Ulasan Swyftx: Gambaran Keseluruhan Pertukaran Lengkap

Pedagang kripto yang tinggal di Australia mempunyai pilihan pertukaran yang tidak dimiliki oleh kita semua. Itulah Swyftx, pertukaran yang berpangkalan di Queensland yang disusun pada tahun 2017 oleh Alex Harper dan Angus Goldman. Kemudian pada tahun 2019 platform dilancarkan, memberikan fungsi yang lebih baik, inflasi sifar, spread sebenar dan bayaran rendah sederhana untuk dinikmati oleh semua rakyat Australia.

Kedua pengasas, yang kini merupakan CEO dan CTO masing-masing dari Swyftx, hanya dua peminat crypto dan pembangun perisian yang merasakan ada keperluan untuk pertukaran crypto yang dapat menyelesaikan beberapa masalah umum pertukaran yang ada.

Mereka terus berusaha untuk mengembangkan pertukaran, dan dengan sejarah hampir empat tahun dalam industri yang semakin kompetitif, mereka mesti melakukan sesuatu yang betul. Sebenarnya, kami akan mengetahui semasa tinjauan ini sama ada ini benar atau tidak.

Mengapa Swyftx?

Pedagang di seluruh dunia mempunyai masalah dengan pertukaran kripto yang mempunyai perkhidmatan pelanggan yang buruk, kecairan yang tidak mencukupi, antara muka perdagangan yang berantakan, dan bayaran yang tinggi. Swyftx sedang berusaha untuk menyelesaikan masalah ini dan memberi pedagang pertukaran di mana mereka tidak dirompak dengan bayaran yang berlebihan, di mana mereka boleh berdagang dengan bijak, dan di mana kakitangan sokongan pelanggan benar-benar membantu.

Gambaran Keseluruhan Swyftx

Pertukaran cryptocurrency yang murah dan menyeronokkan untuk orang Australia. Imej melalui Twitter

Sebenarnya, peniaga tidak hanya mendapat platform perdagangan yang canggih di Swyftx, mereka juga mempunyai akses ke perkhidmatan broker yang lengkap. Ini seperti yang terbaik dari kedua-dua dunia, dan menjadikan Swyftx sebagai pertukaran yang sesuai untuk kedua-dua peniaga baru dan berpengalaman. Swyftx benar-benar memberikan pengalaman luar biasa kepada pedagang kripto Australia yang merangkumi beberapa spread terbaik yang tersedia, dan akaun simpanan SMSF yang sangat penting untuk pertukaran kripto.

Secara keseluruhan, tidak hairanlah apabila mengetahui bahawa Swyftx berjaya menarik lebih daripada 30,000 pedagang cryptocurrency Australia ke bursa.

Ciri Perdagangan

Lihat ciri unik ini yang dapat memanfaatkan pedagang kripto Australia semasa mereka menyertai Swyftx:

 • Papan Pemuka yang boleh disesuaikan untuk menunjukkan petunjuk teknikal yang paling kerap dan disukai.
 • Antara muka grafik TradingView yang hebat.
 • Jenis pesanan lanjutan.
 • Deposit berulang yang mengautomasikan pelaburan cryptocurrency anda.
 • Laporan cukai yang boleh dimuat turun untuk perakaunan bebas tekanan.
 • Perdagangan demo untuk memperbaik strategi perdagangan apa pun.
 • Program rujukan dan gabungan.
 • Akses ke Dana Super yang diuruskan sendiri untuk simpanan.

Adakah Swyftx Selamat Digunakan?

Kami percaya bahawa ini didasarkan pada hakikat bahawa pertukaran crypto ini dilesenkan dan dikawal selia. Swyftx didaftarkan di Australian Transaction Reports and Analysis Center (AUSTRAC), sebuah agensi perisikan kewangan kerajaan Australia yang ditubuhkan untuk memantau transaksi kewangan untuk mengenal pasti pengubahan wang haram, jenayah terancang, pengelakan cukai, penipuan kebajikan dan pembiayaan terorisme.

Sebagai penyedia pertukaran mata wang digital atau DCEP yang berdaftar, mereka mematuhi dasar KYC dan program pemantauan transaksi yang ketat untuk membantu mengurangkan pengubahan wang haram dan melawan keganasan. Pada dasarnya itu bermakna mereka meluangkan masa untuk mengesahkan identiti setiap pelanggan, dan bahawa ada pengatur pihak ketiga yang memerhatikan untuk memastikan mereka melakukannya.

Aliran Pendaftaran Swyftx

Pendaftaran cepat dan selamat. Imej melalui Swyftx.com.au

Berita baik untuk anda adalah bahawa proses KYC di Swyftx cukup pantas. Dalam kebanyakan kes, anda boleh didaftarkan dengan pertukaran / broker hanya dalam beberapa minit dengan memasukkan alamat e-mel, nombor telefon, dan nombor dokumen ID anda. Kerana Swyftx tertumpu pada pelanggan Australia, mereka dapat memberikan perkhidmatan KYC yang pantas ini.

Untuk keselamatan tambahan Swyftx menawarkan pengesahan dua faktor (2-FA) sebagai tambahan kepada log masuk kata laluan biasa. Ini membantu melindungi akaun anda dan mengelakkan peretasan dan kecurian. Di bahagian belakang perkhidmatan, anda akan mendapati bahawa pertukaran sentiasa memantau data dan lalu lintas untuk mengesan kemungkinan pelanggaran.

Mereka juga menggunakan protokol penyulitan pada semua data sensitif, dan melakukan ujian penembusan luaran secara berkala. Semua ini bersama-sama membolehkan Swyftx segera mengenal pasti sebarang aktiviti yang mencurigakan pada sistem mereka. Apabila mereka mendapati sesuatu yang mencurigakan mereka mengunci akaun tersebut sehingga kata laluan dapat diset semula oleh pemiliknya.

Swyftx mempunyai prosedur keselamatan pangkalan data yang maju. Imej melalui Shutterstock

Dari semua ciri keselamatan, kami sangat kagum dengan pemantauan Swyftx terhadap pelanggaran data. Pertukaran mencapai ini dengan memerhatikan pertukaran lain, dan di laman web lain yang bersambung dengan aktiviti perdagangan cryptocurrency. Ini memungkinkan mereka mengunci akaun dengan cepat yang nampaknya dikompromikan, menjaga dana anda selamat dari pelaku yang berpotensi berniat jahat.

Sebagai tambahan kepada semua langkah keselamatan di atas, Swyftx juga telah bekerjasama dengan Auth0, platform keselamatan awan yang terkenal yang menyimpan maklumat log masuk pengguna dengan selamat untuk keselamatan akaun utama.

Cryptocurrencies yang disokong

Berdagang di Swyftx akan memberi anda akses kepada lebih dari 220 cryptocurrency yang berbeza, dan senarai ini berkembang sepanjang masa. Sebagai tambahan kepada cryptocurrency yang paling popular seperti Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), dan Ripple (XRP), ada kemungkinan untuk berdagang dengan syiling yang lebih jelas seperti Civic (CVC), Filecoin (FIL), atau Mithril (MITH). Terdapat juga syiling DeFi yang sangat popular seperti Curve (CRV) dan yearn.finance (YFI).

Mata Wang Swyftx

Berikut adalah contoh dari senarai lebih daripada 220 altcoin yang berbeza

Semua aset ini dapat diperdagangkan menggunakan antara muka platform TradingView, dan terhadap AUD, BTC, atau USD. Swyftx menjanjikan kecairan cryptocurrency terbaik dari mana-mana pertukaran crypto Australia. Ia melakukan ini dengan mengimbas sejumlah pertukaran lain untuk mencari spread, kecairan dan harga terbaik untuk pasangan mata wang kripto / sasaran.

Adakah Swyftx menawarkan Leverage Trading?

Pada masa ini Swyftx tidak menawarkan perdagangan leveraged, namun mereka mengatakan bahawa pasukan pengembangan mereka sedang menyiasat cara untuk melaksanakannya di masa depan. Perhatikan bahawa kebanyakan pertukaran cryptocurrency yang menawarkan leverage hanya akan menerima deposit dalam cryptocurrency. Kerana tidak ada leverage pada perdagangan yang ditawarkan di Swyftx mereka dapat menawarkan deposit dalam AUD. Ini jauh lebih mudah bagi kebanyakan peniaga, terutama mereka yang cukup baru dalam mata wang kripto.

Mereka yang berkeras untuk berdagang dengan leverage selalu dapat membeli Bitcoin di Swyftx dengan menggunakan AUD, dan kemudian memindahkan Bitcoin itu ke bursa terkemuka yang menawarkan perdagangan leverage. Swyftx bahkan menawarkan bantuan mereka dalam memilih pertukaran yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai untuk perdagangan dengan leverage.

Yuran Perdagangan Swyftx

Bayaran tetap untuk perdagangan di Swyftx adalah 0.6%, yang nampaknya tinggi pada mulanya apabila anda melihat banyak pertukaran lain yang menawarkan yuran 0.2% atau kurang. Walau bagaimanapun, terdapat perkara yang lebih penting daripada bayaran yang dikenakan oleh pertukaran anda, dan perkara tersebut adalah spread pada perdagangan anda. Di Swyftx spread tersebut disimpan serendah mungkin. Sebenarnya mereka mengiklankan spread serendah 0.41%.

Penyebaran Swyftx

Penyebaran yang sangat rendah. Imej melalui Swyftx.com.au

Mereka boleh menawarkan spread rendah seperti algoritma proprietari yang mencari spread paling rendah setiap masa untuk setiap perdagangan. Dan apabila anda mengumpulkan yuran dan spread, serendah 1,01% di Swyftx, anda akan segera melihat bahawa mereka mempunyai struktur kos terbaik di luar sana.

Sebenarnya, apabila anda menambah yuran dan spread di bursa cryptocurrency lain, anda akan segera melihat bahawa anda mungkin membayar dua kali ganda, tiga kali ganda, atau lebih banyak lagi. Sebilangan pertukaran mengenakan lebih daripada 5% apabila anda menambahkan yuran dan spread.

Pasukan di Swyftx tahu betul bahawa spread yang lebih tinggi hanya memanfaatkan keuntungan anda. Apabila melihat-lihat bursa kripto Australia, anda akan melihat spread yang tinggi, dan ini hanya kerana kekurangan kecairan.

Swyftx menyelesaikan masalah kecairan ini dengan beberapa cara. Kami telah membincangkan bagaimana mereka melihat beberapa pertukaran lain untuk mencari kecairan dan spread terbaik. Selain itu mereka menukar semua deposit AUD menjadi USD dan sebaliknya ketika dana dikeluarkan. Itulah sebabnya yurannya kelihatan sangat tinggi iaitu 0.6%. Ini sebenarnya yuran penukaran forex. Namun dengan melakukan ini mereka dapat mengekalkan spread mereka jauh lebih rendah daripada pertukaran lain.

Yuran Swyftx

Lihat sahaja bagaimana Swyftx membandingkan dengan pertukaran dan broker lain. Imej melalui Swyftx.com.au

Selain daripada yuran perdagangan dan spread, Swyftx mengenakan bayaran tidak lebih daripada kos perlombongan deposit dan pengeluaran. Dan jika anda menggunakan fiat (AUD) untuk deposit dan pengeluaran anda, tidak ada bayaran sama sekali selagi deposit dan pengeluaran anda melebihi $ 200. Di bawah ambang $ 200 itu ada bayaran $ 2 yang tetap. Itulah antara bayaran terendah untuk deposit dan pengeluaran yang anda akan dapati di mana sahaja.

Setakat had, Swyftx mempunyai had deposit dan pengeluaran harian $ 20,000 Dolar Australia yang dapat ditingkatkan menjadi 100,000 AUD dengan dokumentasi tambahan. Tidak ada had perdagangan.

Membuat Akaun di Swyftx

Membuat akaun di Swyftx sangat mudah. Ia bermula dengan mengklik butang “Signup” berwarna biru besar di sudut kanan atas laman web. Ini akan membuka halaman pendaftaran Swyftx di mana anda akan memasukkan nama, alamat e-mel, nombor telefon, daerah tempat tinggal, dan kata laluan pilihan anda sendiri.

Pendaftaran di Swyftx

Daftar dalam masa satu minit. Imej melalui Swyftx.com.au

Kemudian tandai kotak untuk bersetuju dengan terma dan syarat, dan kotak untuk membuktikan bahawa anda bukan robot dengan melengkapkan captcha. Akhirnya, klik butang “Buat Akaun saya”.

Pengesahan Swyftx

Peraturan KYC Australia menghendaki Swyftx untuk mengesahkan semua identiti pelanggan mereka sebelum membenarkan mereka melakukan deposit dan perdagangan, tetapi proses ini sangat cepat. Sebilangan besar orang akan dapat menyelesaikannya dalam masa 2 minit atau kurang.

Untuk memulakan proses pengesahan identiti KYC, masuk ke akaun yang baru anda buat dan klik pautan “Profil” di bar sisi kiri dan di bawah pautan “Pengesahan”. Klik dan anda akan diberikan borang dalam talian yang meminta maklumat berikut (perhatikan masing-masing disahkan secara berasingan):

 • Alamat emel
 • Nombor Telefon Bimbit
 • Nombor dokumen ID

Pengesahan Swyftx

Tiga langkah pengesahan yang mudah. Imej melalui Bantuan Swyftx

Mengesahkan e-mel anda semudah mengklik butang itu. E-mel akan dihantar kepada anda dengan pautan untuk diklik dan pengesahan akan dilakukan.

Mengesahkan nombor telefon anda tidaklah lebih sukar. Klik butang “Sahkan Sekarang” di bawah telefon dan PIN 6 digit akan dihantar ke telefon anda melalui SMS. Masukkan PIN itu di kotak pop timbul dan klik “Sahkan Sekarang” dan diurutkan.

Swyftx Sahkan PIN

Kod SMS 6 digit dengan mudah mengesahkan telefon bimbit anda. Imej melalui Bantuan Swyftx.

Setelah pengesahan e-mel dan telefon tidak berfungsi, anda akan bersedia untuk mengesahkan dokumen pengenalan diri anda. Tidak seperti perkhidmatan lain, tidak perlu mengimbas dan memuat naik dokumen-dokumen ini, yang menjadikan prosesnya jauh lebih cepat dan lebih mudah. Anda memerlukan dokumen ID anda dengan mudah dan memasukkan maklumat anda tepat seperti yang tertera di dokumen.

ID Swyftx

Langkah ketiga dan terakhir dalam mengesahkan akaun anda di Swyftx. Imej melalui Bantuan Swyftx.

Setelah disahkan, anda sudah bersedia. Kemungkinan keseluruhan proses mengambil masa kurang dari 2 minit.

Akaun Demo

Satu ciri yang sangat unik yang anda dapati di Swyftx yang tidak akan anda temui di kebanyakan pertukaran cryptocurrency lain adalah akaun demo. Sebenarnya, di antara pertukaran cryptocurrency Australia, Swyftx adalah satu-satunya yang menawarkan akaun demo.

Demo Swyftx

Satu-satunya pertukaran / broker Australia yang menawarkan akaun perdagangan demo. Imej melalui Kedai Aplikasi Apple

Akaun demo adalah akaun yang dibiayai dengan wang “bermain” di mana anda boleh berdagang untuk membiasakan diri dengan platform dan keadaan perdagangan pertukaran. Ini adalah ciri yang sangat berguna, bahkan untuk pedagang yang lebih maju, yang akan menggunakan akaun demo untuk menguji strategi perdagangan baru sebelum mempertaruhkan wang sebenar. Di Swyftx mereka bahkan mensimulasikan kecairan dan keadaan perdagangan kehidupan sebenar untuk menjadikan pengalaman itu seindah mungkin.

Kaedah Deposit

Untuk deposit dalam AUD Swyftx menawarkan beberapa pilihan:

 • PayID (kaedah deposit segera)
 • POLi (kaedah deposit segera)
 • OSKO (deposit dalam hari bekerja yang sama)

Osko dan PayID

Deposit dan pengeluaran yang cepat dan mudah. Imej melalui Bank Australia Serantau

Pada awal Januari 2021 Swyftx telah mengumumkan bahawa mereka akan segera menambahkan pembayaran kad kredit / debit, menjadi platform Australia pertama yang menawarkan perkhidmatan ini. Juga, mereka yang ingin menggunakan akaun bank untuk membuat deposit dapat melakukannya menggunakan rangkaian OSKO.

Pemindahan standard menggunakan rangkaian OSKO biasanya memerlukan masa 2-6 jam untuk diproses, walaupun bank biasa menyimpan deposit pertama yang besar sehingga 24 jam. Swyftx memeriksa pemindahan kira-kira jam 9:00 pagi, 12:00 malam, 3:00 petang, 6:00 petang, 8:00 malam, dan 10:00 malam AEDT pada setiap hari perniagaan.

Semasa menggunakan mata wang fiat (dolar Australia) terdapat had harian $ 20,000 untuk deposit dan pengeluaran. Sekiranya deposit dan pengeluaran yang lebih besar diperlukan, ini dapat ditingkatkan menjadi $ 100,000 dengan prosedur pengesahan yang dipertingkatkan.

Had Swyftx

Sebilangan yuran dan syarat perdagangan terbaik dalam induktri kripto Australia. Imej melalui Swyftx.com.au

Semua deposit kemudian ditukar menjadi dolar A.S. berdasarkan kadar penukaran forex harian. Swyftx melakukan ini sehingga mereka dapat mencari kecairan yang lebih mendalam dengan menggunakan pasangan USD dalam perdagangan. Ini memungkinkan spread lebih rendah dan akhirnya kos perdagangan lebih murah.

Platform Dagangan Lanjutan

Mempunyai platform perdagangan yang berguna dan semoga kuat adalah salah satu pertimbangan yang sangat penting ketika memilih pertukaran cryptocurrency atau broker, dan Swyftx tidak mengecewakan pada masa ini. Pengguna akan mempunyai akses ke pelbagai petunjuk dan alat perdagangan melalui antara muka TradingView.

Sekiranya anda sudah biasa dengan platform grafik dan perdagangan berasaskan web ini, anda mungkin sudah tahu betapa hebatnya. Dengan pelbagai alat perdagangannya menjadikannya lebih mudah untuk menganalisis tindakan harga dan membuat perdagangan yang berjaya.

Carta Swyftx

Carta TradingView yang hebat. Imej melalui Bantuan Swyftx.

TradingView juga memungkinkan penggunaan pesanan, had, atau pesanan pasaran dengan mudah, menjadikan perdagangan anda lebih berfokus pada laser. Anda akan mendapat akses mudah ke semua aset cryptocurrency yang ditawarkan oleh Swyftx, termasuk carta harga terperinci yang memungkinkan untuk melakukan analisis teknikal terperinci. Anda juga akan melihat tawaran yang terpisah dan meminta harga dan kedalaman buku pesanan untuk pengalaman perdagangan yang paling terperinci.

Swyftx juga secara automatik mengoptimumkan pesanan kripto anda di beberapa bursa dan memesan buku untuk memberikan harga dan kecairan terbaik menggunakan satu platform. Ini bermaksud kecairan di Swyftx jauh lebih tinggi berbanding pertukaran crypto lain di Australia seperti Coinspot dan CoinJar.

Aplikasi Mudah Alih Swyftx

Secara semula jadi Swyftx mempunyai aplikasi mudah alih yang tersedia untuk kedua-duanya Android peranti dan iOS peranti. Ini memberi anda kemudahan berniaga di mana sahaja, sementara tetap selamat sepenuhnya berkat keselamatan biometrik yang disertakan dalam aplikasi. Pilih antara cap jari pengenalan ID imbasan wajah untuk mengamankan aplikasi pada peranti mudah alih anda.

Swyftx Mudah Alih

Nikmati perdagangan mudah alih semasa dalam perjalanan. Imej melalui Swyftx.com.au

Semasa menggunakan aplikasi mudah alih, anda mempunyai akses ke semua ciri yang sama seperti aplikasi dalam talian, termasuk membuat carta dan analisis, pesanan beli / jual, pantau posisi terbuka, dan buat deposit / pengeluaran.

Dompet Cryptocurrency Swyftx

Anda akan mendapat dompet penjaga ketika berdagang di Swyftx dan mereka akan menyokong semua duit syiling yang diperdagangkan di platform. Duit syiling boleh disimpan dalam dompet panas atau sejuk dan dijamin dengan protokol keselamatan terkini. Swyftx mengakui bahawa dompet dalam talian bukanlah pilihan yang baik untuk penyimpanan jangka panjang kerana ia adalah sasaran menarik bagi penggodam. Swyftx mengesyorkan kepada pelanggan mereka agar mereka membeli dan menggunakan dompet perkakasan seperti peranti Ledger atau Trezor.

Sokongan pengguna

Kakitangan sokongan pelanggan di Swyftx diakui cukup hebat, dan kerja keras mereka sebahagiannya telah memperoleh Swyftx lebih dari 900 ulasan ‘Cemerlang’ di TrustPilot. Sebagai salah satu laman web ulasan pengguna yang paling dipercayai dan digunakan, maklum balas yang terdapat di TrustPilot cukup bernilai untuk mengesyorkan Swyftx sebagai pertukaran cryptocurrency. Lihat sahaja apa yang dikatakan oleh pengulas:

Swyftx TrustPilot

Hampir 1,000 ulasan Hebat tidak salah. Imej melalui Swyftx.com.au

Pengguna dapat menghubungi pasukan sokongan melalui sembang langsung, telefon dan tentu saja e-mel. Ciri sembang dalam talian sebenarnya agak sukar dicari kerana tidak muncul sehingga anda berada di halaman pendaftaran, atau setelah anda benar-benar mendaftar dan log masuk. Swyftx juga ada di Telegram di https://t.me/swyftx.

Sokongan tersedia melalui semua saluran dari 09:00 hingga 21:00 AEST dan purata masa tindak balas disenaraikan sebagai 2-3 minit. Selain itu ada yang luas Bahagian bantuan yang harus menjawab kebanyakan soalan yang ada pada orang.

Adakah Terdapat Program Afiliasi?

Terdapat program afiliasi dan Swyftx memberi ganjaran kepada afiliasinya dengan 30% daripada bayaran yang dikumpulkan untuk semua perdagangan sepanjang hayat akaun yang disebut. Pengguna kasual juga mendapat kod rujukan yang boleh mereka gunakan untuk merujuk rakan mereka dan menerima pembayaran seumur hidup 30% yang sama.

Gabungan Swyftx

Bayar seumur hidup kerana merujuk rakan dan keluarga anda. Imej melalui Swyftx.com.au

Mereka menampilkan pembayaran pada 1 setiap bulan, dan pelaporan masa nyata dalam sistem penjejakan afiliasi sehingga anda akan selalu tahu sebaik sahaja seseorang bergabung dengan anda. Malangnya tidak ada bahan pemasaran untuk membantu promosi.

Dana Super Terurus Sendiri

Salah satu ciri yang harus disebutkan sebelum kita mengakhiri tinjauan ini adalah kemampuan untuk membuat Dana Super Dikelola Sendiri (SMSF), sejenis kenderaan simpanan persaraan yang juga memberikan faedah cukai. Swyftx dapat menawarkan perkhidmatan ini melalui kerjasama dengan New Brighton Capital.

Untuk menyediakan SMSF di Swyftx, anda memerlukan maklumat berikut: nama dan alamat amanah yang didaftarkan, kepercayaan ABN, salinan surat ikatan amanah, dan perincian benefisiari kepercayaan. Penerima manfaat utama anda, iaitu mereka yang memiliki saham lebih dari 25%, semestinya semua telah mengesahkan akaun Swyftx.

Swyftx SMSF

Mula menabung untuk persaraan anda dan menjimatkan juga cukai anda. Imej melalui Swyftx.com.au

Menurut Pejabat Pajak Australia (ATO), SMSF adalah sejenis dana simpanan persaraan. Berbanding dengan jenis dana lain, anggota SMSF juga berfungsi sebagai pemegang amanahnya. Dengan demikian, anggota amanah SMSF mematuhi semua peraturan ATO seperti peraturan pajak dan undang-undang super. Faedah cukai SMSF menjadikan kenderaan pelaburan sebagai pilihan popular bagi pemegang cryptocurrency. Di bawah peraturan SMSF semasa, faedah dikenakan cukai pada kadar hanya 15%.

Kawasan untuk penambahbaikan

Jelas selalu ada ruang untuk penambahbaikan dengan perniagaan apa pun. Itu juga berlaku untuk Swyftx, walaupun jujur ​​cadangan kami untuk penambahbaikan agak kecil kerana kami mendapati pertukaran / broker sangat baik dan berdaya saing jika dibandingkan dengan pertukaran cryptocurrency Australia dan antarabangsa yang lain.

Sebilangan besar bidang seperti yuran, perkhidmatan pelanggan, syarat dan platform perdagangan, peraturan dan keselamatan semuanya sangat baik.

Ada baiknya ada leverage yang ada, walaupun kita dapat memberikan pertukaran sedikit di sini kerana mereka telah mengumumkan mereka berusaha untuk menjadikan ini sebagai perkara di platform mereka.

Akhirnya kami benar-benar ingin melihat beberapa bentuk pendidikan dan / atau berita ditambahkan ke pertukaran. Ini sangat berguna bagi peniaga baru yang mungkin tidak memahami bagaimana melakukan analisis teknikal asas.

Kesimpulannya

Seperti yang telah kita nyatakan di atas, Swyftx benar-benar terkenal di antara pertukaran dan broker cryptocurrency Australia dan antarabangsa.

Mereka memberikan pada tahap yang sangat tinggi di hampir semua bidang perkhidmatan yang mungkin penting bagi pedagang. Dan cara penyediaan platform menjadikannya sesuai untuk pedagang cryptocurrency permulaan dan berpengalaman.

Sebenarnya, kami dapat menjadikan Swyftx pilihan utama kami untuk pedagang Australia semata-mata berdasarkan yuran rendah dan kecairan yang sangat baik yang terdapat di platform. Ia juga membantu bahawa mereka menawarkan lebih dari 220 altcoin pada saat penulisan, dan menjadikan pematuhan perbankan dan KYC begitu mudah.

Menambah senarai faedah daripada berdagang dengan Swyftx adalah akses ke akaun demo untuk menguji strategi perdagangan, kemampuan untuk mengatur simpanan berulang, dan akses ke simpanan persaraan melalui skim SMSF yang dapat menjimatkan dengan ketara pada bil cukai.

Secara keseluruhan, terdapat banyak cadangan untuk mengesyorkan Swyftx sebagai pertukaran / broker yang sangat baik untuk orang Australia. Yang memalukan ialah semua orang di luar Australia tidak mempunyai akses kepada broker yang sangat baik.

Imej Pilihan melalui Swyftx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me