang Pesanan

Seperti platform yang lain, anda akan melihat betapa mudahnya borang pesanan. Anda tidak mempunyai banyak fungsi di sekitar parameter pesanan seperti hayat pesanan dll.

Terdapat dua jenis pesanan yang boleh anda buat di Bityard:

  • Pesanan Pasaran: Ini adalah pesanan yang anda buat pada kadar pasaran yang tepat. Ini akan menjadi harga perdagangan terakhir yang telah dilalui di platform Bityard
  • Perintah Had: Ini adalah pesanan yang ditempatkan jauh dari kadar pasaran dan yang akan dilaksanakan setelah mencapai tahap tersebut. Ini boleh di atas untuk pesanan jual atau di bawah untuk pesanan beli.

Sebaik sahaja anda memilih pesanan yang ingin anda buat, anda perlu memilih leveraj yang ingin anda jual. Jangan lupa bahawa jumlah tepat ini akan bergantung pada seberapa besar jumlah ukuran perdagangan.

Borang Pesanan Bityard

Borang Pesanan Bityard dan Tetapan SL / TP

Anda juga akan melihat di kanan atas borang pesanan, anda mempunyai pilihan untuk memilih tahap Ambil Keuntungan (TP) dan juga nisbah Stop Loss (SL) anda. Di sini anda juga boleh memilih sama ada anda mahu diadakan semalaman dan juga pengesahan pesanan.

Petua Teratas ��: Anda harus sentiasa menetapkan Keuntungan Ambil dan menghentikan kerugian semasa anda memulakan perdagangan. Ini dapat menghilangkan komponen emosi dari perdagangan dan akan melaksanakan perdagangan semasa anda sedang tidur

Anda juga harus perhatikan bahawa Ambil Keuntungan maksimum yang boleh anda tetapkan adalah 500%. Ini kerana bagaimana cryptocurrency tidak stabil.

Aplikasi Mudah Alih

Mungkin ada masanya anda perlu berada jauh dari meja anda dan di sinilah aplikasi mudah alih boleh berguna.

Aplikasi mudah alih Bityard mengambil banyak barisan yang sama dari platform itu sendiri. Anda juga mempunyai fungsi yang cukup rapi seperti dapat membuat carta dan memantau kedudukan anda serta ciri pesanan satu sentuhan.

Aplikasi ini tersedia di iOS dan Android di kedua-dua kedai iTunes begitu juga Google Play. Untuk mendapatkan gambaran yang lebih baik mengenai pendapat pengguna mengenai hal itu, kami memutuskan untuk meneruskan penilaian di sini.

Penarafan Bityard

Penarafan Bityard di iTunes & Play Store

Seperti yang anda lihat, ada ulasan aplikasi yang cukup bagus di iTunes di mana mereka mempunyai lebih dari 4,3 bintang secara keseluruhan. Berakhir di gedung Play, penarafan jauh lebih terpolarisasi di mana mereka nampaknya hanya mempunyai 3.2 bintang.

Nampaknya sebahagian besar maklum balas di sini nampaknya berpusat pada fakta bahawa hanya dalam bahasa Cina. Belum ada maklum balas daripada pembangun di Bityard tetapi ada yang berharap mereka akan segera melancarkan versi bahasa Inggeris.

Oleh itu, sekiranya anda menggunakan perdagangan mudah alih?

Saya bukan peminatnya secara umum tetapi jika itu satu-satunya pilihan untuk anda apabila tersekat pilihan maka anda harus memberikan aplikasi Bityard.

Sokongan pengguna

Selalunya, salah satu perkara yang paling mengecewakan yang kita lihat dengan peniaga adalah ketika mereka harus berurusan dengan sokongan pelanggan yang buruk di bursa. Hari-hari menunggu akhirnya tiket-tiket itu dijawab. Oleh itu, inilah sebabnya kriteria penting yang kita uji di bursa.

Di Bityard, cara tercepat dan termudah untuk mendapatkannya adalah dengan menggunakan fungsi sembang langsung mereka. Ketika kami mencuba ini pada beberapa kesempatan, kami langsung dibantu.

Sembang Langsung Bityard

Ejen Sembang Langsung

Mereka menghubungkan kami dengan ejen yang sangat membantu setiap kali kami menghubungi. Ini walaupun pada waktu siang. Ini bagus untuk dilihat dan semestinya menjadi standard yang harus dicuba oleh pertukaran lain.

Namun, jika anda agak lama sekolah, anda boleh menghubungi mereka melalui alamat e-mel mereka ([email protected]) dan mereka akan cuba menghubungi anda.

Media Sosial ��: Sekiranya anda telah berusaha menghubungi mereka melalui e-mel dan mereka tidak memberi maklum balas, maka anda selalu boleh menghubungi mereka di media sosial. Ini termasuk Twitter, Telegram dan Facebook.

Akhirnya, jika pertanyaan anda lebih rutin, anda boleh menggunakan pertanyaannya secara meluas Bahagian Soalan Lazim. Mereka mempunyai semua soalan yang ditanyakan oleh peniaga lain sehingga anda dapat memastikan bahawa soalan anda yang lebih umum akan dijawab di sana.

Promosi

Sesuatu yang cukup kemas mengenai Bityard ialah mereka mempunyai sejumlah promosi dan bonus yang membolehkan anda memperoleh cryptocurrency percuma. Ini boleh menjadi cara yang baik untuk anda meningkatkan perdagangan anda.

Crypto ini diperoleh dengan hanya melakukan beberapa perkara asas di platform. Ini termasuk perkara-perkara seperti menetapkan nama pengguna, mengikat e-mel atau nombor telefon, melakukan perdagangan langsung atau demo, melebihi jumlah perdagangan tertentu. Anda dapat melihat senarai lengkap di dalamnya halaman ganjaran.

Promosi Bityard

Sebilangan Promosi di Bityard

Semasa anda membuat akaun, anda juga berpeluang mendapatkan token BYD milik mereka. Ini adalah token platform yang dikeluarkan oleh Bityard dengan jumlah bekalan 210 juta. Anda akan mendapat 6 BYD selepas pengaktifan anda.

Perkara lain yang kami anggap cukup menarik mengenai Bityard adalah perlombongan harian mereka. Setiap hari mereka memberikan sejumlah crypto percuma yang boleh anda lombong di halaman perlombongan mereka. Yang perlu anda lakukan untuk menuntut mereka adalah dengan mengkliknya.

Perlombongan Bityard

Pulangan Perlombongan Bityard

Perhatikan bahawa ganjaran penambangan ini adalah wang hadiah dan hanya boleh digunakan untuk mengurangkan yuran perdagangan. Mereka tidak dapat dikeluarkan dari akaun anda. Wang hadiah akan ditolak secara automatik semasa anda membuat pesanan.

Rujuk kepada kawan

Sekiranya anda cukup berpuas hati dengan perdagangan anda di Bityard maka anda boleh menjana wang daripada merujuk rakan, keluarga dan pengikut. Ini adalah melalui kerangka kerja “refer a friend” mereka.

Mereka mempunyai beberapa potensi penghasilan tertinggi di pasaran di mana sekutu tingkat atas dapat memperoleh komisen hingga 60% dari pedagang yang mereka rujuk. Anda dapat melihat perincian lengkap tahap komisen di sini:

Ahli Gabungan Bityard

Memperoleh Potensi Untuk Merujuk Pedagang

Selain daripada potensi pendapatan di Bityard, ahli gabungan juga mendapat sokongan 1 atas 1 yang berdedikasi serta penyelesaian komisen mereka secara real time. Anda juga akan mendapat laporan multidimensi yang dapat memberi anda gambaran keseluruhan seperti apa statistik rujukan anda.

Fakta Menyeronokkan ��: Penendang Muay Thai yang terkenal, Buacaw Banchamek, secara terbuka menyokong Bityard dalam catatan Facebook. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai perkara itu di sini.

Sekiranya anda ingin mengikuti program ini, anda hanya perlu mendapatkan pautan rujukan anda. Anda akan mendapat ini di halaman afiliasi di sebelah kanan di sini.

Kawasan Untuk Penambahbaikan

Walaupun terdapat beberapa perkara yang memang kami sukai mengenai Bityard, kami hanya perlu melalui beberapa bidang untuk penambahbaikan yang menurut kami wajar.

Pertama, sangat bagus untuk melihat lebih banyak pilihan dana selain cryptocurrency. Selalunya, mereka yang baru menggunakan cryptocurrency tidak mempunyai dana mereka dalam crypto pada mulanya. Sangat bagus jika mempunyai beberapa pilihan dana fiat seperti USD atau EUR.

Akan lebih baik jika pengguna dapat menarik balik aset lain selain USDT. Sekiranya anda memperdagangkan mata wang kripto seperti Bitcoin di platform, maka anda perlu menariknya.

Mengenai keselamatan, sangat bagus untuk pengesahan dua faktor mereka yang mereka tawarkan kepada pengesah Google. Pengesahan berasaskan SMS berisiko kerana membuka pengguna kepada penipuan pertukaran sim.

Ia juga akan menjadi lebih baik jika terdapat fungsi memetakan sedikit lebih banyak. Kami tahu bahawa mereka menggunakan borang semasa untuk mempermudah tetapi mungkin ada peniaga yang ingin bekerja lebih banyak ketika mereka berdagang.

Akhirnya, ini masih merupakan pertukaran baru yang bermaksud bahawa ia tidak mempunyai rekod prestasi yang mapan. Walau bagaimanapun, jika mereka mengekalkan tahap dan standard perkhidmatan pelanggan yang sama, hal ini dapat terjadi pada waktunya.

Kesimpulannya

Ringkasnya, ini adalah pertukaran leverage yang hebat yang menjadikan instrumen rumit mudah digunakan untuk pedagang dari semua peringkat kemahiran. Pengalaman perdagangan tanpa gangguan dan pembubaran.

Ia juga cukup selamat kerana mereka mempunyai lesen dari 4 pengawal selia yang berbeza. Tambahkan pada protokol pengurusan syiling canggih dan polisi pengurusan risiko mereka dan anda mempunyai pertukaran yang cukup selamat untuk diperdagangkan.

Kami juga mendapati sokongan pelanggan mereka antara yang terbaik dengan ejen yang tahu apa yang mereka bicarakan. Mereka menjawab kami dalam masa kurang dari 1 minit tanpa mengira waktu hari.

Sudah tentu, ada beberapa bidang penambahbaikan yang kami ketengahkan. Namun, jika mereka menerima ulasan ini maka mereka dapat menerapkan perubahan yang dapat membawa pengalaman perdagangan ke tingkat berikutnya.

Oleh itu, sekiranya anda menggunakannya?

Nah, jika anda mencari pertukaran leverage yang mesra pemula dengan liputan aset yang layak dan sokongan terkemuka, maka ia pasti harus dipertimbangkan. Sesuai dengan moniker mereka, mereka menyediakan produk kompleks yang diperdagangkan secara sederhana.

Amaran ⚡️: Berdagang produk niaga hadapan leveraged sangat berisiko. Pastikan anda mengamalkan pengurusan risiko yang mencukupi

>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me